Omdömen om
Muc-Off Bio Degreaser

Muc-Off Bio Degreaser
4.9 / 5
Genomsnitt av 14 recensioner
5
11 recensioner
4
1 recension
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

5 / 5

Produkt ins

- Rolf, 5 juli, 2024

Jag har använt den här produkten i flera år. Kedjan håller längre genom att använda denna produkt

För- & Nackdelar

Bra produkt
Lätt att använda
Nej till
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra avfettning med en söt doft, det kan göras!

- Jan Arend, 4 juli, 2023

Jag älskar Muc-Off-serien. Mycket bra kvalitet, behaglig lukt och miljövänlig också. Avfettningsmedlet avfettar mycket bra och är mycket lätt att spraya bort med en (normal) vattenstråle efter ett tag.

För- & Nackdelar

avfettar som en galning!
luktar utsökt
vänlig mot miljön
ganska dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Den kostar lite mer men jag kommer att hålla mig till den här produkten!

- Jeroen, 22 juni, 2022

Denna produkt fungerar oerhört bra. När du sprayar avfettningsmedlet på din drivning eller kedja kan du redan se smutsen falla av. Om jag var tvungen att nämna en punkt som kunde förbättras är att jag skulle vilja att den kommer i en större "häll" flaska som jag kunde sedan hälla den i min drivlina renare.

För- & Nackdelar

Biologiskt nedbrytbar
Fungerar mycket bra
Jag skulle vilja ha den i större mängd
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör jobbet.

- FREDERIC, 11 januari, 2022

Jag är nöjd med mitt köp, men i framtiden planerar jag att köpa en mekanisk kedjerengörare för att spara på produkten och undvika att köpa burkar.

För- & Nackdelar

Ekologisk
Det är synd att förpackningen inte är ekologisk.
Automatiskt översatt

5 / 5

toppenprodukt, aldrig några problem med den

- Joris, 18 november, 2021

Jag använder produkten regelbundet på jobbet för underhåll av våra mountainbikes där jag känner att en behållare är tom på nolltid men då används den också för 20 eller så cyklar

För- & Nackdelar

fungerar bra
luktar otroligt gott
Pris
varar länge (särskilt för 1 cykel)
Automatiskt översatt

5 / 5

En aanrader för underhåll.

- Eddy, 2 september, 2021

De allereerste keer dit product aangeschaft en heb er absoluut geen spijt van. De smerige ketting is vanaf nu verleden tijd.

För- & Nackdelar

Det smutsiga blir mycket snabbt verslaget
Gemakkelijk aan te brengen
Kedjor och tandkräm är mer än nya
Automatiskt översatt

5 / 5

Enkelt och effektivt

- Bram, 1 juni, 2021

Vad ska man säga om detta, mycket lätt att använda och "roligt" att rengöra saker med denna spray.

För- & Nackdelar

Lätt
Snabbt
Vad man ska hi
Automatiskt översatt

5 / 5

Doftande bioavfettningsmedel

- Yiannos, 18 februari, 2021

Många kedjerengörare har testats och de flesta gör sitt jobb. Men som cyklist tycker jag att hållbarhet är minst lika viktigt. Denna Muc-Off Bio Degreaser rengör utmärkt OCH lukten är söt och vårlik. Vad mer kan man önska sig!

För- & Nackdelar

Bra finfördelare
Miljövänlig
Rengör utmärkt
Utsökt doft
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Kedjan blir som ny

- Jeroen, 3 februari, 2021

Super stuff kedja och kedjehjul spray 15 minuter och skölj. Ser ut som ny igen Boel kostar pengar att torka och glöm inte att smörja igen

För- & Nackdelar

Enkel sprayning
Kedjan blir superren
Hittades inte
Automatiskt översatt

5 / 5

Kassetten är som ny igen

- Matthijs, 16 januari, 2021

Rengör enkelt och effektivt... det finns inga ord för det!

För- & Nackdelar

biologiskt nedbrytbar
lätt att skölja
rengöringseffekt
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Fungerar superbra, även för rengöring av borstar

- Nout, 11 november, 2020

Mycket fin avfettning för kedja och växel, och vad jag också märkte: de borstar jag normalt använder för rengöring av drivlinan, fick jag alltid dåligt rena efteråt, vilket gjorde rengöringen av landsvägscykeln allt svårare. Så nu använder jag även detta avfettningsmedel för att rengöra själva rengöringsutrustningen (borstarna)! Låt det verka ett tag och använd varmt vatten för att ta bort fettet från borstarna!

För- & Nackdelar

Borstar kan också rengöras med den!
Fungerar bra
Luktar lite starkt
Automatiskt översatt

5 / 5

Fettet löses upp omedelbart!

- Joan, 5 oktober, 2020

När du applicerar produkten på drivlinan faller fettet och all smuts från kedjan omedelbart till marken. Eftersom det inte är en särskilt slipande produkt kan du applicera den på kolfiberramar utan att vara rädd för att skada dem... 100% att rekommendera.

För- & Nackdelar

Snabb och enkel att använda
Automatiskt översatt