Omdömen om
Ravemen FR160

Ravemen FR160
4.7 / 5
Genomsnitt av 102 recensioner
5
79 recensioner
4
18 recensioner
3
4 recensioner
2
0 recensioner
1
1 recension

Foton från kunder

5 / 5

Mycket lyckad lösning för aerobars

- Mike, 20 juli, 2024

Mycket starkt och därmed synligt varselljus, smart design för centrerade Garmin-hållare för aerobars och cockpits. Kombinationen med lampan och Garmin-enheten har inget spel i sidled och orsakar inga skramlande ljud. Ett stort plus för mig personligen. USB-C-anslutningen ger kortare laddningstider och är stabilare än den föråldrade mini-USB-anslutningen. Priset är inte särskilt fördelaktigt, men kvaliteten är motiverad. Jag skulle rekommendera den när som helst

Automatiskt översatt

5 / 5

fantastiskt ljus som hjälper till att vara säker i trafiken!

- Alexander, 20 juni, 2024

Min erfarenhet av Ravemen FR 160 tillsammans med Edge 1040 (ansluten under datorn) under dagtid var extremt positiv. Ljuset var mycket starkt och synligt, vilket gav mig en känsla av säkerhet på vägen. Jag uppfattades väl av andra trafikanter och kunde delta i trafiken utan några problem. De olika ljuslägena var också mycket praktiska för att anpassa sig till varierande ljusförhållanden. Sammantaget rekommenderar jag starkt att du använder Ravemen FR 160 på dagtid eftersom den ger bra synlighet. Den rekommenderas också starkt för användning nattetid.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa produkt

- Miguel, 20 juni, 2024

lätt att använda

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt positionsljus för landsvägscyklar

- Stephan, 10 juni, 2024

Lampan ökar synligheten i skymningen, är enkel att montera och batteriet räcker tillräckligt länge. Den ser snygg ut och drar till sig allas uppmärksamhet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Underbart

- Luc, 5 juni, 2024

Extremt enkel produkt, lätt att installera.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra positionsljus. Vill inte längre köra utan den.

- Falk, 17 maj, 2024

Bra positionsljus. Vill inte längre köra utan den.

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt ljus

- Guillermo, 26 april, 2024

Jag är mycket nöjd

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukter och exceptionell lyster

- Vincenzo, 22 april, 2024

Ja, mycket bra

Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb leverans av en superprodukt

- Haide, 8 april, 2024

Leveransen var snabb och oproblematisk. Lampan kan monteras snabbt och är tydligt synlig

Automatiskt översatt

5 / 5

Tjockt nöjd!

- Jeroen, 3 april, 2024

mycket nöjd uppfyller förväntningarna

För- & Nackdelar

Ingen utrustning behövs Klickas direkt på Garmin
Lätt att montera
Sikten är den viktigaste funktionen
Inte tillräckligt med lumen för att cykla på natten
Lätt att montera så även lätt att "låna"
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller mina förväntningar

- Frederick, 17 mars, 2024

Bara packa upp, ladda (mycket snabbt), placera och du är klar!

Automatiskt översatt

5 / 5

Jag är verkligen inte besviken på mitt köp!

- Roland, 16 mars, 2024

Fungerar utmärkt med min Garmin

Automatiskt översatt

5 / 5

Super fortsätt det goda arbetet

- Han, 11 mars, 2024

Toppie

Automatiskt översatt

5 / 5

Ger tillräckligt med ljus

- Jean-marie, 11 februari, 2024

Fungerar perfekt och är lätt att använda

För- & Nackdelar

Ger tillräckligt med ljus
Lätt att placera
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Tveka inte, leta inte längre. Sätt den bara på din cockpit.

- RF, 9 februari, 2024

Ett måste att ha. Den gör dig extremt synlig som landsvägscyklist. Jag använder den i blixtläge. Den ser verkligen inte malplacerad ut på din cockpit. Din Garmin på toppen sitter säkert. Jag kommer inte längre att ge mig iväg utan den. I kombination med Garmin RTL 515 är det trevligt och säkert på vägen.

För- & Nackdelar

Bilagor
Ljus blixt
Synlighet
Ännu inte hittad
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag märker att jag blir uppmärksammad av andra trafikanter på vägen

- Peter, 23 januari, 2024

Nöjd! Kompakt och bekväm.

