Omdömen om
Schwalbe Marathon Plus

Schwalbe Marathon Plus
4.8 / 5
Genomsnitt av 335 recensioner
5
183 recensioner
4
28 recensioner
3
2 recensioner
2
1 recension
1
1 recension

Foton från kunder

5 / 5

Superbra anti-läckage-tejp!

- Pieter, 23 juli, 2024

Körde 35.000 km med den förra. Den punktering jag hade under den tiden berodde på ett järnflinta i kinden. Efter alla dessa kilometer var slitbanan långt ifrån utsliten, men det fanns en spricka i sidoväggen; inget slitage heller, men förmodligen kört förbi något vasst. Kort sagt, ett superdäck om du letar efter något som håller länge och aldrig går sönder.

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Läcker aldrig
Något styv
Automatiskt översatt

5 / 5

Val tydligt snabbt

- Daf, 16 juli, 2024

Leverans bra, produktrecension ... ja, tidigt att bedöma det. Men ser ut och känns bra kvalitet... längre tid kommer att visa

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Tydlig webbplats, valguide
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa leverantör

- Andy, 12 juli, 2024

Ämne Schwalbe anti-puncture cykeldäck. Schwalbe min favorit i över 25 år.

För- & Nackdelar

Bra indo mbt-order.
Bra prissättning.
Snabb, välpaketerad, leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Din webbplats är utmärkt och mycket överskådlig allt snabbt att hitta

- Hartmut, 8 juli, 2024

Die Schwalbe Mäntel är det bästa som finns. Vi är mycket nöjda med det.

Automatiskt översatt

1 / 5

Efter montering av åtta i hjulet.

- Gerhard, 3 juli, 2024

Lyckades bara få plats med de två lagren efter några veckor. Första åkturen förra söndagen. Bakdäcket träffar som en 8:a. Jag lade märke till reflektorremsans oregelbundna form när jag monterade däcket. Reflektorremsan sitter närmare fälgen där 8-däcket sitter. Jag skulle inte bry mig om det visuella utseendet, men uppenbarligen finns det ett produktproblem. Framdäcket vickar inte, men tenderar att ha en liten radiell rundgång. Det skulle vara trevligt om en säljare kunde kontakta mig. Detta irriterar mig oerhört eftersom jag har lyckats få alla mina däck att gå smidigt efter montering. Innan dess var det Conti-däck utan något punkteringsskydd. Naturligtvis monterade jag också 2 nya Schwalbe-slangar. Jag trodde att jag skulle ha sinnesfrid för alltid. Men jag hade nog fel.

Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt

- Jim, 1 juli, 2024

Uppfyller angivna förväntningar

För- & Nackdelar

Anti-punkteringsskikt
Har kört med det här däcket i flera år utan problem
Långvarig
Nej till
Automatiskt översatt

5 / 5

Artikel och leverans uppfyller helt förväntningarna.

- Bart, 21 juni, 2024

Bra däck och lätt att montera. Snabb leverans.

Automatiskt översatt

5 / 5

Schwalbe är bäst

- Bart, 19 juni, 2024

Schwalbe-däcken är starka men ändå smidiga

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Rem av hög kvalitet
Vacker utsikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Pieter, 4 maj, 2024

Bra däck men dyrt

För- & Nackdelar

Bra däck
Dyrt
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint band.

- Leon, 3 maj, 2024

Gick smidigt på fälgen.

För- & Nackdelar

Lätt att sätta på fälgen.
Trevligt däck.
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett däck som gör det möjligt att resa med tillförsikt.

- Joop, 3 maj, 2024

Det här Schwalbe-däcket är kanske lite för tungt, men det är av mindre betydelse på hybridcykeln. Oavsett om vi cyklar i genomsnitt 15 eller 15,5 km per timme handlar det om bekymmersfri njutning.

För- & Nackdelar

pris
punkteringssäkert
solid
varumärke
ännu inte hittat
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa bandet för mig

- Leo, 30 april, 2024

Perfekt band, min favorit.

