Omdömen om
Schwalbe Pro One

Schwalbe Pro One
4.4 / 5
Genomsnitt av 85 recensioner
5
51 recensioner
4
18 recensioner
3
2 recensioner
2
3 recensioner
1
3 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Super kvalitet

- Philippe, 27 maj, 2024

Jag har använt det här referensdäcket i flera år: det är pålitligt, slitstarkt och har bra grepp på våt mark. Punkteringsmotståndet är osäkert, jag rev sönder några däck men det var främst stenarna som var vassa.

Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb med mycket grepp men ändå punkteringsresistent

- Sander, 16 april, 2024

Trevligt smidigt däck. Det är självsäkert och tätt med en fin mängd grepp. Efter de första 1.000 km har jag inte haft någon punktering trots några asfalterade vägar.

För- & Nackdelar

Flexibel stomme = lågt rullmotstånd
Snabbt men ändå punkteringsresistent
Tätt men lätt att montera
Utmärkt grepp på torra och våta vägar
Vackert i versionen med brun sidovägg
N/A
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Stefanofiets, 11 mars, 2024

Jag har använt det här däcket på mina cykelcyklar i flera år. Nu har jag en ny cykel med standarddäck, så jag kommer snart att byta ut dem mot dessa pålitliga däck.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att lägga
Slitstarkt och starkt
Smidig körning
Vackert däck
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra butikspersonal och snabb leverans.

- Marinus, 8 mars, 2024

Körde ofta på dessa däck, bra däck. Endast detta hade ett hål i sig efter den första turen, vilket krävde ett nytt

För- & Nackdelar

Bra butik
Lätt att beställa
Mycket snabb leverans
Snabbt svar
Ett hål i ytterdäcket efter första åkturen
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabbt levererad och passar exakt

- Maurice, 7 mars, 2024

Däck 25 mm, pris fritt fabrikat

För- & Nackdelar

De var också däck för landsvägscyklar
Levereras snabbare än jag kan cykla
Supersnabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

5 stjärnor, det säger allt

- Ronny, 28 februari, 2024

Ja, helt och hållet

Automatiskt översatt

5 / 5

Oslagbart erbjudande

- Perry, 17 februari, 2024

Enkel montering bra pris kör super.

För- & Nackdelar

Bra pris
Enkel montering
Toppklass
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa däcket för mig när det gäller pris.

- MANUEL, 14 februari, 2024

Dessa däck är förberedda för en stor tävlingssäsong och mer för långa sträckor, med 28 bak och 25 fram - en bra kompromiss.

Automatiskt översatt

5 / 5

Mina bästa däckköp

- Pierre, 8 februari, 2024

Jag har använt dessa däck (Schwalbe Pro One 28 mm) i över 3 år och jag är helt nöjd. Jag uppskattar verkligen deras soliditet, deras utmärkta punkteringsbeständighet (22 000 km på 3 år och bara en punktering!) och även livslängden hos dessa däck (över 11 000 km med framdäcket!). Det är ett köp vi inte kommer att ångra, särskilt som Mantel säljer dem till ett oslagbart pris ...

Automatiskt översatt

5 / 5

Stor

- Marcel, 20 januari, 2024

Med händer att lägga

För- & Nackdelar

Flexibel
Pris
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett mycket konkurrenskraftigt pris

- Patrick, 28 september, 2023

Helt enligt förväntningarna

För- & Nackdelar

Bra grepp
Passar lätt på fälgen
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett superdäck. Jag kan bara rekommendera det.

- Holger, 16 augusti, 2023

Jag har redan kört 5000 km med samma däck på min nya cykel.

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck. Rekommenderas. Pris kvalitet

- John, 16 augusti, 2023

Professionellt band. Vackert och effektivt

För- & Nackdelar

Mycket bra slitbanemönster
Solida proffsdäck
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint band

- Paul, 5 juli, 2023

Gjorde första nödstoppet och greppet var bra.

För- & Nackdelar

Bra rem
Går ganska tungt på den.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett rimligt pris

- Kevin, 17 juni, 2023

Bra slitstarkt däck, redan tredje uppsättningen och fortfarande nöjd.

Automatiskt översatt

5 / 5

Pris kvalitet. Mycket nöjd från

- Tom, 14 juni, 2023

Mycket nöjd med . Kör smidigt

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Pris kvalitet
Toppband
Ingen ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Från ankomsten detta band ingenting annat.

- Arno, 6 juni, 2023

Snabb med gott om grepp i kurvorna.

För- & Nackdelar

Fast
Läcksäker
Lätt att montera på DT Swiss 1400-fälgar
Slits relativt snabbt, max 4000 km.
Automatiskt översatt

5 / 5

Kändes direkt mycket bra band är nöjd med det

- Ike, 9 maj, 2023

Jag är nöjd med detta val har gått av manteln preferens

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket mer punkteringsbeständig än Continental GP5000 och därför ett bättre val.

- Joris, 20 april, 2023

Bra däck som jag inte har haft en punktering ens på 1,5 år och 4000+ km. Bytte slutligen ut däcket eftersom sidorna av däcket hade lite hårfina sprickor och tjocka skador i slitbanan.

