Omdömen om
Schwalbe Marathon Plus

Schwalbe Marathon Plus
4.8 / 5
Genomsnitt av 334 recensioner
5
182 recensioner
4
28 recensioner
3
2 recensioner
2
1 recension
1
1 recension

Foton från kunder

5 / 5

Superbra förpackat, toppen av manteln

- Ron, 3 augusti, 2022

Exakt vad jag behövde, tack för den snabba och bra leveransen

För- & Nackdelar

Bästa valet för många roliga km
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara ett toppdäck, borde köpas av alla, har aldrig haft punktering

- Alex, 1 augusti, 2022

Lågt rullmotstånd, punkterar aldrig, lätt att montera på fälgen

För- & Nackdelar

lätt att montera på fälgen
motstånd mot punktering
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

5 / 5

Beställt idag och levererat imorgon.

- Uilke, 29 juli, 2022

Kvalitetsdäck till ett bra pris

För- & Nackdelar

order lätt att följa via track and trace.
Snabb leverans
väl förpackad
Automatiskt översatt

5 / 5

De bästa valen,.

- Chris, 28 juli, 2022

Toppar

Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb leverans och bra inköpspris

- Ronald, 26 juli, 2022

Föregående däck var av samma typ och byttes ut eftersom det var halt efter 15000 km

För- & Nackdelar

aldrig drabbats av punktering på 15000 km
bra däck
byttes ut eftersom det föregående var halt
ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Vill inte ha en till

- Dirk, 24 juli, 2022

Snabb leverans

För- & Nackdelar

Bra kvalitet, mitt tredje par och aldrig pla
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint däck med en nackdel i längdräfflorna.

- Mart, 22 juli, 2022

När du kör över plattor börjar däcket leta efter längsgående åsar, vilket känns som om du plötsligt har fått punktering och börjar svabba på ett mycket irriterande sätt.

För- & Nackdelar

stark länk
tyst
däcket ger motstånd
drabbas av mycket sökning vid körning över plattor
Automatiskt översatt

5 / 5

Det bästa däcket. Jag har varit nöjd med det i flera år på alla mina cyklar.

- Johan, 22 juli, 2022

Har det här däcket på alla mina cyklar i familjen nu. Supernöjd

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Prisvärd kvalitet
Slitage
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband

- Renee, 20 juli, 2022

Jag har haft schwalbe marathon-däcket i flera år nu och det här är tredje gången jag byter ut det. Så jag är supernöjd med det

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Bra grepp
Ingen punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris och engångsarbete för montering under en längre tid

- Marc, 11 juli, 2022

Bara GOOD

För- & Nackdelar

Åker underbart lätt
Läcksäker
Solid
Ännu inte upptäckt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Theo, 7 juli, 2022

Uppfyller helt mina förväntningar

För- & Nackdelar

Bra däck
Snabb leverans
Till ett bra pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Snelle leverans perfekt

- L.A., 28 juni, 2022

Perfekt

Automatiskt översatt

5 / 5

Tantu bra

- Senne, 21 juni, 2022

Den cyklar superfint och har bra grepp

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Bra grepp
Snabb leverans
Box
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp och däck går lättare

- Loek, 19 juni, 2022

Efter 8 års cykling på de gamla däcken utan några problem eller punktering, köpte jag samma typ och märke av däck på grund av den goda erfarenheten med det

För- & Nackdelar

Däck av bra kvalitet
Ljusare cykling
Snabb leverans
Inte alls
Nej
Skulle inte veta
Automatiskt översatt

5 / 5

Är bra

- Wim, 12 juni, 2022

Pålitlig kvalitet.

För- & Nackdelar

Utmärkt däck
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Billigt är dyrt

- Coen, 4 juni, 2022

Schwalbe är kvalitet. Kostar (lite) mer, men jag ser det som en investering. En punktering och nöjet med ett "fynd" är snabbt glömt. Köp bara det bästa, montera det och glöm det. Naturligtvis slits även ett bra däck ut en gång, men mycket senare än ett däck av lägre kvalitet. Mantel. Stort utbud, konkurrenskraftigt pris, snabb leverans. Tips: försök att spara på förpackningsmaterialet. Ett ytterdäck behöver inte ligga i en stor kartong. Lever också resten av sin existens utomhus på min cykel.

För- & Nackdelar

Hållbar
Kvalitet
Investeringar
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett band med kvalitet

- Sijbren, 3 juni, 2022

En fantastisk produkt som när den köps sparar i plånboken jämfört med den lokala cykelbutiken i vår by.

