Omdömen om
Look X-Track Race Carbon

Look X-Track Race Carbon
4.7 / 5
Genomsnitt av 51 recensioner
5
13 recensioner
4
4 recensioner
3
1 recension
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Vacker produkt

- Hans, 2 juli, 2024

Ser bra ut

Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa du kan få direkt på marknaden för mest mångsidig användning

- Andriy, 17 februari, 2023

Prisvärd produkt, förmodligen det bästa du kan få ur ett kvalitetsperspektiv.

För- & Nackdelar

ganska lätt
hög kvalitet
valuta för pengarna
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör allt den ska göra, men bättre och med stor hållbarhet

- Mathijs, 12 februari, 2023

De mest hållbara pedalerna jag har använt, från xtr, xt till crankbrothers dessa är de bästa i alla avseenden

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Klämkraft
Plattformsstorlek men inte för stor
Såvitt jag kan tänka mig ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra pedal med fördelen att du kan behålla dina SPD-plattor på dina skor

- Andries, 30 juni, 2022

Mycket fina pedaler. Gör vad de ska göra, är snyggt avstämbara och verkar robust byggda. Men framtiden får utvisa eftersom jag inte har haft dem tillräckligt länge.

För- & Nackdelar

Fri rörlighet för foten
Justerbar till- och frånkoppling
SPD-kompatibel
Automatiskt översatt

5 / 5

En produkt att rekommendera. Är definitivt ett bra alternativ till Shimano pedaler

- Roel, 28 januari, 2022

Alla upplevelser korrekta enligt specifikationerna

För- & Nackdelar

Bra att använda med Shimano spd
Lätt att klicka i och ur
Pedalerna är lätta
För lite cykling för att veta ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra erfarenhet av mantel och vacker kvalitetsprodukt

- Leo, 26 januari, 2022

Utmärkt erfarenhet av Mantel. Utmärkt frakt och bästa pris på marknaden. Se kvalitetsprodukt. Trevligt jag trodde lite lättare

För- & Nackdelar

kvalitet
material
vacker
tanke lättare
Automatiskt översatt

5 / 5

Som det borde vara

- Michael, 10 januari, 2022

Det är precis som jag förväntade mig

För- & Nackdelar

Bra priser
Enkel och tydlig hemsida
Snabb leverans
Ingen
Ingen av dessa
Inget av ovanstående
Automatiskt översatt

5 / 5

Pedaler rekommenderas av 3 skäl

- Michel, 26 november, 2020

Pedalernas utseende Fästsystemet garanterar säkerhet och stabilitet Produktens kvalitet

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra kvalitetskänsla.

- Reece, 15 november, 2020

Kvalitetskänsla i pedalerna

Automatiskt översatt

5 / 5

Superfunktion, fantastisk design.

- Hans, 23 september, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Jag är mycket nöjd!

- Christian, 9 september, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa alternativet till Shimano !!!

- Peter, 17 augusti, 2020

LOOK är uppfinnaren av den klicklösa pedalen, Shimano uppfann det geniala SPD-systemet. Efter att patentet släppts är LOOK som erfaren tillverkare den bästa adressen för klickpedaler i SPD-systemet bredvid Shimano och Ritchey, ingen tvekan!

För- & Nackdelar

Hållbarhet
Ingång
Optik
Utgång
Vikt
Titanium-version mycket dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Ny snygg Look pedal

- Lennart, 22 mars, 2018

Look har nu kommit ut med med nytt spd system, modellen har olika prisnivåer från billig till den dyrare med carbon med titan axel.

För- & Nackdelar

Finns i olika färger
Olika prisnivåer och modeller
Spd system