Omdömen om
Schwalbe Tubeless

Schwalbe Tubeless
4.6 / 5
Genomsnitt av 100 recensioner
5
31 recensioner
4
12 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
2 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Fin tejp - om vid temperatur

- Thom, 10 mars, 2024

Utmärkt tejp. Obs: Står din cykel i ett kallt skjul? Ställ då in hjulen över natten först. Annars kommer tejpen inte att fästa alls.

För- & Nackdelar

Lätt att applicera
Lätt att skära
Fäster inte i kalla miljöer
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt.

- Bertus, 15 november, 2023

Bra produkt som är lätt att använda.

Automatiskt översatt

5 / 5

Supertejp

- Willem, 7 november, 2023

Gör vad den är gjord för. Super

För- & Nackdelar

Enkel applicering
Automatiskt översatt

5 / 5

De bästa grejerna.

- Stein, 2 oktober, 2023

Hade flera typer av tejp men det var verkligen enklast med den här.

För- & Nackdelar

Du kan verkligen dra hårt.
Sätter sig väl i fälgen under spänning
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet

- Gideon, 24 april, 2023

Topp!

För- & Nackdelar

Gör vad den behöver göra
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt.

- Gunther, 17 april, 2023

Gör vad den ska och lägger sig fint på fälgen.

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt vid korrekt placering

- Eric, 26 februari, 2023

Idealisk för slanglösa däck.

För- & Nackdelar

Idealisk bredd
Fastnar inte särskilt bra i början, men den andra o
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör perfekt vad den är tänkt att göra!

- Walter, 9 november, 2022

Gör perfekt vad den är tänkt att göra!

Automatiskt översatt

5 / 5

Fungerar bra, men ganska dyrt.

- Frits, 13 september, 2022

Efter att ha argumenterat mycket med 1 däck (Corsa Control TLR) på mina fälgar med förinstallerad slanglös tejp (Vision trimax 35), bestämde jag mig för att köpa en rulle ändå. 21 mm för en invändig fälgbredd på 19 mm. Eftersom det redan fanns ett dubbelt lager fälgband på den, lade jag bara till en omgång extra (med liten överlappning vid ventilen, som var lite skadad). Rengjorde först fälgen med lite rengöringsmedel och en svamp (Var också fortfarande täckt av tätningsmedel), sedan med lite alkohol det befintliga bandet snabbt över. Resultatet var att däcket omedelbart höll mycket luft, och jag kunde pumpa det mycket försiktigt tills det drog åt sig själv. Inget krångel med boosterpump, CO2-patroner, kompressor etc behövs. Nackdelen är att det "bara" är 10 meter. Normalt skulle du göra 2 rundor ändå, men i mitt fall skulle det förmodligen behöva vara 3. Så en rulle skulle inte räcka, även om det inte är billiga grejer. I framtiden, kanske ordna en av dessa rullar med VESA-tejp.

För- & Nackdelar

Mycket stark
Utmärkt vidhäftning
Val av bredder
dyr
Lite kort i längden
Automatiskt översatt

5 / 5

Det fungerar

- MIGUEL ANGEL, 11 augusti, 2022

Fungerar bra

För- & Nackdelar

Perfecta
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa kantband!

- Jeroen, 21 juli, 2022

Mycket trevlig produkt att använda. Håller vad den lovar, så länge du applicerar den korrekt på din väl avfettade fälg.

För- & Nackdelar

Lätt att applicera
Mycket stark
Tillräckligt för 2 hjul och 2 rundor
Du är snabbt klar
Automatiskt översatt

5 / 5

Håller vad den lovar!

- Jens, 8 juni, 2022

Fäster mycket bra. Rengör hjulhuset med klistermärkesborttagare. Köp alltid 1 storlek större än den inre storleken på fälgen, eftersom denna längd är som kråkan flyger och inte tar hänsyn till fälgens kurva.

För- & Nackdelar

45-graders logotyper för klippning
Färg
Fäster bra
Några meter
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Jochem, 26 mars, 2022

Utmärkt produkt. Har provat flera band, med de billigare som inte alltid fungerar bra. Den här tejpen var lätt att montera och 100% tät.

För- & Nackdelar

100% tätning
Lätt att installera
Snabb leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa slanglösa tejp

- Bram, 1 november, 2021

Fälgen avfettad, 1 omgång av denna Schwalbe-tejp och perfekt lufttät. Köpte 3 mm bredare än min inre fälgbredd - som rekommenderat i andra recensioner här - och passar perfekt; men bäst att kolla upp det i förväg. Appliceringen kräver lite teknik och tid (definitivt Youtubing!) men är ganska genomförbar även för en klumpig person som jag själv.

För- & Nackdelar

1 omgång tejp räcker
Omedelbart lufttät
Automatiskt översatt

5 / 5

En garanti för kvalitet

- Sergio, 8 september, 2021

Den har aldrig orsakat några problem

För- & Nackdelar

Enkel montering
Automatiskt översatt

5 / 5

perfekt!

