Anmeldelse af
Schwalbe G-One Allround Performance Line TLE

Schwalbe G-One Allround Performance Line TLE
4.3 / 5
Gennemsnitlig fra 65 Anmeldelser
5
40 Anmeldelser
4
15 Anmeldelser
3
4 Anmeldelser
2
3 Anmeldelser
1
3 Anmeldelser

Billeder fra kunder

4 / 5

Top-produkt

- Marcel, 24 januar, 2024

God rullemodstand, god kontakt med vejen, selv i kurver

Fordele og ulemper

God rullemodstand
Godt vejgreb, også på våde veje
let at montere på fælgen
stærkt dæk
Automatisk oversat

4 / 5

Godt vinterdæk til let grus.

- Jeroen, 7 december, 2023

Pris/kvalitet i top.

Automatisk oversat

4 / 5

At vælge denne er ingen sag

- Willem, 27 september, 2023

Lever op til mine forventninger. God værdi for pengene. Super hurtig levering.

Fordele og ulemper

Godt grusdæk
Også godt på landevej
Prisen er god
Jeg punkterer en gang imellem
Automatisk oversat

4 / 5

Efter min mening et godt køb.

- Jacinto, 5 august, 2023

Den ruller meget fint på den asfalterede vej. Jeg er også nysgerrig efter at se den på grusstier senere på vinteren.

Automatisk oversat

4 / 5

Tilfreds

- Dolon, 8 juni, 2023

Indtil videre kan de rigtig godt lide dem! Dejlige dæk med lidt mere greb, hvor det er nødvendigt, og stadig en ret glat køreoverflade til vejen.

Fordele og ulemper

Udseende
Kun i sort
Automatisk oversat

4 / 5

Godt band.

- Kris, 13 januar, 2023

Godt dæk. Komfortabelt, stadig ret godt på asfalt, meget bedre på jordveje. Sidst kørt 9.000 km.

Fordele og ulemper

God influenza uden for asfalten
Komfortabel
Stille og rolig
Bliver lidt hurtigt slidt
Ingen refleksbånd rundt om
Automatisk oversat

4 / 5

Godt forhold mellem kvalitet og pris

- Ed, 9 november, 2022

Et dæk måtte skiftes 4 gange for at få "bumpet" væk.

Fordele og ulemper

Kører pænt let på asfalt, velegnet til grus
Let at lægge
Automatisk oversat

4 / 5

Kvalitetsprodukt

- Julio, 25 oktober, 2022

Oplev produktbeskrivelsen fra Mantels hjemmeside

Fordele og ulemper

Hurtig levering
Nemt at bestille og nemt at navigere på vi
Værdi for pengene! Godt dæk med den rigtige mønsterdybde
Har ikke kørt så meget med dem endnu
Automatisk oversat

4 / 5

enestående

- Björn, 8 august, 2022

Jeg var på udkig efter nye dæk eller et nyt dæk til min cykel, Mantel tilbød den perfekte pris i forhold til den aktuelle inflation, og jeg klikkede ordren igennem ret hurtigt, og jeg fik produktet leveret hurtigere end forventet.

Fordele og ulemper

god pris
Hurtig levering
rigtigt produkt
blandet hjemmeside
ikke let at finde
Automatisk oversat

4 / 5

Allroundspiller

- Wiro, 23 februar, 2022

Jeg var på udkig efter et dæk, der klarer sig godt på både asfalt og grusveje. Og det gør de. Testet på vejene omkring Hilversum. Giver masser af selvtillid.

Fordele og ulemper

Dæk til alle typer vejbelægning
God slangeløs ydeevne
Hurtigt dæk
Relativt billigt
Ikke helt rundt
Automatisk oversat

4 / 5

I det tørre top så-så i det våde

- Cedrik, 9 februar, 2022

Et glimrende dæk til asfalt og tørre skovveje. Der har det sit fulde potentiale. Desværre klarer det sig ikke så godt på vådt underlag. På grund af manglen på knopper giver det ikke nok greb til at bringe dig fremad. Generelt kører det rigtig godt og kan også bruges som vinterdæk på en landevejscykel.

Fordele og ulemper

Rullemodstand
Skridsikkerhed på tørt underlag
Skridsikkerhed på vådt underlag
Automatisk oversat

4 / 5

Bare et godt produkt.

- Henk, 13 december, 2021

Godt dæk i forhold til prisen og kører problemfrit.

Fordele og ulemper

Kører også godt på asfalt
Pris
Vægt
Greb på glatte overflader.
Automatisk oversat

4 / 5

Fantastisk sommerdæk til både vej og grus

- Dick, 16 august, 2021

Dette bånd fungerer præcis, som det skal

Fordele og ulemper

God rullemodstand på asfalt
Godt allround-dæk
Godt greb på løst grus
Jævn kørsel
Nem montering
Mindre greb i løst sand/mudder
Automatisk oversat

4 / 5

Godt dæk

- Fedor, 17 juni, 2021

Dette dæk er meget fastere end de dæk, der oprindeligt fulgte med cyklen (og som punkterede regelmæssigt), især sidevæggene. så det giver meget mere selvtillid med hensyn til punkteringsmodstand. Monteringen var nem. Der er dog en lille højdeforskel (kun mærkbar på meget glatte og skrånende veje), som jeg endnu ikke har været i stand til at eliminere.

Fordele og ulemper

Let at omplacere
Robust
Lille højdeforskel
Automatisk oversat

4 / 5

Kvaliteten er god

- Fbm, 13 november, 2020

Har cyklet et par ture med den. Hovedsageligt på grus. Føles godt selv på asfalterede veje. Tilpasningen gik også godt. Ingen problemer med den.

Automatisk oversat