Automatiskt översatt

5 / 5

Köpte däcket för att slippa köra med punktering igen, så för mig är det ett bra däck

- H., 31 maj, 2022

Fungerar fint och smidigt, nöjd med den

För- & Nackdelar

Fungerar smidigt
Inga fler trasiga däck på vägarna
Ingenting hittat ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag kommer att komma hit oftare!

- Roger, 24 maj, 2022

Ytterdäcket levererades snabbt i en jättelåda. Det har varit på i fjorton dagar nu. Så det finns inte mycket att säga om dess hållbarhet ännu. Jag fick vad jag bad om. Det är inte så självklart som det verkar.

För- & Nackdelar

bra pris
god kvalitet
snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

mycket nöjd

- Jack, 18 maj, 2022

Jag är en bra kund hos Mantel . är nöjd med erbjudandet

För- & Nackdelar

håller länge
punkterar nästan aldrig
stark länk
Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärd högsta kvalitet.

- Hans, 16 maj, 2022

Bra däck till ett bra pris. För mig, inget annat än Schwalbe Marathon Plus i flera år!

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Slitstark
Snyggt pris på manteln
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara pålitlig.

- Rudi Frans, 7 maj, 2022

Har haft bakdäcket på min cykel i flera år aldrig haft en punktering ännu en ny i lager igen på baksidan och nu också framtill. Har dem nu också på min elektriska Flyer men bredare. Är lite styvare men speciellt på elcykel bör du inte ha punkteringar på vägen.

För- & Nackdelar

Helt enkelt bra
Läckagesäker
Pålitlig
Något styvare
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt band

- Kapé, 22 april, 2022

Köpte en ny elcykel för 9 år sedan med standarddäck från fabriken. På den första turen över Drentse hed, en omedelbar punktering. (Kört mindre än 200 km). Fick omedelbart ett Schwalbe Marathon Plus monterat hos återförsäljaren. Nu har jag kört nästan 15000 km och aldrig fått punktering. Idag fick jag en ny monterad. Det var inte ens riktigt nödvändigt ännu, men på grund av en cykelsemester bestämde jag mig för att vara på den säkra sidan. En gång Marathon Plus, alltid Marathon Plus.

För- & Nackdelar

Kan inte spillas
Känns bekant
Mycket slitstark
Automatiskt översatt

5 / 5

Ännu ett däck för många års cykelglädje.

- Wim, 16 april, 2022

Bandets förväntningar är hoppfulla, inga fler längs vägen...

För- & Nackdelar

Bäst i test
Mycket snabb, gratis, leverans.
Utmärkt pris på Mantel
Automatiskt översatt

5 / 5

Den går utmärkt igen.

- Toon, 12 april, 2022

Monteringen gick smidigt. Det tidigare däcket var också n schwalbe. Förhoppningsvis kommer punkteringar att förbli frånvarande.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Flexibelt däck
Ej (ännu) märkt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra erfarenhet tidigare, ny version släpper stygn med väghållning

- Philippe, 29 mars, 2022

Goda erfarenheter av detta däck. Nu när de nya är på, upplever jag regelbundet lite negativ spårning under resor längs plattor och skarvar i vägen, konstigt eftersom detta inte var med de tidigare däcken ...

För- & Nackdelar

aldrig punkterad
håller länge
Väghållning
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt, som förväntat

- Philip, 17 mars, 2022

Lite krångel för att få däcket på fälgen men har haft svårare däck.

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Snabb leverans
Ingen hittades
Automatiskt översatt

5 / 5

Robust, bekvämt däck med antipunktionsfunktion som är något tyngre

- MJ, 11 mars, 2022

Eftersom jag ofta får punkteringar valde jag det här däcket i storlek 622-47. Däcket känns robust och solitt. Helt klart bättre än det genomsnittliga DIY-däcket. Att montera det var lite mer arbete, det är väldigt tajt runt fälgen. Dessutom var jag tvungen att trixa en hel del för att få däcket i storlek 47 att passa stänkskärmen. Men det var ett medvetet val. Däcket är lite tyngre än det Schwalbe-däck jag hade tidigare, men på en elcykel märker man inte så mycket.

För- & Nackdelar

Bekväm
Känns robust och solid
Kör något tyngre
Mer arbete att installera
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt, om man inte gillar att däcken sitter fast.

