We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. Mere information
Menu
Tilbage

GripGrab Merino Winter Anmeldelser

8.9 / 10 Gennemsnitlig fra 137 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse

8.9 / 10

137 Anmeldelser
5
(87)
4
(48)
3
(2)
2
(0)
1
(0)

Fordele

  • Fit well (1)
  • Warm (1)

Ulemper

Der er desværre ikke oplyst nogle ulemper på dansk på nuværende tidspunkt.


10 / 10

Jeffry 5 marts, 2019

Houden de voeten warm

Geen koude voeten meer

Fordele
  • Warm
  • Pasvorm

9 / 10

Jan 21 januar, 2019

Fantastisch

Doet zijn werk perfect.. Houd mijn voeten lekker warm!!!!

10 / 10

Geert 20 januar, 2019

Warm en goed pasvorm.

Fijne sokken met goede pasvorm. Geen koude tenen meer in mijn winterschoenen, ook niet bij min 7 vandaag. Gripgrab is gewoon goed. Heb er al veel van.

Fordele
  • Warm
  • Pasvorm
  • Mooi
  • Kwaliteit
Ulemper
  • Geen

10 / 10

Frits 19 januar, 2019

Geen koude voeten meer

Ik gebruikte bij -6 skisokken in mijn winterschoenen. Het merinoswol geeft net dat beetje meer. Zelfs als deze sokken nat worden blijven ze warm. Je schiene moet er wel plek voor hebben, ze zijn wat dikker als de reguliere sokken.

Fordele
  • Warm
  • Ook bij nat weer warm
Ulemper
  • Behoorlijk dik
  • niet snel droog

9 / 10

Frank 17 januar, 2019

Fijne sokken

Warme en zachte sokken, erg comfortabel

9 / 10

Mick 7 januar, 2019

lekkere dike sokken

een aantal malen gedragen met een graad of 4.

Fordele
  • stof
  • goed op maat
Ulemper
  • geen

10 / 10

M.H. 4 januar, 2019

bevalt prima

Perfect, heerlijk warm, geen zweetvoeten

9 / 10

Dennis 22 december, 2018

warm en goede pasvorm

Wat je van gripgrab verwacht. Goede pasvorm, zitten lekker en heerlijk op de koude dagen.

Fordele
  • lekker warm
  • pasvorm

9 / 10

Peter 19 december, 2018

Goed passende sok

Warme en fijne sokken voor de koude wintermaanden. Goede pasvorm

Fordele
  • Warm
  • Prijs

10 / 10

Philippos 15 december, 2018

Uitstekende sokken

Goed zittend, zacht en warme sokken. Met fietsen en hardlopen geen koude voeten meer.

Fordele
  • Warm
  • Goede pasvorm
  • Zacht
  • Niet zweterig

10 / 10

Alexander 10 december, 2018

Heerlijk warm!

Fordele
  • Warm
  • Goede pasvorm
  • Duurzaam

10 / 10

Alain 5 december, 2018

Lekker dikke warme sokken

Ik heb gemakkelijk koude voeten. De temperaturen zijn nog niet echt onder nul gedoken, maar ben al wel vertrokken bij 2-5 graden. De sokken houden mijn voeten lekker warm. Een aanrader kortom. De zool van de kous is wel redelijk dik. Ik draag brede off road schoenen, dus voor mij geen probleem, maar ik kan me voorstellen dat voor wie smallere schoenen draagt deze kousen misschien iets te dik kunnen zijn.

Fordele
  • Warm
Ulemper
  • Zool kous is redelijk dik

9 / 10

Guido 1 december, 2018

Zeer comfortabel

Heerlijke warme sokken. Goede pasvorm. De wol zorgt voor extra comfort ook als ze vochtig zijn.

