We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. Mere information
Menu
Tilbage

Sram PG-1170 11 Speed Anmeldelser

9.2 / 10 Gennemsnitlig fra 43 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse

9.2 / 10

43 Anmeldelser
5
(35)
4
(7)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Fordele

  • kæden sram kører godt i kransen (1)
  • Holder længe 7-8000 km. (1)

Ulemper

  • Kan ikke skifte tandhjul der bliver slidte. (1)

10 / 10

Stephan 11 april, 2019

Niks op aan te merken

Niks op aan te merken

Ulemper
  • Geen

10 / 10

Per 26 marts, 2019

Bra värde för pengarna

Gör det den ska och är inte allt för dyr.

6 / 10

Mattias 21 juli, 2018

Bra, prisvärd kassett

Fordele
  • Krispiga växlingar
  • Lång livslängd
Ulemper
  • Låter mer än Shimano

9 / 10

Matteo 3 juli, 2018

Durata eccelente

9 / 10

Marc 13 juni, 2018

Satisfait

10 / 10

DOVO-T.A.V-Olivier 21 april, 2018

Topper prijs kwaliteit

Prijs kwaliteit super!

9 / 10

Henrik 10 september, 2017

Slidestærk krans.

Kører godt sammen med sram kæde

Fordele
  • kæden sram kører godt i kransen
  • Holder længe 7-8000 km.
Ulemper
  • Kan ikke skifte tandhjul der bliver slidte.

9 / 10

Rob 20 august, 2017

beter dan triple

omdat je deze cassette ( met 32) slechts zelden gebruikt, toch maar een 1170 genomen in plaats van een RED cassette. In de praktijk voldoet hij prima. Prima prijs/prestatie.

Fordele
  • prijs
Ulemper
  • iets zwaarder dan Red

10 / 10

RAMON 15 juni, 2017

Excelentes

Ligeros, muy cómodos, muy bonitos estéticamente

8 / 10

Luc 12 juni, 2017

Top groep

Fordele
  • duurzaam

10 / 10

Kristof 8 juni, 2017

zeer goed

9 / 10

Frank 30 maj, 2017

snel vlot schakelen

Lichte cassette die vlot schakeld

8 / 10

Peter 4 maj, 2017

snel en correct geleverd

9 / 10

Henk 24 marts, 2017

goede cassette

loopt geruisloos

9 / 10

Paul 7 marts, 2017

Mooi ogende cassete

soepele loop , bovendien is de glans mooi . geen minpunten naar mijn mening

10 / 10

Ron 26 februar, 2017

Top product!

8 / 10

Yvan 6 februar, 2017

Een goede aanrader.

Prijs /kwaliteit uitstekende keuze.

9 / 10

Gerben 6 februar, 2017

goede prijs kwaliteit verhouding

niet zo mooi als de 1190 cassette, maar hij doet het zelfde voor veel minder geld.

Fordele
  • Prijs
  • kwaliteit
Ulemper
  • niet zo mooi als 1190

10 / 10

Maarten 31 januar, 2017

Betrouwbaar en goede levensduur

Betrouwbaar zoals je van sram verwacht. Goede levensduur en soepel schakelen

Fordele
  • Duurzaam
  • Soepel schakelen
  • Looks

9 / 10

Orazio 18 januar, 2017

Ottimo prodotto

Conosco il prodotto già in uso su un altro paio di ruote, questo lo monterò su una coppia di ruote in carbonio

9 / 10

Gjalt 4 januar, 2017

Echte Sram kwaliteit

Cassette, onderdeel Sram groep wat echt in totaal 22 versnellingen echt mogelijk maakt. Grootste 3 kransjes 'vast' aan elkaar. Torc (Nm) vermeld op sluitring.

Fordele
  • snelle levering Mantel
  • vele varianten mogelijk
  • met name in de grote kransjes
  • montage probleemloos
  • goede afwerking
Ulemper
  • geen doc maar die zit gek genoeg in de chainspotte

8 / 10

Jose Ignacio 21 november, 2016

Canya.trab@gmail.com

Mejor desarrollo, en los piñones altos, diferente que Shimano. Se nota menos el salto.

