Omdömen om
Camelbak Podium 710ml

Camelbak Podium 710ml
4.7 / 5
Genomsnitt av 91 recensioner
5
40 recensioner
4
10 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Borde ha gjort det mycket tidigare.

- Arend, 7 juni, 2024

Andra flaskor med fyllning Isostar läckte på cykeln under cykling. Så högsta partiet.

För- & Nackdelar

Bra dricksflaska som inte längre läcker under flygning
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiskt

- Noelle, 13 maj, 2024

Bra vattenflaska, som är lätt att hantera och inte läcker!

För- & Nackdelar

Flexibel
Läcker inte
Lätt att dricka
Automatiskt översatt

5 / 5

Vad jag förväntar mig av en vattenflaska från Camelbak

- Jeroen, 15 april, 2024

Bra vattenflaskor, jag gillar särskilt locket/förslutningen

Automatiskt översatt

5 / 5

den bästa vattenflaskan för sportbruk som finns!

- Wouter, 6 oktober, 2023

I flera år har jag använt vattenflaskor från Camelbak. Olika storlekar och färger. För mig är det här det perfekta innehållet när jag ska cykla en längre sträcka. De sitter bra i klämman och dricker bra. Genom att vrida lite på pipen bestämmer du själv hur mycket du vill dricka.

För- & Nackdelar

dricker bra
kan tas isär helt för rengöring
lätt att försluta genom att vrida pipen stängd
olika storlekar
Automatiskt översatt

5 / 5

Favorit

- Suzan, 24 september, 2023

Superpraktiskt för boxning, en vridning och du behöver inte ta av dig handskarna varje gång du vill ha en drink

För- & Nackdelar

Kåpa
Öppna en gång
Utformning
Automatiskt översatt

5 / 5

Produkten uppfyller mina förväntningar

- Frank, 8 september, 2023

systemdrycker superenkelt!

Automatiskt översatt

5 / 5

Super vattenflaska, dricker lätt och läcker inte!

- Patrick, 21 augusti, 2023

Vattenflaska i toppklass! Flaskan känns robust och dricker behagligt. Läcker inte en droppe. Innehållet i flaskan syns tydligt, också mycket trevligt. Pipen på flaskan är lätt att ta isär, vilket gör det enkelt att skölja. Rejält material utan plastsmak.

För- & Nackdelar

Läcker inte
Lätt att dricka
Ljus
inte
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt dricksflaska

- Thomas, 16 augusti, 2023

Efter att i flera år ha använt gratis/sponsrade dryckesburkar har jag nu köpt 2 stycken. Dricker smidigt, ger ingen plastsmak och spiller inte. Använder den även i vardagen.

För- & Nackdelar

dricker smidigt
ingen smak av plast
vacker
dyr
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin vattenflaska!

- Ralf, 15 augusti, 2023

Fin vattenflaska, som du kan stänga med ett praktiskt reglage. Personligen tycker jag att pipen är lite stor, men resten är bra.

För- & Nackdelar

Kan förslutas
Ljus
Stor drickpip
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Anton, 8 augusti, 2023

Beställde dessa vattenflaskor eftersom jag har haft bra erfarenheter av camelback. Mycket trevlig och användarvänlig vattenflaska till ett bra pris. Locket kan tas isär för optimal hygien och innehållet är också mycket större än vanliga vattenflaskor. Passar perfekt i min flaskbur. Allt som allt, supernöjd!

För- & Nackdelar

Användarvänlighet
Pris och kvalitet
Utformning
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag tar definitivt med mig camelbak oftare nu.

- Rob, 6 augusti, 2023

Jag är en vandrare men också en cyklist, dricksflaska läcker inte så inga mer klibbiga händer. Att dricka gäst enkelt, bara pressa för att dricka.

