Omdömen om
Camelbak Podium 710ml

Camelbak Podium 710ml
4.7 / 5
Genomsnitt av 91 recensioner
5
40 recensioner
4
10 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

Utmärkt dricksflaska

- Thomas, 16 augusti, 2023

Efter att i flera år ha använt gratis/sponsrade dryckesburkar har jag nu köpt 2 stycken. Dricker smidigt, ger ingen plastsmak och spiller inte. Använder den även i vardagen.

För- & Nackdelar

dricker smidigt
ingen smak av plast
vacker
dyr
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin vattenflaska!

- Ralf, 15 augusti, 2023

Fin vattenflaska, som du kan stänga med ett praktiskt reglage. Personligen tycker jag att pipen är lite stor, men resten är bra.

För- & Nackdelar

Kan förslutas
Ljus
Stor drickpip
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt. Som vi är vana vid från Camelbak

- Patrick, 24 maj, 2023

Fungerar som den ska... enligt min mening dricker den mycket bättre än en flaska med en dragbar pip eller kapsyl

För- & Nackdelar

Inget dragande med tänderna för att få upp den
Smörjer inte
Automatiskt översatt

4 / 5

Inget krångel och en ren cykel

- Roy, 27 juli, 2022

Med knoppen på toppen vrider du locket helt stängt, vilket gör det enkelt att ta med i väskan eller bilen. Med locket "öppet" läcker det inte längs ramen. Mina kablar påverkades av sockret och fastnade ibland. Detta är nu över. Även en lång grusfärd klarade den utan läckage. Drickning sker genom att klämma på flaskan

För- & Nackdelar

Inga fler läckage på cykeln
Lätt att ta med i väskan eller bilen
Högre pris än för en vanlig vattenflaska
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktisk men större än normalt

- Marco, 28 mars, 2022

Bra kvalitet och ventilen är mycket praktisk... var försiktig eftersom de är större än normalt och svåra att få plats med i vissa burar.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Ventil
Dimensionen är större än normalt
Vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

En mycket bra produkt.

- Chris, 22 september, 2021

Flaska köpt för att ersätta den gamla, som började ruttna (du måste byta dem i så fall). Bra kapacitet (700 ml), passar perfekt i alla flaskburar. Ingen plastlukt, burken verkar solid. Den är inte så dyr, vilket är ett plus. Jag har ett litet klagomål: snabbkopplingsöppningen för att dricka är också den som används för att öppna flaskan, vilket innebär att den kan öppnas "helt" av misstag. Om skruvgängan hade varit omvänd skulle detta inte hända.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Priser
Teknik
Snabb öppningsriktning
Automatiskt översatt

4 / 5

Ingen klistrig ram längre

- Mik, 6 januari, 2021

Billigare vattenflaskor läcker alltid och din ram blir kladdig och smutsig. Det gör inte de här. Ibland är det lite besvärligt att vrida dem öppna, men du kan faktiskt lämna dem "öppna". Ett annat plus är att de håller sig tillräckligt rena och drickbara på MTB.

För- & Nackdelar

inte läcka
pris-kvalitet
pris
Automatiskt översatt

4 / 5

Läcksäker, endast två händer behövs

- Daan, 19 oktober, 2020

Äntligen en läckagesäker vattenflaska. Du behöver dock två händer för att öppna/stänga förslutningen. Inte så praktiskt på cykeln, men jag använder den i roddbåten, så då är det inga problem. Kommer att beställa en till.

För- & Nackdelar

Läckagesäker
Två händer behövs för att öppna/stänga
Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa vattenflaskan!

- Ide, 12 september, 2020

Efter flera månader är jag mycket nöjd med denna vattenflaska. Den läcker inte, är fin och stor och passar precis i flaskhållaren på min Cube fully MTB.

För- & Nackdelar

Fin och stor
Läcker inte
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra kvalitet och mycket praktiskt tack vare låset

- Francis, 4 augusti, 2020

För- & Nackdelar

låsbar
Mycket praktisk
Automatiskt översatt