För- & Nackdelar

Byts ut efter 1,5 år och 4000+ km
Hållbarhet
Läcksäker
Lätt att montera
Något högre rullmotstånd än conti GP 5000
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderad sida

- Iñaki, 26 mars, 2023

Allt mycket bra och nöjd med produkten.

För- & Nackdelar

Bra pris
Bra produkt
Automatiskt översatt

5 / 5

Högsta kvalitet till ett bra pris

- Jochen, 7 februari, 2023

Kör bra. Ser bra ut på svarta fälgar.

För- & Nackdelar

Informationen syns tydligt
Lätt att dra upp
Tysk märkeskvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Exceptionell

- Jose luis, 15 november, 2022

Mycket lätt att klacka

För- & Nackdelar

Lätt att häla
Lättvikt
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag är mycket nöjd med den här produkten.

- Marco, 30 september, 2022

Jag använder däcken i tävlingar och har aldrig blivit besviken.

För- & Nackdelar

Enkel montering
För närvarande det bästa vägdäcket på marknaden
Punkteringssäkert
Visuellt ett nöje
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt

- Paolo, 25 september, 2022

Utmärkt produkt mycket släta däck Jag rekommenderar dem

För- & Nackdelar

Glidande
Lätt
Stabil
Automatiskt översatt

5 / 5

Detta 25 mm-däck är bekvämt och har utmärkt väghållning

- Jacques, 21 september, 2022

Denna produkt uppfyller helt mina förväntningar

För- & Nackdelar

Motståndskraft mot punktering
Tillförlitlighet
Väghållning
Automatiskt översatt

5 / 5

känns tryggt och säkert

- Sven-ingvar, 3 september, 2022

snyggt däck viktigt :)

För- & Nackdelar

punkteringsäkert
inga

5 / 5

Toppdäck till ett toppris

- René, 11 augusti, 2022

Jag har nu kört över 200 km med dem och däcken är mycket tillfredsställande. Köregenskaperna är suveräna och de rullar särskilt bra. Jag har använt Conti's (mycket överskattade enligt min mening) och Vittoria's (också mycket fina däck men högre rullmotstånd) men för tillfället kommer jag att hålla mig till Schwalbe.

För- & Nackdelar

Håller ihop med vägen
Lågt rullmotstånd
Pris
Belastning på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra band

- Wouter, 29 mars, 2022

Efter att ha kört grandprix 4000/5000 i många år, nu ett annat däck för en gångs skull, efter att jag hade flera punkteringar med 5000s och fick en ny slang i med mycket smärta och ansträngning. Däcket uppfyller beskrivningen. Hittills verkar det också ha bra punkteringsmotstånd.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Inga punkteringar ännu efter 600 km
Lättare att montera än GP5000
Ingenting ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag hittade vad jag letade efter på Mantel

- Pierre, 16 februari, 2022

Jag har ännu inte testat denna produkt som säljs av Mantel, men eftersom jag känner till och har använt den i över 10 000 km, är Schwalbe Pro One-däcket en bra referens och en kvalitetsprodukt. Jag rekommenderar det för alla cyklister

För- & Nackdelar

Lätt att beställa
Många olika lager
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa rekommendation

- Thomas, 12 februari, 2022

För närvarande mitt favoritdäck

För- & Nackdelar

Bästa rullmotstånd
Bra skydd mot punktering
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett rimligt pris

- Marianne, 20 juli, 2021

Smidigt däck som är lätt att sätta på, stort plus för mig. Hatar verkligen när man måste be en förbipasserande man om hjälp.... Rullar fint och har bra grepp, speciellt på torra vägar. Enda nackdelen är att det inte är vansinnigt slitstarkt.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck mot punktering

- Patrick, 29 juni, 2021

Intensiv övningskörning på väg

Automatiskt översatt

5 / 5

Superdäck

- Saverio, 26 juni, 2021

Utmärkta löpegenskaper

För- & Nackdelar

Bra grepp
Smidig löpning
Automatiskt översatt

5 / 5

Utsökt!

- Liam, 25 juni, 2021

Kärleksrelation med schwalbe ! Har aldrig haft några problem med den, jämfört med min flickvän ...

Automatiskt översatt

5 / 5

Smidig gång och ger förtroende

- Tjeerd, 21 juni, 2021

Fint smidigt däck som verkar ha mindre rullmotstånd än det vanliga schwalbe däcket. Bra grepp i kurvor (ger självförtroende).

För- & Nackdelar

De har slitageindikatorer (hål)
Går smidigare än den normala schwalbe.
Automatiskt översatt

5 / 5

bra köp

- Jo, 21 juni, 2021

fortfarande för kort i användning

För- & Nackdelar

bra däck
lätt att montera
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

bra köp

- Jo, 21 juni, 2021

fortfarande för kort i användning

För- & Nackdelar

bra däck
lätt att montera
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Nöjd med köpet av denna produkt på Mantel-webbplatsen.

- Robert, 14 juni, 2021

Jag har använt Pro One-däck intensivt i flera år utan några problem, trots att jag är en tung cyklist (85 kg). Jag är nöjd med hållbarheten hos detta däck i toppklass. Jag kan inte hitta några svaga punkter. Jag har ännu inte testat 2020 års modell, men jag är säker på att jag inte kommer att bli besviken.

