We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. Mere information
Menu
Tilbage

Lizard Skins Durasoft Polymer 2.5 Dual Colour Anmeldelser

8.9 / 10 Gennemsnitlig fra 15 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse

8.9 / 10

15 Anmeldelser
5
(11)
4
(3)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Fordele

Der er desværre ikke oplyst nogle fordele på dansk på nuværende tidspunkt

Ulemper

Der er desværre ikke oplyst nogle ulemper på dansk på nuværende tidspunkt.


9 / 10

M.R 2 juli, 2019

Goed en snel geleverd

Het is een prettig stuurlint en makkelijk te wikkelen

Fordele
  • materiaal
  • demping
Ulemper
  • witte kleur word wel snel zwart

6 / 10

Gaetan 20 juni, 2019

Bien mais Le Bouchon (embout) la couleur ne correspond pas à mes attentes

Le Bouchon (embout) la couleur ne correspond pas à mes attentes

9 / 10

Walter 21 februar, 2019

Een slijtvast stuurlint met hoge demping en goede looks

Dit is mijn vierde Linzard Skins stuurlint maar de eerste dual colour die naast alle goede eigenschappen die je van een stuurlint in deze prijsklasse mag verwachten ook de fantastische looks heeft

Fordele
  • slijtvastheid
  • demping
  • houvast
  • lengte
  • looks
Ulemper
  • geen

9 / 10

Simon 15 juni, 2018

Mooi stuurlint en voelt goed

Veel grip! Ziet er mooi uit. Wikkelen ging prima.

Fordele
  • Looks
  • Grip
Ulemper
  • Prijs

7 / 10

Robert-Jan 16 maj, 2018

Dualcolor mooi! Volgende keer toch zwart..

Erg mooi en fijn stuurlint! Had gehoopt dat het wit mooier wit bleef en beter schoon te maken was omdat het syntetisch is. Het wordt helaas wel wat geliger en ook vies waar je het vasthoudt. Verder super kwaliteit stuurtlint en super fijn vast te houden! Volgende keer dus wel weer Lizard Skins maar dan weer gewoon zwart!

Fordele
  • Grip
  • Kwaliteit
  • Mooi
  • Zacht
Ulemper
  • Wit blijft niet mooi wit
  • Minder goed schoon te maken dan gehoopt
  • Prijzig

10 / 10

Martin 5 januar, 2018

Tweekleurig stuurlint is weer eens wat anders

Lizard skin is duur maar zijn geld waard. Heb een rood witte genomen. Wit aan de uiteinden. Ziet er goed uit. Met instructie filmpje op internet makkelijk zelf aan te brengen. Mocht het mis gaan kun je altijd weer afwikkelen en opnieuw beginnen.

Fordele
  • Goede " droge" grip
  • Blijft fijn in de regen
  • Tweekleurig is weer eens wat anders
  • Afsluitpluggen zijn fraai
Ulemper
  • Aan de prijs maar is het waard

10 / 10

Reinier 31 august, 2017

Super fijn, duurzaam stuurlint en thuis binnen 1 dag

Fordele
  • Duurzaam
  • Mooi
  • Super Grip
  • Fijn te monteren
  • Mooie Stuurdoppen
Ulemper
  • Niet goedkoop

8 / 10

Eric 1 juni, 2017

Mooi stuurlint

Het stuurlint ziet er mooi uit, al is het wel een beetje puzzelen om de kleur-overloop aan beide kanten gelijk te krijgen. Het is wel belangrijk het stuurlint erg strak om het stuur te wikkelen, anders krijg je blaren. Het is wel een redelijk dik stuurlint.

Fordele
  • Mooie kleuren
  • Goede grip
Ulemper
  • Redelijk dik
  • Lastig om kleur-overloop gelijk te krijgen

10 / 10

Frank 13 marts, 2017

Goede service, snelle levering

9 / 10

Jeroen 27 august, 2016

Prima montage en zeer goede grip

Montage via de diverse youtube filmpjes is meer dan prima te doen. De grip en het aanvoelen van dit stuurlint helemaal top. Ivm met de dualcolor wel even goed opletten dat links en rechts synchroon lopen.

Fordele
  • (Zelf)montage
  • Grip
  • Aanzicht (ook niet geheel onbelangrijk)
Ulemper
  • Nog niet kunnen vinden.

10 / 10

Jens 21 juli, 2016

Beste stuurlint dat ik al heb gehad

Goede grip zowel in droge als natte weersomstandigheden. Makkelijk zelf te plaatsen mbv een filmpje op internet. Perfect!

9 / 10

Pascal 12 juni, 2016

Oogt duurzaam en is ook duurzaam

10 / 10

Francesco 22 april, 2016

Uitstekend stuurlint!

Eenvoudig te monteren, prima grip en comfort en bovendien zeer mooi! Echt een prima stuurlint.

8 / 10

Tim 28 september, 2015

lekkere grip ook zonder handschoentjes (rij de hele zomer handschoen-loos namelijk)

Fordele
  • lekkere grip zowel in droge/natte omstandigheden
  • voor ieder smaak wel een kleurtje te vinden

9 / 10

G.J 2 juli, 2015

zeer te vreden