Anmeldelse af
Schwalbe G-One Allround Performance Line TLE

Schwalbe G-One Allround Performance Line TLE
4.3 / 5
Gennemsnitlig fra 66 Anmeldelser
5
41 Anmeldelser
4
15 Anmeldelser
3
4 Anmeldelser
2
3 Anmeldelser
1
3 Anmeldelser

Billeder fra kunder

5 / 5

Pris og kvalitet

- Jos, 2 juli, 2024

Giver god selvtillid i svingene

Fordele og ulemper

Flot slidbane
God pasform
Levering til tiden.
Automatisk oversat

5 / 5

Øverste bånd

- WJJ, 7 juni, 2024

Stor værdi for pengene. Fik dem nemt på fælgen. Ruller fint på asfalt. Tilstrækkeligt greb på grus/sand indtil videre

Fordele og ulemper

Greb
Rullemodstand
Automatisk oversat

5 / 5

Topdæk til konkurrencedygtig pris

- Hans, 1 juni, 2024

Topdæk til super pris

Fordele og ulemper

Pris
Topdæk
Automatisk oversat

5 / 5

Godt dæk

- Stephan, 21 maj, 2024

uden Doc Blue mister dækket luft - med alt i orden

Automatisk oversat

5 / 5

Meget godt dæk, vi skal bare tjekke deres slidstyrke.

- Laurent, 3 maj, 2024

Produkterne lever op til mine forventninger

Automatisk oversat

5 / 5

Jeg anbefaler den til ryttere, der gør alt uden at gå til yderligheder.

- FREDERIC, 2 januar, 2024

Meget alsidigt dæk på alle overflader, men undgå ekstremer og juster til det rigtige tryk. Det ruller meget godt på en bred vifte af overflader, selv våde.

Automatisk oversat

5 / 5

Allrounddæk til brug på og uden for vejen

- Lydia, 19 november, 2023

For mig som landevejscyklist er det det perfekte dæk i de kolde og våde måneder af året.

Fordele og ulemper

Håndterer grus og sand godt
Med masser af blade på vejen er der stadig masser af vejgreb
Perfekt kombination til asfalt og snavs
Automatisk oversat

5 / 5

Anbefales til vådt og tørt

- Bert, 17 november, 2023

Fantastisk dæk til både vådt og tørt føre. Passer nemt på fælgen. Anbefales på det kraftigste

Fordele og ulemper

Fantastisk på (våd) asfalt og efterårsforhold
Nem at montere
Pris/kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Godt køb

- Andrew, 7 november, 2023

De bedste dæk til at bekæmpe grus under tørre forhold.

Fordele og ulemper

God håndtering
Godt løb
Pris og kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Tilfreds, et godt køb!

- Rob, 1 september, 2023

Hurtig levering, korrekt pris, dækkene kører super, slidbanen er helt rigtig til mit brug, jeg valgte 40 mm versionen. dækkene blev monteret på en Marin Nicasio. Cyklen bruges til grus og landevej. Meget tilfreds med købet!

Fordele og ulemper

Letløbende dæk
Sidder godt på fælgen
Tilstrækkeligt vejgreb
Ikke de billigste
Automatisk oversat

5 / 5

Kvalitetsdæk

- Cees, 26 maj, 2023

Fint dæk, lever op til forventningerne

Fordele og ulemper

Højt vejgreb
Lille rullemodstand
Slides ret hurtigt af
Automatisk oversat

5 / 5

Meget tilfreds med produktet og den pris, der tilbydes på webstedet

- Stephane, 22 marts, 2023

Fremragende service

Fordele og ulemper

Attraktivt prissat
Meget alsidigt dæk
Nemt at montere
Måske lidt skrøbeligt i grus
Automatisk oversat

5 / 5

Meget god ydeevne og komfort til grus i let vådt og tørt terræn.

- Andre, 16 marts, 2023

Dækket fungerede rigtig godt på asfalt, sand og krus på en 92 km lang tur. Dækket tilføjer komfort, da jeg ikke følte smerte under denne grusetur. Jeg var nødt til at bruge slange, da jeg ikke kunne pumpe det op som slangeløst.

Automatisk oversat

5 / 5

Altid tilfreds med indkøbene.

- René, 15 februar, 2023

Jeg har ikke haft mulighed for at teste dækkene endnu, men ser kun positive anmeldelser....

Fordele og ulemper

Dækkene er endnu ikke testet.
Hurtig levering
Priserne er gode
Automatisk oversat

5 / 5

God pris!

- Juan, 20 januar, 2023

Indtil nu har jeg haft den 2x dyrere G-one R på min gravelcykel. På grund af prisen skiftede jeg til disse. For at være helt ærlig kan jeg slet ikke mærke nogen forskel, og disse dæk ruller (omtrent) lige så jævnt. De ser ud til at være lidt mere punkteringsresistente, hvilket jeg kun ser som en fordel. Vi får se!

