Omdömen om
Basil Tour

Basil Tour
4.5 / 5
Genomsnitt av 138 recensioner
5
27 recensioner
4
12 recensioner
3
1 recension
2
1 recension
1
0 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

Jag är nöjd med köpet.

- Walter, 18 juni, 2023

Bekvämt och tillräckligt stort för shopping.

För- & Nackdelar

Ingen störning av cykling
Praktiska lås
Tillräckligt stor
Locket går inte att stänga
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra packväskor, men fästsystemet behöver förbättras.

- ROMAIN, 18 augusti, 2022

Bra, rymliga packväskor. Fästsystemet är inte särskilt lätt att sätta på plats; anordningen längst ner på packväskan är inte lämplig för alla cyklar. I vilket fall som helst fungerar det inte för min.

För- & Nackdelar

ser solid ut
stängning av väska
stor kapacitet
Fästsystemet är inte enkelt
väskan är inte ordentligt fastsatt i botten
Automatiskt översatt

4 / 5

Tiptop hård väska, förblir i gott skick.

- Familie, 20 juni, 2022

Fick snabbt produkten (snabbare än angivet). Men att installera med strängarna var ett helvetes jobb eftersom det är svårt att nå, så var verkligen tvungen att lösa med vattenpumpstång. Obs: Väskan gnuggar också mot väggen, vilket gör att väskan ser ful ut snabbt.

För- & Nackdelar

Fin och styv konstruktion
Rundad vid hälen
Passar mindre än "floppy pannier
Svår att montera
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktisk och funktionell

- Michael, 23 januari, 2022

Ena sidan för velo...och den andra för arbetskläder. Mycket fin.

För- & Nackdelar

Kvalitetsprodukt
Volym
Sidokrok inte lätt att montera
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra väska bra förslutning

- Corne, 13 september, 2021

Snyggt avslutad bra stängning

Automatiskt översatt

4 / 5

Fina väskor med fruktansvärd knäppning

- Geert, 8 augusti, 2021

Efter att ha ägnat en timme åt att "fippla" med dessa remmar och fästen, PÅ BÅDA SIDORNA AV DIN BAGAGESTÄLLNING, klippt av remmar / brutit ut fästen och använt tjocka spännband för att fästa allt ordentligt på ställningen (lämna de bitar av remmen där spännbanden kan gå igenom!) ... då är de fina väskor!

För- & Nackdelar

Gott om utrymme
Rimligt pris
Robust
Mest besvärliga remmar
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra rymliga packväskor till ett inte alltför dumt pris

- Peter, 25 juli, 2021

Väskor som rymmer dina matvaror

För- & Nackdelar

Robust
Rymliga packväskor
Automatiskt översatt

4 / 5

Fina rymliga väskor

- Marianne, 24 mars, 2021

Fina väskor, dock ganska tunga om cykeln måste lyftas i tåget. Men tillfredsställande!

För- & Nackdelar

Gott om utrymme
Snyggt avfasad
Ganska tung
Automatiskt översatt

4 / 5

Robust väska som passar för alla väderförhållanden

- Mohamed, 11 november, 2020

Vacker cykelväska med gott om plats och robust stängning. Väskorna kan vikas in och ut med pvc-plattor, som kan placeras i speciella spår. Jag har själv en trekkingcykel och kunde inte fästa pannier ordentligt längst ner.

För- & Nackdelar

kan vikas in och ut
Material
Utrymme
Vattentät
Kardborreband/fastsättning i botten dåligt
Påsarna kan inte separeras
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin dubbel väska. Konstigt: höger väska är 1,5 cm smalare. Förstärkningsplattorna passar inte som ett resultat.

- M., 12 september, 2020

Det är inte normalt att köparen själv måste tillverka förstärkningsinsatser. Eller trimma de befintliga. Riskabelt eftersom materialet är otympligt och det är en katastrof att skära rakt. Fin väska i sig, men skillnaden i storlek är dilettantisk för en seriös tillverkare. Också konstigt: den vänstra väskan (med den bredare storleken) överraskar genom att bara en förstärkningsplatta kan monteras där också. Den andra (de andra) är också redan av fel storlek. Med andra ord: passar inte. Så du fortsätter att klippa. I sig verkar väskan robust. Jag använder den för kort (några dagar) för bra bedömning av det.

För- & Nackdelar

Company Mantel har attraktivt prissatta
fin modell
rundad front väl genomtänkt
Storlekarna är en enda röra
Automatiskt översatt

4 / 5

Den grå/svarta versionen är särskilt snygg

- Stefaan, 17 augusti, 2020

hyfsad finish ännu bättre skulle vara om det var runt insidan, det också skulle finnas liknande härdning i de övre flikarna.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra och kompakt produkt.

- L., 12 juli, 2020

Vattentät och tillräckligt med utrymme för några ärenden.

Automatiskt översatt