We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Continental Grand Prix 4000S II reviews

9.1 / 10 Average from 2745 reviews | Write a review

9.1 / 10

2745 reviews
5
(2174)
4
(528)
3
(20)
2
(11)
1
(12)

Pros

  • Grippy (13)
  • Price (6)
  • Fast (3)
  • Rolling (2)

Cons

  • Non (3)
  • No cons (1)
  • Hard ride (1)
  • Expensive (1)

8 / 10

Hans 12 August, 2019

Goed tube.

De grand prix 4000 II, heeft weinig weerstand en licht perfect op de weg en met namen in de bochten. Ik heb en perfecte buiten band hier aan. het klopt wat erin de review geschreven staat.

8 / 10

Floris 28 June, 2019

top band waarmee je weinig lek kan rijden

Goede band waarmee ik slechts 1x lek heb gereden

8 / 10

Peter 18 June, 2019

Kwaliteits band

Prima band !

8 / 10

Kim 13 June, 2019

Super dæk

8 / 10

Gerard 5 June, 2019

kan niet beter

8 / 10

Lisanne 12 March, 2019

Top banden!

Fijne banden om mee te fietsen. Ik gebruik ze vooral voor de zomermaanden (voor de winter maak ik gebruik van dikkere banden). De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Met deze banden heb ik tevens ook nog nooit een lekke band gehad, dus al met al een goede aankoop!

Pros
  • Lekbestendigheid
  • Goede wegligging
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

8 / 10

Cedric 8 March, 2019

Perfecte band

Band geeft een mooie uitstarling rolt heerlijk over de weg!!

Pros
  • Rollen
  • Uitstraling

8 / 10

Ton 8 March, 2019

Makkelijk in gebruik

Pros
  • Betrouwbare band voor race fiets
  • Recreatieve band voor toertochten
Cons
  • Komt erg gekreukeld uit de verpakking

8 / 10

Wouter 6 March, 2019

Goede band

Pros
  • Rijdt soepel

7 / 10

F.M 21 February, 2019

Zeer goede band gaat lang mee.

8 / 10

Rene 18 February, 2019

Continental 4000sII voldoet meer dan voldoende!

De 4000SII is me al jaren erg goed bevallen, de claim dat de 5000 nog beter zou zijn, zullen we over een jaartje gaan zien!

Pros
  • nooit lek
  • goeie grip
  • snel
Cons
  • geen

8 / 10

José Luis 16 February, 2019

Buena relación calidad precio

7 / 10

Luca 6 February, 2019

Di livello, ma sostituito prematuramente quello che avevo per un “bozzo”

Pros
  • Tenuta
  • Scolpitura battistrada
  • Morbidezza
Cons
  • Durata
  • Costo

8 / 10

Daan 2 February, 2019

Goede allround band

Zeer tevreden over deze band. Goeie grip bij nat en droog weer. Slijtvastheid valt mee. Ik rijd er zelden lek mee

8 / 10

Wim 31 January, 2019

Ben erg tevreden

8 / 10

Marieke 11 January, 2019

Perfecte banden voor een winterfiets.

In de winter en herfst fietsen betekend meestal veel lekrijden en glijden door de bocht. Ik gebruik de banden sinds een aantal weken, ik ben één keer lek gereden (glas) en heb grip in de bochten. Dus een aanrader wat mij betreft.

Pros
  • Grip
  • Weinig lek

8 / 10

M C 8 January, 2019

5000 km zonder lekke band

zo rijd je voor je plezier: geen zorgen over lekke banden

Cons
  • helaas slijt ook deze band

8 / 10

Berit 7 January, 2019

Super tevreden, leuke extra ook!

Pros
  • Snelle levering
  • Leuke extra bij bestelling

8 / 10

Bart 28 December, 2018

Super prijs kwaliteit

Pros
  • Goede grip
  • Gaat lang mee
  • Droogt niet snel uit
Cons
  • Niet in 28 mm variant

8 / 10

Gerrit 23 December, 2018

Gewoon een goed betrouwbaar bandje

8 / 10

Harm 18 December, 2018

Zeer fijne bandjes

Deze band hoort standaard uitrusting te zijn van elke wielrenner, ideale band voor het Nederlandse klimaat, zeer slijtvast en weinig lekrijden zijn toch wel erg fijne eigenschappen

Pros
  • Slijtvast
  • Prijs
  • Weinig lekrijden
Cons
  • Geen

8 / 10

Frank 17 December, 2018

Fijne band

Fijne band, goede grip en veel snelheid.

