Wir verwenden auf dieser Website Cookies, um deinen Einkauf noch einfacher und persönlicher zu gestalten. Diese Cookies ermöglichen es uns oder Dritten, Informationen über dich zu sammeln und dein Internetverhalten innerhalb (und möglicherweise außerhalb) unserer Website zu verfolgen. Auf der Grundlage dieser Informationen können wir und Dritte die Anzeigen an deine Interessen und Profil anpassen. Wenn du unsere Webseite weiterhin nutzt, stimmst du unserer Verwendung von Cookies zu. Weitere Informationen
Menü
Zurück

Tacx Shiva 750 ml Bewertungen

8.3 / 10 Durchschnitt aus 139 Bewertungen | Bewertung schreiben

8.3 / 10

139 Bewertungen
5
(77)
4
(47)
3
(6)
2
(5)
1
(4)

Pluspunkte

Wir haben auf Deutsch noch keine Stärken verfügbar

Minuspunkte

  • Schlechtes Produktbild (1)

8 / 10

Richard 11 Juli, 2019

Doet wat ie moet doen lekt niet

Pluspunkte
  • Neutrale kleur
  • Behoorlijke inhoud
  • Goedkoop
  • Lekt niet
Minuspunkte
  • Geen

7 / 10

Patrick 30 Juni, 2019

Grote fles

Grote fles, past in normale bidonhouder. Wel kleine drinkopening

Pluspunkte
  • Grote fles
  • Egaal zwart
Minuspunkte
  • Kleine drinkopening
  • Stug plastic

8 / 10

Frans 5 Juni, 2019

Stevige bidon voor schappelijke prijs

De afgelopen maanden ben ik 3 bidons kwijtgeraakt. Door nu in 1 keer 3 bidons te kopen ben ik veel voordeliger uit dan in de winkels hier in de buurt. De bidons zijn daarnaast prima!

Pluspunkte
  • Giedkoop
  • Goede kwaliteit

8 / 10

Ludovic 22 April, 2019

conforme

8 / 10

Henk 9 April, 2019

Prima bidon!

Prima bidon voor een lage prijs

7 / 10

Bas 2 April, 2019

Kan lekker veel in

Lekt soms wel een beetje

Pluspunkte
  • Kan lekker veel in
Minuspunkte
  • Lekt soms een beetje

7 / 10

Ron 16 März, 2019

Wel ok voor de prijs.

Ik vind hem wat naar plastic proeven, ondanks herhaaldelijk wassen. Met wat sterkere sportdrank valt dat misschien wel weg.

Pluspunkte
  • groot
  • inknijpbaar
  • past in houder
Minuspunkte
  • beetje plasticsmaak

8 / 10

Bas 5 März, 2019

Goedkoop en goed

Gewoon goed en niet duur.

Pluspunkte
  • Lekker groot
  • Niet duur

8 / 10

Frank 15 Februar, 2019

Gewoon een goede bidon

Wat kun je zeggen over een bidon? Bidon lekt niet. De 750ml versie ligt goed in de hand.

8 / 10

Gijs 29 Oktober, 2018

Prima bidon, niet te gek gewoon goed

Prettige bidon, 750ml is een fijn formaat voor als je niet te vaak je bidon wilt vullen. Werkt goed en doet wat je van een normale bidon verwacht.

Pluspunkte
  • formaat

8 / 10

Rutger 23 Oktober, 2018

Goede bodon!

Prima bidon zeker voor wat je ervoor betaald!

Pluspunkte
  • Prijs
  • Uitstraling
  • Drinkt goed
Minuspunkte
  • Geen

8 / 10

Bas 20 September, 2018

Goede simpele bidon

Inmiddels een groot aantal van deze bidons 'versleten' en ze bevallen prima! in het begin zit het drinktuitje soms wat vast waardoor ik deze even 1 keer met geweld moet lostrekken. verder prima schoon te maken en te houden, klemt goed in de bidonhouder en is soft genoeg om goed in te knijpen als je snel wilt drinken.

Pluspunkte
  • goedkoop
  • volume
  • klemt goed in bidonhouder
Minuspunkte
  • tuitje zit soms vast

8 / 10

Tom 20 August, 2018

Prima bidon

Eerste productiefout, netjes opgelost door Mantel!

