Omdömen om
Selle Italia Model x Green Superflow

Selle Italia Model x Green Superflow
4.2 / 5
Genomsnitt av 30 recensioner
5
14 recensioner
4
10 recensioner
3
3 recensioner
2
1 recension
1
1 recension

Foton från kunder

5 / 5

Uppfyller helt mina förväntningar

- Kees, 16 juni, 2024

Sitter bra och den döda känslan i skinkorna är över

För- & Nackdelar

En bra sits
Skön och fast
Nej, jag
Automatiskt översatt

5 / 5

utmärkt sadel

- Ivo, 17 april, 2024

Jag gillar den. Tänk bara på att den var (i mitt fall) lägre än min gamla sadel därför är cykelpositionen något justerad. naturligtvis lätt att lösa om sadelstolpen ännu inte är på max

För- & Nackdelar

är bekväm
halkfri beläggning hindrar dig från att glida för mycket
ingen mer sovsäck
lägre än den gamla sadeln,
Automatiskt översatt

4 / 5

Pris-kvalitet en topp sadel!

- Max, 1 mars, 2024

Bra sadel för priset. Trevligt att detta har producerats på ett miljöansvarigt sätt med Green-Tech. En bra sadel för tävlingar, men inte för en helgcyklist.

För- & Nackdelar

Förhållandet mellan pris och kvalitet är toppen!
Grov yta som förhindrar att sadeln glider
Kompakt sadel med aerodynamisk look
Hård sadel
Tar ett tag att vänja sig vid
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra pris för bra kvalitet

- Victor, 21 februari, 2024

Du glider inte över sadeln och den rör sig, knappt märkbart, lite med vilket är särskilt trevligt på dåliga vägytor. På längre turer ger den ett bra stöd. Användningen av återvunnet material är viktigt för framtiden.

För- & Nackdelar

Använd återvunnet material
Bra pris
Bra stöd för sätet
Automatiskt översatt

3 / 5

Solid sadel till ett bra pris

- Bert, 26 december, 2023

Jag använder den på Zwift-tränaren och sittkomforten är bra. Det som är irriterande är att sadelöverdraget är tillverkat av mycket styvt material, vilket gör att det skaver på insidan av låren. Jag vet därför ännu inte om jag kommer att behålla denna sadel

För- & Nackdelar

Bra pris/kvalitet
Solid konstruktion
Solitt material för schabraket
Automatiskt översatt

2 / 5

Bra för korta resor men ger inte tillräckligt stöd på långa resor

- Steven, 10 april, 2023

Jag köpte sadeln på grund av för mycket tryck på perineum från den gamla sadeln. Genom mätningarna på webbplatsen slutade jag med denna sadel. Jag fick den inställd på rätt höjd och setback av cykelmontören och var nöjd med den, inga fler problem med mellangården. Efter ett tag började jag dock få problem med mitt sittben. Problemet är att sadeln böjer av för mycket på sidorna, vilket gör att mitt sittben glider av sadeln och skapar för mycket lateralt tryck på hamstringssenorna. För korta turer duger den här sadeln, men för längre turer skulle jag fortfarande välja en robustare sadel som inte böjer sig i sidorna och ger mer stöd.

För- & Nackdelar

Avlastar trycket på mellangården
Sadeln är för flexibel
Automatiskt översatt

1 / 5

Jag letar efter samma modell med en slät yta

- Frank, 4 januari, 2023

Jag var alltför nöjd med denna sadel monterad på min nya cykel. Jag hade mer stöd och kunde därför sitta mer stabilt, vilket orsakade mindre ryggsmärta. Bara på grund av den halkfria ytan slits dina cykelbyxor ut väldigt snabbt. Om de inte gnuggar mot den

För- & Nackdelar

Får inte halka
Massor av stöd
Cykelbyxorna är mycket slitstarka
Hårda
Automatiskt översatt

3 / 5

Jag önskar att jag kunde returnera den

- James, 26 oktober, 2022

Det är inte bara det att det är lite stoppning, utan också att kanterna är skarpa

För- & Nackdelar

ser bra ut
mycket obekväm
Automatiskt översatt

4 / 5

Toppsadel till ett rimligt pris!

