Anmeldelse af
Ergon GP1 Nexus

Ergon GP1 Nexus
4.9 / 5
Gennemsnitlig fra 17 Anmeldelser
5
12 Anmeldelser
4
1 Anmeldelse
3
0 Anmeldelser
2
0 Anmeldelser
1
0 Anmeldelser

5 / 5

Håndtag i toppen

- Frans, 19 juni, 2024

Med mine gamle greb fik jeg ondt i håndleddene på en længere cykeltur. Med disse Ergon-greb har jeg meget mindre problemer med mine håndled på grund af grebenes større overflade. Jeg er meget tilfreds med dem.

Fordele og ulemper

Bedre greb
God støtte
Ingen endnu
Automatisk oversat

5 / 5

Jeg er tilfreds

- Philippe, 8 juni, 2023

Lever fuldt ud op til forventningerne. God pris

Fordele og ulemper

Hurtig levering
Kvalitet
Støtter håndleddene godt
Automatisk oversat

5 / 5

Intet greb er bedre end Ergons

- Sander, 7 maj, 2023

Jeg har udstyret flere cykler med disse Ergon GP1 Nexus-greb, herunder en high speed pedelec. Intet greb er bedre end Ergons!

Fordele og ulemper

Ergonomisk pasform
Flere modeller
Flere størrelser
Let at montere
Luksuriøst udseende
ikke helt sort
Automatisk oversat

5 / 5

Godt(ere) køb.

- Alfred, 24 marts, 2023

Endelig et håndtag, der ikke klipper af styret. Det er også nemt at montere.

Fordele og ulemper

Ergonomisk
Let at montere
Smukt design
Automatisk oversat

5 / 5

Kan bestemt anbefale dette Ergon-produkt

- Simon, 19 december, 2022

Giver ekstra komfort under cykling og er af super kvalitet

Fordele og ulemper

Solid kvalitet
Super ergonomi
Automatisk oversat

5 / 5

Top meget tilfreds

- Stephane, 26 oktober, 2022

Perfekt superhurtig levering Meget konkurrencedygtig pris

Fordele og ulemper

Kvalitet
Let at installere
Velegnet til Nexus-systemet
Nej, det er
Automatisk oversat

5 / 5

Meget flot og godt produkt

- Cees, 1 oktober, 2022

Lever op til mine forventninger og er så begejstret for den gode support, at min kone også bestilte dem med det samme.

Fordele og ulemper

god støtte til dine hænder
Let at samle
ser meget flot ud
Automatisk oversat

5 / 5

Fantastisk produkt

- Gerard, 9 september, 2021

Udskiftning af præcis den samme gamle. Meget tilfreds

Fordele og ulemper

Godt greb og støtte
Ok pris
Efter et par år begynder de at klæbe
Automatisk oversat

5 / 5

Topkvalitet

- Jeff, 6 september, 2021

Bedre greb som Ergon findes ikke. Og god erfaring med Mantel

Fordele og ulemper

Godt greb
Kvalitet
Let at montere
Automatisk oversat

5 / 5

Gode greb, der er nemme at montere og sikre.

- Erik, 20 juli, 2021

Pæne greb, men det er okay til prisen. Når du bestiller, skal du være opmærksom på type (Nexus/ikke Nexus) og størrelse.

Fordele og ulemper

Let at samle
Sidder godt
Smuk kvalitet
Automatisk oversat

5 / 5

Gode og sikre håndtag

- Ton, 1 juli, 2021

Jeg begyndte at få prikkende fingre efter et par kilometers cykling. Da Ergon GP 1-håndtagene også kan leveres i en stor størrelse, købte jeg disse. I begyndelsen strammede jeg dem ikke for meget, så jeg kunne dreje grebene lidt under cyklingen for at få den optimale position. Nu har jeg langt færre klager og strammer boltene (maks. 5 Nm).

Fordele og ulemper

Fine unbrakoskruer til fastgørelse
Mulighed for valg af størrelser
Solide håndtag
ingen
Automatisk oversat

5 / 5

Lever helt op til mine forventninger!!!

- Firmin, 18 september, 2020

Vi kunne godt lide den klare forklaring af de forskellige håndtag på jeres webshop!!!

Fordele og ulemper

Levering som lovet
Tydelige forklaringer
Nej
Automatisk oversat