För- & Nackdelar

Inte dyrt på Mantel
Långvarig
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Superbra och solitt däck

- Nicole, 21 mars, 2024

Trevligt starkt band

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Mycket stor låda
Automatiskt översatt

5 / 5

helt enkelt fantastisk

- Koen, 5 mars, 2024

beställs snabbt och enkelt bra överblick och jämförelse möjlig mellan olika alternativ bra pris

För- & Nackdelar

bra pris
enkelt att beställa
hög kvalitet
snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt nöjd!

- Rene, 29 februari, 2024

I flera år har jag kört många mil med det här märket av cykeldäck, det sviker mig aldrig. Jag är billigare på Mantel än på vår lokala cykelaffär.

Automatiskt översatt

5 / 5

Har Swalbe på alla cyklar och vill inte ha något annat

- Bert, 29 februari, 2024

fint flexibelt däck

För- & Nackdelar

lätt att montera
smidig gång
snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

superdäck för pendling

- Ludwig Henderix, 28 februari, 2024

superdäck för pendling

För- & Nackdelar

litet slitage
mycket motståndskraftig mot punktering
sämre rullningsegenskaper
Automatiskt översatt

5 / 5

Pålitligt och säkert köp.

- Jan, 27 februari, 2024

Den här uppfyller mina förväntningar.

För- & Nackdelar

Levereras perfekt och snabbt.
Returer inga problem.
Tydlig webbplats.
Ingen
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck lite slitage inga fler punkteringar

- Jullien, 22 februari, 2024

Jag monterade däcket på en elcykel. Perfekt däck för km-ätaren. 10000 km garanterat

För- & Nackdelar

Högt grepp
Lätt att montera
Lite slitage
Reflexremsan är inte rak
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Philippe, 20 februari, 2024

Förutom att shwalbe-däcken är nästan punkteringsfria, är de behagliga och smidiga på vägen. Ett riktigt nöje....

Automatiskt översatt

5 / 5

Verkligen ett band att använda

- L.H., 14 februari, 2024

Fantastiskt bra band

För- & Nackdelar

Kvalitet på däck
Leverans
Pris på däck
Automatiskt översatt

5 / 5

ett tips till alla som bara vill få punktering genom en spik, välj dessa ytterdäck!

- Jan, 9 februari, 2024

Jag har varit ett fan av schwalbe marathon plus-däcken i flera år. Återigen med dessa. Jag satte dem på mina farföräldrars gamla Koga's och tog dem till Sicilien. Det finns enstaka glas där och med italienarna inte alltför bekanta med cyklister finns det 1 sak du inte vill ha och det är en punktering. Mitt tips för alla som bara vill gå platt på grund av en spik, gå efter dessa ytterdäck!

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Grepp
lång livslängd
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Sedan dess alltid Schwalbe

- Mark, 28 januari, 2024

Jag är en världscyklist och på min första långa resa från LA till Rio de Janeiro hade jag INTE EN enda punktering. Så det är en slarvig 20 000 km!

För- & Nackdelar

Går alldeles utmärkt
Hållbar
Inga punkteringar
Automatiskt översatt

5 / 5

Bandet för mig

- Ad, 28 januari, 2024

Letade efter ett pålitligt däck för livsmedelscykel som kommer att vara tungt lastad. Det här är däcket för det jobbet

För- & Nackdelar

A-kvalitet
Högsta antikvitetsklass
Skarpt prissatt
Ännu inte upptäckt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra band som du kan lita på

- Michael, 27 januari, 2024

Ett välkänt band naturligtvis, med många positiva erfarenheter. Jag gillar känslan i däcket. Håller sig rakt automatiskt. kurvtagning tar lite tid att vänja sig vid

För- & Nackdelar

Känns bekant
Lätt att montera
Kurvtagning tar lite tid att vänja sig vid
Automatiskt översatt

5 / 5

Det bästa valet för många km

- The butcher, 25 januari, 2024

Toppdäck med bra anti-punkteringsskikt. Något högre rullmotstånd, men för pendling toppen!