Fordele og ulemper

Præmien!
Automatisk oversat

5 / 5

Godt dæk

- Peter, 9 januar, 2023

Jeg kan godt lide dækket. Det var lidt svært at få det på, men når det først er på, er det godt.

Automatisk oversat

5 / 5

Nem montering, lukkes med det samme

- Hans, 25 november, 2022

Da jeg ledte efter et dæk til en attraktiv pris, faldt mit blik på dette Schwalbe-dæk. Det blev monteret på ingen tid og sad med det samme tæt på TLR-fælgen. Kører super komfortabelt.

Fordele og ulemper

God pris
Lukkes direkte på slangeløs fælg
Nem montering
Nej, det er det ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Et superband ud over det sædvanlige.

- Jan, 9 november, 2022

Let dæk Kører komfortabelt

Fordele og ulemper

God kørekvalitet
Lige den rigtige størrelse
Super hurtig levering
Ikke
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende og praktisk

- Raffaello, 6 november, 2022

Ottima scorrevolezza anche su asfalto... Non una cosa da poco per un copertone gravel. Trovata anche a buonissimo prezzo qui su Mantel

Fordele og ulemper

Let at montere
Ottima scorrevolezza
Automatisk oversat

5 / 5

Godt forhold mellem pris og ydelse

- Thorsten Göldner, 27 september, 2022

Jeg var på udkig efter et dæk med et godt forhold mellem pris og ydelse. Dækket er fra Tubeless-serien, og jeg bruger det med en slange. Den eneste ulempe er, at dækket næsten ikke kan monteres på fælgen uden en monteringstang. Indtil videre giver det et meget godt indtryk, når jeg kører, og frem for alt giver det mig en sikker følelse af ikke at punktere med det samme.

Fordele og ulemper

Hastighedsprofil
Punkteringssikker
Meget let at montere
Skal være centreret
Automatisk oversat

5 / 5

Topdæk, der er hurtigt på grus og sand!

- Marcel, 15 september, 2022

Jeg satte dækket på min landevejscykel til efteråret. Meget godt, jeg blev ikke skuffet. Asfalterede sand-, mark- og skovstier er fantastiske at køre på og frem for alt virkelig hurtige.

Fordele og ulemper

Grus
Meget god på grusveje
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk allrounder

- Benoit, 14 september, 2022

Fantastisk allround-dæk, som navnet antyder. Næsten lige så hurtigt som landevejsdæk på asfalt, meget dygtigt på grusstier, selv de ujævne, ved at reducere dæktrykket. Ikke bedst til noget, men meget godt til alt. Da de fleste grusruter går over en række forskellige overflader, er det nok det hurtigste ved mødet.

Fordele og ulemper

Lav rullemodstand
Mulighed for lavt lufttryk
Slangeløs
Ikke den mest glatte
Automatisk oversat

5 / 5

Hurtige stropper

- Bertram, 1 september, 2022

Fine dæk ruller let på asfalt og har nok greb på skov- og grusstier i Holland. Holdbarheden kan jeg ikke sige så meget om endnu, men tidligere erfaringer med Schwalbe giver stor tillid.

Fordele og ulemper

Lav rullemodstand på asfalt
Smuk sort er ikke grim
Tilstrækkeligt greb på skov- og grusstier i NL
Passer ret godt på mine fælge
Automatisk oversat

5 / 5

Super dæk!

- Joost, 19 august, 2022

Præcis som forventet, endnu ikke prøvet under våde forhold...

Fordele og ulemper

Fantastisk dæk!
Nemt at montere
Passer godt på asfalt og let grus
Endnu ikke fundet...
Ser ud til at have lidt slidbane til vådt/mudder....
Automatisk oversat

5 / 5

Et dæk, som jeg fik anbefalet af en cykelmekaniker, og som har overbevist mig i en uendelighed!

- Frank, 1 august, 2022

Jeg føler mig altid sikker, uanset om det er på grus, asfaltveje eller skovbund!

Fordele og ulemper

Behagelig (blød) at køre på
Let at montere
Sikkert greb på enhver overflade
Automatisk oversat

5 / 5

Godt dæk, der klarede opgaven i 600 km uden punkteringer.

- Benjamin, 6 juni, 2022

Godt dæk. Jeg brugte dem i alt slags terræn (vej, skov, grus) i omkring 600 km. De er en lille smule slidte nogle steder. Sikkert når jeg skulle bremse hårdt på asfalt. Og kun på det bageste dæk. Underlig støj ved hård opbremsning, men ikke problematisk. Jeg havde ikke mange chancer for at bruge dem, da det regnede. Og det er også første gang, jeg bruger grusdæk.

