Omdömen om
Continental Contact Speed

Continental Contact Speed
4.6 / 5
Genomsnitt av 84 recensioner
5
28 recensioner
4
12 recensioner
3
2 recensioner
2
1 recension
1
0 recensioner

Foton från kunder

2 / 5

Otillräckligt grepp på vått underlag

- Bart, 1 april, 2024

Bytte ut det slitna bakdäcket (SpeedKing) mot det billigare ContactSpeed. Kraschade på första åkturen i vått väglag. Alldeles för lite grepp, det här däcket ska bort från min cykel. Bättre att spendera några extra tior för en bättre gummiblandning med mer grepp, mer säkerhet och mindre skador på hud och kläder.

För- & Nackdelar

Går lätt
Inte dyr
För lite grepp
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt allrounddäck för pendling.

- Kenneth, 19 januari, 2024

Perfekt däck för pendling. Under tiden på grund av 2: a uppsättningen sedan 2019. Även i svart is och snö bra grepp, förutsatt justerat däcktryck

För- & Nackdelar

Bra
Grepp
Lågt rullmotstånd
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband

- Serge, 19 december, 2023

Extremt bra däck som bultas mycket smidigt

För- & Nackdelar

Placering
Rullmotstånd
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck till ett mycket bra pris

- Rutger, 6 december, 2023

Däcket är lätt att montera och har ett mycket lågt rullmotstånd. Styrningen är lättare vid högre hastigheter (25/35 km/h) än vid lägre hastigheter (10/15 km/h). Jag märker ingen skillnad i grepp mellan vått och torrt väder. Även vid hård styrning förblir däcket stabilt. En mycket liten nackdel (om man kan kalla det så) är att däcket är mycket känsligt för däcktrycket. Så fort trycket sjunker (under 3 bar) börjar däcket "söka". Men så länge jag håller dem mellan 4 och 5 bar är det inget fel.

För- & Nackdelar

Bra grepp i torrt och vått väder
Litet rullmotstånd
Stabilt, hänger inte i kurvor
Mycket känslig för däcktryck
Automatiskt översatt

5 / 5

trevligt band!!!

- Teun, 23 november, 2023

Det är inte lätt att hitta lättrullande däck till din dagens )BIOLOGISK). sportcykel. SÅ DET ÄR BARA ATT TRAMPA!!! MI butiken kommer man med ett cykeldäck för en elcykel, som är styvare,,,,, och Teun gillar inte det!!!

För- & Nackdelar

pris/kvalitet
smidig
vet ej
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra band hittills.

- Gerard, 14 oktober, 2023

Fortfarande för kort användningstid för att kommentera detta.

För- & Nackdelar

Lätt att ta på
Levereras smidigt
Rullar bra.
Har inte varit på gruscykeln särskilt länge,
Automatiskt översatt

5 / 5

Det bästa däcket för snabba cyklister, hybridcykel eller eventuellt grusplan

- Paul, 5 juli, 2023

Bra däck med slick yta som har en fin gropig slitbana. Bra däck för den snabba cyklisten!

För- & Nackdelar

Bra förstärkning på utsidan/kontaktytan
God kvalitet
Profilering: slät med fin dimple-profil
Automatiskt översatt

4 / 5

Snabba däck

- Bart, 23 maj, 2023

Jag sålde nästan min cykel för att den inte kunde gå framåt med Big Apple-däck. Nu flyger jag över det!

För- & Nackdelar

Fungerar lätt
Lätt att montera
Ser ut
Ingen reflektion
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra grepp på hårt underlag och känns snabb

- Jp, 23 april, 2023

Fint däck, bra grepp på hårda underlag och känns snabbt.

För- & Nackdelar

Fast
Fint grepp på hårda ytor
Låg profil
Automatiskt översatt

5 / 5

Lättvikt

- Dirk-Jan, 11 januari, 2023

Cyklar mycket lätta och snabba.

För- & Nackdelar

Lätt att komma upp på fälgen
Mycket smidig gång
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt motståndskraft mot punktering.

- Anita, 5 september, 2022

Fint däck med lågt rullmotstånd och utmärkt punkteringsskydd.

Automatiskt översatt

5 / 5

Nöjd!

- Damien, 31 augusti, 2022

Cirka 500 km körda, bra grepp på torr asfalt, lite våta vägar, ok också. Har inte haft en chans att testa det på våta vägar ännu. Jag är nöjd, priset är bra och slitbanan är tillräckligt tjock för att förhindra punktering. Det kommer att visa sig med tiden.

För- & Nackdelar

Byggkvalitet
Pris
utseende
rullmotstånd?
Automatiskt översatt

5 / 5

Av erfarenhet ett däckmärke av högsta kvalitet.