För- & Nackdelar

Anti-läckage
Pendling
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

3 / 5

Vackert och säkert året runt-däck

- Joran, 25 januari, 2024

Varje vecka pendlar jag 120 km på en sportig hybridcykel. De Vredestijn-däcken, typ kommer jag inte ihåg, började ta slut. Efter 2x punkteringar bestämde jag mig för att prova Marathon Plus, främst på grund av de positiva recensionerna om dess anti-punkteringsegenskaper. Jag har nu kört cirka 500 problemfria kilometer. Det är ett trevligt däck och det är mycket synligt i mörkret på grund av reflektionen. Jag känner dock att det cyklar lite tyngre än sin föregångare och jag måste fortfarande vänja mig vid känslan i kurvorna. Kanske gör det tjocka gummit att man får lite mindre känsla för vägytan? Jag är dock övertygad om att detta gynnar läckageskydd och livslängd. Just nu tror jag fortfarande att nästa uppsättning kommer att vara mer sportiga igen, men låt oss först se hur länge dessa Marathon Plus-däck håller.

För- & Nackdelar

Anti-läckage (tjock slitbana, lätt att känna)
Reflektion
Slitbana lämplig för cykling året runt
Slitstark (?)
Fuzzy-känsla i hörn
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra och snabba däck

- Remco, 18 januari, 2024

Schwalbe Marathon Plus-däcken överraskade mig positivt där Swalbe One-däcken var platta efter bara 1 åktur, dessa däck sattes under min gruscykel. Med 4 bar tillräckligt grepp i skogen och en lätt körning på vägen. Montering är bara MYCKET svårt, däcken är verkligen för styva för det.

För- & Nackdelar

Inga punkteringar ännu
Smidig löpning
Tillräckligt grepp
Mycket svår att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Solitt däck som uppfyller förväntningarna

- André, 14 januari, 2024

Eftersom mina tidigare däck var utslitna köpte jag 2 nya däck av samma märke och typ. Den tidigare uppsättningen gick problemfritt utan punkteringar

För- & Nackdelar

Bra pris
Stabilt däck
Uppfyller förväntningarna
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Ruud, 2 januari, 2024

Vilket fint och pålitligt däck, detta är den nya standarden för mig av tillförlitlighet. Snabb leverans.

För- & Nackdelar

Lätt rullmotstånd
Motstånd mot punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Tillfredsställd över mina förväntningar

- AMANDINE, 28 december, 2023

Jag är mycket nöjd med mitt köp av dessa däck. De "fastnar" inte på vägen, vilket innebär att du kan köra smidigare och lättare.

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt däck, levererat snabbt

- Geert, 25 december, 2023

Passar bra, detta är ett standarddäck.

För- & Nackdelar

bra bakdäck
bra skydd mot punktering
cyklar lätt
Med en rotation, var försiktig vid montering
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkter, trevlig service

- Charlotte, 17 december, 2023

Efter konsekvent mjuka däck och tung trampning lät jag byta ut de ursprungliga ytter- och innerslangarna. Vilken skillnad! Vi cyklar nu mycket snabbare, mjukare och mycket bekvämare. Nästan som om cykeln plötsligt blev elektrisk.

För- & Nackdelar

Bekväm
Mjuk
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag vill bara inte ha några fler däck på min cykel

- Jan, 14 december, 2023

Det här är den typ av däck som jag helst vill ha monterat på cykeln och nu finns det hos Mantel till ett mycket rimligt pris.

För- & Nackdelar

bästa däcket mot läckage
mycket bra värde för pengarna
Stabilt däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Har redan använt många Marathon-däck, aldrig mer punktering!