- Niels, 24 oktober, 2022

Letar efter en ny sadel med öppning i mitten. Perfekt alternativ, för inte alltför mycket pengar. Sadeln å andra sidan lite hårdare än förväntat, men rimligt van vid det efter några åk.

För- & Nackdelar

Fin öppning för de mer känsliga delarna
Pris kvalitet
Något hårdare än förväntat
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt

- Oscar, 15 augusti, 2022

Installerad på min gruscykel, utmärkt materialkvalitet, trendig design och mycket bekväm och med priset på Mantel och snabb leverans, utmärkt.

För- & Nackdelar

Bekväm
Lätt vikt
Spektakulär design
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra valuta för pengarna, värt ett försök om du letar efter korta sadlar.

- Mike, 18 juli, 2022

Det kändes ganska hårt för den första körningen men jag anpassade mig inom flera körningar. Inte perfekt för personer som vill ha lite vaddering. Den är relativt fast och materialet är mycket greppvänligt, vilket gör att du kan hålla dig i position ganska snyggt. Om du gillar att röra dig runt på sadeln kanske det inte är något för dig eftersom du måste gå upp / studsa runt för att respositionera. Utskärningen är trevlig men den är inte riktigt så stor som jag hade hoppats, jag tror att jag skulle gå efter något med en större utskärning. Kanske mer vaddering också.

För- & Nackdelar

Bra form
Fast och greppvänlig
Relativt billig
Kan vara för hård/fast för vissa
På den tyngre sidan
Utskärningen kunde vara större
Automatiskt översatt

5 / 5

utmärkt kvalitet

- Diana, 13 juli, 2022

superbra produkter och snabb leverans

Automatiskt översatt

5 / 5

ta god tid på dig med inställningarna

- jean yves, 30 juni, 2022

sadeln är lite hård i början efter några körningar och några justeringar är komforten där

För- & Nackdelar

komfort
utseende
Automatiskt översatt

5 / 5

Med tanke på pris, kvalitet, komfort och frakt skulle jag köpa den igen.

- Greg, 16 juni, 2022

Om du letar efter en bekvämare sadel är det här den rätta. Du kan inte få en bättre ergonomisk sadel i den här prisklassen. Gelmaterialet säkerställer att du bara sitter på dina sittben och att inga andra områden blir klämda. (Det är en hård sadel vilket är ett plus enligt min mening). Den är också vattentålig, så du kommer inte att ha våta byxor efter att du torkat ner den även i regn. Ett övervägande är att toppmaterialet är mycket klibbigt, så när du väl har satt dig kommer du att stanna på plats oavsett vad. Detta tar lite tid att vänja sig, eftersom för någon som står upp för snabb kraft måste du se till att du sitter tillbaka på rätt plats, eftersom du inte riktigt kan glida framåt eller bakåt (justera) efter att du satt dig ner.

För- & Nackdelar

ergonomisk, bekväm
Hög kvalitet
pris
vattenbeständig
mycket klibbig
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Oscar, 9 juni, 2022

Testad i 3 dagar och mycket bekväm.

För- & Nackdelar

Mycket bekväm
Mycket bra finish
Mycket fin estetik
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

En sadel på 10 trots vikten

- Rocio, 7 juni, 2022

Leveranstiden har hållits och produkten är i perfekt skick.

Automatiskt översatt

4 / 5

Riktigt bra valuta för pengarna.

- David Ian, 1 juni, 2022

Jag köpte den här sadeln som en nödlösning och ett experiment. Jag har för tillfället inte råd med den sadel jag vill ha, men den här sadeln, till ett mycket rimligt pris, har överraskat mig. Den kom precis i tid för en varm och blåsig 170 km tur och, även otestad, det var en enorm förbättring jämfört med min sista plågsamma 200 km tur. Det är kanske lite liten för mig och jag kommer att uppgradera snart men jag måste gratulera Selle Italia för att göra en sådan kvalitet sadel till detta pris och Mantel för att göra det ännu mer prisvärd och för deras snabba leverans.

För- & Nackdelar

Bekväm
Stort värde
Välgjord
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra valuta för pengarna

- Jean pierre Guelle, 30 maj, 2022

Mountainbike i skogen 3 utflykter på 30 km

För- & Nackdelar

Ergonomisk form
Kort sadelkonstruktion
Miljövänlig
Pris
Relativt bekväm
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Jag vande mig direkt vid det, även om jag sprejade sadeln några gånger med cocpitspry

- Huub, 29 maj, 2022

Härlig sadel för lite pengar.

