Omdömen om
Schwalbe Tubeless

Schwalbe Tubeless
4.6 / 5
Genomsnitt av 100 recensioner
5
31 recensioner
4
12 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
2 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

Bra valuta för pengarna.

- Xavier, 4 januari, 2024

Topp!

Automatiskt översatt

4 / 5

Gör sitt jobb bra

- Kelvin, 24 juli, 2023

Gör sitt jobb bra. Hjulen är lufttäta på en gång

För- & Nackdelar

Sitter bra fast
Sitter tillräckligt på en rulle för 2 hjul
Till priset
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad den ska göra

- Frank, 24 juli, 2021

Efter att ha tittat på flera YouTube-videor om hur man fäster detta tejp på fälgen gick det ganska smidigt. Per Schwalbe-video i princip bara 1x runt fälgen, men per andra videor fortfarande 2x runt den och det var vad jag gjorde. Jag märkte att tejpen inte särskilt fastnade, men när tejpen var helt på fälgen var allt bra.

För- & Nackdelar

Solid
Tätar bra
Fäster inte särskilt bra
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, men storleken är för smal

- John, 2 juni, 2021

Beställd storlek för liten. Utgå från den inre fälgbredden och lägg till 2-4 mm. Då har du fälgband med rätt bredd. Jag hade valt samma bredd som min fälg, men det fastnade inte ordentligt. Var tvungen att gå över det igen med isoleringstejp för att göra det lufttätt. Ett tips är att först klistra ett lager isoleringstejp i mitten och sedan fälgbandet ovanpå. Detta säkerställer bättre vidhäftning.

För- & Nackdelar

Lufttät
Tillräckligt för 3 däck
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad den ska göra

- Rick, 8 april, 2021

Tejpen fäster bra. Och den har mer än tillräckligt med längd för att göra två 29-tumshjul slanglösa.

För- & Nackdelar

Fäster bra
Tillräcklig längd för 2 hjul
Rimligt prissatt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra tejp, fäster bra.

- Arjen, 7 april, 2021

Tejpen är lätt att applicera, men du måste avfetta fälgen mycket väl.

För- & Nackdelar

Fast
Fäster bra
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt vid korrekt användning

- Pieter, 27 januari, 2021

Det var lite av en kamp med den första fälgen. Mitt råd är att beställa 2 mm bredare än den inre storleken på din fälg. Detta gör att tejpen kan anpassa sig bättre till fälgen. Tryck inte för hårt, då läcker latexförseglingarna. Avfetta fälgen väl, eftersom tejpen inte fäster särskilt bra av sig själv.

För- & Nackdelar

Passar för 2 fälgar
Tätar väl
Bäst 2 mm bredare än innerfälgens storlek
Fäster inte särskilt bra
Inga tydliga instruktioner om hur man använder
Automatiskt översatt

4 / 5

Bara lite för kort

- Joris, 13 december, 2020

Bra material att arbeta med, men fälgarna var svåra att lufttäta. Som ett resultat var jag tvungen att applicera ett andra lager. Tyvärr fick jag slut på längd på den andra fälgen. Kanske beror det på min fälg men det är blekt när du blir blockerad, så beställ en andra bara för att vara säker.

För- & Nackdelar

Fäster bra
Lätt att applicera utan bubblor
Bara lite för kort
Automatiskt översatt

4 / 5

Stark och håller bra!

- Pieter, 5 november, 2020

Tejpen fäster bra och känns stark. Tejpen är dock ganska styv, så det krävs lite tålamod för att fästa den snyggt i fälgen utan bubblor.

För- & Nackdelar

fastnar bra
stark
ganska styv
Automatiskt översatt

4 / 5

Kvalitetsprodukt

- Enzo, 15 oktober, 2020

verkligen kvalitet

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra men inget mer

- Parmantier, 4 oktober, 2020

Svårt att få att fastna i början

För- & Nackdelar

Enkel
Motståndskraftig
Icke klibbig
Automatiskt översatt

4 / 5

Precis rätt.

- Marc, 23 september, 2020

Bra tejp, 29 mm passar för mina DT SWISS 1501 Spline XM-fälgar.

Automatiskt översatt