Pros
  • Veel grip
  • Snel
  • Mooi profiel
Cons
  • Nog niet tegen gekomen

8 / 10

Mark 10 December, 2018

Default keuze, prima allround band.

De GP4000 gebruik ik nu al enkele jaren. Voor mij is het een prima mix van rolweerstand, grip in bochten & betrouwbaarheid. Ik heb sportievere banden van Schwalbe en Michelin gereden, hoewel comfortabeler en wellicht iets sneller, had ik veel meer lekke banden of zelfs scheuren.

Pros
  • Lekbestendigheid
  • Geen scheuren als gevolg van slecht wegdek
  • Best soepel nog
  • Goede grip
  • Prima prijs/kwaliteits verhouding (in sale)
Cons
  • Niet de allerlangste levensduur

8 / 10

Benjamin 26 November, 2018

Fine dæk meeeen...

Det er nogle rigtig fine dæk, men når de har kørt nogle km så bliver de “firkantet” og de punktere meget oftere. Og derfor skal de skiftes forholdsvis tit, men i starten er de fine, hurtige og punkteringsresistante.

Pros
  • Forholdsvis let
  • Lav rullemodstand
Cons
  • Efter nogle km punkterer de meget mere end starten
  • Dyre

8 / 10

Jan-Jaap 20 November, 2018

Top band

Verschillende banden gereden maar deze is mijn persoonlijke keuze. Goede grip, Lange levensduur en heb hem persoonlijk nog nooit lek gereden. Het enige minpunt is mogelijk dat ik de gaatjes die aangeven of een band versleten is erg diep vind. Tegen die tijd is een band al volledig vierkant. Ik vervang de band eerder

Pros
  • Lekbestendigheid
  • Levensduur

8 / 10

Tom 19 November, 2018

Prima band, ik rijd er lang mee, gaat ook erg lang mee.

Goede deal van Mantel, setje Conti’s 4000 + binnenlanden. Conti’s als van ouds, de eigen Mantel binnenlanden = mwah.

Pros
  • Bekende Conti kwaliteit
  • In 25 km comfortabel
  • Gaat lekker lang mee
Cons
  • Snel “vlakke” kant op de band
  • Mantel binnenland = matige kwaliteit

8 / 10

Pascal 18 November, 2018

erg sterke allrounder

Als je keuzestress hebt en een band moet kiezen is dit jouw keuze.

Pros
  • loopt soepel
  • fit and forget
  • goede lekbestendigheid
  • goede grip
Cons
  • niet de soepelste band
  • maakt de fiets niet mooier
  • 'saai'
  • weinig rijbeleving

7 / 10

Mark 7 November, 2018

Mooie band, weinig weerstand, wel glad op natte kinderkopjes door gebrek aan profiel

Helaas binnen twee weken al een lekke band. Een scherp stuk steen door weg/ frees werkzaamheden op het fietspad.

Pros
  • Makkelijke montage
  • Mooie band
  • Profiel/ loopvlak slijtage indicator
  • Geen bandgeruis
Cons
  • Glad op kinderkoppen
  • Nog steeds lekke band mogelijk

8 / 10

Roger 28 October, 2018

Slijtage mag iets beter. Rest ok.

8 / 10

Nicola 26 October, 2018

Ottimo Copertoncino

Ottimo copertoncino. Polivalente e comodo. La scorrevolezza è buona.

Pros
  • Polivalente
  • Comodità
Cons
  • Scorrevolezza

7 / 10

Johan 24 October, 2018

Redelijke band

Goede band met maar een zwakte en dat zijn de wangen. Heb er dit jaar al voor de derde keer een gat in.

Pros
  • Prijs
  • Lopen licht
Cons
  • Wangen

8 / 10

Danny 22 October, 2018

Goede band qua performance en duurzaamheid

Pros
  • Duurzaam
  • Rolweerstand voor zover ik t kan inschatten

8 / 10

Hans 16 October, 2018

Snel en vetrouwd

Goede band veel grip

Pros
  • Goede grip
  • Niet snel lek
Cons
  • Wel snel vierkant rij vlak

8 / 10

Martin 8 October, 2018

Goed spul

8 / 10

Alfred 4 October, 2018

Prima band

Vorige ruim 6000 km mee gefietst. Weinig lekke band gehad. Nu de herfst/winter in. Dus nieuwe banden.

8 / 10

Feike 4 October, 2018

Fijne buitenland, bij vochtige weersomstandigheden goede grip.

Pros
  • Goede stevige grip op de weg.

8 / 10

Frank 3 October, 2018

Prima band, gebruik alleen nog maar deze.

