Anmeldelse af
Topeak BackLoader

Topeak BackLoader
4.6 / 5
Gennemsnitlig fra 93 Anmeldelser
5
45 Anmeldelser
4
17 Anmeldelser
3
0 Anmeldelser
2
1 Anmeldelse
1
0 Anmeldelser

Billeder fra kunder

5 / 5

Praktisk vandtæt sadeltaske

- Eda, 19 marts, 2024

Topeak-bagtasken er meget praktisk, især fordi den er justerbar og vandtæt. Den har en vandtæt pose, som placeres inde i sadeltasken for at forhindre, at tøj/genstande bliver våde i tilfælde af regn. Denne sadeltaske er ideel til enhver cykel til bikepacking. Den har en kapacitet på 8 liter.

Automatisk oversat

5 / 5

Super effektiv bikepacking-taske!

- Anna, 11 december, 2023

Af høj kvalitet. Jeg kan fint have mine ting i den til en weekend, hvor jeg cykler fra sted til sted. Den indvendige lomme trækker helt vakuum. Det er ideelt. Du kan lade yderposen sidde på, når du skal bruge dine ting, du tager bare inderposen ud. Jeg bruger tasken sammen med Topeak-rammeposen!

Fordele og ulemper

Du behøver kun at tage inderposen ud.
Godt vandtæt
Masser af plads, bl.a. på grund af den indvendige vakuumlomme
Når den er tungt pakket, svinger den lidt
Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt løsning til smukke cykelweekender

- Marco, 9 december, 2023

Jeg har ikke kunnet bruge den endnu, det er vejret stadig for dårligt til. Men når vejret bliver bedre, vil den helt sikkert blive brugt mange weekender.

Fordele og ulemper

Let at håndtere
Rummelig
Vandtæt inderlomme
Lidt øvelse i at sætte den fast på sadlen
Automatisk oversat

5 / 5

Meget rummelig sadeltaske

- W., 20 oktober, 2023

Meget rummelig sadeltaske, der rummer meget.

Fordele og ulemper

Indeholder virkelig meget!
Let at samle
Rummelig, men også kompakt
Vandtæt
For rummelig til bare nogle reservedele
Automatisk oversat

5 / 5

Der er plads til en hel del i 10L-tasken.

- Ricardo, 7 august, 2023

Tasken på 10 liter er nu blevet brugt flere gange til at overnatte et sted i en uge, og hvis du ikke tager unødvendigt (sommer)tøj med, passer alt komfortabelt i denne taske. Rul den godt sammen, og pres derefter luften godt ud, og jeg havde plads til overs. Man skal spænde stropperne rigtig godt fast for at undgå, at den vakler. Jeg kan mærke, at tasken bevæger sig lidt, når jeg vil hurtigt væk fra et lyskryds. Mens jeg kører, kan jeg nogle gange mærke, om tasken stadig sidder fast.

Fordele og ulemper

Du vil ikke have mange problemer med den, hvis alt går godt
Rummelig
Til seriøs bikepacking stadig 15L
Automatisk oversat

5 / 5

Godt forhold mellem pris og kvalitet

- Lukas, 25 juli, 2023

Flot, rent design og passer til en masse, det regntætte cover er også en fin tilføjelse. Også en god pris for kvaliteten.

Fordele og ulemper

Passer til meget
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

På vej mod nye eventyr med denne fine backloader

- Judith, 20 juli, 2023

Meget fin taske til bagsiden af (racer)cyklen. Monteringen var nem. På trods af at jeg har en XS-stelstørrelse, er der plads nok på sadelpinden (mindst 11 cm). Jeg tjekkede dette med Mantell, og de svarede meget hurtigt.

Fordele og ulemper

Meget let at samle
Mere rummelig end forventet
Automatisk oversat

5 / 5

Meget god taske, jeg anbefaler

- Auguste, 15 juli, 2023

Brugt på en 7-dages tur, ofte i regnvejr, på ujævne veje. Meget god stabilitet, når man danser, let at hægte på og af.