- Freddy, 21 februari, 2022

I mer än 10 år har jag uteslutande cyklat med Schwalbe Marathon Plus punkteringsfria däck. Efter tiotusentals kilometer med dessa däck har jag bara haft en punktering, ett elakt stift som trängde hela vägen in i sidan av däcket.

För- & Nackdelar

Högt däcktryck
Läcker aldrig igen
Lätt att montera
Mycket lång livslängd
Automatiskt översatt

5 / 5

Kunde inte vara bättre

- N.H., 20 februari, 2022

Ok

För- & Nackdelar

Leveranstid
Pris
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

De är mina första men inte mina sista.

- Freddy, 11 februari, 2022

Detta borde inte vara mer idealiskt

För- & Nackdelar

löper bra
säker känsla mot läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag kan definitivt rekommendera detta band.

- Rik, 6 februari, 2022

Jag listar inga nackdelar eftersom jag inte känner till några hittills. Jag är främst nöjd med att däcket sitter så bra på fälgen. I tidigare erfarenheter med andra däck gick däcket på och av så lätt att jag alltid fruktade att däcket skulle skjutas av av innerröret. Detta kommer definitivt inte att vara fallet med detta däck.

För- & Nackdelar

Bra profil
Känns solid
Passar perfekt på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

super snabbt hem !!!

- Jan, 31 januari, 2022

2 cykeldäck med läckageskydd från Schwalbe. beställdes online och levererades hem nästa dag. mycket trevligt.

För- & Nackdelar

bekväm webbplats
Lägg en beställning
snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag vet inget bättre band

- Rob, 28 januari, 2022

Ny cykel med slät slitbana plockade upp mycket sand. Det här däcket är bara lite bredare och bra slitbana känns så bekant vilket gör att jag går igenom hörn med självförtroende igen och håller cykeln renare

För- & Nackdelar

Bra väghållning
Däcket ger förtroende
Inga fler punkteringar
Verkligen inga
Automatiskt översatt

4 / 5

Topprodukt med en lång livslängd.

- Karel, 25 januari, 2022

Den förra är 5 år sedan ersatt. För vintern ville jag ha något mer profil. Men bandet var egentligen fortfarande bra.

För- & Nackdelar

Perfekt förflutet
Prima loopvlak
Geen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Peter, 17 januari, 2022

Ännu inte tillplattad och går smidigt

Automatiskt översatt

4 / 5

Topper

- H., 6 januari, 2022

Har kört denna typ av ytterdäck i flera år "Knacka på trä "efter 25000 km och 3 x nytt däck, har jag INTE haft ett enda läckande däck.

För- & Nackdelar

Utmärkt däck mot punktering
Lite stelt vid montering.
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt däck för pendling

- Erna, 10 december, 2021

Letade efter ett problemfritt däck för pendling. Det är inte det lättaste däcket men det är superbra mot punktering. Var tvungen att anstränga sig lite för att montera det. Och sist men inte minst, utmärkt värde för pengarna.

För- & Nackdelar

motståndskraft mot punktering
Pris
Montering
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt punkteringssäkert däck för elcykel

- Erwin, 2 december, 2021

Andra bandet redan bergsäkert

För- & Nackdelar

Bästa däck
Inga punkteringar
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra förhållande mellan kvalitet och pris

- Kees, 9 november, 2021

Detta däck var också under min tidigare cykel. Har aldrig haft punktering och höll länge.

För- & Nackdelar

Högsta kvalitet
Prisvärd på Mantel
Automatiskt översatt

5 / 5

Så köp den!

- Eline, 7 november, 2021

Däcket har en mycket lång livslängd, vilket gör det till en pålitlig vän på vägen

För- & Nackdelar

Bästa kvalitet någonsin!
Finns det inte
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt i topp.

- Jack, 3 november, 2021

Att detta är de bästa ytterdäcken är välkänt, men pris och leveranshastighet är också i topp hos Mantel

För- & Nackdelar

bra pris
Det bästa däcket
mycket snabb korrekt leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

toppdäck

- Luke, 30 oktober, 2021

Däck - punkteringsfria

För- & Nackdelar

bra resultat när det gäller att undvika punktering
tuff
ibland svårt att få på hjulet när det är nytt
mer ££
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra men tung.

- peter, 30 oktober, 2021

Köpt för min gamla stadscykel, märkbart tyngre men en gång upp till hastighet inte så illa. Nästa däck kommer att vara Marathon Racer men det kommer att ta ett tag.