För- & Nackdelar

Prestanda
Robusthet
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband

- G., 10 juni, 2021

Rullar smidigt.

För- & Nackdelar

Stiligt band.
Inga nackdelar ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt däck. Mycket nöjd.

- Arthur, 25 maj, 2021

På hyllan för säkerhets skull.... nu 4000km på det nuvarande Pro One. Mycket nöjd med detta däck. Kör utmärkt och formen är fortfarande fin. Inte haft en enda punktering. Innan detta körde jag en Vittoria Rubino Pro. Med det däcket hade jag väldigt få punkteringar men duken var redan väl synlig inom 4000 km.

För- & Nackdelar

Grepp
Motstånd mot punktering
Rullmotstånd
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra väghållning!

- Robert, 20 maj, 2021

Efter år av conti 4000 och 5000 bytte jag en gång till Schwalbe One pro. Efter cirka 1 200 km märker du definitivt den bättre väghållningen! Inga punkteringar ännu, men det är fortfarande en knepig diskussion.

För- & Nackdelar

grepp/väghållning
känsla
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och prisvärt däck för landsvägscykel

- Jan, 18 maj, 2021

Det låga motståndet är uppenbart. Jag har kört Schwalbe i flera år och kommer att göra det i många år framöver

För- & Nackdelar

Lågt motstånd
Vackert och slitstarkt däck
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett trevligt, snabbt däck.

- Bart, 4 april, 2021

Som jag har kommit att förvänta mig av Schwalbes premiumsegment. Snabbt däck med bra grepp. På varma dagar ger de också ifrån sig ett trevligt surrande ljud.

För- & Nackdelar

Det bästa däcket.
Estetiskt, diskret däck.
Vacker silkeslen gummiblandning.
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt enligt förväntningarna

- Mirco, 27 mars, 2021

Jag har ofta våta vägar eller regn på mina utflykter. De här däcken ger mig självförtroende. De har mycket bra grepp. De är tysta och även estetiskt mycket attraktiva. Allt som allt en mycket bra produkt.

För- & Nackdelar

Bra hållbarhet
Smidig och tyst
Utmärkt grepp i både torra och våta förhållanden
Lite svårt att montera första gången
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck

- Albert, 18 mars, 2021

Helt i linje med mina förväntningar

Automatiskt översatt

5 / 5

Efter mer än 6000 km är slutsatsen: absolut toppdäck!!!

- Arco, 30 januari, 2021

Jag gav tidigare en recension efter att ha kört 3000 kilometer med denna däckuppsättning och den var mer än positiv. Nu, sex månader senare och med en körsträcka på över 6400 kilometer, är min uppfattning om dessa däck extremt positiv. Grepp, komfort (smidighet), punkteringsmotstånd, slitage och rullmotstånd är på den nivå du kan förvänta dig i detta prissegment av landsvägscykeldäck. Skulle jag köpa den här däckuppsättningen igen? Ja, utan tvekan. Dessa däck navigerar min så bra att jag kommer att beställa dem igen snart. För mig är detta ett av de allra bästa 3-säsongsdäcken på marknaden. Chapeau till Schwalbe. Ett seriöst konkurrenskraftigt däck för Continental GP5000. Snart kommer jag att beställa dessa däck igen och till och med överväga att gå från 25 mm däck till 28 mm däck. Pris/kvalitetsförhållandet är utmärkt. Du har ett utmärkt däck för pengarna. Recensionen är baserad på Schwalbe Pro One, 25mm, inland Schwalbe SV20, Giant TCR Advance Pro One, underlag grus/asfalt/klinker/kullersten, temp. från 2 till 33 grader Celcius. *På över 6400 kilometer med dessa däck har jag haft noll punkteringar. Detta är naturligtvis godtyckligt och beror på många faktorer. Jag tycker ändå att de här däckens antipunkteringsprestanda är över genomsnittet.

För- & Nackdelar

Grepp
Motstånd mot punktering
Rullmotstånd
Slitage
Smidighet
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Smidigt däck, lätt att få in i fälgen för hand

- John, 21 januari, 2021

För- & Nackdelar

Bra dimensioner
Smidig
Tydligare angivelse av färdriktning (färg)
Automatiskt översatt

5 / 5

Starkt och välrullande ytterdäck

- Dennis, 15 december, 2020

Starkt ytterdäck med bra rullning. Något dyrare än den enklare brodern Pro One

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Lätt att lägga
Stark
Prisvärd
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiskt bandBästa

- Julienne, 14 december, 2020

Bästa däcken jag någonsin kört med och jag har cyklat bra i 35 år

För- & Nackdelar

Bra
Bra grepp
Säker känsla
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Hans, 19 september, 2020

Jag köpte 25 mm-däcken, supermjuka däck som också är snabba.

För- & Nackdelar

Grepp
Komfort
Leverans
Snabb bindning
Stödjande
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Kör bra och självsäkert i kurvor

- Aad van, 18 september, 2020

Automatiskt översatt