Fordele
  • Lekker warm
  • Goede pasvorm

9 / 10

Henk 18 januar, 2018

Warme sokken

Gedragen bij temperaturen rond het vriespunt en geen koude en natte voeten vanwege zweten

Fordele
  • Warm
  • Droog
Ulemper
  • Niet goedkoop

9 / 10

Michiel 30 december, 2017

Heerlijk paar sokken

Fordele
  • Warm
  • Zacht
  • Goede pasvorm

10 / 10

Luuk 3 december, 2017

Wat een lol, nooit meer koude voeten met sokken van merinowol

Perfecte zending

Fordele
  • Lekker warm

10 / 10

Luuk 3 december, 2017

Wat een lol, nooit meer koude voeten met sokken van merinowol

Perfecte zending

Fordele
  • Lekker warm

9 / 10

Dick 12 oktober, 2017

Lekker warme goed zittende wintersok!

Goede kwaliteit, zacht van binnen voor warme voeten.

Fordele
  • Pasvorm
  • Warm
  • Kwaliteit materiaal

9 / 10

Dick 9 oktober, 2017

Heel lekkere Lewarme dikke fietssokken

10 / 10

Jesse 26 september, 2017

Super zachte en warme sokken

Dit zijn de beste sokken die ik ooit heb gekocht. De merino wol maken ze warm en toch goed ademend. Super aankoop !

Fordele
  • Warm
  • Zacht
  • Ademend
  • Goed aansluitend
  • Goede lengte
Ulemper
  • Niets

10 / 10

Mathieu 10 april, 2017

fantastische sokken

echt goede sokken die comfortabel zitten en de voeten warm houden en tegelijk nog ventyler

Fordele
  • warm
  • leuk design
  • comfortabel
  • prijs/kwaliteit

9 / 10

J.C. 21 marts, 2017

Lekker warm

Zitten lekker. Bepaald geen carnavalssokken.

Fordele
  • lekker warm
  • zitten lekker
Ulemper
  • sombere kleuren

10 / 10

Juliska 5 marts, 2017

Eindelijk warme voetjes

Eindelijk een sok waar mijn vriend warme voeten in heeft. Had ik 2 jaar eerder voor hem moeten aanschafen. Nu heeft ie geen excuus meer om niet te gaan fietsen.

Fordele
  • Warm
  • Comfotabel
  • Niet te hoog of te laag
Ulemper
  • Geen

9 / 10

Hendrik 16 februar, 2017

prima sok

Fordele
  • perfecte pasvorm
  • perfecte afwerking naden
  • uiterst comfortabel
Ulemper
  • geen

9 / 10

Menne 2 februar, 2017

Goede pasvorm, erg comfortabel

Fordele
  • pasvorm
  • warme sokken
  • draagt plezierig

10 / 10

Aniane 25 januar, 2017

Warme, comfortabele sok

Heerlijk warm. Comfortabel. Blijft goed na het wassen. Zeer goed prijs-kwaliteit verhouding.

Fordele
  • Warm
  • Fijne pasvorm
  • Geen vervelende naden
Ulemper
  • Geen

10 / 10

JAIME 24 januar, 2017

IDEALES PARA INVIERNO

10 / 10

Maike 9 januar, 2017

Goede en warme sokken

10 / 10

Sjoerd 2 januar, 2017

fijne sokken

lekker warm ook door het dikkere zool gedeelte, overigens in de winter geen krappe schoenen gebruiken.

Fordele
  • pasvorm
  • warm
  • ventileert goed

10 / 10

Corne 28 december, 2016

Super product, geen koude voeten meer.

Product doet wat het beloofd, geen natte en koude voeten meer.

Fordele
  • Kwaliteit
  • Pasvorm
Ulemper
  • Geen

9 / 10

Guy 21 december, 2016

perfecte pasvorm én warm

zitten perfect én lekker warm ! niet te dik, dus geen probleem om in schoen nog comfortabel te zitten.

10 / 10

Jorrit 20 december, 2016

Geen last meer van koude voeten

Samen met de GripGrab RaceThermo aangeschaft, totaal geen last meer van koude tenen.

Fordele
  • Lekker warm
  • Naadloos

10 / 10

Marvin 15 december, 2016

Über Socken.

