Omdömen om
Continental Contact Speed

Continental Contact Speed
4.6 / 5
Genomsnitt av 84 recensioner
5
28 recensioner
4
12 recensioner
3
2 recensioner
2
1 recension
1
0 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

Bra band hittills.

- Gerard, 14 oktober, 2023

Fortfarande för kort användningstid för att kommentera detta.

För- & Nackdelar

Lätt att ta på
Levereras smidigt
Rullar bra.
Har inte varit på gruscykeln särskilt länge,
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabba däck

- Bart, 23 maj, 2023

Jag sålde nästan min cykel för att den inte kunde gå framåt med Big Apple-däck. Nu flyger jag över det!

För- & Nackdelar

Fungerar lätt
Lätt att montera
Ser ut
Ingen reflektion
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra band, beroende av användning

- Florian, 26 januari, 2022

Zalige band om mee te rijden, ook wanneer het nat ligt. Al zou ik er persoonlijk niet mee over natte kasseien rijden.

För- & Nackdelar

Liten skrift
Makkelijk att montera
Ingen reflekterande rand
Automatiskt översatt

4 / 5

Optimalt förhållande mellan pris och kvalitet.

- Javier, 14 december, 2021

Den tidigare har inte ens hållit 5 000 km men med bra grepp och hastighet.

För- & Nackdelar

Grepp
Hastighet
Varaktighet
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck men ingen reflex.

- R., 4 juli, 2021

Fint däck att montera, livslängden återstår naturligtvis att se. I vilket fall som helst går det bra att cykla! Däcket har ingen vit reflexremsa på sidorna. Det hade jag inte tänkt på när jag valde det. Jag trodde att det fortfarande var obligatoriskt?

För- & Nackdelar

Snyggt däck, lätt att montera
däcket har ingen vit reflexring (se upp!
Automatiskt översatt

4 / 5

Tufft svart band, ser bra ut på svarta Trek Dublin

- Simon, 30 maj, 2021

Fint rullande däck som ger bra grepp och kontroll både på vått och torrt underlag. Bekvämt tack vare sin storlek. Och det tjocka anti-punkteringslagret gör att du kan vara säker på att en bit glas eller andra vassa saker inte omedelbart resulterar i ett punkterat däck.

För- & Nackdelar

Bra grepp och kontroll
Bra pris
Smidigt löpande bälte
Passar inte lätt runt fälgen
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra valuta för pengarna.

- Christof, 28 maj, 2021

Jag kände redan till produkten, Och var mycket nöjd med den !

För- & Nackdelar

Grepp
Pris
Rullande motstånd
Slitage
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck för daglig trafik

- Paul, 21 mars, 2021

Däcket är lätt att montera, har tillräckligt grepp och ger därmed trygghet i våta förhållanden.

För- & Nackdelar

Grepp på asfalt
Lätt att montera
Ingen reflektion
Automatiskt översatt

4 / 5

Fina däck med gott om grepp.

- Tom, 11 januari, 2021

Däck som erbjuder mycket bra grepp i nuvarande vinterförhållanden. Bra erbjudande från Mantel och beställde på kvällen, levererade nästa morgon. Perfekt service.

För- & Nackdelar

god kvalitet
högt grepp
Försiktighet vid montering.
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck för hårt packade stigar

- Hans, 22 november, 2020

Uppfyller förväntningarna perfekt

För- & Nackdelar

Billigt
Grepp på hårt grus bra
Perfekt vinterdäck
Utmärkt däck för träning
Ingen upptäckt ännu
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabb leverans och utmärkta däck

- Dré, 20 juli, 2020

Däcken har ett perfekt grepp. Smidig gång.

För- & Nackdelar

Förhållande mellan pris och prestanda
Grepp
Rullmotstånd
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

smakfullt band!

- Willem, 14 juli, 2020

Det krävdes lite ansträngning för att få det på fälgen, men det fungerade och det har varit fantastiskt att åka på sedan dess (95% väg). Lite försiktig på grus (kurvor) och våt asfalt, men inga problem hittills.

För- & Nackdelar

Prisvärd
Smidig
Snabb
Grepp (gör lite försiktigt)
Tätt på fälgen
Automatiskt översatt