Pros
  • Licht
  • Makkelijk te monteren
  • All round

8 / 10

Gerard 2 October, 2018

Prima buitenband

Is niet erg lek gevoelig maar sneetjes heb je er wel snel in. Heb nog niet tot de sluitgrens kunnen oprijden

8 / 10

Peter 2 October, 2018

goed tot prima

Pros
  • weinig lek
  • redelijk slijtvast

8 / 10

Frank 26 September, 2018

Heel goed product voldoet aan de verwachtingen.

8 / 10

Allard 24 September, 2018

Prima band

Super band

Pros
  • Rijd prima

8 / 10

Theo 23 September, 2018

Gewoon topbanden

Goede banden wat betreft rolweerstand lekbestendigheid en slijtage zeer allround

8 / 10

Inias 17 September, 2018

Ideaal voor amateur en semi pro

Top buitenbanden, geen klachten tot zover

Pros
  • Duurzaam
Cons
  • Duur

8 / 10

Frans 17 September, 2018

zeer goed produduct met een juiste prijskwaliteitsverhouding

duurzame band, weinig tot zelden lek met weinig rolweerstand door 9 bar.

Pros
  • duurzaamheid
Cons
  • wang van de band wel eens een scheurtje in

8 / 10

Ger 15 September, 2018

Betrouwbare lichtlopende band

Met 4000 km/jr een bandje voor 1 jaar.

Pros
  • lage rolweerstand

8 / 10

Dirk 15 September, 2018

Snelle levering

Snelle levering van een goe product

Pros
  • goed produkt
  • snelle levering
Cons
  • geen

8 / 10

Dylan 13 September, 2018

Bolt zeer goed!

7 / 10

Bart 13 September, 2018

Snelle en soepele band, makkelijk op te zetten, maar de lekbestendigheid had beter gemogen

8 / 10

Wiebe 13 September, 2018

niks mis mee , bekende kwaliteit

8 / 10

Leonard 12 September, 2018

Hvad er alternativet?

8 / 10

Valérie 11 September, 2018

Topkwaliteit

8 / 10

Sabine 7 September, 2018

Makkelijk te monteren, fijne grip zonder veel weerstand

Op aanraden de Continental gekocht, kwam overal als beste naar boven voor als je geen gladde banden wilt maar toch ook niet al te veel weerstand. Met slecht weer zou de 4 seasons beter zijn, maar in de winter gaat de fiets in de stalling dus gekozen voor iets minder support. Tevreden gebruiker.

Pros
  • goed te monteren
  • snelle levering
  • genoeg grip
  • weinig weerstand

8 / 10

Martin 2 September, 2018

Een van de beste banden beschikbaar.

Snelle band met prima grip ook bij vochtige omstandigheden. Compromis is dat de lekbestendigheid en slijtage voldoende zijn maar als je dit zoekt kan je beter een andere band kiezen.

Pros
  • Soepelheid
  • Snelheid
  • Grip
  • Bolling
Cons
  • Lekbestendigheid is redelijk
  • Slijtage is redelijk

8 / 10

Michiel 27 August, 2018

Fijne band goede mix van grip en lekbestendigheid

8 / 10

Marianne 27 August, 2018

kwaliteitsband

stabiele band van kwaliteitsrubber, antilek zonder dat de band te zwaar is, achterband gaat 4000-4500 km mee en de voorband 5000-6000 km, bij 6 bar spanning. mooi dun bandje van 23 mm, ook in 25 mm te verkrijgen met een bescheiden sierprofieltje

8 / 10

Martin 24 August, 2018

Heb de banden er net opgelegd.

Past perfect, met enige kracht er op gelegd. Kan nog niet zeggen hoe het rijdt.

8 / 10

Dorus 22 August, 2018

een van de beste banden die er is

Pros
  • gaat lang mee
  • goeie lekbestendigheid
  • goeie grip
  • redelijk makkelijk te monteren
Cons
  • prijzig

8 / 10

Jurre 21 August, 2018

Goede band

Goede band, veel grip, zo goed als nooit lek. Wordt wel snel vierkant.

Pros
  • Grip
  • Weinig weerstand
  • Nooit lek
Cons
  • Gaat niet heel lang mee

8 / 10

J.J. 20 August, 2018

Fijne, betrouwbare band.

Pros
  • Beezen kwaliteit

8 / 10

Joost 13 August, 2018

degelijke robuuste sterke buitenband

buitenband met een mooie mix van snelheid en sterkte. Niet snel een lekke binnenband door deze buitenband. makkelijk op de velg te plaatsen.