8 / 10

Hans 31 Juli, 2018

mooie bidon maar is kwetsbaar (zachte buitenkant)

Prima bidon, zonder opdruk (wat ik fijn vind). Buitenkant is wel vrij zacht wat maakt dat de bidon snel beschadigt bij het in en uit de bidonhouder halen. Dat is overigens bij alle bidons die ik heb gehad, het geval!

Pluspunkte
  • kan veel vloeistof in
  • drinkt makkelijk
  • mooi
  • geen opdruk
Minuspunkte
  • krast snel

8 / 10

Corné 5 Juli, 2018

gewoon goed

grote fles

8 / 10

Anne 3 Juli, 2018

Prima bidon voor een goede prijs!

Lekt niet, goede kwaliteit!

7 / 10

Rens 2 Juli, 2018

Prima bidon

Prima bidon, zeker voor de prijs.

8 / 10

Dennis 18 Juni, 2018

Prima product voor een schappelijke prijs

Doet wat het moet doen.

7 / 10

Ben 23 Mai, 2018

prima bidon

prima bidon, waterdicht aan de onderkant met schroefdop.

8 / 10

Ric 2 April, 2018

Fijne bidon

Gebruik deze altijd in Tacx bidon houders. De Deva en de Uni. Heb de transparante zodat je kan zien hoeveel er nog in zit. Denk dat een zwarte dop op een transparante fles mooier zou staan ...

7 / 10

Robert 7 März, 2018

Kleurt prima bij frame

Het is een bidon, 750 ml en je kan er water in foen

Pluspunkte
  • 750ml
  • Zwart
  • Goede drink tuit

8 / 10

Hein 1 März, 2018

Goed en goedkoop

7 / 10

Nico 12 Januar, 2018

Voordelige bidon om extra vocht mee te nemen op lange tochten

Prima budget bidon voor het meenemen van extra vocht tijdens lange tochten. De bidon doet wat hij moet doen al gaat mijn eigen voorkeur toch uit naar een bidon met een iets grotere drinkopening.

Pluspunkte
  • Prijs
Minuspunkte
  • Kleine drinkopening
  • Dopje kan soms wat vast zitten

8 / 10

Willem 19 Dezember, 2017

goede bidon

sluit goed af en makkelijk schoon te maken.

8 / 10

Laurens 13 Oktober, 2017

Prima bidon voor de prijs

Hij is makkelijk in gebruik. Redelijk gemakkelijk schoon te houden, mijn afwasborstel gaat er gewoon in en het tuitje is los te halen uit de dop (dit zou eigenlijk bij de productomschrijving moeten horen mijns inziens). Tuitje gaat de eerste keer wel heel erg lastig eraf bij de grondige schoonmaak, twijfelde even of het wel kon op dit ding. Maar dat is misschien een goed teken op de lange termijn. Het kan er ook aan liggen dat het tuitje nog relatief hard is. Mijn andere bidons (bijv. van Btwin) hebben een zachter tuitje, maar dat is niet echt een voor of nadeel denk ik. Goed knijpbaar, dus gemakkelijk om veel vocht binnen te krijgen. Zit stevig zat in de houder (althans bij mijn racefiets en bideonhouder (Elite Custom Race Resin Stealth Bottle Cage)). Wel redelijk snel al een hoop slijtage/ krassen. Dus een betere slijtvastere coating aan de buitenkant of een matte laag i.p.v. glans zwart was beter geweest mijns inziens. Maar goed, wat wil je voor de prijs.

Pluspunkte
  • Prijs
  • Gemak
  • Reiniging
  • Bio afbreekbaar (moet ik maar even aannemen)
Minuspunkte
  • Niet zo robuust voor duidelijk zichtbare slijtage
  • Looks op de lange termijn

8 / 10

Frederick 12 Oktober, 2017

Supergoede prijs/kwaliteit

Prijs/kwaliteit dik oke. Mooie bidon zonder reclame. Perfect voor lange trainingen

Pluspunkte
  • Clear
  • 750 ml
  • Prijs kwaliteit
Minuspunkte
  • Geen

7 / 10

Jan 7 Oktober, 2017

Groot en simpel

Bidon doet wat ie moet doen. Grote inhoud en simpel design.