För- & Nackdelar

Läcker inte
Lätt att rengöra
Rätt storlek 710 ml
Ännu inte stött på
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin vattenflaska med tillräcklig kapacitet

- Michiel, 28 juni, 2023

Trevlig robust vattenflaska, rymmer mycket och smaken förblir bra. Stängningen fungerar också mycket bra. Slits ut snabbt i flaskburarna.

För- & Nackdelar

Bra avslutning
Rymmer mycket
Smaken förblir god
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin sak

- Stephan, 11 juni, 2023

"Annorlunda" drickspip, tar lite att vänja sig vid. Mycket trevlig.

För- & Nackdelar

Drickspip
Format
Automatiskt översatt

5 / 5

Super produkt!

- Taco, 4 juni, 2023

Super produkt till ett bra pris

För- & Nackdelar

Ingen eftersmak av plast
Läckagesäker förslutning
Lätt och behaglig att dricka
Pris
Storlek
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt. Som vi är vana vid från Camelbak

- Patrick, 24 maj, 2023

Fungerar som den ska... enligt min mening dricker den mycket bättre än en flaska med en dragbar pip eller kapsyl

För- & Nackdelar

Inget dragande med tänderna för att få upp den
Smörjer inte
Automatiskt översatt

5 / 5

Helt fantastisk, den nya utvecklingen av vattenflaskor från Camelbak.

- Antoine, 22 maj, 2023

Jag tyckte faktiskt inte att det fanns så mycket att ändra på när det gäller begreppet "vattenflaska". Såg dessa på en men av mig, och det gjorde pique mitt intresse. Beställde 2 stycken, och över förväntan bra! Gamla typen ville ofta förvandla ramen till en klibbig röra på mig, och att dra av locket fick mig ibland att känna att jag drog ut mina tänder. Men med den här är inget av det ett problem. Du kan öppna eller stänga flaskan. På landsvägscykeln / mtb ställer du bara in den för att öppna och noll läckage! Vill du dricka, sätt i munnen och pressa. Precis rätt, spruta inte för hårt. Bara en vattenflaska evolution !!!

För- & Nackdelar

Läcker inte
Lätt att dricka
Automatiskt översatt

3 / 5

Fin flaska med halkfri kapsyl.

- Aryou, 27 april, 2023

Fin flaska med skruvkork. När den är öppen dricker den behagligt. På mig blir det väldigt styvt (fortfarande), så jag kan knappt öppna det med en hand. Detta skulle vara väldigt trevligt när du cyklar.

För- & Nackdelar

Drycker fina
Vacker design
Locket kan vridas med svårighet
Svår att öppna med en hand
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt i rätt flaskbur

- Jurgen, 11 mars, 2023

Jag har flaskhållare som klämmer åt runt den och andra där flaskan sitter löst i den. 750 ml satt fast

För- & Nackdelar

Bra klämbarhet
Läcker inte, inte ens när man kör över kullerstenar
Luktfri
Smaklös
Är smalare än de äldre på 750 ml
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa vattenflaskan på marknaden

- Annemarie, 20 februari, 2023

Superpraktisk, läckagesäker vattenflaska. Bra storlek. Inte alltför tung.

För- & Nackdelar

Behaglig att dricka
Läcker verkligen inte
Lätt att rengöra
Automatiskt översatt

5 / 5

För mig är det vattenflaskan.

- John, 31 januari, 2023

Lätt att dricka genom att klämma på vattenflaskan. På så sätt behöver du inte använda tänderna eller slicka för att få ut något. Rengöring är enkelt, flaskan kan tas isär och allt går bara in i diskmaskinen. Nackdelen är att den sista biten kan vara lite svårare att dricka, men med 2x 710 på landsvägscykeln kan jag som större drickare klara mig utan den lilla sista klunken.

För- & Nackdelar

Lätt att dricka
Tillräcklig volym
Sista resten lite svår att dricka
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt, oöverträffad vattenflaska

- Bitter, 19 november, 2022

Den bästa kolven som finns, sedan jag upptäckte den använder jag bara denna typ av kolv... perfekt membranlock, även när den är öppen läcker den inte en droppe om du inte trycker på kolven.