För- & Nackdelar

Välgjord
tung
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Wim, 26 oktober, 2021

Det här är ett utmärkt däck. Jag cyklar många mil om året och får nästan aldrig punktering. Endast när det blå lagret är synligt blir däcket platt om du kör på något vasst.

För- & Nackdelar

Du kommer nästan aldrig att få punktering igen
Håller i flera år
Automatiskt översatt

3 / 5

utmärkt däck och cyklar mycket snyggt

- Chris, 25 oktober, 2021

utmärkt däck och cyklar mycket snyggt

Automatiskt översatt

5 / 5

Top Shop igen

- Wil, 24 oktober, 2021

toppdäck, känns mycket säker

För- & Nackdelar

Känner mig säker på min elcykel
snabb leverans och bra förpackning
Toppdäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Schwalbe en höjdare bland varumärken

- Bert, 21 oktober, 2021

Schwalbe är bland de bästa däcken, med färre punkteringar håller längre,

För- & Nackdelar

billigt
bra slitbana
bra väghållning
Däck mot punktering
håller längre
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck och hon ser bra ut.

- Myrka, 16 oktober, 2021

Mycket bra däck och hon ser bra ut.

För- & Nackdelar

God kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Erwin, 16 oktober, 2021

Inga fler punkteringar +5k km utan läckage

För- & Nackdelar

Enkel beställningsprocess
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Däck för supercykel

- Piet, 12 oktober, 2021

Vår cykel är som ny igen med dessa cykeldäck

För- & Nackdelar

Utmärkt cykeldäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Inte den allra billigaste, men enligt min mening (en av) de bästa.

- Rj, 6 oktober, 2021

Däcket är av mycket god kvalitet. Inte det allra billigaste, men enligt min mening (ett av) de bästa.

För- & Nackdelar

Bra pris
Pålitlig
Solid och vacker
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt till ett bra pris

- Etienne, 4 oktober, 2021

Jag har bara haft det här antipunktionsdäcket i några veckor och har redan cyklat en hel del med det. Det rullar smidigt. Jag köpte det här däcket främst på grund av de goda recensionerna på internet. Eftersom mitt bakdäck behövde bytas ut valde jag medvetet det här. Detta beror på att det är mer arbete att byta ut ett bakdäck än att byta ut framdäcket. De punkteringsfria egenskaperna är då viktigare för mig än för ett framdäck. Men det är naturligtvis en personlig bedömning.

För- & Nackdelar

bra förhållande mellan pris och kvalitet
enkel montering
kommer ut bra i testet
motverkar läckage
ser också bra ut
något styv men inte så illa
Automatiskt översatt

5 / 5

bra produkt, väl värt sitt pris!

- Stefaan, 3 oktober, 2021

nästan inga fler punkteringar, mycket pålitliga, bra grepp även i våta förhållanden, slitstarka. Våra 4 familjecyklar har nu alla samma ytterdäck: Schwalbe Marathon Plus

För- & Nackdelar

bra grepp
Läckageskyddande +++.
slitstark
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Hittills så bra, snabb leverans av en trevlig produkt.

- Klaas, 2 oktober, 2021

Jag valde det här däcket efter positiva erfarenheter på internet och första intrycket är bra. Erfarenheten får utvisa om det lever upp till förväntningarna. (Inklusive innerslang från Schwalbe) Inga problem att montera däcken så länge du gör det enligt reglerna. Min erfarenhet av mantel är över förväntningarna, supersnabb leverans.

För- & Nackdelar

bra testresultat
ser solid ut
Automatiskt översatt

5 / 5

bara bra

- Fred, 2 oktober, 2021

snabb leverans och rem levereras snyggt i en låda. som andra internetbutiker inte gör. rullade upp gör remmen inte längre bra. jag kommer att köpa från mantel från och med nu.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck, anti-punktering fungerar. Säkerställer pålitlig cykling.

- Stefan, 1 oktober, 2021

Jag köper bara Schwalbe Marathon Plus-däck längre. Då får jag nästan aldrig punktering. Att montera ett cykeldäck och klistra fast ett däck är inte min hobby, och med det här däcket behöver jag nästan aldrig göra det. Däcket är värt vartenda öre.