Fordele og ulemper

600 km og ingen flade
Alle overflader
Underlig støj ved hård opbremsning
Automatisk oversat

5 / 5

godt køb hos mantle

- Paul, 25 maj, 2022

Hurtig levering

Fordele og ulemper

Godt greb på vejen
kører godt
lav vægt
Støjfri
Automatisk oversat

5 / 5

God virksomhed med gode produkter

- Rudie, 24 maj, 2022

Jeg har en MTB, der er bygget om til en let gadecykel. Med den kører jeg primært på asfalt, cykelstier og let terræn. Dette dæk klarer alle disse terræner, og så vejer det meget lidt.

Fordele og ulemper

god pris
godt produkt
Hurtig levering
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende dæk

- Marco, 5 maj, 2022

blandt de bedste dæk til ikke-gruset grus

Fordele og ulemper

glidende
lys
måske vil de være kortlivede
Automatisk oversat

5 / 5

Det bedste produkt

- Marion, 9 april, 2022

En vidunderlig cykel

Fordele og ulemper

Gode dæk
Hurtig levering
Automatisk oversat

5 / 5

Nemme slangeløse og gode allround-dæk

- Ivo, 17 marts, 2022

Meget let at montere slangeløst - gik super let på hjulene uden brug af ekstra dækhåndtag. Jeg puttede tubeless-tætningsmidlet gennem ventilerne, og alt gik super nemt og glat. Dækkene føles fantastiske på let og tørt grus såvel som på asfalt.

Fordele og ulemper

Nem opsætning uden slanger
Superafbalancerede dæk til alle vejforhold
Automatisk oversat

5 / 5

Solidt dæk til en fornuftig pris

- Tino, 3 januar, 2022

Let at samle. Kører fint. Fordækket er lidt smallere end bagdækket. Jeg kører kun på asfalt med min gravelcykel, så den kører fint.

Automatisk oversat

5 / 5

Fin allrounder, lækker dog jævnligt.

- Piet, 3 januar, 2022

Startede med 35 mm (fint dæk til vinterpendling), skiftede til 40 mm til mere sporty kørsel, meget tilfreds med opførslen i løst sand.

Fordele og ulemper

Let at skifte
Optimalt greb på tørre og våde veje
Rimelig i sand fra 35 mm
Ruller lydløst hen over asfalten
Korte pigge, hurtig punktering
Automatisk oversat

5 / 5

Virkelig allround!

- Joost, 8 juli, 2021

Fuldstændig tilfreds! Nemt at sætte på fælgen, godt greb på tørt grus og stadig fart nok på asfalt. I de vådere måneder er de måske ikke ideelle, men for ryttere i godt vejr er det et godt allround-dæk!

Fordele og ulemper

God slidbane til hollandsk grus
Let at lægge
Tilstrækkelig hastighed på asfalt
Automatisk oversat

5 / 5

Gode dæk til en blød pris

- Thomas, 25 juni, 2021

Jeg har brugt disse dæk i flere år, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten, især til denne pris.

Fordele og ulemper

fremragende dæk på både grus- og asfaltveje
godt forhold mellem pris og kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende yderdæk

- Cees, 13 juni, 2021

God

Fordele og ulemper

Godt vejgreb
lille rullemodstand
Automatisk oversat

5 / 5

Godt dæk til on-road og lejlighedsvis off-road for at få lidt mere greb.

- Patrick, 14 april, 2021

Købte disse dæk til min hybridcykel, fordi jeg ud over at køre på landevej også af og til kører offroad med min søn, som har en fuld mountainbike. Fremragende kombination til on-road og lejlighedsvis off-road

Fordele og ulemper

Godt kompromis på og uden for vejen
Greb
Små pigge, hurtigt fulde af (vådt) sand
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg er glad for at køre med dette dæk på grusstier og landevej.

- Ruud, 7 april, 2021

Tillidsfuld og god relation

Fordele og ulemper

Fleksibelt dæk
Let at montere
Endnu ikke fundet
Automatisk oversat

5 / 5

Perfekt i forhold til pris og kvalitet.

- John, 27 marts, 2021

Nem at sætte på toppen.

Fordele og ulemper

Let at montere
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

Fremragende dæk, multifunktionelt

- Corina, 1 februar, 2021

Godt grusdæk eller til landevej om vinteren.

Fordele og ulemper

Grus
mutifunktionel
våd vej
modstand på grund af bredde
Automatisk oversat

5 / 5

Kampagne-dæk til roer

- Leon, 12 november, 2020

Fantastisk dæk, nu hvor der er mudder på vejen ude på markerne.

Automatisk oversat