Die ultimativen Wintersocken. Sollte man wirklich mal getestet haben.

Fordele
  • Qualität
  • Style

10 / 10

Michael 11 december, 2016

Beste winterkousen die ik ooit had

Dit zijn de beste winterkousen die ooit in mijn kast lagen , perfecte pasvorm , geen koude voeten meer , zelfs nie bij ritten rond het vriespunt (met winterschoenen) . Een aanrader !

Fordele
  • Pasvorm
  • Geen koude voeten
  • Blijven mooi op hun plaats
  • Zien er mooi uit
Ulemper
  • Absoluut geen minpunten

10 / 10

Gilles 10 december, 2016

Geen koude voeten meer!

Fordele
  • lekker warm
  • laat geen wind door
  • goede verhouding prijs-kwaliteit

9 / 10

Geert 9 december, 2016

Beste wintersokken die ik al had

Fordele
  • Pasvorm is gewoon perfect
  • Totaal geen last van naden
  • Zachte stofering
Ulemper
  • Mochten net ietsje langer zijn

9 / 10

Gert 9 december, 2016

Heerlijk warm en zeker niet te warm

10 / 10

John 9 december, 2016

comfy and warm!

10 / 10

J.a. 9 december, 2016

zitten heerlijk en warm

doen wat ze moeten doen.

Fordele
  • pasvorm
  • warm / wat dikker

10 / 10

Frans 8 december, 2016

Warme sokken

Voldoet goed en zitten lekker

Fordele
  • pasvorm
  • warm

9 / 10

Jelle 8 december, 2016

Comfortabele sok zowel qua warmte als pasvorm

Fordele
  • Pasvorm
  • Warmte
  • Materiaal

9 / 10

John 6 december, 2016

Goede pasvorm voor een warme sok

Fordele
  • Goede pasvorm
  • Warm
  • Goede dikte
Ulemper
  • Mag iets hoger.

9 / 10

Luc 2 december, 2016

Warme goed passende sokken

Ik heb bij de eerste koude snel last van koude voeten. Dank zij deze kousen, met winterschoenen en schoenovertrek heb ik niet langer last in dezelfde weersomstandigheden. Dus zeer tevreden.

Fordele
  • warmer dan eerdere sokkken
  • Voelen comfortabel aan en geven warmte
  • Passen prima in (mijn) winterfietsschoenen
Ulemper
  • prijs?

10 / 10

Sven 30 november, 2016

Super sokken

Zelf met de -5 c° van deze geen koude voeten

9 / 10

Patrick 30 november, 2016

Lekker warm

Lekker warme wintersokken. Wel redelijk dik. Door de dikte en de wol kunnen de voeten wel gaan schuiven. Hebben een goede stevige boord die niet te strak zit.

Fordele
  • Warm
  • Geen last van naden
  • Goede boord. niet te strak
Ulemper
  • kans op schuiven in schoen door dikke wol

10 / 10

Arnold 29 november, 2016

Heerlijk warme sokken

Ik gebruik deze sokken voor mountainbiken. Ze zijn heerlijk warm voor de winterperiode.

Fordele
  • Goede kwaliteit

9 / 10

Meint 29 november, 2016

Gewoon GOED

Lekkere warme sokken die ook nog eens niet te dik zijn

9 / 10

René 29 november, 2016

Heerlijk warme goed zittende sokken

Sokken zitten prima en zijn lekker warm.

9 / 10

Harm 29 november, 2016

Super sok

Zit goed en mooi pasvorm en echt warm bij 2 graden super

10 / 10

Kris 29 november, 2016

Heerlijk warm !

Zalige sokken voor te mountainbiken op koude dagen.

10 / 10

Dirk 29 november, 2016

Prima pasvorm,warm

Fordele
  • Voor koude dagen

9 / 10

Ronny 29 november, 2016

warme sterke goed zittende kousen

Zalige kousen om te dragen. Warm en comfortabel

9 / 10

Peter ten Cate 29 november, 2016

Comfortabele lekker warme sok

Goed passende en lekker warme sok.