För- & Nackdelar

Anti-läckage fungerar bra
Håller länge
Lätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

robust däck för pendling

- Guy, 30 september, 2021

däck för min pendlarcykel där jag värdesätter robusthet (så få punkteringar som möjligt) över rullmotstånd. Jag hade bara 1 punktering med mitt tidigare Schwalbe maraton men det har nu slitits av.

För- & Nackdelar

gick smidigt att applicera
har ett gediget skyddande lager
lite mer rullmotstånd (jag märker det inte)
lite tyngre
Automatiskt översatt

5 / 5

Med det här däcket cyklar jag genom landet igen

- W.A, 21 september, 2021

snabb leverans som anges på webbplatsen

För- & Nackdelar

bra däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin produkt, värd att upprepa!

- Bram, 18 september, 2021

Även mitt andra Schwalbe-däck, som har suttit på det i 2 år, är problemfritt.

För- & Nackdelar

Fint robust däck
Inga punkteringar, inte ens med mitt tidigare Schwalb-däck
Lite rullningsljud
Automatiskt översatt

4 / 5

god relation

- Dhr.w.klomp, 29 augusti, 2021

dyr,bara besvärlig och stel när den appliceras.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Wouter, 25 augusti, 2021

Topp!

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och korrekt produkt

- Koen, 23 augusti, 2021

Svårt att sätta på första gången, men fyller ut bra

För- & Nackdelar

Bra kontakt med marken
Mycket slitstark
Rimligt prissatt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd

- Marius, 19 augusti, 2021

Goda erfarenheter

För- & Nackdelar

Mycket bra cykeldäck
Snabb leverans
Tjockt nöjd swalb
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck med halkskydd, utmärkt grepp och bra åkning

- Jan Hugo, 19 augusti, 2021

Bra däck med halkskydd, utmärkt grepp och bra åkning

För- & Nackdelar

Bästa punkteringsfria ytterdäcket enligt annonsen
Ökad vikt och rullmotstånd är inte märkbart
Lite styvare när det är monterat
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service.

- Ronald, 18 augusti, 2021

Tidigare även köpt. Bra.

För- & Nackdelar

Bra förpackad
Bra kvalitet.
Snabb leverans
Nej.
Automatiskt översatt

4 / 5

Superstabilt och bekvämt band

- Kristof, 17 augusti, 2021

Efter nästan 100 km kan jag bedöma detta ytterdäck. Mycket robust men också något tyngre ytterdäck än normalt. Bra rullningsegenskaper på normala och hala vägbanor. Även mycket bra grepp på det senare. Slitbanan är ganska följsam, vilket kraftigt gynnar punkteringsmotståndet, men har nackdelen att däcket letar sig något i längsgående spår på sämre vägbeläggningar och kullerstenskarvar. Detta ger en konstig känsla, som om man riskerar att glida iväg när man inte gör det. Därför 4 istället för 5 stjärnor. Rekommenderas varmt. Lite svårare att passa runt din fälg dock.

För- & Nackdelar

Bra grepp på hala vägar
Ingen mer rädsla för krossat glas på cykelvägen
Mycket starkt däck
Oasfalterad väg är inget problem
Pris/kvalitet
Känslig för längsgående spår
Något svårare att montera på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

För dig som hatar att däcken smäller.

- Tjeerd, 16 juli, 2021

Det nya däcket gick runt fälgen lättare än jag förväntade mig. Föregående däck var också ett Schwalbe Marathon. Håller väldigt länge utan punktering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck för en stadscykel

- GMC, 13 juli, 2021

däcket uppfyller 100% av förväntningarna

För- & Nackdelar

bra däck
lätt att montera
punkteringsskyddet är perfekt
Gee
Automatiskt översatt

5 / 5

För mig det allra bästa cykeldäcket,

- Jac, 11 juli, 2021

På 3 år, inte en enda punktering vid daglig användning

För- & Nackdelar

Mycket god kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Inget läckage

- Cor, 10 juli, 2021

Jag har monterat Schwalbe Marathon Plus på alla mina cyklar, jag har aldrig haft punktering, jag cyklar 24 kilometer om dagen i alla väder på vardagar, jag är mycket nöjd med det här däcket.

För- & Nackdelar

Har aldrig haft punktering
dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara utmärkt

- M.C., 8 juli, 2021

En gång om året får jag min elcykel dubbel twist fixad och är bra igen som förväntat. Mekanik kommer över som ärlig,och gör vad de kan. Eftersom cykeln faktiskt är 4 år gammal igen är det inte möjligt att köpa en ny pannier med den ..aar det är inte så illa då.