- Arno., 29 augusti, 2022

Däck köpta för vintermånaderna, inte monterade ännu men av erfarenhet vet jag att Continental är utmärkt kvalitet, eftersom jag också monterar detta märke för sommarmånaderna ( Continental Grand Prix 5000 25C )

För- & Nackdelar

Kvalitet.
Passform.
Automatiskt översatt

5 / 5

Goda råd från Mantel-medarbetare

- Paul, 9 augusti, 2022

Däck som ersättning för Schwalbe. Klart högre hastighet med samma komfort och grepp.

För- & Nackdelar

Bra förhållande mellan pris och kvalitet
Bra grepp på väg och i terräng
Enkel montering
Snabb leverans inom en dag
Snabbt däck på hybridcykel.
Kan endast beställas online
Automatiskt översatt

3 / 5

däcket monteras enkelt

- Pierre, 29 juli, 2022

snabb leverans

För- & Nackdelar

greppet är bra
tyvärr redan punkterad inom 100 km
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp! Mycket nöjd med den.

- Hans, 10 juli, 2022

Välsignad för cykling!

För- & Nackdelar

Kvalitet
Roll egenskap.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra touringdäck

- Arne, 7 juli, 2022

Däcken är lätta att montera och de går lätt.

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Lätt att montera
Tufft utseende
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck till ett bra pris

- Serdar, 4 juli, 2022

Kör bra tack vare bra grepp och lågt rullmotstånd.

För- & Nackdelar

Beständighet mot punktering
Grepp
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra

- Tycho, 7 mars, 2022

Köpte för på min stadscykel, en enorm skillnad i hastighet jämfört med standarddäcken.

För- & Nackdelar

lätt
snabb
tyst
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra band, beroende av användning

- Florian, 26 januari, 2022

Zalige band om mee te rijden, ook wanneer het nat ligt. Al zou ik er persoonlijk niet mee over natte kasseien rijden.

För- & Nackdelar

Liten skrift
Makkelijk att montera
Ingen reflekterande rand
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket värde för pengarna

- Niky, 7 januari, 2022

Fina däck där jag främst är intresserad av rullmotstånd och punkteringsmotstånd, rullmotståndet är redan bra

För- & Nackdelar

Lätt att montera
Pris
Rullmotstånd och komfort
Mindre grepp i vått väder
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb allroundspelare

- Rowan, 19 december, 2021

Däcket gör för mig vad det behöver göra, cyklar hela året, pendlar med det. +/-9000 km per år och kan hålla exakt ett år med det här däcket. Ger mig bra grepp även när det är halt. Däcket har också lite rullmotstånd, känns snabbt även när du svänger. Jag har testat en hel del uppsättningar däck men detta är redan min 3: e uppsättning.

För- & Nackdelar

Bra grepp, däcket ger mig mycket självförtroende
Pris
Skydd mot punktering
Snabbt däck för daglig användning
Automatiskt översatt

4 / 5

Optimalt förhållande mellan pris och kvalitet.

- Javier, 14 december, 2021

Den tidigare har inte ens hållit 5 000 km men med bra grepp och hastighet.

För- & Nackdelar

Grepp
Hastighet
Varaktighet
Vikt
Automatiskt översatt

3 / 5

Bra däck tills du behöver grepp i vått väglag

- Jeroen, 10 september, 2021

I torrt väglag är det ett bra däck som rullar bra men greppet är helt okej. I regn däremot tappar det greppet på en gång utan förvarning, vilket fick mig att glida över asfalten och in i vägrenen i 30 km/h. Jag har inte längre förtroende för dessa däck i regn.

För- & Nackdelar

Billigt
Rullmotstånd
Slick
Våtgrepp!!!
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck men ingen reflex.

- R., 4 juli, 2021

Fint däck att montera, livslängden återstår naturligtvis att se. I vilket fall som helst går det bra att cykla! Däcket har ingen vit reflexremsa på sidorna. Det hade jag inte tänkt på när jag valde det. Jag trodde att det fortfarande var obligatoriskt?

För- & Nackdelar

Snyggt däck, lätt att montera
däcket har ingen vit reflexring (se upp!
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra däck Går mycket smidigt

- John, 1 juli, 2021

Över förväntan

För- & Nackdelar

Mycket lätt att montera
Priset
Supersnabbt däck
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra och vackra däck.

- Ties, 20 juni, 2021

Fina däck som jag har på min stadscykel. De rullar snabbt och jag har inte haft några punkteringar än. Allt som allt, de perfekta däcken för min cykel.

