We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. Mere information
Menu
Tilbage

Cyclon Wet Spray Anmeldelser

8.7 / 10 Gennemsnitlig fra 14 Anmeldelser | Skriv en anmeldelse

8.7 / 10

14 Anmeldelser
5
(8)
4
(6)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Fordele

Der er desværre ikke oplyst nogle fordele på dansk på nuværende tidspunkt

Ulemper

Der er desværre ikke oplyst nogle ulemper på dansk på nuværende tidspunkt.

10 / 10

Jordy 13 oktober, 2018

Prima spray voor de draaiende delen.

Fordele
  • Smeert goed
  • Plakt niet

10 / 10

John 11 september, 2017

perfect voor mijn ketting

Droogt snel, ketting makkelijk schoon te maken zonder dat smeermiddel direct weg is. Plakt niet. Super.

Fordele
  • snel droog
  • plakt niet

10 / 10

Dennis 27 april, 2017

Werkt perfect voor de mtb in droge en natte omstandigheden

9 / 10

Rob 22 december, 2016

Topsmering voor modderige natte bospaden

De Cyclon MTB Wetspray zorgt voor een goede smering en bescherming van mijn ketting....ideaal voor de herfst en winter.....

Fordele
  • Goede smering
  • Goede bescherming tegen vocht

9 / 10

Marc 9 oktober, 2016

Gebruik deze olie al land zeer tevreden over

9 / 10

Manfred 21 juli, 2016

Läuft wie geschmiert

10 / 10

Luuk 27 oktober, 2015

Een perfect smerende mtb spray

Diverse smeer middelen gebruikt, maar na 1,2 keer fietsen door de duinen begon m'n ketting weer flink kraken van het zand. Nadat ik de mtb wet spray had aangeschaft, hoefde ik de ketting lang niet meer zo vaak te smeren als voorheen. En ja na elke mtb rit, haal ik het ergste zand van de ketting af met een tuinslang en alsnog hoef ik de ketting niet opnieuw te smeren. Het product komt z'n eigenschappen na, en raad ik dit product zeker aan voor de consument die niet weet welke smeer midden bestemd is voor "zware" en extreme weersomstandigheden

Fordele
  • Komt z'n eigenschappen na
  • Snelle levering

9 / 10

Ruud 29 september, 2015

Goede eigenschappen

Ik rijd met name in de duinen en op t strand en deze wet spray voldoet onder deze omstandigheden naar volle tevredenheid!

Fordele
  • Makkelijk aan te brengen
  • Blijft weinig vuil aan 'hangen'
Ulemper
  • Geen