Fordele
  • Buena relación calidad precio
Ulemper
  • Algo pesado

10 / 10

Iwan 25 august, 2016

Topkwaliteit voor een goede prijs

9 / 10

Pieter 30 juli, 2016

Prima cassette

Fordele
  • Licht
  • Slijtvast
Ulemper
  • Prijzig

10 / 10

Erik 4 juli, 2016

top product

Ideaal voor de steilere bergritten

Fordele
  • licht verzet

10 / 10

Fco Javier 30 juni, 2016

Casette perfecto para platos y bielas compact

Cassette de muy buena calidad con poco peso, perfecto para un compact, el 19 22 esta mas optimizado para un compact da la sensación de llevar un plato del 36 pero un poco mas suave.

Fordele
  • calidad exelente
  • envio
Ulemper
  • ninguna

10 / 10

Mauro 16 juni, 2016

Ottimo per chi non è un pro ma non si vuole fermare davanti a qualsiasi salita

Questo per me era il primo acquisto da mantel.com e sono rimasto piacevolmente sorpreso per velocità e professionalità

Fordele
  • Serieta
  • Affidabilita
  • Prezzi ottimi
Ulemper
  • Qualche marchio non è disponibile

10 / 10

Luc 25 maj, 2016

top cassette zoals we het materiaal van SRAM kennen

Vorige SRAM casette (11-32) was na 1 jaar nog steeds goed, maar heb deze gemonteerd (11-28) omdat ik 32 eigenlijk niet nodig heb.

Fordele
  • slijtvast
  • makkelijk te onderhouden
  • mooi
  • schakelt goed

10 / 10

Roy 16 maj, 2016

Top cassette

Goede vertanding sterke kwaliteit en makkelijk schoon te houden.. Wat wil je nog meer!

Fordele
  • Levensduur
  • Makkelijk schoon te houden

10 / 10

Rob 24 april, 2016

rijdt perfect

rijdt perfect zonder ratelingen.

7 / 10

Steven 12 januar, 2016

Prima & 11 tandwielen.

Qualiteit en licht

Fordele
  • Mooi Logo op afdek plaatje

10 / 10

Alain 5 januar, 2016

Zeer goed

Zoals gewoonlijkbij stam werkt zoals het hoort

9 / 10

Tino 23 december, 2015

soepel schakelen

7 / 10

Marco 11 december, 2015

Slechte levering

Voor het eerst een minder goede ervaring met Mantel. De aan mij geleverde cassette is duidelijk een eerder retour gezonden exemplaar. De binnenflap in de verpakking die de cassette op zijn plaats zou moeten houden is gescheurd en de kransjes lagen los in de verpakking.

Ulemper
  • Slechte levering

10 / 10

Erwin 10 december, 2015

top product en razend snel geleverd.

10 / 10

Laurentius 23 oktober, 2015

gut gut

9 / 10

Erik 13 oktober, 2015

Degelijk materiaal

Mits het nodige onderhoud en gebruik makend van 2 kettingen 8000 km plezier aan gehad' mits goede afstelling weinig of geen haperingen.

Fordele
  • Goed materiaal
Ulemper
  • Lockring mss reserve bijleveren

10 / 10

Patrick 13 oktober, 2015

gewoon goed

8 / 10

Eelke 30 september, 2015

gewoon goed

doet wat je ervan verwacht, zoals veel van sram

9 / 10

Serge 3 juli, 2015

Topmateriaal en snel geleverd

9 / 10

Luc 15 juni, 2015

kwaliteit

Fordele
  • licht
  • snel

10 / 10

Koen 14 juni, 2015

snel en perfect

Ik had de cassette nodig voor enkele beklimmingen in de Alpen. Goed advies, snelle service en perfect geleverd.

10 / 10

Guy 17 februar, 2015

Sram, gewoon goed

Goed verzet voor de heuvels/bergen, minder geschikt vind ik voor het vlakke.

Fordele
  • Mooi voor de heuvels/bergen