- Jeroen, 12 december, 2023

Mycket pålitligt och slitstarkt däck. Lätt att montera, sitter bra på fälgen direkt.

För- & Nackdelar

Exceptionella egenskaper mot läckage!
Robust stomme men ändå lätt att montera!
Stark prissättning jämfört med officiellt pris.
Automatiskt översatt

5 / 5

Däcken är av mycket god kvalitet.

- Andre, 2 december, 2023

Däcken är av mycket god kvalitet och vi har ännu inte haft någon punktering med dem.

Automatiskt översatt

5 / 5

Det jag behöver för cykeln köper jag från mantle

- Chris, 30 november, 2023

Innehåll och leverans enligt överenskommelse.

För- & Nackdelar

korrekt leverans
lägsta pris
snabb leverans.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt och bra pris

- Tim, 24 november, 2023

Använd dessa utomhusband under flera år. Lekke band komt nagenoeg niet meer voor. Bij Mantel scherp geprijsd en zeer snelle levering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck och prisvärda

- Norbert, 21 november, 2023

Går mycket lätt. Jag hade ursprungligen beställt bara 1 bit. När jag satte på det och använde det. Jag bytte omedelbart ut mitt andra hjul också. Med dessa däck är det omöjligt att ha en platt.

För- & Nackdelar

Mycket starkt men ändå mycket lätt däck
Och prisvärd
Super slitbana
Kräver lite mer för att montera det
Automatiskt översatt

5 / 5

Tydlig information på webbplatsen

- Agnes, 10 november, 2023

För mig är Schwalbe varumärket för cykeldäck.

För- & Nackdelar

Snabb service
Tydlig webbplats
Generöst förpackad.
Automatiskt översatt

5 / 5

Min första upplevelse på mantle var i toppklass och kommer inte att vara den sista.

- Berry, 7 november, 2023

Den swalbe marathon plus som jag beställde super uppfyller förväntningarna, detta för mig på grund av anti-leckage trycksättning.

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Snyggt förpackad
Toppdäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra val för pendling på elcykel

- Matthew, 5 november, 2023

Köpte för att ersätta uppsättningen OEM-däck på min dagliga arbetshäst pendlare ebikes. Eftersom däcken inte är vikbara var installationen snabb och enkel. Bra grepp i regn. Detta är ett tungt, robust däck, så förvänta dig rullmotstånd, men det är inte så märkbart på en ebike.

Automatiskt översatt

5 / 5

Högkvalitativt däck till ett lågt pris

- Robert, 27 oktober, 2023

Vackert däck av hög kvalitet. Bra grepp även när vägen är hal. Och håller också länge. Kostar inte mycket

För- & Nackdelar

Billiga
Håller mycket länge
Stark och motståndskraftig mot punktering
Utmärkt grepp även i regn
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband och, som vanligt, levererat snabbt

- Robert, 22 oktober, 2023

Bra band!!!

För- & Nackdelar

Högsta pris!
Monteras väl.
Tillförlitlig.
Ingen
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, MEN...

- Mark, 13 oktober, 2023

Den här är för elcyklar, inte för cyklar som ibland körs på sand. I däckets spår kryper nämligen vassa småstenar som till slut trycker sig igenom däcket (åtminstone från ett vanligt ytterdäck) och därför kommer du att punktera mycket snabbare. Om du ibland tar på sand, ta inte detta maraton, men en annan typ (jag vet inte den exakta beteckningen).

För- & Nackdelar

Solid
Gående profil
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck, för det här priset

- Richard, 12 oktober, 2023

Fint däck som är lätt att montera. Ligger fint runt fälgen och ger bra väghållning. Mycket grepp. Skulle kunna vara något bredare för mer komfort. Nu är det bara att vänta och se vad livslängden gör.

För- & Nackdelar

bra grepp
Bra väghållning
lätt att montera
Komfort
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett mycket bra och säkert däck mot punktering.

