Anmeldelse af
Topeak BackLoader

Topeak BackLoader
4.6 / 5
Gennemsnitlig fra 93 Anmeldelser
5
45 Anmeldelser
4
17 Anmeldelser
3
0 Anmeldelser
2
1 Anmeldelse
1
0 Anmeldelser

Billeder fra kunder

4 / 5

Fantastisk taske og god kvalitet

- Jeroen, 11 juni, 2024

Det kræver en del overvejelser, hvordan man bedst fylder tasken, så den kan monteres så sikkert som muligt under sadlen. Det er ikke klart for mig, om man skal montere tasken først og derefter fylde den eller omvendt.

Fordele og ulemper

Fungerer også som stænkskærm
Rummelig sadeltaske
Vandtæt ved kraftig regn
Det er ikke supernemt at montere den på sadlen
Tasken svinger for meget
Automatisk oversat

4 / 5

Smuk, rummelig sadeltaske

- Daniel, 6 juni, 2024

Rummelig taske, samlet på ingen tid med gode instruktioner. I næste uge kommer den virkelige ilddåb

Fordele og ulemper

Bekvemmelighed
Kvalitet
Pris
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk stærk taske, der ikke hænger, men nogle gange knirker lidt.

- Daan, 20 september, 2023

Cyklede med den i Alperne og på den franske sydkyst. Jeg testede den ikke i regnvejr. God taske med masser af opbevaringsplads, og den bliver på plads og hænger ikke på grund af klemmerne på stropperne. Det eneste, der ikke er ideelt, er, at den nogle gange knirker ved sæderøret. Især når man klatrer. Det stopper, hvis du trækker den rigtig stramt, men den bliver ikke på hele tiden. I sidste ende ikke superirriterende, men et interessepunkt.

Fordele og ulemper

Indvendig lomme
Spænder på stropper
Volumen
Knirker en smule ved sæderøret
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk sadeltaske til hoteller osv.

- Martijn, 9 juni, 2023

Jeg har nu kørt tre ture på mere end 100 km og mere end 1.000 timers stop langs hoteller og B&B med den, og den giver virkelig god værdi for pengene!

Fordele og ulemper

Let at sætte fast og tage af
Stor nok til et par dage langs hoteller
Stående klatring giver en vis ustabilitet
Automatisk oversat

4 / 5

Tilfreds med mit køb.

- Frank, 15 marts, 2023

Brugt i 200 km, god kapacitet

Fordele og ulemper

Forstyrrer ikke træningen i pedalerne
Kapacitet
Et par vuggende bevægelser
Automatisk oversat

4 / 5

Godt og solidt produkt

- Cees, 15 august, 2022

Var det rigtige valg, blandt andet på grund af velgennemlæste anmeldelser

Fordele og ulemper

God fastgørelse
Godt køb
Ingen gener under cykling (10 L)
Regntæt på grund af inderlommen
Ikke billig
Automatisk oversat

4 / 5

God taske

- EDDIE, 4 juli, 2022

Tasken blev brugt på en 2-dages mountainbike-bivuak på meget ujævne stier, og den holdt godt fast uden at falde af. Jeg kunne dog ikke sætte den på min 26" mountainbike i størrelse S, fordi den gned på hjulet.

Fordele og ulemper

Godt vejgreb
Nem at installere
Vandtæt taske
Ikke egnet til mountainbike Størrelse S
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk løsning til f.eks. 1 overnatning med din racercykel

- Sander, 1 maj, 2022

Fin taske, hvis du vil tage noget almindeligt tøj med til 1 nat. Men hvis du også vil have plads til jakke og sko, er det bedre at tage 15L.

Fordele og ulemper

Let at montere
Stabil
Automatisk oversat

4 / 5

Helt som forventet

- Kristof, 19 januar, 2022

Købt til længere soloture om vinteren for stadig at have lidt ekstra med i tilfælde af nødsituationer. Perfekt størrelse til dette og bestemt ikke distraherende

Fordele og ulemper

Fast
Føler ikke, at du sidder ned
Nej, det er ikke
Automatisk oversat

4 / 5

godt forhold mellem pris og kvalitet

- Roger, 6 december, 2021

Du kan "krympe" tasken, alt efter hvor mange ting du vil have med dig.