För- & Nackdelar

Förlorar inte en droppe
Unik Camelbak-kåpa
Utmärkt hållbarhet.
Ingenting
Automatiskt översatt

5 / 5

Superfin vattenflaska

- Priscilla, 20 september, 2022

Mycket trevlig vattenflaska. Många vattenflaskor har en dålig plastsmak. Den här har inte det alls.

För- & Nackdelar

Ingen smak av plast
Läcker inte
Skruvbar kapsyl
Automatiskt översatt

5 / 5

Äntligen ingen smärta längre i mina framtänder

- Bart, 4 september, 2022

När jag använde traditionella vattenflaskor blev mina tänder ömma när jag öppnade dem när jag använde isotoniska drycker. Det är ett minne blott med den här vattenflaskan!

För- & Nackdelar

Lätt att dricka utan att använda tänderna
Skön i handen
Stilren
Att ta isär kapsylen är inte bra för fingrarna
Automatiskt översatt

5 / 5

Vattenflaska med topp utan obehaglig eftersmak

- Huub, 4 september, 2022

Fantastisk vattenflaska som inte ger någon smak till ditt vatten. Dessutom lätt att rengöra eftersom flaskan kan tas isär. Lätt att dricka ur och du kan också låsa den för att förhindra läckage.

För- & Nackdelar

Lätt att rengöra
Stor storlek
Vatten smakar inte som plast
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet har ett pris.

- Ton, 3 september, 2022

Korrekt form, passar bra i handen, läcker inte även när den är öppen, membranet tätar väl

För- & Nackdelar

Känns bra i handen
Läcker inte
Lätt att rengöra
Luktar inte plast
Sitter säkert i flaskhållaren
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra kompakt botten

- Christian, 11 augusti, 2022

Jag vill ha en kompakt flaska på grund av det faktum att jag behöver sätta väskor på mitt övre rörs cykel dua en bikepack-resa, så utrymmet var kort och den här flaskan passar perfekt

För- & Nackdelar

Lätt att bära med sig
Lätt att dricka
Lätt att rengöra
Blir snabbt varm
Automatiskt översatt

4 / 5

Inget krångel och en ren cykel

- Roy, 27 juli, 2022

Med knoppen på toppen vrider du locket helt stängt, vilket gör det enkelt att ta med i väskan eller bilen. Med locket "öppet" läcker det inte längs ramen. Mina kablar påverkades av sockret och fastnade ibland. Detta är nu över. Även en lång grusfärd klarade den utan läckage. Drickning sker genom att klämma på flaskan

För- & Nackdelar

Inga fler läckage på cykeln
Lätt att ta med i väskan eller bilen
Högre pris än för en vanlig vattenflaska
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra dricksflaska

- Kobe, 13 juni, 2022

Bra och robust dricksflaska med praktisk kapsyl

För- & Nackdelar

700 ml
Bra lock, utan att behöva öppna/dra åt det
Solid
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktisk men större än normalt

- Marco, 28 mars, 2022

Bra kvalitet och ventilen är mycket praktisk... var försiktig eftersom de är större än normalt och svåra att få plats med i vissa burar.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Ventil
Dimensionen är större än normalt
Vikt
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin vacker vattenflaska och helt läckagesäker!

- Bernard, 14 februari, 2022

Fina vattenflaskor. Medan mina tidigare vattenflaskor ofta läckte, läcker de här inte en droppe. Du måste vänja dig vid det faktum att du först öppnar ventilen innan du tar flaskan ur hållaren, annars behöver du två händer. Å andra sidan behöver du inte ha låset på, för även då läcker ingen droppe. Korklocket kan tas isär i delar, vilket gör allt enkelt att rengöra. Att ta isär den är lite knepigt i början, men när man väl vet hur man gör är det lätt att göra. Det jag beklagar är att det inte finns vattenflaskor med större kapacitet. Jag kör ofta långa turer och har alltid två 1-liters vattenflaskor med mig. Dessa vattenflaskor har en kapacitet på 710 ml, vilket innebär att jag nu måste "tanka" efter bara cirka tre timmar istället för var fjärde timme.