- Jos, 2 oktober, 2023

Under flera år har jag använt Swalbe Marathon Plus-däck, aldrig haft en punktering med 30 000 km på klockan. Nu ersatt med, naturligtvis, Swalbe Marathon Plus igen.

För- & Nackdelar

bra däck
mot punktering
säkert däck
Automatiskt översatt

5 / 5

toppdäck

- Herman, 8 september, 2023

Aldrig haft en punktering, ersatte den gamla eftersom ålderssprickor kom n, körde mer än 8000 km med detta däck. För mig alltid Schwalbe Marathon Plus.

För- & Nackdelar

super
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra köp

- H.G.M., 6 september, 2023

Att kunna cykla ostört och njuta av omgivningen

För- & Nackdelar

Går lätt
Stabilt grepp
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyllde helt mina förväntningar, super.

- Chris, 5 september, 2023

Mycket nöjd

Automatiskt översatt

5 / 5

Förblir bra däck, jag har aldrig haft 1 punktering.

- I.N.S., 22 augusti, 2023

Däcken levererades snabbt och väl förpackade. Trevlig prissättning. Jag använder alltid diskmedel på "spetsarna" och däckspakarna till mopeddäck, då sitter de rätt. Var naturligtvis försiktig så att du inte punkterar innerröret, vilket aldrig har hänt mig. Följ också däcktrycket på Schwalbe-webbplatsen, i mitt fall 6 bar. Senaste uppsättningen (alltså inte plus, för det fanns inte på den tiden) 11000 km.

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Livslängd
Som känt är det fortfarande ett bra styvt däck
Bra däckspakar
Automatiskt översatt

5 / 5

Sammantaget ett mycket bra däck till ett acceptabelt pris.

- Dennis, 2 augusti, 2023

Sammantaget ett mycket bra däck med flera gummityper för gott grepp, även på våta och kalla underlag. Det skyddande lagret gör punkteringar mycket ovanligare, och slitstyrkan säkerställer att dina däck håller länge, även med en smidig och sportig körstil.

För- & Nackdelar

Ganska slitstarkt, lång livslängd med jämn körning
Tjockt lager av punkteringsskydd
Utmärkt grepp, även i kallt och vått väder
Något dyrare än "vanliga" däck
Något svårare att montera på grund av det skyddande lagret
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett utmärkt band.

- Freddy, 23 juli, 2023

Robust rem som är lätt att sätta på utan att få ont i fingrarna.

För- & Nackdelar

Nästan inget rullmotstånd
Trevlig körning
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Verkar vara ett utmärkt band

- Ceriel, 17 juli, 2023

Jag har inte fått punktering än, men jag har haft den i en månad nu, så det säger inte så mycket.

För- & Nackdelar

Passar bra
Verkar särskilt robust
Inte det enklaste bandet att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

bra och passar bra

- Wim, 10 juli, 2023

passar perfekt som jag förväntade mig bra valuta för pengarna

För- & Nackdelar

snabb leverans
som på bilden på webbplatsen
Topp service
N/A
Automatiskt översatt

5 / 5

Aldrig mer punktering? Schwalbe Marathon Plus!

- Jan Arend, 4 juli, 2023

Superdäck! Kontrollera dem en gång i månaden efter vassa saker som definitivt skulle orsaka en punktering i andra däck. Senast (för mig och med bagagelast) cirka 8000 km. Utan en enda punktering!

För- & Nackdelar

"Oplattbar" - ja verkligen!
håller mycket länge
passar bra runt hjulet
längdräfflor kan kännas
trånga, så använd tvål vid montering
tung
Automatiskt översatt

5 / 5

Superband

- Piet, 2 juli, 2023

Alltid en bra anslutning. Inga dåliga erfarenheter

För- & Nackdelar

Bra pris
Starkt band
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Stor

- Johan, 23 juni, 2023

Superfint däck från Swalbe som håller i flera år.