- Michel, 17 juli, 2021

Jag hade redan erfarenhet av att göra tubbeless men med annan fälgband,som var svårt att forma i fälgen och fastnade dåligt och skrynkligt (original från FSA som kom med fälgarna) Men med detta fälgband gick det perfekt! Jag gjorde detta på en 19C fälg med 25mm som passade perfekt! Att montera det var enkelt, var försiktig först och sedan med lite tålamod sätta den i rakt och tryck lätt. Jag gjorde 1 runda + ca 20cm överlappning. Tryck sedan till den i form. Sätt på däcket och pumpa sedan upp det med en Schwalbe-booster. Lägg sedan i tätningsmedlet (totalt 40 ml) och det förseglade nästan omedelbart. Studsade fälgen ett tag, snurrade runt den och lade den platt, vände den ibland och åkte på den nästa dag. Jag är mycket nöjd med den här tejpen!

För- & Nackdelar

formar sig väl efter fälgen
lätt att applicera
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Jos, 21 maj, 2021

Bara en bra produkt, bra valuta för pengarna

För- & Nackdelar

Lätt att fästa
Mer än tillräckligt för 2 fälgar på 19 tum
Ingen hittades
Automatiskt översatt

5 / 5

bra produkt

- Bob, 8 april, 2021

bekväm att använda, fäster bra och förseglar väl. det är allt det behöver vara!

För- & Nackdelar

idealisk bredd
pinnar väl
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Mitchell, 16 mars, 2021

Fäster bra och är lätt att fästa. Tips: Titta på youtube hur man använder schwalbe tubeless tejp!

För- & Nackdelar

Fäster bra
Lätt att fästa
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra slanglöst band, tillräckligt för två fälgar.

- Paul, 16 januari, 2021

Stark tejp som följer fälgens konturer väl för lufttät montering av slanglösa däck. Rullen är tillräckligt stor för två fälgar.

För- & Nackdelar

Stark tejp
Tillräckligt rymlig för två fälgar
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Giuseppe, 4 december, 2020

Mycket robust och lätt att montera på hjulbasen Jag skulle rekommendera denna produkt

För- & Nackdelar

Professionellt häftämne
Tar lätt form
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra tejp för att göra dina hjul slanglösa.

- Roelof, 18 november, 2020

Fungerar utmärkt och kan rekommendera alla att använda denna tejp för dina slanglösa däck.

För- & Nackdelar

Fast
Håller bra
Lätt att applicera
Lätt att applicera din ventil.
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Davide, 23 oktober, 2020

Utmärkt produkt för slanglösa entusiaster

Automatiskt översatt

5 / 5

God bearbetbarhet och starka material

- Tim, 22 oktober, 2020

Fälgband känns starkt, och om du applicerar det ordentligt under spänning är det omedelbart säkert. Tips från Tim: borra inte ett hål för ventilen. Gör istället ett huvud på en spik eller skruv, i rätt storlek, glödhett med en blåslampa och "bränn" sedan ett hål för ventilen i tejpen.

För- & Nackdelar

stark
hål punktering för ventil inte alltid trevligt och runt.
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska, känns som kvalitet.

- Scott, 4 oktober, 2020

Gjorde mina fälgar perfekt rörlösa med detta. (För 15 mm fälgbredd inte lite för bred faktiskt, var tvungen att hålla fast mycket exakt)

För- & Nackdelar

Kvalitet
Dyra grejer för en tejprulle
Automatiskt översatt

5 / 5

Högsta kvalitet

- Mark, 16 september, 2020

Lätt att applicera fälgband, tätar 100%. Applicera en gång och sedan på med däcket och pumpa upp, klart. Mycket bra.

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- COMMISSO, 23 augusti, 2020

Den fäster perfekt på kanalen, mycket bra.

Automatiskt översatt

5 / 5

Enkelt och tillförlitligt

- Frans, 14 juli, 2020

Det gamla trasiga bandet (annat märke) var inte lätt att ta bort. Rengjorde sedan kanten väl. Trots rester var det nya bandet lätt att montera och passade bra. Det rekommenderas definitivt att titta på instruktionerna och råden från Schwalbe på YouTube i förväg; Bestäm rätt bredd, börja mittemot ventilen, överlappa med 20 cm, applicera upp till hålet för ventilen.

För- & Nackdelar

Bra passform inklusive rådgivning
Färg
Lätt att montera
Pris
Solid och tillförlitlig kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Works perfectly!

- Anders, 15 april, 2019

Fits perfectly on my Mavic wheels, light, perfect colour and works great!

5 / 5

Lättmonterad utan veck

- Erik, 18 augusti, 2017

Den gamla tejpen på min Rovalfälg var skadad och behövde bytas. Schwalbe hade passande bredd och verkade vara ett riskfritt köp. Lyfte av den gamla tejpen, rengjorde fälgen och monterade tejpen. Inga veck eller luftfickor och sedan var det bara att montera ventil och däck samt fylla på tätningsvätska. Har kört en runda i skogen däcket verkar tätt.

För- & Nackdelar

Enkel att montera
Lättare än Rovals originaltejp
Stort urval av bredder
Ingen bruksanvisning på förpackningen

5 / 5

perfekt för jobbet

- Carlos, 11 maj, 2017

För- & Nackdelar

flera storlekar
räcker med en varv