Omdömen om
Schwalbe Marathon Plus

Schwalbe Marathon Plus
4.8 / 5
Genomsnitt av 327 recensioner
5
176 recensioner
4
28 recensioner
3
2 recensioner
2
1 recension
1
0 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

Bra och snabba däck

- Remco, 18 januari, 2024

Schwalbe Marathon Plus-däcken överraskade mig positivt där Swalbe One-däcken var platta efter bara 1 åktur, dessa däck sattes under min gruscykel. Med 4 bar tillräckligt grepp i skogen och en lätt körning på vägen. Montering är bara MYCKET svårt, däcken är verkligen för styva för det.

För- & Nackdelar

Inga punkteringar ännu
Smidig löpning
Tillräckligt grepp
Mycket svår att montera
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, MEN...

- Mark, 13 oktober, 2023

Den här är för elcyklar, inte för cyklar som ibland körs på sand. I däckets spår kryper nämligen vassa småstenar som till slut trycker sig igenom däcket (åtminstone från ett vanligt ytterdäck) och därför kommer du att punktera mycket snabbare. Om du ibland tar på sand, ta inte detta maraton, men en annan typ (jag vet inte den exakta beteckningen).

För- & Nackdelar

Solid
Gående profil
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck, för det här priset

- Richard, 12 oktober, 2023

Fint däck som är lätt att montera. Ligger fint runt fälgen och ger bra väghållning. Mycket grepp. Skulle kunna vara något bredare för mer komfort. Nu är det bara att vänta och se vad livslängden gör.

För- & Nackdelar

bra grepp
Bra väghållning
lätt att montera
Komfort
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra erfarenhet, tidigare däck var av samma märke och typ.

- Hein, 12 februari, 2023

Uppfyller mina förväntningar

För- & Nackdelar

Inga fler punkteringar
Lång livslängd
Starkt däck
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Bara ett bra band.

- John, 1 februari, 2023

Ett utmärkt däck, har precis cyklat ca 50 km, bra grepp även på vått underlag. Däcket är lite styvt. Att montera däcket på fälgen är också lite knepigt på grund av de starkt utåtriktade däckflankerna.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Robust
Automatiskt översatt

4 / 5

Goda erfarenheter

- Guy, 23 september, 2022

Ja

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck för långa körsträckor

- Adri, 8 september, 2022

Bra däck för mig, vi kan köra långt igen.

För- & Nackdelar

Körglädje
Kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabb leveranstid.

- Cees, 24 augusti, 2022

Utmärkta rullningsegenskaper och utmärkt punkteringsskydd, åtminstone min erfarenhet av föregångaren.

För- & Nackdelar

Utmärkt däck
Svårt att montera.
Automatiskt översatt

4 / 5

Manteln är bra

- Raymond, 6 augusti, 2022

Bra produkt

För- & Nackdelar

Bra produkt
Snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint däck med en nackdel i längdräfflorna.

- Mart, 22 juli, 2022

När du kör över plattor börjar däcket leta efter längsgående åsar, vilket känns som om du plötsligt har fått punktering och börjar svabba på ett mycket irriterande sätt.

För- & Nackdelar

stark länk
tyst
däcket ger motstånd
drabbas av mycket sökning vid körning över plattor
Automatiskt översatt

4 / 5

Topprodukt med en lång livslängd.

- Karel, 25 januari, 2022

Den förra är 5 år sedan ersatt. För vintern ville jag ha något mer profil. Men bandet var egentligen fortfarande bra.

För- & Nackdelar

Perfekt förflutet
Prima loopvlak
Geen
Automatiskt översatt

4 / 5

Topper

- H., 6 januari, 2022

Har kört denna typ av ytterdäck i flera år "Knacka på trä "efter 25000 km och 3 x nytt däck, har jag INTE haft ett enda läckande däck.

För- & Nackdelar

Utmärkt däck mot punktering
Lite stelt vid montering.
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt däck för pendling

- Erna, 10 december, 2021

Letade efter ett problemfritt däck för pendling. Det är inte det lättaste däcket men det är superbra mot punktering. Var tvungen att anstränga sig lite för att montera det. Och sist men inte minst, utmärkt värde för pengarna.

För- & Nackdelar

motståndskraft mot punktering
Pris
Montering
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra men tung.

- peter, 30 oktober, 2021

Köpt för min gamla stadscykel, märkbart tyngre men en gång upp till hastighet inte så illa. Nästa däck kommer att vara Marathon Racer men det kommer att ta ett tag.