Fordele
  • Warm
  • Goede pasform
  • Makkelijk wasbaat

9 / 10

Pieter 29 november, 2016

Heerlijke wintersok, beste sok voor op de fiets tot nu toe!

Heerlijke sok van GripGrab voor de koude dagen.

9 / 10

Pieter 29 november, 2016

Heerlijke sokken met goede pasvorm

Ik heb al veel sokken uitgeprobeerd, maar deze zitten het beste. Voelen erg lekker aan en zijn warm. Geen irritante naden. Loop er thuis ook wel eens op gewoon omdat ze lekker zitten. Zijn niet de goedkoopste maar voor mij een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Fordele
  • Warm
  • Goede pasvorm
  • Snel droog
Ulemper
  • Eventueel de prijs.

9 / 10

Wiebe 29 november, 2016

Geweldige lekker zittende sok , klasse

10 / 10

Johan 29 november, 2016

echt warme sokken

Ik had dikwijls koude voeten bij het fietsen in de herfst/winter. Dit is nu verholpen. Ik ben echt tevreden en verrast.

Fordele
  • echt warm
  • comfortabel
  • duurzaam
Ulemper
  • geen

10 / 10

Mark 29 november, 2016

Top kwaliteit voor een mooie prijs!

Sokken hebben een goede pasvorm en zijn lekker warm voor de koudere dagen. En uiteraard weer een zeer snelle levering zoals ik inmiddels gewend ben van Mantel.

Fordele
  • Pasvorm
  • Kwaliteit
Ulemper
  • 1 kleur leverbaar

9 / 10

Hans 28 november, 2016

lekkerrrrrrrrrrr warm

normaal altijd koude voeten, nu geen koude voeten meer

9 / 10

Peter 28 november, 2016

Prima pasvorm

Erg fijne, stevige en warme sokken.

Fordele
  • Pasvorm

10 / 10

Luc 28 november, 2016

Perfecte pasvorm,zeer aangenaam warm

9 / 10

Ronald 28 november, 2016

de sok tegen koude voeten

Fijne sok met perfecte pasvorm is zeer goed afgewerkt. Als je de sok aantrekt word de voet al verwarmt. Ik heb ze aangehad bij -3 graden en de voeten bleven warm.

Fordele
  • pasvorm
  • afwerking
  • comfort
  • warm
Ulemper
  • geen

10 / 10

Geert 28 november, 2016

Gedaan met natte en koude voeten!

9 / 10

Koen 28 november, 2016

Geen wonder maar HEERLIJK warm

Je kan niet verwachten dat deze sok er voor zorgt dat je geen koude tenen meer krijgt, maar je voelt al bij het aantrekken dat het geen tegenvaller is. Ik heb snel koude voeten en ik keek toch wel even op hoe warm mijn voeten nog waren na mijn tocht bij 1 graden. Ik en mijn voeten zijn blij en minder bang voor de winter.

Fordele
  • Zacht
  • Knellen niet
  • Aangenaam warm zonder zweten
Ulemper
  • Ze brengen geen wonder

9 / 10

Jan 28 november, 2016

Lekker om de voet en warm

Fordele
  • pasvorm
  • warm
  • na wassen goede pasvorm
Ulemper
  • geen

9 / 10

F. 21 november, 2016

Geweldig

Heerlijk zacht en warm!

9 / 10

Willem 20 november, 2016

Prima pasvorm, zit comfortabel

Prima pasvorm en lekker warm

9 / 10

Wim 20 november, 2016

Geweldig en kwalitatief goede sokken

Een heel goed zittende sok. Ik ben er heel blij mee.

9 / 10

Matt 20 november, 2016

Goede warme kousen

in combinatie met overschoenen perfecte combinatie voor temperaturen tussen 0-5 graden.