För- & Nackdelar

Läcker inte
Lätt att rengöra
Utförande
Automatiskt översatt

4 / 5

En mycket bra produkt.

- Chris, 22 september, 2021

Flaska köpt för att ersätta den gamla, som började ruttna (du måste byta dem i så fall). Bra kapacitet (700 ml), passar perfekt i alla flaskburar. Ingen plastlukt, burken verkar solid. Den är inte så dyr, vilket är ett plus. Jag har ett litet klagomål: snabbkopplingsöppningen för att dricka är också den som används för att öppna flaskan, vilket innebär att den kan öppnas "helt" av misstag. Om skruvgängan hade varit omvänd skulle detta inte hända.

För- & Nackdelar

Kvalitet
Priser
Teknik
Snabb öppningsriktning
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra flaska för resan

- Myrthe, 13 augusti, 2021

Lätt att använda när du cyklar.

För- & Nackdelar

Du behöver inte öppna med tänderna
Flaskan tål maskindisk
Lätt att använda
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Drick i munnen istället för över ramen

- Bart, 28 juni, 2021

Camelbak Podium är en vattenflaska med en Jet Valve istället för en kapsyl som du måste dra in och ut. Jet Valve släpper endast igenom vätska när flaskan pressas ihop kraftigt. Det innebär att vätska inte längre stänker ur vattenflaskan när du cyklar och att en klibbig ram är ett minne blott. För att förhindra spill under transport eller i en ryggsäck kan locket också stängas helt. Den här ventilen är lite stel, så se till att flaskan är tom innan du cyklar. Kapsylen kan tas isär helt så att den kan rengöras ordentligt. Med 710 milliliter har du lite mer dryck till ditt förfogande än med de vanliga vattenflaskorna på 500-600 milliliter. Camelbak Podium är verkligen inte den billigaste vattenflaskan, men för mig är den värd varenda euro.

För- & Nackdelar

Inget mer kladd
Lätt att rengöra
Passar perfekt i flaskhållaren
Stor kapacitet
Dyr att köpa
Svårt att täta jetventilen
Automatiskt översatt

3 / 5

Bra koncept, men utförandet är inte perfekt

- Rene, 26 juni, 2021

Fin vattenflaska, bra koncept jämfört med en vanlig vattenflaska, dricker lätt utan att behöva dra upp en lock med tänderna, till exempel. Så i princip bra, men definitivt med några nackdelar: Många lösa delar (locket består av 6 delar), som är svåra att ta isär, och därmed också lite svåra att rengöra. Med sportdryck i vattenflaskan måste detta göras regelbundet för att förhindra mögel. Läppen på vattenflaskan är lite liten (litet grepp) och det är svårt/tungt att öppna den. Om du vrider vattenflaskan till det öppna läget medan den är i flaskhållaren, skruvas locket ibland också av. På grund av lockets utformning kan flaskan inte tömmas helt, en botten på 30-40 ml kvarstår. Kort sagt: mycket trevlig flaska att dricka från på vägen (det viktigaste), men med vissa nackdelar.

För- & Nackdelar

Bra koncept, men utförandet inte perfekt
Dryckerna är bra
Flaskan kan inte tömmas helt
Många lösa delar, svårt att rengöra
Svårt att öppna/stänga
Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärd topp!

- Björn, 16 juni, 2021

Läste recensionerna i förväg och kan bara bekräfta att de är 100% korrekta! Topp bidon!

För- & Nackdelar

100% läckagesäker
Lätt att dricka
Vacker design
Automatiskt översatt

5 / 5

Tillverkad för enkel användning

- Jelle, 13 april, 2021

Inga fler ömma tänder på grund av att man tuggar på bidonhatten.