Automatisk oversat

5 / 5

Fin, robust baglæsser med masser af plads

- Fren, 12 juli, 2023

Fin backloader, hvor du kan lægge nok i til en flerdages cykeltur, forudsat at du ikke camperer. Den er nem at samle og af god kvalitet. Jeg bemærkede, at tasken havde en tendens til at hænge ned. Men det er nemt at løsne ved at fastgøre stropperne langs toppen og på tværs i stedet for langs siderne. Til en flerdages tur gennem Eiffel, holdt den godt.

Fordele og ulemper

Fastgøres sikkert
God byggekvalitet
Passer til meget
Kan hænge ud over og ramme hjulet
Automatisk oversat

5 / 5

Top køb, kan varmt anbefales

- AE, 23 juni, 2023

Denne taske passer til 1-2 overnatninger (hvis du bor på hotel/gæstehus): 1 par sko, lange bukser, skjorte, undertøj, toiletsager. Den indvendige lomme med vakuumventil gør det muligt at presse luften ud. Det fungerer nemt og hurtigt. En yderligere fordel er, at inderlommen sikrer, at alt er beskyttet mod regn. Passet er let at fastgøre til sadlen og hænger stabilt, svinger ikke.

Fordele og ulemper

Hænger stabilt på sadlen
let at fastgøre til sadlen
Passer til 1-2 nætter (inkl. sko)
Vakuumventilen er praktisk
vandtæt
Nej
Automatisk oversat

5 / 5

Fin pose, solidt materiale og system

- Boy, 18 juni, 2023

Fin taske til at tage på tur med overnatning. Det er godt at tænke over, hvad man tager med eller ikke tager med, for tasken fyldes hurtigt op trods sin størrelse.

Fordele og ulemper

Fastgørelsessystem
Praktisk inderlomme
Stabil
Udluftningsventil
Automatisk oversat

5 / 5

Fint i brug

- Esmée, 5 juni, 2023

Super lækker taske! Jeg cyklede til Paris med den i sidste uge, og alt, hvad jeg havde brug for, kunne være i den. Tasken sidder godt fast på cyklen, og man har lige så meget balance som normalt. Tasken holder sig godt oppe, og det var endda muligt at sætte et par kondisko og sandaler ovenpå.

Fordele og ulemper

Let at fastgøre
Passer til meget
Robust
Automatisk oversat

5 / 5

Anbefales på det kraftigste

- Nienke, 1 juni, 2023

Super praktisk. Jeg har 10-liters modellen, og den kan nemt rumme et par sko, et sæt tøj og et håndklæde.

Fordele og ulemper

rasler eller vakler ikke
rummer meget
sidder godt fast
Automatisk oversat

5 / 5

Super produkt med god værdi for pengene

- Burkhard, 29 maj, 2023

sadeltaske hos green divide brugt ... kombineret med Topeaks backloader wishbone er alt solidt (selv når du træder i pedalerne) ....perfect

Fordele og ulemper

bekvemmelighed
Kompressionspose
Robust kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk sadeltaske, og den blev leveret hurtigt.

- John, 29 maj, 2023

Top backloader, kørte mtb-tur i Jura med den, fantastisk sadeltaske.

Automatisk oversat

5 / 5

Godt produkt

- Rui, 8 maj, 2023

Jeg har brugt den én gang, og den er meget praktisk. Selvfølgelig vil du føle bagsiden af din cykel tungere.

Fordele og ulemper

Let at påføre
Meget praktisk
Automatisk oversat

5 / 5

Anbefales på det kraftigste

- Laura, 4 maj, 2023

Nem at bruge. Det er nemt at fastgøre begge dele, og mellem turene kan du nemt tage dine ting ud gennem inderposen.

Fordele og ulemper

God størrelse
Ideel med inderpose
Let at justere og bliver siddende
Automatisk oversat

5 / 5

Anbefales til praktisk sadeltaske

- G. van, 18 april, 2023

Er perfekt.