8 / 10

Arnoud 13 August, 2018

Fijne banden, maar gevoelige wang

Ik rijd al jaren met veel plezier met deze banden, maar de laatste twee jaar heb ik regelmatig schade aan de wang gehad. Ook al meegemaakt dat een nieuwe band direct terug kon omdat de binnenband er door de wang naar buiten kwam. 's Zomers met een schone weg dik in orde, met veel troep op de weg kun je beter andere banden gebruiken.

Pros
  • Grip
  • Duurzaamheid
  • Rolt goed
Cons
  • Kwetsbare wang

8 / 10

Jacques 13 August, 2018

Goede banden

prijs kwaliteit verhouding is goed.

Pros
  • goed op de weg en in de bochten
Cons
  • moeilijk op de velg te krijgen

8 / 10

Sander 7 August, 2018

Heerlijk rijdende band

Perfecte wegligging en grip. Helaas wel een scheurtje in gereden zonder het gemerkt te hebben dus daarom een 8.

Pros
  • Comfort
  • Grip
Cons
  • Iets kwetsbaar bij de wang

8 / 10

Andre 7 August, 2018

Correcte levering zoals altijd.

8 / 10

Frans 1 August, 2018

Prima Banden

Goede Band, slijt niet erg snel

8 / 10

Simon 31 July, 2018

Goede band voor droog weer

Goede band voor droog weer. Voor de zomer erg goed niet de meest lek vrije band maar goed genoeg. In de winter de 4 season variant erop

Pros
  • Snel
  • Levensduur
Cons
  • Prestatie in de regen

7 / 10

Roelof 27 July, 2018

Gewoon degelijk

Gewoon degelijke banden. Slijten niet super snel maar gaan ook niet geweldig lang mee. Hebben veel grip maar niet als een Vittoria Corsa. Rijden goed in de regen. Makkelijk te monteren en gemiddeld lek bestendig.

Pros
  • Degelijk
  • Top 5 beste allround banden

7 / 10

Johan 25 July, 2018

Goede band met een issue

Jaarlijks rijd ik zo´n 12000 km ik ben nu naar8000 km aan mijn 3e achterband toe met steeds het zelfde probleem.gaten of bulten op de wang.als je een steen half raakt slaat hij door de wang

Pros
  • lichtlopend
  • slijtage
  • loopvlak lekbestendig
  • prijs
Cons
  • zwake wang

8 / 10

Kevin 20 July, 2018

Blijven de beste

Blijven de beste en meest betrouwbare banden op de markt

Pros
  • Duurzaam
  • Grip
  • All season
Cons
  • Prijs

7 / 10

Job 16 July, 2018

Goede band, gevoelig voor beschadigingen

Een band die prima voldoet betreft grip, rolweerstand en comfort (zeker met de 28mm). Wel krijgt deze naar mijn idee wel zeer snel beschadigingen, onbestendigheid dan ook gematigd. Over het geheel wel tevreden.

Pros
  • Comfort
  • Rolweerstand
Cons
  • Lekbestendigheid

8 / 10

Olav 11 July, 2018

Top product

Veel betere rij eigenenschappen dan de standaard bandjes die om mijn fiets zaten

Pros
  • Rij eigenschap
  • Lichter
Cons
  • Nog niet ontdekt

8 / 10

Thomas 10 July, 2018

Super dæk

Bruger dem altid - året rundt

7 / 10

Bram 6 July, 2018

goede band

Goede band

8 / 10

George 4 July, 2018

super band

8 / 10

Ton 2 July, 2018

Goede band

Goede banden ook in de regen

Pros
  • 25mm
  • Rijd lekker
Cons
  • Geen

8 / 10

David 2 July, 2018

Très bon

Très bon, endurant, resistant, performant un peu raide

8 / 10

Jurrie 29 June, 2018

Alles wat je mag verwachten van een bandje !

Simpel reviewtje .......n'Top bandje !!!

8 / 10

Thomas 27 June, 2018

Goede verhouding gewicht, rolweerstand en lekbestendigheid

Rij bijna nooit lek Makkelijk monteren op mijn velgen Redelijke prijs bij aanbiedingen Achterband wordt wel vierkant. Wissel voor achter werkt prima

8 / 10

Perrie 27 June, 2018

Goede trainings en wedstrijd band.

Goede wegligging in de bochten en loopt licht met latex binnenband

Pros
  • Soepel
  • All round toepasbaar
  • Prijs

8 / 10

René 26 June, 2018

prima band

8 / 10

John 25 June, 2018

Prima band

8 / 10

Sjaak 25 June, 2018

Band erg slijtvast topbandje

Pros
  • Slijtvast
  • Grip

8 / 10

Ton 25 June, 2018

Een zekerheidje

Lekker lopende band die ook nog eens lekbestendig is.