För- & Nackdelar

Bekväm
Fin och bred och böjd
Snygg
Automatiskt översatt

5 / 5

Imponerande

- Federico, 28 maj, 2022

Bekväm sadel och exakt justering Bra pris och mycket snabb säljare

För- & Nackdelar

Anpassning
Komfort
Pris
Inte läder
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra sadel till ett bra pris

- Oscar, 14 maj, 2022

Sadeln är mycket bekväm. Kortnosade sadlar är bäst för morgondagen. Jag står inte ut med de långa. Det dåliga är vikten. Väldigt tung. Men jag köpte den till min spinningcykel så den är perfekt för mig.

För- & Nackdelar

Comodo
Pris
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Nöjd

- Mohammed, 7 maj, 2022

Jag kände skillnaden på min första tur med den nya sadeln.

För- & Nackdelar

Bekväm
Ergonomisk
Mycket elegant
Inget att rapportera
Automatiskt översatt

4 / 5

Kvalitetssadel för tävling

- Quinten, 3 april, 2022

Jag köpte denna sadel för att ersätta min gamla, trasiga sadel. Den främsta anledningen till att köpa en ny sadel var att min botten var helt halt efter 10 minuter. Det är en sak av det förflutna med denna sadel! När det gäller komfort är det en stor uppgradering. Det är dock fortfarande en ganska fast sadel med fokus på racing. Personligen känner jag att jag kör på en racy sadel. Men jag antar att mina gamla racingshorts inte hjälper till med det heller. Allt som allt är jag nöjd med den här sadeln.

För- & Nackdelar

Ekologisk
Komfort genom utskärning
Kvalitet
Inte den mjukaste sadeln
Automatiskt översatt

5 / 5

Komfortabel, halkfri yta och tryckfrihet

- Matteo, 3 april, 2022

Monterad på min Look och testad under 2 körningar över 100 km och 5 körningar mellan 50 och 70 km GODKÄND

För- & Nackdelar

Halkfritt gummi över hela längden
Mycket bekväm sadel
O. ischiatiskt stöd ok utan dyna
Kanske vikten för carboni-älskare
Automatiskt översatt

3 / 5

Därför är det svårt att välja rätt sadel

- Herman, 30 mars, 2022

Hade förväntat mig att sadeln skulle vara något mjukare, fortsätter att ha sadelsmärta. Jag cyklar några gånger i veckan, inga långa sträckor

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Blir öm i sadeln
Sadeln är ganska hård
Automatiskt översatt

4 / 5

Toppsadel till mycket konkurrenskraftigt pris

- Andrego, 23 augusti, 2021

Helt enkelt en bra sadel till ett konkurrenskraftigt pris. Ergonomiskt bra form. Det halkfria toppskiktet minimerar risken för att glida på sadeln

För- & Nackdelar

Ingen glidning på sadeln på grund av det övre gummilagret
Pris
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa sadeln till detta pris.

- Jeroen, 21 augusti, 2021

Den något rundare formen gör denna sadel bekvämare än min tidigare sadel

För- & Nackdelar

Det övre gummilagret förhindrar att du glider.
Lätt att rengöra
Ser bra ut
Min ass saver passar njuren bra.
Mss något på den tunga sidan.
Automatiskt översatt

5 / 5

Tvivla inte på priset, köp det bara!

- Job, 19 augusti, 2021

Jag har köpt många sadlar i alla möjliga prisklasser. Jag tror inte att en sadel har passat mig så bra tidigare. Och för detta pris och även miljövänlig produktionsmetod är jag förvånad!

För- & Nackdelar

Grepp
Kort nos
Pris/kvalitet
Endast väg på grund av greppvänlig yta
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra valuta för pengarna

- Willem, 18 augusti, 2021

Efter att ha haft en något mjukare och smalare sadel tar det lite tid att vänja sig vid den hårdare sadeln, men vi har åtminstone inte längre ont i sittbenet eller skavsår

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Solid modell
Utmärkt service
Automatiskt översatt