Fordele og ulemper

Kvalitet
Pris
Volumen
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

Stor værdi for pengene; meget tilfreds.

- Hans, 25 oktober, 2022

Stor værdi for pengene. Tasken sidder godt fast på cyklen og svinger ikke frem og tilbage. Luftudløserknappen i inderposen gør den til en praktisk lille pakke. Du tager inderposen af med dine ting, mens du lader yderposen blive på cyklen. Hvis du også vil have sko med, anbefales 15 L.

Fordele og ulemper

Inderposen holder alt tørt
kompressionsstropper forhindrer tasken i at svaje
Lav den om til en lille rygsæk med luftudløseren
Efter 2 anvendelser, der endnu ikke er opdaget.
Automatisk oversat

5 / 5

Meget godt produkt

- Maciej, 22 juli, 2022

stabil, holdbar, meget let materiale, min bedste taske

Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt til en tur på en nat!

- Jeroen, 2 juli, 2022

Til 1 nat kunne jeg få plads til nok bagage i 10L-versionen. (Gympies, jeans, undertøj, trøje, oplader, nyt sæt cykeltøj og toiletsager ... og stadig plads tilbage!

Fordele og ulemper

Let at fastgøre
Man lægger ikke mærke til bagagen, når man cykler
Robust
Automatisk oversat

5 / 5

Meget praktisk og nem cykeltaske, der passer til meget

- Kirsten, 14 juni, 2022

Sadeltasken på 15 liter er meget praktisk til cykelture. Der er plads til meget, og du kan også binde alle mulige ting fast (f.eks. sko) takket være bindebåndene på ydersiden af tasken. Der medfølger en inderpose til at holde dine ting tørre i dårligt vejr, men denne taske gør det også nemt at pakke dine ting ind og ud uden at skulle tage hele tasken af cyklen.

Fordele og ulemper

Let at installere
Passer til meget
Sidder sikkert
Du skal spænde den godt fast
Automatisk oversat

5 / 5

Super produkt til min brug.

- Niek, 9 juni, 2022

Fin sadeltaske, der er større end forventet. Jeg tog den største version. Nem at montere og afmontere på cyklen. Jeg bruger den til pendling og kan endda tage min frokost med mig.

Fordele og ulemper

God kvalitet
Meget rummelig
Nem at bruge
Automatisk oversat

5 / 5

Den bedste sadeltaske til flere dage på farten.

- Paul, 26 maj, 2022

Fantastisk taske til cykelpakning. Stor nok til flere dage. Bevæger sig stadig frem og tilbage, men det er der ikke noget at gøre ved. Bruges nu på landevejscyklen.

Fordele og ulemper

Let at montere
Vandtæt inderlomme
Automatisk oversat

5 / 5

Godt resultat for tur med overnatning

- Maarten, 25 maj, 2022

Super taske. Inderposen er enormt praktisk. Kan lade yderposen blive på plads. Skal lære at spænde tasken ordentligt. Mærker meget lidt til tasken med ekstra vægt på ryggen.

Fordele og ulemper

Inderpose med kompression er super praktisk
Intet behov for en rygsæk længere
Pris
Robust materiale
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk taske!

- Danielle, 25 maj, 2022

Sidste weekend kørte jeg ud med sadeltasken for første gang. Jeg kunne få plads til meget i den. Tasken vakler lidt, men det ved jeg kun, fordi jeg så det, ikke fordi det generede mig. Det eneste, der mangler, er elastikker, hvor man kan sætte stropperne ind, hvis man har strammet dem ret meget. Nu er man nødt til at fumle dem lidt væk.

Fordele og ulemper

Praktisk tørrepose med ventil
Stor nok
Ingen gummibånd til overskydende stropper
Automatisk oversat

5 / 5

Godt forhold mellem pris og kvalitet

- Thomas, 7 maj, 2022

Har cyklet med denne backloader flere gange nu (inklusive en dejlig tur gennem England) og er meget tilfreds med den. Bare et godt produkt til en anstændig pris.