För- & Nackdelar

Hantverksskicklighet
Kör som ny igen
Tydlig kommunikation
Ingen
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt!

- Otto, 2 juli, 2021

Jag har använt det här däcket i flera år och slitbanan verkar inte slitas ut. Jag har aldrig fått punktering med det heller.

För- & Nackdelar

Läcker aldrig igen
Slitstark
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt för resor och daglig användning

- Ryan, 2 juli, 2021

För det första baseras den här recensionen främst på cykelturer och vardagscykling. Det är vad jag använder min cykel till. Jag har ingen bil och jag gillar inte riktigt att använda kollektivtrafik. Jag tar mig bara runt med cykel. Det här är tredje gången jag har de här däcken. Jag älskar dem. De är mycket välbyggda, nästan punkteringssäkra och slitbanan är gjord så att vatten kommer att gå åt sidan. Mitt förra par var 28 x 1,5, men de här är 28 x 1,4. Personligen gillar jag 1,5 bättre. Det är trevligt att ha ett bredare däck - bekvämare, mer kontroll och mindre risk för punktering. Men jag vill tillägga att jag inte är upprörd över köpet. På grund av hur robusta dessa är, och slitbanemönstret, och punkteringsskyddet, rekommenderar jag dem

För- & Nackdelar

Bekväm körning
Bra slitbanemönster för att hålla regn borta
Nästan aldrig punktering
Robust konstruktion
Inte särskilt bred
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag tar aldrig något annat.

- Eddie, 1 juli, 2021

Mycket bra däck. Tog en lång ökenresa med det. Se upp med kaktusar. Taggarna kan långsamt arbeta sig in i däcket.

För- & Nackdelar

lätt att montera på fälgen
mycket lämplig för långa tuffa turer
mycket lång livslängd
inte motståndskraftig mot små kaktustaggar
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Johan, 30 juni, 2021

Köpte det här däcket igen. Det förra däcket gick 16000 km innan det behövde bytas ut. Min fru har haft det på längre och det är fortfarande bra. Skillnaden beror förmodligen på körstil. Alla 4 däcken har aldrig fått punktering.

För- & Nackdelar

Håller länge
Har aldrig läckt
Automatiskt översatt

5 / 5

många kilometer utan läckage

- Alfred, 26 juni, 2021

alltid bra däck

För- & Nackdelar

bra slitbana
djärv och god
punkteringssäker
nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa däcket för en stadscykel, problemfritt!

- John, 24 juni, 2021

Kört över 10 000 km med den tidigare uppsättningen och endast 2 punkteringar.

För- & Nackdelar

Komfort
Pris ( vid Mantel)
Rullmotstånd
Skottsäker
Relativt tung
Styv, svår att passa
Automatiskt översatt

5 / 5

Används också av brevbärare som dagligen reser med cykel och det säger mig tillräckligtg

- Alex, 23 juni, 2021

Ett punkterat däck är inte trevligt och i så fall bör du välja ett däck som är något dyrare.

För- & Nackdelar

Punkteringsfritt = betryggande
starkt däck
dyr
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck

- Harm, 21 juni, 2021

Däcket håller ca 15000 km på bakhjulet, framhjulet ännu längre

För- & Nackdelar

Håller mycket länge
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra ytterdäck uppfyller förväntningarna

- Stephan, 16 juni, 2021

Bra ytterdäck uppfyller förväntningarna

Automatiskt översatt

5 / 5

Cyklar underbart!

- Kees, 13 juni, 2021

Mycket fina och bra däck

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Säker tack vare bra reflektion på däcket
Automatiskt översatt

5 / 5

utmärkt order, snabb och korrekt

- Wim, 13 juni, 2021

bra däck

För- & Nackdelar

korrekt
snabb
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppdäck för pendling

- Niels, 1 juni, 2021

Jag har använt de här däcken i flera år. Kan inte minnas min senaste punktering. Pendling.

För- & Nackdelar

Bra erbjudande
Kör perfekt
Lång livslängd
Lätt att montera
Upp till 5 bar
Observera rotationsriktningen vid montering (no -point)
Automatiskt översatt

5 / 5

Robust däck med läckageskydd

- Emile, 1 juni, 2021

Schwalbe har flera däcklinjer vars anti-punkteringsegenskaper verkar vara mycket bra. Det är därför jag valde detta däck.