För- & Nackdelar

Drickbarhet
Hållbarhet
Repor (som alla vattenflaskor)
Automatiskt översatt

4 / 5

Ingen klistrig ram längre

- Mik, 6 januari, 2021

Billigare vattenflaskor läcker alltid och din ram blir kladdig och smutsig. Det gör inte de här. Ibland är det lite besvärligt att vrida dem öppna, men du kan faktiskt lämna dem "öppna". Ett annat plus är att de håller sig tillräckligt rena och drickbara på MTB.

För- & Nackdelar

inte läcka
pris-kvalitet
pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa flaskorna på marknaden

- Matt, 31 december, 2020

Den här flaskan är snygg, lätt att dricka ur under körning och låsbar. Den senaste generationen av vad som utan tvekan har varit de bästa bisons på marknaden i flera år.

För- & Nackdelar

Inget läckage
Lång livslängd
Låsbar
Lätt att använda
Robust
Dyra
Automatiskt översatt

5 / 5

Superbra

- Karl, 21 december, 2020

För- & Nackdelar

Mycket trevlig att använda
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Läcksäker, endast två händer behövs

- Daan, 19 oktober, 2020

Äntligen en läckagesäker vattenflaska. Du behöver dock två händer för att öppna/stänga förslutningen. Inte så praktiskt på cykeln, men jag använder den i roddbåten, så då är det inga problem. Kommer att beställa en till.

För- & Nackdelar

Läckagesäker
Två händer behövs för att öppna/stänga
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa vattenflaskan på marknaden

- Annie Pannie, 4 oktober, 2020

Läcker inte, robust design, lätt, kort sagt: perfekt vattenflaska.

För- & Nackdelar

Läcker inte
Stark
Vacker design
Dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

En nästan perfekt vattenflaska

- Christine, 20 september, 2020

Fin vattenflaska där du kan kontrollera dricksflödet. Perfekt för offroad, droppar inte!

För- & Nackdelar

Bekväm
Droppar inte
Justerbar flödeshastighet för dricksvatten
Vacker design
Automatiskt översatt

5 / 5

Super, läcker inte

- Gwen, 13 september, 2020

Super, läcker inte. Faller inte ur burkhållaren, bra åtdragning.

För- & Nackdelar

läcker inte
Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa vattenflaskan!

- Ide, 12 september, 2020

Efter flera månader är jag mycket nöjd med denna vattenflaska. Den läcker inte, är fin och stor och passar precis i flaskhållaren på min Cube fully MTB.

För- & Nackdelar

Fin och stor
Läcker inte
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp Bidon

- Timo, 8 september, 2020

Verkligen en vattenflaska för hela världen. Inga fler läckor under körningen och därmed ingen mer kladdig röra.

Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastisk flaska

- Tim, 27 augusti, 2020

Perfekt ersättning för ett gammalt podium som jag förlorade

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt dryckesbehållare

- Alex, 25 augusti, 2020

Äntligen en dryckesbehållare som inte ger en unken plastsmak, är lätt att använda och rengöra.

För- & Nackdelar

hållbar
ingen frisättning av smak
ytbehandling
dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastiskt

- Anneke, 11 augusti, 2020

Superbekvämt att använda, bra kvalitet

För- & Nackdelar

Bra värde för pengarna
Lätt att öppna
Robust
Utförande
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket bra kvalitet och mycket praktiskt tack vare låset

- Francis, 4 augusti, 2020

För- & Nackdelar

låsbar
Mycket praktisk
Automatiskt översatt

5 / 5

Läcker inte!

- Jack, 29 juli, 2020

För- & Nackdelar

Ingen smak av plast
Läcker inte
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa flaskan på marknaden!

- Anton, 23 juli, 2020

Riktigt bra flaska både till racer och gravel

5 / 5

Bra munstycke

- Pär, 28 mars, 2017

Kvalitet som är tydlig. De kan branschen o även deras cykelflaskor verkar hålla en högre nivå än andra.

För- & Nackdelar

Munstycket
Vikten kanske?