We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. Mere information
Menu
Tilbage

Sram PG-1030 10 Speed Anmeldelser

8.8 / 10 Gennemsnitlig fra 26 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse

8.8 / 10

26 Anmeldelser
5
(14)
4
(12)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Fordele

Der er desværre ikke oplyst nogle fordele på dansk på nuværende tidspunkt

Ulemper

Der er desværre ikke oplyst nogle ulemper på dansk på nuværende tidspunkt.

10 / 10

Dick 1 maj, 2019

Prima kwaliteit voor een mooie prijs

Fordele
  • Kwaliteit
  • Eenvoudige montage
  • Mooi geprijsd

9 / 10

Theo 22 december, 2018

Goed product

10 / 10

Menno 10 oktober, 2018

goede site, ruime keuze en juiste prijs

9 / 10

Ronald 15 august, 2018

Een aanrader bij intensief gebruik.

Montage is snel en simpel, door de open structuur is de cassette licht van gewicht en loopt hij niet vol met vuil. Het schakelen over de tandwielen gaat snel en gemakkelijk.

Fordele
  • Licht materiaal
  • Snel schakelen
  • Roestvrij
  • Makkelijk monteerbaar
  • Makkelijk schoon te maken

8 / 10

Joris 11 marts, 2018

Goede pion voor nette prijs

9 / 10

Marco 29 november, 2017

Goede prijs kwaliteit verhouding

8 / 10

Ronald 22 juni, 2017

Mooie open cassette

Snelle levering Fijne open cassette op aanraden van mijn fietsmaatje

8 / 10

Henk 14 maj, 2017

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Altijd goed, de cassettes van Sram

8 / 10

Koen 8 maj, 2017

Goede kwaliteit voor goede prijs.

Bevalt goed de nieuwe tandwielen.

Fordele
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Stevigheid.

10 / 10

Jan 25 april, 2017

Super cassette.

Schakelt snel en stil. Mooi open ontwerp wat goed schoon te houden is. Ik koop goedkope cassettes omdat vaak maar één kransje versleten is. Deze heeft voor mij de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Fordele
  • Prijs
  • Stil
  • Duurzaam
Ulemper
  • Géén voor deze prijs

8 / 10

Luc 13 december, 2016

doet wat moet

prijs/kwaliteit een goede keuze

Fordele
  • prijs
Ulemper
  • puzzelwerk door afzonderlijke kransjes

8 / 10

Ed 27 september, 2016

Super cassette!

Super cassette! Schakelt fantastisch, doet zeker niet onder voor zijn duurdere broertjes. Een beetje extra gewicht neem ik graag voor lief. En dat voor een schappelijke prijs.

Fordele
  • Schakelen
  • Prijs
Ulemper
  • Gewicht ???

8 / 10

Leo 21 juli, 2016

gewoon goed

schakeld heerlijk

10 / 10

Connie 15 maj, 2016

Super goede cassette

Mooie cassette en een hele goede services van mantel. Zoals altijd van mantel.

9 / 10

Ben 9 maj, 2016

Super prijs-kwaliteit verhouding

Zeer goede slijtvaste cassette die probleemloos schakelt en erg lang meegaat.

Fordele
  • Prijs
  • Slijtvast
  • Geluidloos schakelen

10 / 10

Joost 9 marts, 2016

Goed spul rijd er altijd mee

9 / 10

Bob 6 marts, 2016

Super goede cassette

Schakelt heel fijn en direct.

8 / 10

Dick 17 januar, 2016

Mooie cassette

Mooi uitziende cassette, hoewel door de glimmende look komt hij wat goedkoop over. Mooie verdeling van de versnellingen

Fordele
  • goede verdeling van de versnellingen
  • goede range
Ulemper
  • glimmende look.

10 / 10

Henk 1 januar, 2016

zeer geschikt product

Krèk wak wou

10 / 10

Stijn 3 november, 2015

kwaliteit voor lage prijs

deze cassette stond origineel gemonteerd op mijn specialized crave... ik reed er meer dan 3000km mee door modder, weer en wind... geen seconde geaarzeld om meteen dezelfde cassette te bestellen bij mantel.com

7 / 10

Marcel 12 oktober, 2015

Ben benieuwd naar duurzaamheid

Toont een stuk goedkoper dan PG-1070, ben daardoor ook benieuwd naar duurzaamheid. Bevestiging loopt minder soepel.

Fordele
  • Prijs
Ulemper
  • Bevestiging

10 / 10

Ben 28 juli, 2015

orginele kwaliteit

10 / 10

Pierre 26 april, 2015

goede cassete

fijn casette

Fordele
  • lekker licht
Ulemper
  • tandwielen niet los verkrijgbaar

8 / 10

Walter 3 april, 2015

Staal dus bikkelhard

Prima cassette weinig slijtage gaat een aardige tijd mee.

Fordele
  • Losse cransjes

8 / 10

Martinus 17 marts, 2015

Goede kaliteit

Goede kwaliteit Maar geen XT kwaiteit

Fordele
  • Soepel schakelen
Ulemper
  • Slijt vrij snel

8 / 10

Marlon 17 marts, 2015

Sterk en slijtvast

Fordele
  • Goedkoop
  • Slijtvast