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Fast känsla
Högt tryck upp till 6,0 bar
Var förpackad i stor låda
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt organiserad beställning och mycket snyggt levererad !

- Ben, 29 maj, 2021

Jag har cyklat i flera år......er inget bättre däck än ett Swalbe!

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Ron, 25 maj, 2021

Jag har ännu inte fått punktering med den.

För- & Nackdelar

Kör kvällsmat
Automatiskt översatt

5 / 5

Tydlig och enkel beställning till ett konkurrenskraftigt pris.

- Peter, 23 maj, 2021

Letar medvetet efter ett Schwalbe Marathon Plus cykeldäck. Har köpt detta cykeldäck tidigare, så vet vad det är.

För- & Nackdelar

bra pris
enkel beställning
stort urval
tydlig webbplats
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt!

- Marc, 22 maj, 2021

Äntligen ordentlig kommunikation om tillgänglighet, oef:-)

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Johan, 21 maj, 2021

Däcken är av god kvalitet och håller länge. Erfarenheterna är positiva. Schwalbe ger stor variation i storlek. Titta noga på vilket däck du behöver innan du skickar beställningen.

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Förpackningsmetod
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

4 / 5

Super service

- Wim, 4 april, 2021

Han cyklar bra igen

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och snabb leverans Top

- Ad, 18 mars, 2021

Köpte däck till min i-cykel och resultatet är perfekt

För- & Nackdelar

Snabb och bra leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Det perfekta däcket för touring.

- Frenk, 15 mars, 2021

Mycket fint däck med bra punkteringsskydd.

För- & Nackdelar

Fint rullmotstånd.
Passar bra runt fälgen.
Automatiskt översatt

4 / 5

Superdäck för stadscykel Dessa var till min studerande son som inte är wac

- Ronald, 13 mars, 2021

I flera år på min Santos och även när slitbanan är utsliten kan du fortfarande cykla vidare med den

För- & Nackdelar

Anti-läckage beläggning
Hållbarhet
Reflekterande ram
Inte riktigt billig
Tung
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt till ett rimligt pris.

- Miguel Angel, 9 mars, 2021

Hittills är jag mycket nöjd med kappan. Mycket bra förhållande mellan prestanda och pris.

För- & Nackdelar

Slirar inte
Stabilitet
Saktar ner körningen
Automatiskt översatt

5 / 5

Robust däck som känns mycket bra när du kör

- Karel, 5 februari, 2021

För- & Nackdelar

Pris/kvalitet
stabil styrning
Automatiskt översatt

5 / 5

Prachtige band

- Maarten, 21 januari, 2021

Bästa anti lek banden på marknaden. Al zeer lange fietsreizen mee gemaakt, zwaar bepakt, en nog nooit platte band gehad! Niet twijfelen ;)

För- & Nackdelar

Bra grepp
Ingen lek
Kompatibilitet
Stevig
Utformning
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppen, och du märker det!

- Joost, 26 december, 2020

Köpte dessa däck till min cross-hybrid, som ersättning för CST Allround som jag punkterade 2x på 3 000 km den här säsongen. Jag tycker att det är för ofta. Jag använder cross-hybrid tillsammans med min landsvägscykel. 1. Köpprocess: tight, som alltid på Mantel. Beställd fredag kväll, levererad lördag runt middagstid. Och med en BlackFriday-affär, bra valuta för pengarna. 2. Montering: gjorde mig inte besviken, däcken är ganska släta. Tips: se till att de är varma och fina, så lägg dem vid värmaren eller i solen i några timmar. 3. Körning: bekväm, trots 5 bar fram och 5,5 bar bak. Tyst. Inga fler skarvar mellan gatstenarna. Bra grepp, även i hörn där det är blött.

För- & Nackdelar

Nivå för grepp
Smidig montering
Tyst
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag kör på en "ny" cykel igen.

- Marcel, 22 december, 2020

Bara nya däck, aldrig haft punktering och jag vill behålla det så. Därför nya zwalbe marathon-däck, till ett pris som är billigare än...

För- & Nackdelar

Billig
Kvalitet
Snabb leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt vinterdäck för landsvägscykeln

- R.P., 21 december, 2020

Mantel, var snäll och inkludera detta däck i sortimentet för landsvägscyklar. Det här däcket är oöverträffat jämfört med alla andra däck för landsvägscyklar. Vill aldrig ha något annat.

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Läcksäker
Grepp
Rullmotstånd
Automatiskt översatt