För- & Nackdelar

kompakt
synlighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Ren cockpitdesign utan styrmontering till ett rimligt pris

- Alain, 15 januari, 2024

Perfekt

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Koen, 14 december, 2023

Bra pris

För- & Nackdelar

Inget extra tillbehör på styret
Ljuset är straff nog
Mycket billigare än en lampa från Garmin
På din Garmin-hållare
Ännu inte hittad
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag har inte provat produkten än, men en vän har sagt att den är jättebra.

- Bernard, 12 december, 2023

Jag har inte provat produkten än, men en vän har sagt att den är jättebra.

Automatiskt översatt

5 / 5

En lampa som är oumbärlig om du vill synas!

- Remi, 6 december, 2023

Jättebra lampa! Jag har använt den några gånger redan och har fortfarande inte behövt ladda den. Batteriet räcker länge och blixtarna är mycket synliga. Den är mycket enkel att använda och att sätta på Garmin-fästet, ovanför eller under fästet.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp och prisvärd

- Tim, 3 december, 2023

Uppfyller förväntningarna

För- & Nackdelar

Tar upp lite utrymme
Tillräckligt med ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Det bästa ljuset under dagen.

- Jean-François, 27 november, 2023

Bra körljus på dagen som också är ett utmärkt allround-positionsljus på natten.

Automatiskt översatt

5 / 5

En superprodukt att rekommendera

- Eddy, 22 november, 2023

Utmärkt produkt. Autonomin är impec att rekommendera

Automatiskt översatt

5 / 5

Superkvalitetsprodukt!

- Cruciano, 13 november, 2023

Denna produkt uppfyller mina förväntningar Jag rekommenderar den!

Automatiskt översatt

5 / 5

Fungerar mycket bra

- Johan, 7 november, 2023

Det är som beskrivet fungerar utmärkt

För- & Nackdelar

Fungerar utmärkt
Kompakt
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt dagsljus

- Patrick, 1 november, 2023

Lätt, dagsljus

Automatiskt översatt

5 / 5

Högsta köp

- Dylan, 18 oktober, 2023

Mycket lätt att installera, garmin på toppen av lampan är fantastisk. Lampan ger mycket starkt vitt ljus via lysdioderna. Många olika lägen att välja mellan. Bara ett tips för personer som cyklar på natten utan gatubelysning, denna lampa är inte lämplig för detta. Detta är en lampa för att synas!

För- & Nackdelar

Många olika blinkningslägen
Mycket lätt att montera tillsammans med Garmin
Mycket tydligt ljus
Inte tillräckligt med ljus för mörker utan gatubelysning
Automatiskt översatt

5 / 5

En väldigt bra produkt

- Nchlas, 16 oktober, 2023

Väldigt nöjd med litet format och lysande kvalitet

För- & Nackdelar

Batteri tid
Kompakt
Smidig

5 / 5

Topplampa!

- Eva, 16 oktober, 2023

Bättre än förväntat. Ger ganska mycket ljus ändå. Super att den kan anslutas till ditt Garmin-fäste och att du också kan använda din Garmin. Har redan rekommenderat lampan till en kollega/vän som också är en passionerad cyklist.

För- & Nackdelar

Enkel ihopkoppling med Garmin-montering
Mycket ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra ljus, mer än tillräckligt för att synas väl.

- Wesley, 4 oktober, 2023

Bra ljus, mer än tillräckligt för att synas väl.

För- & Nackdelar

Snygg design
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas starkt om du är ute efter extra synlighet i trafiken

- Jonas, 16 september, 2023

Vackert varselljus med bra design för att hålla ordning på styret. Vid hög intensitet är synligheten mycket hög för de längsta.

För- & Nackdelar

Bra batteritid
Flera blixtlägen
Justerbar intensitet
Snygg integrerad design
Inte tillräckligt med ljus för en tur i mörkret
Lite dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra ledlampa

- Christian, 12 september, 2023

Kompakt bra lösning som sitter bra under min Garmin 1030.

För- & Nackdelar

Bra batteritid
Diskret
Solid
Inga ännu

5 / 5

Säkert en aanrader

- Philip, 10 september, 2023

Voldoet volledig aan mijn verwachting, past perfect op de Garminhouder, ook onderaan. steeds goed zichtbaar bij fietstochten overdag.

