Omdömen om
Schwalbe Pro One

Schwalbe Pro One
4.4 / 5
Genomsnitt av 85 recensioner
5
51 recensioner
4
18 recensioner
3
2 recensioner
2
3 recensioner
1
3 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

Bra värde

- Patrick, 26 maj, 2024

Jag köpte de här däcken till min frus cykel. De var lätta att montera. Hennes första kommentar handlade om det låga rullmotståndet.

Automatiskt översatt

4 / 5

Effektiv men svår att montera

- Pascal, 20 mars, 2024

Fortfarande ganska svårt att montera. Nästan omöjligt att montera för hand.

Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra men mycket svårt att montera

- Olivier, 18 mars, 2024

Utmärkt värde för pengarna. Tyvärr lyckades jag inte montera den igen när jag fick punktering. Alla mina däckspakar gick sönder.

Automatiskt översatt

4 / 5

Prima band för prima pris

- Gerard, 19 januari, 2024

Prima band prima pris

Automatiskt översatt

4 / 5

Efter att ha provat andra märken, tillbaka till Schwalbe

- Rico09, 21 december, 2023

Lägg talkpulver mellan däck och fälg

Automatiskt översatt

4 / 5

Nöjd med köpet

- Marcel, 1 september, 2023

Jag kan inte säga något om hållbarheten ännu, men de är lätta på fälgen. De rullar fint och greppet verkar mer än okej på de första (torra) åkningarna.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Rullar fint
Inte särskilt lätt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt för många cykelmil.

- Bernard, 18 juni, 2023

Bra däck till ett bra pris, bara något sämre än dyrare däck som conti 5000 vad mig anbelangar.

För- & Nackdelar

Bra rullmotstånd
Slitstark, hög körsträcka, pris.
Styregenskaper och punkteringsmotstånd.
Montering något mödosam.
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket komfortabelt däck, även vid 7 eller 8 bar

- Henk, 16 september, 2022

Fint, smidigt band i bruk

För- & Nackdelar

Mycket bekvämt däck
Ser bra ut
Slits ut relativt snabbt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck för pengarna

- Dirk-Jan, 8 augusti, 2022

Bra däck, köpte dem speciellt för semester i Alperna och de är bra på vägen under nedförsbackar.

För- & Nackdelar

Billigare än 5000
Grepp
Lätt att lägga
Något snabbare skärning
Automatiskt översatt

4 / 5

mycket bra produkt

- Robert, 18 februari, 2022

precis vad jag letade efter

För- & Nackdelar

livslängd
montering
motståndskraft
Automatiskt översatt

4 / 5

Överlag goda resultat

- Freddy, 9 februari, 2022

däck monterade på vision team 35 hjul, första känslan efter 4 utflykter på cirka 80 km, mycket bra prestanda och komfort i 25 som lycka, att se över tiden om motsvarande till tävlingen.

För- & Nackdelar

bra avkastning
inga för tillfället
lite dyr
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck

- Herman, 18 juli, 2021

Körde nytt rekord med nya däck!

För- & Nackdelar

Bra pris
Snabb och bekväm
Svårt att passa på fälgen
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck som är lätt att montera

- Bas, 27 juni, 2021

Har nu cyklat 200 km på den och känns bra, inget att säga ännu om punkteringskänsligheten efter en sådan sträcka.

För- & Nackdelar

Bra rullmotstånd
Lätt att montera
Inga ännu
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck som monteras enkelt, men de är smalare än angivet.

- Bram, 15 juni, 2021

Däck var snabbt på cykeln och första intrycket är mycket bra. De rullar fint och du känner att du har mycket kontroll. Däcken såg lite smala ut, så jag mätte dem. Det visade att 25 mm-versionen jag köpte är 22-23 mm bred i praktiken.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Rullar fint
Snabb
25 mm köpt, men i praktiken 22-23 mm
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt värde för pengarna

- Guy, 14 juni, 2021

Några hundra km är lite kort för att ge en fullständig dom. Jag kör 30 mm regelbundet på sträckor utan asfaltering och dess beteende är ganska stabilt. Continentals 5000 (Racing Pro) är till och med lite snabbare, åtminstone är det mitt intryck.

För- & Nackdelar

Passar lättare än Continental 5000
Snabb, som utlovat
Automatiskt översatt

4 / 5

Ett däck som är lämpligt för racing.

- Giorgio, 10 juni, 2021

Köpte det för att det på pappret kombinerar grepp med rullhastighet utöver det punkteringsfria bandet som ökar säkerheten. Jag håller på att testa den och första intrycket är bra.

För- & Nackdelar

Bra passform
Utmärkt förhållande mellan rullning och punktering
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

bra däck

- Gerlof, 14 mars, 2021

Bra däck för alla årstider

För- & Nackdelar

Grepp
hela säsongen
Pris/kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

smidig länk

- William, 12 augusti, 2020

Jag köpte först Schwalbe Pro One som ett alternativ till Continental GP4000s som jag normalt kör med. Har bara gjort en åktur med den så kan inte säga mycket om hållbarhet. Vad som gör mig besviken är storleken. Jag har 28 mm version och dessa faller mycket smala (knappt 25 mm uppblåst vid 6 bar). Jämfört med min gamla Continental 28 mm gör detta en skillnad på över 4 mm. Det gör mig besviken.

För- & Nackdelar

kan monteras utan verktyg
smidig
smal bredd (28 mm)
Automatiskt översatt