Pluspunkte
  • Voldoende inhoud

8 / 10

Michiel 28 September, 2017

Handige grote bidon

Pluspunkte
  • Groot
Minuspunkte
  • Iets te groot

8 / 10

Gerard 6 Juni, 2017

Simpel maar goed

Ik heb de zwarte, pas goed bij mn zwarte frame. Er past water genoeg in.

Pluspunkte
  • simpel maar goed

8 / 10

Andre 5 Juni, 2017

prima bidon voor een lage prijs

Pluspunkte
  • de inhoud 0.75l.
  • de prijs

8 / 10

Haite 31 Mai, 2017

Prima grote bidon voor deze prijs

Transparante uitvoering vind ik fijn. Je ziet wat er inzit en het helpt mij de bidon goed schoon te houden.

Pluspunkte
  • prijs
  • uitvoering
  • inhoud

8 / 10

Ferdinand 14 Mai, 2017

Prima bidon voor prima prijs

Pluspunkte
  • Transparant
  • Prijs/kwaliteit

8 / 10

Jur 13 April, 2017

Prima bidon, niks meer niks minder

What you see is what you get.. prima!

8 / 10

Jorg 1 Januar, 2017

Prima kwaliteit prijs verhouding

Pluspunkte
  • Vormgeving

7 / 10

Kevin 6 Dezember, 2016

Goede bidon

Niet veel over te vertellen buiten dat hij in tegenstelling tot andere bussen makkelijk laat drinken.

7 / 10

Carlo 6 November, 2016

eenvoudige maar functionele bidon

Bidon is eenvoudig vormgegeven maar voldoet uitstekend

Pluspunkte
  • prijs-kwaliteit is goed
  • groot volume

8 / 10

Marcel 14 Oktober, 2016

Prima bidon voor deze prijs

Pluspunkte
  • Degelijk
  • Verschillende kleuren
  • Groot

8 / 10

Jan 23 September, 2016

Basic product maar gewoon goed!

8 / 10

William 21 Juli, 2016

Prima bidon

Eenvoudige bidon. Doet wat ie moet doen. Ik heb de doorzichtige gekozen om direct te kunnen zien hoeveel er nog in zit.

Pluspunkte
  • Groot
  • Prijs/kwaliteit

8 / 10

Janine 6 Juli, 2016

Mooie grote bidon

Met grote opening; Handig bij het vullen en schoonmaken. Jammer van de schroefdop, hierdoor sluit de bidon wel goed, maar is hij lastig al fietsend bij te vullen.

Pluspunkte
  • Grote opening
Minuspunkte
  • Schroefdop

8 / 10

Rob 15 Juni, 2016

Gewoon goede bidon

Doet wat ie moet doen... Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunkte
  • Goede prijs
  • Geen poespas

7 / 10

J. 22 April, 2016

Goedkoop en prima voor het doel

Goedkoop en prima voor het doel!

8 / 10

Gert 7 März, 2016

Goed & voordelig

Prima bidon voor een lage prijs.

Pluspunkte
  • Voordelig
  • Prima bidon

8 / 10

Mitch 14 Februar, 2016

Leuke bidon

De bekende tacx bidon in 750ml formaat. I like!

Pluspunkte
  • Goeie vorm
  • Lekvrij

8 / 10

Willem 20 Dezember, 2015

voor deze prijs voldoen ze prima

Deze bidon voldoet prima. Kost niet veel en gaan een paar jaar mee. Gebruiks vriendelijke bidom en is goed schoon te houden

Pluspunkte
  • gewoon goede bidon
  • goed schoon te houden

8 / 10

Maarten 26 Juli, 2015

Fijne lekvrije bidon

Na goede reviews te hebben gelezen over deze bidons er eindelijk ook zelf maar een paar gekocht. Geen moment spijt! Goede bidons die niet lekken.

Pluspunkte
  • Lekt niet
  • Grote opening voor reiniging

8 / 10

Paul 20 Juli, 2015

Goede keuze

Mooie neutrale bidon (ook in andere kleuren). Het tuintje zit helaas wat los en valt gemakkelijk terug, waardoor je vacuüm zuigt.

Pluspunkte
  • Flink volume
  • Niet te dik, knijpt gemakkelijk
Minuspunkte
  • Tuitje valt steeds terug