Automatiskt översatt

5 / 5

säkerhet först

- Donald, 29 augusti, 2023

Den perfekta vita framlyktan, enkel att montera och gör sitt jobb bra, mycket synlig för andra trafikanter

För- & Nackdelar

rekommenderas varmt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt från Ravemen

- Raf, 28 augusti, 2023

Perfekt för användning och synlighet i skymning och på dagen. Om en liknande produkt med mycket högre ljusflöde - särskilt för mörka vintermorgnar - kommer ut på marknaden, kommer jag verkligen inte att tveka

För- & Nackdelar

Lång drifttid
Perfekt i kombination med Garmin-navigering
Superhändig
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Wolfgang, 28 augusti, 2023

Man känner sig trygg.

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt körljus för dagtid

- David, 24 augusti, 2023

Raveman 160 passar perfekt i Garmin- eller Wahoo-fästet. Detta gör att styret inte behöver en extra montering. De olika blinkningslägena säkerställer tillräcklig uppmärksamhet även under dagen. Mycket tydlig rekommendation för någon som letar efter ett slags körljus för dagtid. Det räcker dock inte som enda lampa på cykeln. Fas du bör känna till.

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt lampa

- Frank, 8 augusti, 2023

Bra lampa för skymning

För- & Nackdelar

Garmin passar bra
Utmärkt ljus
Går inte att koppla ihop med Garmin
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett blickfång som bara måste ses!

- Antonia, 3 augusti, 2023

Produkten överträffar mina förväntningar! Den uppfyller allt man kan önska sig av en lampa för att "synas". Jag har fått en och annan komplimang från min cykelgrupp... :)

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Gregory, 14 juli, 2023

Användbar för Wahoo-användare inklusive adaptrar

För- & Nackdelar

God kvalitet
Ljusstyrka
Praktisk
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Eduard, 25 juni, 2023

Körde den genom bergen i norra Italien häromdagen. Den fortsätter att brinna bra under hela cykelturen. Det spelar ingen roll hur länge du är ute.

För- & Nackdelar

Bra batteri
Enkel montering
God synlighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Knappast märkbar. Klass

- Jörg, 24 juni, 2023

Passar perfekt

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- George, 22 juni, 2023

Bra kvalitet som passar bra.

Automatiskt översatt

5 / 5

Master köpare

- Guillaume, 16 juni, 2023

Topprodukt. Supersäker

Automatiskt översatt

5 / 5

Superuppfinning. Har alltid en lampa med dig utan att du vet om det

- Steven, 31 maj, 2023

Superpryl. Har alltid en lampa med dig utan att behöva bry dig. Perfekt för när cykelturen går ut och det blir mörkt.

För- & Nackdelar

Inget krångel med remmar eller sträckare
Lätt att montera
Mycket lätt och kompakt
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt köp

- Lorenzo, 19 maj, 2023

Produkten uppfyller helt mina förväntningar

För- & Nackdelar

Möjlighet till blinkande ljus
Utmärkt autonomi och integration med Garmin
Utmärkt synlighet även i sidled
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb leverans

- Axel Franz, 14 maj, 2023

Många inställningsmöjligheter

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra körljus för dagtid :)

- Andrea, 10 maj, 2023

Bra varselljus som enkelt kan monteras under Garmins navigationsenhet. Det ser väldigt snyggt och bra ut. Ljuset har olika lägen som kan ställas in. Enheten i sig ser enkel ut men inte billig. Laddning via medföljande kabel möjlig utan problem. Jag skulle köpa igen. Jag tycker att priset är rimligt. Leveransen var snabb och superpackad.

För- & Nackdelar

Bra installation på Garmin-hållaren
Bra justerbart varselljus
Lätt att montera
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag hade faktiskt redan tänkt på något liknande själv :-)

- Ron, 9 maj, 2023

gillar det alldeles utmärkt!

För- & Nackdelar

inget krångel med ytterligare en hållare på styret
passar perfekt
ser bra ut
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt för en tur på (för)kvällen.

- Roy, 5 maj, 2023

Perfekt lampa för att synas av andra trafikanter. Snabbfästet är ett riktigt plus. En av få lampor som är användarvänlig med aero-styre. En lampa med Garmin-fäste som också gör att du kan lysa upp vägen ordentligt är förhoppningsvis nästa steg.

För- & Nackdelar

användarvänlighet
Montering av Garmin
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt i sin ordning

- Helmut, 1 maj, 2023

Perfekt för körning på dagen

För- & Nackdelar

Olika lägen
Passar perfekt
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra belysning på framsidan!

- Katrien, 30 april, 2023

Superlätt .

För- & Nackdelar

Lätt att fästa
Utmärkt belysning
Automatiskt översatt

5 / 5

Hos Mantel är du på rätt plats med ett bra utbud plus snabb service

- Jurgen, 28 april, 2023

En bra produkt fungerar perfekt passform och design utmärkt en sedan smidig service från Mantel vad mer kan du önska dig.