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint däck med betydande motståndskraft mot punktering

- Amos, 15 juni, 2023

Fast band

För- & Nackdelar

Läckagesäker
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Superband

- Jack, 14 juni, 2023

Se fördelarna, med däcktryck är balansen mellan studs och fjädring bra att dosera

För- & Nackdelar

Fint, fast kvalitetsgummi
har haft däcket i 500 km och gillar det verkligen
känns bekvämt
osannolikt att punktera
Superdäck, rullar vackert,
Kunde inte få däcket runt utan plastdäckspakar
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett perfekt ytterdäck!

- Willem, 2 juni, 2023

Schwalbe Marathon Plus är ett utmärkt däck för utomhusbruk.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp.

- Jan Willem., 6 maj, 2023

Däcket fungerar perfekt. Ingen tyngre trampning.

För- & Nackdelar

Nästan ingen risk för punktering.
Superdäck som går utmärkt att köra.
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Tanja, 8 april, 2023

Däcket passar cykeln och håller i många kilometer - bra köp så ...

För- & Nackdelar

Hållbar
Hög profil
Stark
Automatiskt översatt

5 / 5

Nöjd med köpet, levererade snabbt.

- Ronny, 3 april, 2023

Möter beskrivning.

Automatiskt översatt

5 / 5

Cykeldäck av högsta kvalitet.

- Tim, 19 februari, 2023

Fast cykeldäck med reflex för hög synlighet

För- & Nackdelar

Känns och ser solid ut.
Passar lätt runt kanten.
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra erfarenhet, tidigare däck var av samma märke och typ.

- Hein, 12 februari, 2023

Uppfyller mina förväntningar

För- & Nackdelar

Inga fler punkteringar
Lång livslängd
Starkt däck
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt råd från Mantelmen att byta 23 mm däck på vintern till bredprofilsdäck

- Koen, 12 februari, 2023

En perfekt lösning för glidande partier på vintern. Byt ut det "normala" smala vägdäcket mot ett däck med bred profil och din landsvägscykel ser ut som en gruscykel

För- & Nackdelar

Bättre grepp
Bromsförmåga
Komfort
Monteringen är lite svårare än på smala 23 mm
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Arjan, 10 februari, 2023

Produkten är vad jag förväntar mig av den

För- & Nackdelar

Bra produkt
Inga minuspoäng
Automatiskt översatt

4 / 5

Bara ett bra band.

- John, 1 februari, 2023

Ett utmärkt däck, har precis cyklat ca 50 km, bra grepp även på vått underlag. Däcket är lite styvt. Att montera däcket på fälgen är också lite knepigt på grund av de starkt utåtriktade däckflankerna.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Robust
Automatiskt översatt

5 / 5

Köp om du vill ha ett bra däck.

- Stefan, 28 december, 2022

Hyfsat band, bra passform. Lättare att sätta på än förväntat

För- & Nackdelar

Hållbarhet från Schwalbe
solitt däck
ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Vill inte ha en till

- Frans, 14 november, 2022

Håller vad den lovar, läcker aldrig.

För- & Nackdelar

15000 km
Aldrig något läckage
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara ett bra band!

- wim, 12 november, 2022

Har kört co-determination däck ganska länge, och jag gillar det tå bra, eftersom jag sällan har punkteringar med detta! Bara Utmärkt och väl värt sina pengar!!!

Automatiskt översatt

5 / 5

Väl värt pengarna!