Pros
  • Soepel
  • Snel
  • Grip
Cons
  • Slijt wat sneller

8 / 10

Marnix 21 June, 2018

Altijd goed

Pros
  • Niet snel lek
  • Makkelijk te monteren

8 / 10

Rene 20 June, 2018

Goede band, niet erg sexy

Rolweerstand top, bochten top, rijd niet lek, vorige band 3000 km op gereden met de slijtage zit t ook wel goed mi.

Pros
  • Rolweerstand
  • Bochten
  • Naar mijn idee veel km’s
  • Geen lekke band gehad ermee
Cons
  • Niet sexy

8 / 10

Chris 13 June, 2018

Stabiel en fijn snel bandje

8 / 10

Emil 13 June, 2018

Blandt de bedste

GP4000 er blandt de bedste dæk jeg har kørt på. De ruller godt og har godt greb i vejen i både vådt og tørt vejr. Det er lidt mere følsomt overfor flintesten som vi har mange af i Danmark, sammenlignet med Vittoria Corsa eksempelvis.

Pros
  • God rullemodstand
Cons
  • Lidt følsomt overfor punkteringer

8 / 10

W. 12 June, 2018

Goed band

Jammer dat de band hoger is dan vergelijkbare andere merken banden met dezelfde maat!

Cons
  • 25 is 27 breed tov ander merk

8 / 10

Terence 12 June, 2018

Top banden

Goede ligging super

8 / 10

Hans 11 June, 2018

De beste roller

Pros
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Betrouwbaarheid
  • Weinig lek rijden
  • Uitterlijk
Cons
  • Geen

8 / 10

Carlo 9 June, 2018

Het blijft een superbandje

Het blijft een superbandje. Al vraag ik mezelf af of dit echt het enige bandje is met deze kwaliteit en of er geen betere banden zijn. De levering en service is als vanouds bij mantel grijp je bijna nooit mis en tegen de scherpste prijs

8 / 10

Arjan 8 June, 2018

prima kwaliteit, supersnel geleverd

8 / 10

Stefan 8 June, 2018

Prima, merkbaar meer comfort tov 23 mm banden

8 / 10

Gunther 3 June, 2018

Goeie band

Band die aangenaam rijdt en goed op de weg ligt, ook bij nat weer. Na 3 dagen al lekke band, maar dit is eerder een toevalligheid denk ik. Ongeveer 3 weken in gebruik nu.

Pros
  • Bolt goed
  • Goeie wegligging

8 / 10

Tim 31 May, 2018

Kwaliteit technische topband met een saai uiterlijk

De Continental Grand Prix 4000S II is een topband. Het rijden op deze band voelt aangenaam. De band geeft een goede grip gaat lang mee. Het enige ''nadeel'' is dat de uitstraling van band bestempeld kan worden als saai.

Pros
  • Grip
  • Duurzaamheid
  • Performance
Cons
  • Looks / Uitstraling

8 / 10

Jan 30 May, 2018

loopt goed, blijft goed in vorm, redelijk lek-resistent

Pros
  • loopt goed
  • vormvast
  • zit goed in de velg
Cons
  • iets vaker lek dan me lief is

8 / 10

Tim 30 May, 2018

Goede, duurzame band inclusief comfort.

Pros
  • Duurzaam
  • Goede grip

8 / 10

Tijs 27 May, 2018

Goede banden

Goede banden waar ik weing lek mee rijd en hebben goede grip bij droog en nat weer

Pros
  • Goede grip
  • Weinig lek mee gereden
  • Lage rolweerstand
  • Slijtage gemiddeld
Cons
  • Hebben de neiging ‘vierkant’ te worden

8 / 10

Filip 25 May, 2018

Betrouwbaar zelfs op Vlaamse wegen

Reeds meermaals geopteerd voor deze bandjes, bollen goed , zeker in de 25mm uitvoering. Ondanks de miserabele staat van sommige Vlaamse wegen relatief weinig lek gereden met de conti's terwijl ik toch zo'n 10000 km jaarlijks fiets... Never change a winning team zeggen ze wel eens, ik blijf bij conti GP4000S II

Pros
  • Gaat makkelijk om de velg
  • Goede lekbestendigheid
  • Baanvast in droog en nat weer
Cons
  • Achterband vlakt na verloop van tijd wat af...

8 / 10

Jan 24 May, 2018

Perfecte band


Page 1 - 6