Fordele og ulemper

Nem montering
Pris/kvalitet
separat inderlomme
mangel på lysende bånd
Automatisk oversat

4 / 5

Stor værdi for pengene

- Bart, 28 august, 2021

Købt til 1. bikepack-tur til Brabant (225 km tur/retur). Føltes godt. Bedst at pakke først og derefter hænge på cyklen. Så er den bedre pakket og mere stabil. Separat taske er praktisk.

Fordele og ulemper

Let at montere
Passer godt nok
Svajer en smule
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk sadeltaske med god værdi for pengene

- Suzanne, 26 august, 2021

Brugt på cykelferie med min datter, som havde lånt en AGU-sadeltaske. På den måde kunne vi fint sammenligne dem. Toploader har 1 killing strap, som du fastgør den til din sadelpind med. AGU havde to, hvilket er mindre hensigtsmæssigt, hvis din sadel er lidt lav, som min datters. Så jeg cyklede med AGU, min datter med Toploader. AGU havde en strop på toppen til at trække den ekstra op, det havde Toploader ikke. Men sidstnævnte kan vakuumpakkes igen, effektivt!

Fordele og ulemper

elastik på toppen
passer meget!
Vakuumpakning
ingen måde at fastgøre løse dele pænt på
ingen strop til at trække den ekstra op
Automatisk oversat

4 / 5

Meget praktisk aftagelig vandtæt taske.

- Willem, 31 juli, 2021

Den største fordel er den vandtætte, aftagelige lomme, hvor du kan tage overskydende luft ud. Jeg har størrelse M, og du kan næsten ikke mærke den, mens du cykler. Det er kun enden, der svinger, når man cykler stående. En ven, der var på cykelferie med mig, havde en anden taske, der svuppede betydeligt mindre, så det er muligt at finde mindre svuppende backloadere.

Fordele og ulemper

Aftagelig lomme
Svinger ret meget
Automatisk oversat

4 / 5

Meget nyttig til dagsture

- Michael, 5 april, 2021

Det har været en fornøjelse at bruge produktet, men da jeg er lidt lavere (165), kan jeg ikke fylde posen, da den ellers rører hjulet. Hvis jeg holder den let, fungerer det perfekt.

Fordele og ulemper

Kan bære meget
Kompakt
Praktisk
Hvis du er lidt lavere, kan du røre ved hjulet
Automatisk oversat

4 / 5

Virkelig en super taske!

- Olivier, 11 november, 2020

En rigtig god taske. Den rummer meget og er lavet af et godt og robust materiale. Den sidder godt fast på sadlen og sadelpinden. Du kan også bruge den i regnvejr, men så kan du tage færre ting med, fordi den vandtætte pose, du lægger indeni, har mindre volumenkapacitet end selve tasken. En anden lille ulempe er, at du ikke kan cykle stående, da tasken vil svinge for meget frem og tilbage. Bortset fra det er det virkelig en super taske til denne pris!

Fordele og ulemper

du kan tage meget med dig.
God lukning.
kvalitet.
pris.
Vandafvisende taske medfølger.
stående cykling frarådes på det kraftigste på grund af svingninger.
vandafvisende taske kan rumme lidt mindre.
Velcro kan blive doven i det lange løb.
Automatisk oversat

4 / 5

Fremragende backloader

- Gurbe, 1 oktober, 2020

Tasken lever fuldt ud op til mine forventninger

Fordele og ulemper

Pakningens bekvemmelighed
Pris
Vedhæftet fil
Volumen
Nej, det er
Automatisk oversat

4 / 5

Godt produkt

- Walter, 13 juli, 2020

Fordele og ulemper

Kompakt
Stærk
kraakt een beetje
Automatisk oversat