- Edwin, 18 oktober, 2022

Efter flera punkteringar på två månader (tack Amsterdams kommun för att de inte städar gatorna!) fick jag nog och köpte de här däcken på rekommendation av några cykelentusiaster. Ett antal webbplatser listar som nackdelar den mindre körkomforten på grund av det tjocka lagret och oförmågan eller mycket svårt att passa ytterdäcket runt fälgen. Jag måste verkligen säga emot båda, eftersom körkomforten faktiskt bara har förbättrats eftersom jag nu inte tänker "det är ett annat platt däck" vid varje knak eller bula, annars rullar däcken bara bra. Jag kunde montera ytterdäcken utan några hjälpmedel, det är exakt samma sak som med "normala" ytterdäck. Jag tror inte att det finns tillräckligt med utrymme här för att ge en fullständig förklaring, men om du redan har däcket på fälgen längst upp på hjulet, måste du dra metallpärlan djupt in i mitten av fälgen längst upp, du kommer automatiskt att få utrymme längst ner för att få in pärlan i fälgen här också. Du behöver verkligen inte använda skruvmejslar eller något. Notera också däckets rullriktning, det finns en pil på sidoväggen.

För- & Nackdelar

Åkkomfort
Bra storlek
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris

- Marc, 16 oktober, 2022

Jag köpte det här däcket på grund av dess punkteringsbeständighet

För- & Nackdelar

Förpackning
Leverans
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt för mile-ätare.

- Fred, 13 oktober, 2022

Superband, har använt det i flera år i posten. Skulle inte vilja ha ett annat.

För- & Nackdelar

Nästan omöjligt att punktera.
Otroligt slitstark.
Om däcktrycket är för lågt går sidorna sönder.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra läckageskyddande däck med lång livslängd.

- Michael, 12 oktober, 2022

Dessa däck levererades nya under min 2014 RIH omega och har hållit sig bra därav valet av dessa däck. En annan faktor är det goda anti-punkteringsskyddet.

För- & Nackdelar

Bra livslängd (föregående var 8,5 år)
Läckageskydd (inget på 8,5 år)
Lätt att montera på fälgen
Den reflekterande kanten vill blekna lite med tiden
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt och solid produkt, väl förpackad.

- Marius, 10 oktober, 2022

Ytterdäck för cykel

Automatiskt översatt

5 / 5

snabb leverans, bra pris

- Hans, 26 september, 2022

Levererade som förväntat

För- & Nackdelar

Förpackning
Leveranshastighet
pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Geert, 24 september, 2022

Snyggt förpackad och med instruktioner Kör i toppklass igen utan svängningar och stötar

För- & Nackdelar

Snabb leverans Mantel
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt perfekt arrangerad

- Jan, 24 september, 2022

Däck gillar mycket bra och mycket nöjd med din leverans TOP

För- & Nackdelar

Bra förpackning
Bra pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Goda erfarenheter

- Guy, 23 september, 2022

Ja

Automatiskt översatt

5 / 5

Pris-kvalitet är utmärkt

- Gerard, 22 september, 2022

Under de första 50 till 100 km söker framdäcket lite. Jag bromsade bara fram för att låta däcket slitas lite. Efter det är det ett bra däck.

För- & Nackdelar

Attraktivt pris
Bra väghållning
Lätt att montera
Lite styvt som framdäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kvalitet till konkurrenskraftiga priser och snabb leverans.

- Mark, 22 september, 2022

Köpte en 2: a handcykel genom Marketplace, från en cykelbutik visade det sig, där 1 däck behövde bytas ut. Dessa däck var på det, så beställde dessa igen också. Tittade på internet, och här på Mantel var ett bra pris, och de hade andra saker (inklusive sadelstolpe) som jag också var tvungen att ha. Så första gången jag beställde från Mantel gillade jag det eftersom det var väl förpackat, levererades snabbt och bra kvalitetsgrejer till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Däcket är lite styvare än ett billigt däck på grund av dess punkteringsfria egenskaper, så när du sätter på det måste du göra stegen noggrant med rätt verktyg och sedan kommer du att ha det bra.

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Mottogs superförpackad
Stadigt band när det sätts på
Automatiskt översatt

5 / 5

Däck av god kvalitet

- Wilma, 14 september, 2022

Bra service, snabbt möte och cykeln var klar samma morgon

Automatiskt översatt

5 / 5

TOPPsite

- Geert, 14 september, 2022

snabb leverans och bra priser

Automatiskt översatt

5 / 5

TOPP PRODUKT! Snabb bearbetning och leverans!