För- & Nackdelar

Snabb service
Webbplats
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt enkelt synligt

- Remko, 4 april, 2023

Ravenmen är superenkel att fästa på Garmin-hållaren. Med ett långt tryck på knappen slås den på och du kan bläddra igenom de olika lägena. Ravenmen är superlätt och därför perfekt att använda på en landsvägscykel, även i bergen.

För- & Nackdelar

Lätt att använda
Lätt att montera under eller ovanpå Garmin-hållaren
Olika ljuslägen
Kan inte användas i mörker
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt

- Pietro, 19 mars, 2023

Utmärkt produkt, monteras under Garmin-datorn på datorstället, utmärkt synlighet framifrån

För- & Nackdelar

enkel installation
Synlighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas utan tvekan

- Jonathan, 16 mars, 2023

Beställning och leverans nästa dag. Perfekt kraft och funktionalitet. Konkurrenskraftigt pris.

För- & Nackdelar

Garmin anpassning
Kraftfulla lampor
Utformning
Automatiskt översatt

5 / 5

Det bästa av det bästa

- Frédéric, 15 mars, 2023

Äntligen en brand som syns även i dagsljus

För- & Nackdelar

Lång batteritid
Super brand
Super synlig
Ingenting
Automatiskt översatt

5 / 5

Cool lampa för cykeln, enkel att montera

- Wouter, 5 mars, 2023

Bra lampa, bra ljus och snabb att montera på garminfästet.

För- & Nackdelar

Enkel montering
Laddning via kabel
Olika inställningar
Starkt ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Doet wat hij moet doen door goed zichtbaarheid.

- Jan, 5 mars, 2023

Door de knipperstand ben je nog beter zichtbaar. Er werden er in de groep meteen nog minimaal 3 bij besteld.

För- & Nackdelar

Bra och lätt att montera
Väl synlig överdag
Automatiskt översatt

5 / 5

topp för säkerhet!

- Olivier, 2 mars, 2023

Bra för säkerheten! Fungerar inte som lampa!

För- & Nackdelar

effektiv
praktisk
pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt produkt

- Dinis, 1 mars, 2023

Topprodukt

För- & Nackdelar

Förstklassigt utförande
God sikt
lätt
Automatiskt översatt

5 / 5

vacker och stabil!

- Herman, 26 februari, 2023

hittade äntligen för på min cykel efter 4 års sökning med perfekt passform.

För- & Nackdelar

perfekt för Alabarda-styren
vacker design
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt

- Morten, 21 februari, 2023

Perfekt för idrottare som är ute efter synlighet, aerodynamik, utseende och lätthet.

För- & Nackdelar

Flera funktioner
Montering
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Den perfekta Tagfahrleuchte för integration i halter

- Thomas, 6 februari, 2023

Bästa lampan för dagsturer i vägtrafiken. Superenkelt montage. Lång batteritid.

För- & Nackdelar

Många inställningar möjliga
Mycket bra bearbetning
Mycket varmt ljus för optimal synlighet
Passar perfekt på Garmin-hållaren
Perfekt integrering med Edge 1030
Automatiskt översatt

5 / 5

Att se det rätta valet . MEGA

- Mirko, 6 februari, 2023

Uppfyller allt som anges i artikelbeskrivningen.

För- & Nackdelar

Fast passform
Kan användas i mörker som en lampa i hemmet
Kompatibel med Garmin-fäste
Praktiskt med många ljuslägen
Vacker finish
Laddningskabeln är lite kort
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt belysning för att synas i trafiken.

- Bernd, 14 januari, 2023

Jag letade efter en lampa som är enkel att montera och som ger mig tryggheten att bli sedd. FR160 erbjuder exakt vad jag letade efter. Absolut att rekommendera.

För- & Nackdelar

Funktion
Montering
Automatiskt översatt

5 / 5

Praktisk säkerhetsförstärkning

- Klaus, 12 januari, 2023

Perfekt, snabbt monterad, diskret under Garmin

För- & Nackdelar

Liten
Olika ljuslägen
Stark
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra lösning för att vara synlig under dagen

- Delfien, 12 januari, 2023

Passar säkert i garminhållaren. Har inte behövt ladda den ännu, men kan enkelt demonteras med gps. Mycket nöjd med den, snygg lösning på min MTB utan att tränga ihop styret

För- & Nackdelar

Bra lösning under gps:en
Idealisk för synlighet dagtid
Mer kompakt än väntat (vilket är positivt)
Automatiskt översatt

5 / 5

Supernöjd med köpet

- Jose Maria, 12 januari, 2023

Jag fick den och njöt av den

För- & Nackdelar

Olika lägen beroende på situationen
Passar perfekt under Garmin
Uppfyller sin funktion
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett perfekt ljus!