Fordele og ulemper

Let at sætte på og tage af
Passer til meget
Praktisk inderlomme med ventil
Robust
Slingrer ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Til mit formål er dette en fin taske, som passer til beskrivelsen.

- Peter, 11 marts, 2022

Hvis du pakker denne sadeltaske taktisk, også med hensyn til vægten, hænger tasken ret stabilt under sadlen. Når man står på pedalerne, f.eks. når man cykler op ad bakke, vil tasken gerne bevæge sig en smule.

Fordele og ulemper

Ideel volumen til 1 overnatning
Let at samle og skille ad
Vandtæt
Nej, den er
Automatisk oversat

5 / 5

praktisk og af høj kvalitet

- Luxque, 23 januar, 2022

Placer om muligt tunge genstande i bunden af rummet.

Fordele og ulemper

Kompakt til god volumen
kvalitet
let at justere
Automatisk oversat

5 / 5

Ekstremt godt produkt, som lever op til forventningerne.

- Mathijs, 19 januar, 2022

Produktet lever op til forventningerne; en praktisk, kompakt taske, der rummer alt det nødvendige til en kort tur. Da jeg brugte den i meget kraftig regn, forblev indholdet tørt, og det samme gjorde min ryg. Når du stiger ud af sadlen, føles det anderledes, men det giver ikke ubalance eller forhindrer dig i at træde videre.

Fordele og ulemper

kompakt
vandtæt
Vrikker næsten ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende sadeltaske

- Marc, 13 januar, 2022

En veldesignet taske med solidt materiale og gode lukninger.

Fordele og ulemper

Godt designet
Kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Alt er perfekt

- Massimo, 27 december, 2021

Fremragende produkt til markedets bedste pris

Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds

- Delphine, 22 august, 2021

Jeg er meget tilfreds med produktet. 6 liter er nok til at bære alt, hvad jeg har brug for til en 7-dages bikepacking-tur til et hotel. På den anden side er jeg 1,60 m høj, så jeg kan på ingen måde få plads til de 15 cm mellem bunden af tasken og hjulet...

Fordele og ulemper

Brugervenlighed
Elastik i toppen og små lommer
Kapacitet
Lidt plads mellem taske og hjul
Automatisk oversat

5 / 5

Service af høj kvalitet

- Jacques, 19 august, 2021

Godt køb leveret til tiden

Fordele og ulemper

finish
kvalitet
leveringstidspunkt
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg vil anbefale dig at komme i gang med bikepacking!

- Vincent, 5 april, 2021

Jeg ledte efter en sadeltaske, der ikke var for dyr. Endelig fandt jeg denne sadeltaske, som ser godt ud med sit honeycomb-stof og slidstærke materialer.

Fordele og ulemper

Stabilitet
Stabilt
Udformning
Automatisk oversat

5 / 5

Doet wat het belooft

- Maarten, 6 januar, 2021

Enmaal goed bevestigd zit de tas stevig op zijn plaats. Ved hjælp af ventilerne og rullelukningen er tasken optimal at rengøre.

Fordele og ulemper

Groot genoeg
Indholdet er godt beskyttet
Tas is klein te maken bij minder inhoud
Zit goed en betrouwbaar vast
Goed bevestigen is even uitzoeken
Automatisk oversat

5 / 5

Den bedste bikepacking-taske til prisen

- Stijn, 15 december, 2020

Fordele og ulemper

Enkel fastgørelse
Kompressionspose
Automatisk oversat

5 / 5

Det er godt!

