We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. Mere information
Menu
Tilbage

Cyclon Course Lube Anmeldelser

8.2 / 10 Gennemsnitlig fra 17 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse

8.2 / 10

17 Anmeldelser
5
(7)
4
(8)
3
(1)
2
(1)
1
(0)

Fordele

Der er desværre ikke oplyst nogle fordele på dansk på nuværende tidspunkt

Ulemper

Der er desværre ikke oplyst nogle ulemper på dansk på nuværende tidspunkt.


8 / 10

Erik 8 maj, 2019

Prima olie voor droge omstandigheden

Smering is prima en neemt nauwelijks vuil aan. Tijdens regenachtig weer gebruik ik liever een wat 'taaiere' olie.

Fordele
  • Goede smering
  • Neemt nauwelijks vuil aan

8 / 10

Corné 13 august, 2018

Goed, maar niet favoriet

Goede smeerolie voor scherpe prijs, wat ik gewend ben van cyclon. Ik vind echter de dry weather lube voor droog weer fijner, voor alle weersomstandigheden, omdat die dikker is.

8 / 10

Paul 4 december, 2017

Prima spul voor weinig geld en zeer divers toepasbaar

De Cyclon Course lube is goed van smering en blijft niet al te veel plakken. Bij mij bevalt het in alle weersomstandigheden goed en is op heel veel onderdelen te gebruiken (ketting maar ook derailleurs en smeerpunten op remhoeven e.d.) Prima prijs-kwaliteitsverhouding.

Fordele
  • Smeert goed en plakt weinig
  • Prettig druppel flesje
  • Goede prijs
  • Voor alle weersomstandigheden
  • Divers te gebruiken

8 / 10

Peter 20 november, 2017

Goed, zowel bij nat als droog weer.

Er mocht wat meer kleur in de lube zitten, zodat je goed kunt zien of er voldoende is aangebracht.

Ulemper
  • quasi kleurloos

7 / 10

Luc 1 november, 2017

Goed smeermiddel!! Gebruikt deze voor ketting en derailleur.

8 / 10

JHA 28 juni, 2017

Fijn smeermiddel, zelfs met regen.

Voor eerste maal aangeschaft, dit na altijd een vertrouwd merk te hebben gebruikt. Perfecte kwaliteit.

Fordele
  • Makkelijk aan te brengen met juiste dosering
  • Prijs/kwaliteit

8 / 10

Martijn 4 april, 2017

smeert gladjes

mooi product in handig doseer flesje

Fordele
  • weinig product nodig
  • handig doseer tuitje
  • is goed te ontvetten
  • spoelt niet na 1 buitje al van je ketting af

8 / 10

Paul 24 april, 2015

Gewoon goed spul

Gewoon goed spul

Fordele
  • Beter aan te brengen dan de spray