We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information

BBB Cycling Guardian Smartphone Mount

Size
From 35.95€
View the stock

 • Free tracked shipping over 75.00€
 • Trustpilot review 9.3 out of 39.888 reviews

 • Suitable for various smartphones, such as iPhone, Galaxy, or Windows Phone.
 • The water resistant cover means you can ride in the rain.
 • The durability of the zipper.
Read more on what our customers have to say about this product
Brand BBB Cycling
Colour
 • Black
All specifications

The BBB Cycling Guardian BSM-11 is a perfect way to fit your smartphone to your handlebars. Suitable for a multitude of phones; iPhones, Galaxy's, Windows Phones. You're okay as long as you pick the right size. The water resistant cover for your screen offers protection on rainy days and ensures your touchscreen stays intact. The case also has additional padding to protect your phone. The inside is reinforced with a strong, stiff ridge to offer optimal stability. The BBB Cycling Guardian can be placed both vertically and horizontally, and is attached to your steerer tube using the included SpacerFix BMS-92.

Sizes: S 125 x 64 mm, M 140 x 70 mm and L 158 mm x 80 mm.

BBB Cycling Guardian Topeak Smartphone DryBag BBB Cycling Patron Topeak Smartphone RideCase
BBB Cycling Guardian Topeak Smartphone DryBag BBB Cycling Patron Topeak Smartphone RideCase

17 reviews

27 reviews

14 reviews

19 reviews
Colour Black White / Black White / Black White / Black
Size S / M / L
From 35.95€ From 26.95€ 35.95€ From 33.95€
This product View product View product View product
8.2 / 10

17 reviews
5
(7)
4
(8)
3
(2)
2
(0)
1
(0)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet

Most recent reviews

Simon, 13 August 2018

Niet perfect maar goed voor een universele houder

Deze houder beschermt je telefoon goed tegen de elementen en een eventuele val. De pasvorm is niet perfect maar kan je verbeteren met attent bijgeleverde stukjes schuimrubber. Deze werken overigens alleen voor de boven- of onderkant. De houder is op verschillende manieren vast te zetten op je stuur met (2) bijgeleverde klemmen. Dan zit je telefoon over het algemeen muurvast en trilt zelfs bij mountainbiken niet veel. Bij een bijzonder heftige afdaling is de houder bij mij een keer losgeschoten, zonder gevolgen voor de telefoon, wel jammer van de klim terug om mijn telefoon weer te vinden. Al met al een aanwinst.

Pros
 • Goed beschermd
 • Goede bevestiging
 • Scherm blijft te bedienen
 • Passtukjes
Cons
 • Geen perfecte pasvorm
 • Vingerafdruk lezer niet bruikbaar
Eddy, 6 August 2018

hebbeding

Gemakkelijk te installeren op het stuur of stuurpen ( alles word meegeleverd )

Ben, 14 June 2018

Werkt super

Houder zit goed stevig op het stuur. Met het bij geleverde schuim kan je de telefoon mooi strak in het hoesje plaatsen.

Pros
 • Waterdicht
 • Makkelijk te monteren
 • Universeel
Danny, 4 May 2018

...iets waar ik al lang naar op zoek was.

Mijn vorige "waterdicht gsm-zakje" was aan vervanging toe. Deze keer geopteerd voor iets wat ik op mijn stuur kon monteren maar dan liefst ook een systeem waarvan ik het zakje apart in mijn achterzak kon mee nemen zonder al te veel dikke bevestigingsmiddelen. Bleek met deze aankoop de juiste keuze gemaakt te hebben. Mijn gsm (156 x 73 mm) past er perfect in. Om het gsm-scherm mooi tegen het kijkvenstertje te laten aansluiten heb ik twee viltjes uitgeknipt en achter mijn gsm geplaatst in de Guarian. De viltjes die gebruikt heb zijn van het type dat als onderlaag gebruikt wordt voor laminaatvloeren... Het kijkvenster is voldoende groot waardoor je het volledige display van je gsm kan benutten. Ook de aanraakgevoeligheid is perfect. Bij hevig zonlicht kan het zijn dat het scherm minder goed afleesbaar is maar dat zou ook zijn zonder het hoesje. Aan de binnenzijde van het zakje is rondom een verstevigingsband aangebracht waardoor je gsm ook goed beschermd is bij een eventuele val of inpact. Het monteren van de stuursteun gaan vlot en het plaatsen van het zakje op de meegeleverde stuursteun is ook al kinderspel. heb al op kasseien gereden met de Guardian en alles blijft goed zitten zoals het hoort. Er is nog een tweede stuursteun meegeleverd om het systeem te bevestigen op de plaats waar je je stuurtige bevestigd aan je voorvork, maar persoonlijk vind ik dit niet zo interessant. Kortom, dit was geen miskoop ! Blij dat ik deze keuze heb gemaakt.

Pros
 • Waterbestendig.
 • Groot scherm.
Cons
 • Niet goedkoop.
Dirk, 25 January 2018

goede houder

Dit is mijn tweede BBB exemplaar, mijn nieuwe smartphone is wat groter en kon er niet meer in dus heb ik een maat groter gekocht. Prijs/kwaliteit is goed dus ben ik bij BBB gebleven. Uit andere reviews wist ik de de rits soms niet goed meewerkt of stuk gaat maar als je dit weet dan ben je gewoon wat voorzichtiger bij het openen of sluiten en heb je geen problemen. Ik gebruik hem op de mtb en de telefoon is goed beschermt tegen water en modder. Er zitten 2 montagevoetjes bij, één voor rond het stuur en één voor tussen de balhoofdspacers, je kan je houder daardoor op twee verschillende fietsen gebruiken. Er zitten ook nog foampjes bij voor als de hoes wat te ruim is voor je telefoon zodat hij niet los zit. De knoppen op de zijkant kan je nog indrukken en het swipen gaat ook prima. Het enige wat ik mis is een opening om een kabeltje van een powerbank aan te sluiten, als je een smartphone gebruikt als gps is je batterij snel leeg.

Pros
 • waterdicht
 • gemakkelijk te monteren
 • telefoon blijft goed bedienbaar
Cons
 • geen kabeldoorvoer

Additional information

125 x 64 mm (S), 140 x 70 mm (M) or 158 mm x 80 mm (L)

Customer Service

+44 20 3695 9922
open