- Douwe, 1 december, 2020

Jeg købte 10-liters versionen for at kunne tage af sted på landevejscyklen en weekend i ny og næ. Hvis alt er rullet ordentligt sammen, er der plads til mere, end du tror! Korte, lange og badebukser, bælte, 2 T-shirts, tynd trøje, 3 bukser, 3 par sokker, nogle toiletsager og småting som oplader, brilleetui. Mellem inder- og ydertasken er der så plads til et reservehjul, pumpe og småt værktøj. Desuden kan mine kondisko og min sommerjakke være under elastikbåndet på toppen. Takket være den fine lukning kan tasken også bruges halvfuld uden at hænge. Når man cykler stående, bevæger tasken sig lidt frem og tilbage. Testet siddende op til 40 km/t og oplevede ingen problemer. Man mærker det næsten ikke, og alle stropper osv. bliver på plads. I mangel af en mudderbeskytter kommer der nogle gange mudder på tasken, men det er nemt at børste af, når det er tørt. Alt i alt kan den varmt anbefales!

Fordele og ulemper

Elastik til f.eks. sko
Løs inderlomme
Rummelig
Stabil
Automatisk oversat

5 / 5

Lever mere end op til forventningerne

- Maurice, 11 november, 2020

Fin sadeltaske. Robust materiale, og den vandtætte inderlomme er virkelig vandtæt.

Fordele og ulemper

Fleksibel volumen
God fastgørelse
Solidt materiale
Vandtæt
Lidt besværligt at få stropperne igennem under sadlen
Automatisk oversat

5 / 5

En praktisk sadeltaske

- Jean-Marie, 27 oktober, 2020

Efter lang tids søgen valgte jeg denne taske, fordi den rummer både mobiltelefon, pung og mackintosh. En indvendig lomme mod regn er bestemt et plus. Denne Topeak Backloader gør en rygsæk unødvendig. Prisen er høj, men det, man får for den, er det værd.

Fordele og ulemper

mod regn
praktisk
stor volumen
ingen
Automatisk oversat

5 / 5

Superpraktisk til flot, lang grusbelægning

- Anne-Jan, 26 oktober, 2020

Praktisk produkt til at transportere dine ting tørt på gravel-ture uden at skulle bære en rygsæk. Let at åbne og lukke igen. Sørg for at placere de tunge ting så tæt på sadlen som muligt. Ellers kan tasken komme til at suse.

Fordele og ulemper

Forbliver tør
Let at samle
Opbevaring
Udvendig rengøring
Automatisk oversat

5 / 5

En taske i god kvalitet, der sidder godt fast under sadlen, og som kan rumme meget.

- Alina, 6 oktober, 2020

Jeg har for nylig købt en 10-liters topeak backloader. Tasken er nem at sætte fast på cyklen. Jeg har brugt den til både racercykel og mtb. Ideel til at komme væk i et par dage med cyklen. Ikke flere tunge tasker på ryggen.

Fordele og ulemper

Bliver på plads
Let at fastgøre
Plads
Robust
Vandtæt
Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds

- Hans, 15 august, 2020

Jeg købte 15-liters versionen og har siden brugt den et par gange. Tasken er nem at montere sikkert under sadlen, så jeg lægger ikke rigtig mærke til den, mens jeg cykler. Den kan virkelig rumme meget. Ud over flerdagesture bruger jeg den også på pendlerture. Så behøver jeg ikke at have en rygsæk med.

Fordele og ulemper

Kvalitet
Plads
Pris
Vedhæftet fil
Automatisk oversat

5 / 5

Praktisk taske

- Arnout, 19 juli, 2020

Ideel til nybegyndere inden for bikepacking. Den kan rumme meget, er nem at have med på cyklen og er ikke i vejen.

Fordele og ulemper

Rækker langt
Sidder godt fast
Automatisk oversat

5 / 5

Super praktisk og robust opbevaring!

- Eeke, 5 juli, 2020

Til en tur på et par dage, meget praktisk at bruge på landevejscyklen. Ingen rygsæk nødvendig! Tøfler eller sandaler under elastikkerne til om aftenen. Inderlommen er nem at tage med, og når man cykler, bliver backloaderen godt på plads!

Fordele og ulemper

Bliver på plads under cykling
Elastik til f.eks. sko
Praktisk, rummelig inderlomme
Ingen
Automatisk oversat