För- & Nackdelar

Grepp
Snabbt
Trevligt
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Tufft svart band, ser bra ut på svarta Trek Dublin

- Simon, 30 maj, 2021

Fint rullande däck som ger bra grepp och kontroll både på vått och torrt underlag. Bekvämt tack vare sin storlek. Och det tjocka anti-punkteringslagret gör att du kan vara säker på att en bit glas eller andra vassa saker inte omedelbart resulterar i ett punkterat däck.

För- & Nackdelar

Bra grepp och kontroll
Bra pris
Smidigt löpande bälte
Passar inte lätt runt fälgen
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra valuta för pengarna.

- Christof, 28 maj, 2021

Jag kände redan till produkten, Och var mycket nöjd med den !

För- & Nackdelar

Grepp
Pris
Rullande motstånd
Slitage
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck

- Patrick, 11 april, 2021

Trevligt däck som känns snabbt men ändå är bekvämt och ger tillräckligt med grepp.

För- & Nackdelar

Lite rullande ljud
Prisvärd
Ser bra ut
Ingen reflektion på däcket
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck för daglig trafik

- Paul, 21 mars, 2021

Däcket är lätt att montera, har tillräckligt grepp och ger därmed trygghet i våta förhållanden.

För- & Nackdelar

Grepp på asfalt
Lätt att montera
Ingen reflektion
Automatiskt översatt

4 / 5

Fina däck med gott om grepp.

- Tom, 11 januari, 2021

Däck som erbjuder mycket bra grepp i nuvarande vinterförhållanden. Bra erbjudande från Mantel och beställde på kvällen, levererade nästa morgon. Perfekt service.

För- & Nackdelar

god kvalitet
högt grepp
Försiktighet vid montering.
Automatiskt översatt

5 / 5

fantastiska allroundspelare

- Alan, 1 januari, 2021

Solida däck för mångsidig användning

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck för hårt packade stigar

- Hans, 22 november, 2020

Uppfyller förväntningarna perfekt

För- & Nackdelar

Billigt
Grepp på hårt grus bra
Perfekt vinterdäck
Utmärkt däck för träning
Ingen upptäckt ännu
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiska, pålitliga däck

- Guus, 2 november, 2020

De "sitter" inte på mina landsvägscykelhjul, men dessa däck är monterade på min BMC Alpen Challenge-cykel och de gör det med bravur, precis som jag gör

Automatiskt översatt

5 / 5

Jämn gång, bra grepp och väl avrundad

- Arno, 9 oktober, 2020

Däcken går lätt med 5 bar tryck. Greppet är bra och levererades i stor låda, inte vikta och är därför väl rundade, inga stötar.

För- & Nackdelar

grepp
Löplampa
rundhet
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra däck för det priset!

- Math, 31 augusti, 2020

Bra service och utmärkt däck

Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiskt

- Daljit, 29 augusti, 2020

Snabb service, varorna kom väl förpackade. Däcken i sig är fantastiska. Knappt något rullmotstånd och välgjorda. Min hybrid är nu snabbare och smidigare på vägen.

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Svår att montera, sitter hårt på fälgarna.
Automatiskt översatt

5 / 5

Suveränt grepp på vägen och pålitligt i terrängen. Används på min Revolt 1.

- Angel Luis Gonzalez, 18 augusti, 2020

Fantastiskt grepp på torr väg, supertyst och bra i regn också, eftersom den torkar supersnabbt. På gräsiga eller leriga stigar ger den dig tillräckligt med grepp för att du ska känna dig säker, men du kommer inte att ta dig över branta lutningar om du står på pedalerna och lägger vikten på bakhjulet - testat ;)

För- & Nackdelar

Bra grepp
Högsta kvalitet
Ser bra ut
Tyst
Inga nackdelar!!!
Automatiskt översatt

5 / 5

mycket bra körning

- Jan, 4 augusti, 2020

Automatiskt översatt

4 / 5

Snabb leverans och utmärkta däck

- Dré, 20 juli, 2020

Däcken har ett perfekt grepp. Smidig gång.

För- & Nackdelar

Förhållande mellan pris och prestanda
Grepp
Rullmotstånd
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

smakfullt band!

- Willem, 14 juli, 2020

Det krävdes lite ansträngning för att få det på fälgen, men det fungerade och det har varit fantastiskt att åka på sedan dess (95% väg). Lite försiktig på grus (kurvor) och våt asfalt, men inga problem hittills.

För- & Nackdelar

Prisvärd
Smidig
Snabb
Grepp (gör lite försiktigt)
Tätt på fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra grepp och rullar lätt!

- Magnus, 18 mars, 2020

Ett prisvärt däck som båda är snabbt och punkteringssäkert.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Punkteringssäkert
Rullar lätt