Omdömen om
Schwalbe SV15

Schwalbe SV15
4.5 / 5
Genomsnitt av 471 recensioner
5
85 recensioner
4
32 recensioner
3
3 recensioner
2
2 recensioner
1
6 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

För mig är de bästa innerrören

- Daan, 3 december, 2023

Har provat flera märken och typer men återkommer alltid till det här däcket.

För- & Nackdelar

Pris
Produktkvalitet
Tillförlitlighet
Silverfärgad ventil
Tung
Automatiskt översatt

4 / 5

utmärkta innerrör.

- Simon, 19 april, 2023

Jag har nu produkten själv på min landsvägscykel och har inget att klaga på. installeras med en visselpipa. kommer också i kompakt nog att passa i en sadelväska eller tom vattenflaska. ventilen är bara om tillräckligt lång för min främre fälg men så se upp om du har djupa fälgar

För- & Nackdelar

bra för den genomsnittliga föraren
enkel installation
robust och innehållsrik
presterar mindre än en slanglös
Automatiskt översatt

4 / 5

Pålitlig och långvarig

- Gerard, 21 mars, 2023

Schwalbes slangar verkar hålla luften längre än andra och håller längre.

För- & Nackdelar

Pålitlig och hållbar
Ingen
Automatiskt översatt

4 / 5

Jag rekommenderar det!

- ATA, 7 september, 2022

Jag har använt den i över 5 år nu och jag är fortfarande nöjd med den, precis som Michelin!

För- & Nackdelar

att sätta
kvalitet
liten skruv
pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck till rätt pris

- Lammert-Jan, 27 juli, 2022

Fint band

För- & Nackdelar

Bra däck
Skarpt pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra slang

- Detlef, 12 september, 2021

Bra slang passar 28-däck bättre än slangar med 28-33 mm dimension

För- & Nackdelar

Gör vad den ska
Passar bra med 28-däck
Automatiskt översatt

4 / 5

Trevlig kontakt med personalen

- Sijmen, 13 augusti, 2021

Polardatorn och däcken är precis som förväntat.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt

- Jo, 24 maj, 2021

Uppfyller förväntningarna

För- & Nackdelar

Lätt att applicera
Passar bra inuti fälgen
Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt att beställa

- Yannick, 10 april, 2021

Jag har inte behövt använda den än. Se dock upp för längdventilen.

Automatiskt översatt

4 / 5

bra kvalitet, är nöjd med det

- Leon, 9 april, 2021

Nöjd med kvaliteten

Automatiskt översatt

4 / 5

Prima de luxe

- Ferry, 9 april, 2021

Schwalbe är känt för sin kvalitet.

För- & Nackdelar

Inte använt ännu, men det kommer säkert att räcka.
Automatiskt översatt

4 / 5

Bara ett fint, genomsnittligt innerrör.

- Bart, 4 april, 2021

Inga punkteringar ännu. Med ventilförlängare bra i höga fälgar.

För- & Nackdelar

Ett alldeles utmärkt däck.
Inte det lättaste.
Automatiskt översatt

4 / 5

Jag förväntar mig att mitt nästa band kommer att vara detsamma igen.

- Jozua, 2 april, 2021

Jag cyklar på många dåliga vägar. Tidigare hade jag många punkteringar. Fram till nu har jag inte haft det.

För- & Nackdelar

Bra egenskaper mot punktering
Robust däck
Har ännu inte hittats
Automatiskt översatt

4 / 5

Superköp

- Gerrit, 29 mars, 2021

Bra

För- & Nackdelar

Rimligt pris
Smidigt
Stark
Kan läcka
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra innerrör för min träningscykel.

- H., 13 mars, 2021

Bra innerrör för min träningscykel.

För- & Nackdelar

Bra ventil
Smidig
Automatiskt översatt

4 / 5

Uppfyller förväntningarna

- Wouter, 7 mars, 2021

Bra band som gör vad det är tänkt att göra

För- & Nackdelar

Lätt att applicera
Stark
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt kvalitet.

- Mark, 19 februari, 2021

Automatiskt översatt

4 / 5

Absolut tillförlitlig

- Janek, 29 januari, 2021

Enligt min erfarenhet är det som skiljer Schwalbes innerslang från konkurrenterna att den håller trycket bättre och ibland eliminerar behovet av daglig pumpning för att få önskat lufttryck i däcket. Med Schwalbe köper du tillförlitlighet.

För- & Nackdelar

Håller lufttrycket mycket bra
Mycket tillförlitlig
Automatiskt översatt

4 / 5

bättre kvalitet kan inte hittas.

- Jan, 29 januari, 2021

Jag är mycket nöjd med mina däck både inre och yttre pris mig glad körde 11500 km förra året och hade 1 punktering .och det är vad jag går för igen i år därav detta köp .

Automatiskt översatt

4 / 5

Värt pengarna

- Tom, 9 december, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

Det är ett starkt, brett och solitt däck

- Raymond, 10 november, 2020

Har dessa i kombination med mina Vittorio Robinho Graphite däck och är verkligen super. Inga punkteringar ännu, både inner- och ytterdäck är av bra kvalitet. För mig en kombo som jag har använt i flera år.

För- & Nackdelar

Förhållande mellan pris och kvalitet
Starkt brett däck
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Läcker inte ännu!

- Peter, 4 november, 2020

Verkar bra lång tid utan läckage

Automatiskt översatt

4 / 5

Kvalitetsband

- Jonas, 3 november, 2020

När du öppnar förpackningen märker du direkt att det här är innerrör av mycket hög kvalitet. Personligen föredrar jag dock innerslangar med svarta ventilhattar.

För- & Nackdelar

Flera olika ventillängder
Kvalitet
Transparent ventilhatt
Automatiskt översatt

4 / 5

Alltid bra

- Frank, 1 november, 2020

Få punkteringar med dessa däck.

För- & Nackdelar

Håller länge
Automatiskt översatt

4 / 5

Prisvärd innerslang

- Denise, 30 augusti, 2020

Beställde flera innerrör på en gång. Tyvärr har två av dem redan visat sig vara punkterade. Hur är detta möjligt?

Automatiskt översatt

4 / 5

Pålitliga däck av god kvalitet.

- Stefan, 5 augusti, 2020

Bra och pålitliga däck som håller länge. Bekymmersfri på vägen.

För- & Nackdelar

Hållbar
Pålitlig
Automatiskt översatt

4 / 5

Håller sig snyggt i spänning.

- Jan, 30 juli, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt däck med hög kvalitet till ett bra pris.

- Jan, 26 juli, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

Ett stabilt band

- Frans, 17 juli, 2020

Även om mina hjul nyligen har utrustats med Schwalbe-produkter får man oftast en känsla av att kvaliteten är bra.

För- & Nackdelar

Bra däck
högsta kvalitet
känns stabilt
ser bra ut
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör jobbet

- Keith, 12 juli, 2020

Köpte 5 rör som en del av ett paket. På det första röret märkte jag ett brott i det rakt ut ur lådan. När jag pumpade upp det något blåste det så inte till en bra start. Det andra röret var dock ok och så långt så bra. Lika bra att jag köpte paketet med 5 eller jag skulle ha varit ganska peeved!

Automatiskt översatt

4 / 5

Ett bra band

- François, 8 juli, 2020

För- & Nackdelar

Kan göra fler km med den
Bold något mindre bra
Automatiskt översatt

4 / 5

Lätta att montera och punkteringssäkra

- Magnus, 26 juni, 2019