För- & Nackdelar

Välgjord
tung
Automatiskt översatt

4 / 5

god relation

- Dhr.w.klomp, 29 augusti, 2021

dyr,bara besvärlig och stel när den appliceras.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck med halkskydd, utmärkt grepp och bra åkning

- Jan Hugo, 19 augusti, 2021

Bra däck med halkskydd, utmärkt grepp och bra åkning

För- & Nackdelar

Bästa punkteringsfria ytterdäcket enligt annonsen
Ökad vikt och rullmotstånd är inte märkbart
Lite styvare när det är monterat
Automatiskt översatt

4 / 5

Superstabilt och bekvämt band

- Kristof, 17 augusti, 2021

Efter nästan 100 km kan jag bedöma detta ytterdäck. Mycket robust men också något tyngre ytterdäck än normalt. Bra rullningsegenskaper på normala och hala vägbanor. Även mycket bra grepp på det senare. Slitbanan är ganska följsam, vilket kraftigt gynnar punkteringsmotståndet, men har nackdelen att däcket letar sig något i längsgående spår på sämre vägbeläggningar och kullerstenskarvar. Detta ger en konstig känsla, som om man riskerar att glida iväg när man inte gör det. Därför 4 istället för 5 stjärnor. Rekommenderas varmt. Lite svårare att passa runt din fälg dock.

För- & Nackdelar

Bra grepp på hala vägar
Ingen mer rädsla för krossat glas på cykelvägen
Mycket starkt däck
Oasfalterad väg är inget problem
Pris/kvalitet
Känslig för längsgående spår
Något svårare att montera på fälgen
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt för resor och daglig användning

- Ryan, 2 juli, 2021

För det första baseras den här recensionen främst på cykelturer och vardagscykling. Det är vad jag använder min cykel till. Jag har ingen bil och jag gillar inte riktigt att använda kollektivtrafik. Jag tar mig bara runt med cykel. Det här är tredje gången jag har de här däcken. Jag älskar dem. De är mycket välbyggda, nästan punkteringssäkra och slitbanan är gjord så att vatten kommer att gå åt sidan. Mitt förra par var 28 x 1,5, men de här är 28 x 1,4. Personligen gillar jag 1,5 bättre. Det är trevligt att ha ett bredare däck - bekvämare, mer kontroll och mindre risk för punktering. Men jag vill tillägga att jag inte är upprörd över köpet. På grund av hur robusta dessa är, och slitbanemönstret, och punkteringsskyddet, rekommenderar jag dem

För- & Nackdelar

Bekväm körning
Bra slitbanemönster för att hålla regn borta
Nästan aldrig punktering
Robust konstruktion
Inte särskilt bred
Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa däcket för en stadscykel, problemfritt!

- John, 24 juni, 2021

Kört över 10 000 km med den tidigare uppsättningen och endast 2 punkteringar.

För- & Nackdelar

Komfort
Pris ( vid Mantel)
Rullmotstånd
Skottsäker
Relativt tung
Styv, svår att passa
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck

- Harm, 21 juni, 2021

Däcket håller ca 15000 km på bakhjulet, framhjulet ännu längre

För- & Nackdelar

Håller mycket länge
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Super service

- Wim, 4 april, 2021

Han cyklar bra igen

Automatiskt översatt

4 / 5

Superdäck för stadscykel Dessa var till min studerande son som inte är wac

- Ronald, 13 mars, 2021

I flera år på min Santos och även när slitbanan är utsliten kan du fortfarande cykla vidare med den

För- & Nackdelar

Anti-läckage beläggning
Hållbarhet
Reflekterande ram
Inte riktigt billig
Tung
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt till ett rimligt pris.

- Miguel Angel, 9 mars, 2021

Hittills är jag mycket nöjd med kappan. Mycket bra förhållande mellan prestanda och pris.

För- & Nackdelar

Slirar inte
Stabilitet
Saktar ner körningen
Automatiskt översatt

4 / 5

Mitt vanliga val för min stadscykel

- Sem, 12 december, 2020

Utmärkt däck. Jag bor i Amsterdam och det finns regelbundet mycket glas på cykelvägarna, men jag punkterar nästan aldrig med dessa däck (vilket var annorlunda innan jag började använda punkteringsskyddade däck.

För- & Nackdelar

Däcket behåller sin form väl
praktiskt taget inga fler punkteringar
Automatiskt översatt

4 / 5

Solida däck

- Rob, 27 oktober, 2020

Inte kört den mycket ännu så slitstyrka återstår att se men normalt inga fler punkteringar nu

Automatiskt översatt

4 / 5

Körning utan läckage

- Ton, 8 september, 2020

Med detta superdäck kan du köra tusentals kilometer utan irriterande punkteringar.

Automatiskt översatt

4 / 5

på riktigt: aldrig mer stickdäck

- RENE, 2 september, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

No-nonsens band

- Chris, 27 juli, 2020

För- & Nackdelar

God synlighet
Hög lekweerstand
Högt slijtageweerstand
Vikt
Automatiskt översatt