Fordele
  • Warm
  • Aangename stof
  • Goede pasvorm

9 / 10

Jan 17 november, 2016

Top mijn voeten eindelijk warm!

Fordele
  • warm en comfortabel

9 / 10

Manfred 7 november, 2016

Super sokken ook onder erg natte omstandigheden

Fordele
  • Mooie pasvorm
  • Warm ook onder erg natte omstandigheden
  • Warm maar geen zweet voeten.

10 / 10

AJ 31 oktober, 2016

Houd je voet lekker warm in de winter

Prima sok, pasvorm goed en zeer warm

10 / 10

John 25 oktober, 2016

heerlijk warm

Super warme sokken bij koud weer

Fordele
  • warm

9 / 10

JEROME 25 oktober, 2016

très satisfait de mon achat

Chaussettes chaude et confortable pour les températures de l'automne.

Fordele
  • confortable
  • chaude
Ulemper
  • prix

9 / 10

Mike 25 marts, 2016

Warme kwalitatief goede sokken.

Deze sokken van de winter gedragen en met temperaturen tot een graad of 3 a 4 boven nul geen overschoenen nodig gehad. Sokken zitten perfect en blijven mooi na vele malen wassen, een aanrader.

Fordele
  • Warm
  • Blijven mooi
  • Goede pasvorm

9 / 10

Ed 4 februar, 2016

Heerlijke pasvorm

Mooie sokken. Zitten perfect. Met goed afgesloten schoenen (!) lekker warm.

Fordele
  • pasvorm
  • warm

9 / 10

Jason 3 februar, 2016

Warm and Comfortable

These socks are perfect for keeping your feet warm during chilly early morning rides. I use them together with my GripGrab Artic overshoes when the temperature drops below freezing. They also fit well and are very comfortable.

Fordele
  • Fit well
  • Warm

9 / 10

Henk 11 januar, 2016

Goed zit lekker en nog warm ook!!!

Gewoon goed

9 / 10

Jan 3 januar, 2016

lekker warm

heerlijke wollen sokken

10 / 10

Georges 28 december, 2015

Heerlijk warme wintersok

Heerlijke sok met een wolmix. Lekker warm en toch strak en elastisch.

Fordele
  • Goede fit
  • Lekker warm
  • Blijft goed na wasbeurten

9 / 10

Geert 19 december, 2015

Comfortabel en warm.

Fordele
  • Sluit goed aan

10 / 10

Thijs 13 december, 2015

heerlijke sok voor de koudere dagen

Dit zijn perfecte sokken voor de koudere dagen. De merinowol houdt je voeten lekker warm. De sokken hebben ook een prima pasvorm. Kortom, ze doen waar ze voor bedoeld zijn. En dat tegen een aantrekkelijke prijs

Fordele
  • Houdt warm
  • Prijs
  • Pasvorm
Ulemper
  • geen

10 / 10

Edwin 9 december, 2015

super sok

Na vele ritten met koude voeten, nu met deze sokken een fijne rit achter de rug. Met dit weer comfortabele warme voeten.

Fordele
  • goede pasvorm
  • lekker warm

10 / 10

Hubert 8 december, 2015

Lekker warm

Deze zijn super. Ik heb ze helaas nog niet in extreme koude kunnen proberen. Ik denk dat ze dan ook hun mannetje, excuseer voetje, kunnen steunen.

Fordele
  • Goede pasvorm
  • Warm

9 / 10

Anne johan 6 december, 2015

Zit lekker en zijn heerlijk warm

Fordele
  • Zit goed
  • lekker warm ook in zomerschoenen

9 / 10

Mike 17 november, 2015

Zit perfect

Een warme, stevige sok die niet afzakt.

Fordele
  • Warm
  • Goede pasvorm

10 / 10

Ramon 4 november, 2015

Perfecte pasvorm en warm.

Ik twijfelde even over de maat aangezien ik maat 44 heb en alleen de 42-44 nog op voorraad was. Gelukkig paste deze perfect. Voelt fantastisch warm aan dat Merino.