- Christ, 10 september, 2022

Perfekt däck! Har använt Schwalbe Marathon Plus i många år utan punktering! Topprodukt

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck för långa körsträckor

- Adri, 8 september, 2022

Bra däck för mig, vi kan köra långt igen.

För- & Nackdelar

Körglädje
Kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Jaap, 7 september, 2022

Helt i linje med förväntningarna vid användning

För- & Nackdelar

Frakt
Pris
Snabb
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller förväntningarna

- Rob, 1 september, 2022

Det är inte första gången jag köper det här däcket. Uppfyller förväntningarna varje gång och anti-punkteringssystemet verkar fungera (vi håller tummarna).

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Rullar bra
Automatiskt översatt

5 / 5

REKOMMENDERADE DE BÄSTA YTTERDÄCKEN

- Ria, 31 augusti, 2022

Swalbe maraton plus mycket bra anti-punkteringsdäck .

För- & Nackdelar

Allt klart
Bra kontakt
Snabb hemleverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt

- Henk, 30 augusti, 2022

Däcket är av god kvalitet. Snabb leverans och lätt att spåra.

För- & Nackdelar

Kvalitet däck
Leverans
Service
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitetsbälte på Mantel till ett mycket attraktivt pris. Skickades mycket snabbt också!

- Marja, 29 augusti, 2022

Fint band.

Automatiskt översatt

4 / 5

Snabb leveranstid.

- Cees, 24 augusti, 2022

Utmärkta rullningsegenskaper och utmärkt punkteringsskydd, åtminstone min erfarenhet av föregångaren.

För- & Nackdelar

Utmärkt däck
Svårt att montera.
Automatiskt översatt

5 / 5

Schwalbe plus försäljning av ytterdäck i hela landet

- Corrie, 24 augusti, 2022

vi är mycket nöjda med denna produkt köper alltid samma och

För- & Nackdelar

alldeles för många för att nämnas
Automatiskt översatt

5 / 5

Känner mig bra om.

- Ernst, 21 augusti, 2022

Det här däcket är känt för att vara ett mycket bra däck mot punktering och tiden får utvisa detta.

För- & Nackdelar

Bra känsla med både leverantör och band.
Pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Swalbe Marathon Plus är ett toppdäck!

- Jan., 20 augusti, 2022

Jag har haft mycket goda erfarenheter av Swalbe Marathon Plus under många år. Jag cyklar 30 till 40 km nästan varje dag och har aldrig haft en punktering med detta punkteringssäkra däck.

För- & Nackdelar

Jag har litat på det här däcket i flera år.
Med Swalbe Marathon Plus cyklar du underbart.
Swalbe Marathon Plus. Ett utmärkt punkteringssäkert däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till bra pris.

- A.P., 19 augusti, 2022

Robust däck, med gott rykte mot punktering, men ändå ganska lätt att sätta på fälgen. Och till ett bra pris hos Mantel.

För- & Nackdelar

Fint fast band
Fortfarande lätt att applicera
Rimligt pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Bert, 17 augusti, 2022

Bra däck för det här priset

För- & Nackdelar

Bra passform
Flexibelt band
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris/kvalitet = 100% GO

- Ronny, 11 augusti, 2022

Använd den oftare på andete cykel. Livslängden är lång med rätt däcktryck. För lågt tryck icm tungt lastad kommer att kosta dig däckets sidoväggar.

För- & Nackdelar

Lätt att montera (inte absurt hårt åtdragen)
Utmärkt skydd mot läckage
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Ron, 10 augusti, 2022

Supersnabb leverans och snyggt förpackad Däck exakt som beskrivet är mycket nöjda

För- & Nackdelar

Kvalitet
Leveranshastighet
Pris
Ingenting
Automatiskt översatt