- JOSE CARLOS, 12 januari, 2023

Mycket nöjd med lampan och mycket snabb leverans.

Automatiskt översatt

5 / 5

Användbar för säkerhet

- Paolo, 20 december, 2022

Utmärkt framljus för bättre synlighet

För- & Nackdelar

Användbar
Kraftfull
Lätt att använda
Batteriets livslängd
Automatiskt översatt

5 / 5

Äntligen en framlykta värd namnet!

- Guillaume, 19 december, 2022

Det borde du ha tänkt på! Äntligen en kraftfull framlampa som går att fästa på hastighetsfästet och där du kan fästa hastighetsmätaren i efterhand! Flera lägen som gör dig mycket synlig! Jag älskar den!

För- & Nackdelar

Belysningens styrka
Placering på cykeln
Storlek
Automatiskt översatt

5 / 5

Praktisk, attraktiv och effektiv.

- Ludovic, 18 december, 2022

En mycket praktisk pannlampa för att synas under utflykter på dagen, men även på natten. Den lyser dock inte tillräckligt starkt för att man verkligen ska kunna se i fullständigt mörker. GPS-fästet är mycket praktiskt och snyggt. Det är lite som att ha den inbyggd. Och det är naturligtvis ett plus att du också kan fästa din GPS på den. De olika ljuslägena är tillräckligt för att göra dig glad och batteritiden, beroende på vilket läge du väljer, är mycket adekvat. Jag har letat efter en praktisk och diskret frontlampa under en längre tid, och jag tror att jag har hittat den.

För- & Nackdelar

Batteriets livslängd
GPS-fäste
Många olika driftlägen
Vikt
Ingenting hittat för tillfället
Automatiskt översatt

5 / 5

När du kör bil är synen livsviktig, så att bli sedd på en cykel är livsviktigt.

- Jonlet, 18 december, 2022

Eftersom jag åker till jobbet väldigt tidigt är jag en säkerhetsmedveten cyklist, så en extra lampa är en extra garanti. Den behöver inte fästas på ett fäste, den passar på Garmin-fästet och den lyser riktigt bra, så jag kan verkligen rekommendera den.

För- & Nackdelar

Lätt att placera
Mycket ljusstark
Snabb uppladdning
Automatiskt översatt

5 / 5

Verkligen nöjd med mitt köp.

- Francesco, 28 november, 2022

Överskådlig, den blir ett med Garmin 530, en riktigt bra idé. Flera val av ljuseffekter.

För- & Nackdelar

Fäster perfekt på Garmin-fästet
Jag var nöjd med mitt köp
Lampan är mycket synlig
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra ljus för att synas och för att bära Garmin. Rekommenderas

- Gregorio Javier, 26 november, 2022

Bra ljus för att synas. Nödvändigt om du cyklar i tunnelområden. Perfekt passform på fästet och perfekt passform för Garmin på lampan. Bra och enkel uppfinning

För- & Nackdelar

Bra förankring av Garmin 520 i lampan
Bra förankring i fästet
Bra intensitet för att synas
Lätt att använda
Olika lägen
Ansikte
Automatiskt översatt

5 / 5

Oumbärlig idag för att synas framför fordon

- Michel, 25 november, 2022

Möjligheten att installera Garmin-monteringen på datorn är inte bara mer estetisk utan också mer effektiv...super

För- & Nackdelar

Autonomi
Lätt att installera
Synlighet
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller och belyser

- Amando, 22 november, 2022

Jag är mycket nöjd med ljuset, den höga sikten och den goda batteritiden. Jag fick det rätt!

För- & Nackdelar

Bra finish och storlek
Jag är synlig för fordon
Överraskande ljus
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa framlyktan att se

- Wolfgang, 19 november, 2022

Fantastisk uppfinning. Äntligen kan jag gömma lampan i "Areo-hållaren" under Garmin. Mycket bra ljusflöde - även på sidan.

För- & Nackdelar

Funktionalitet
Lysande effektivitet
Synlighet
USB-C-laddningskontakt
Automatiskt översatt