Omdömen om
BORN Recovery Shake

BORN Recovery Shake
4.7 / 5
Genomsnitt av 39 recensioner
5
13 recensioner
4
2 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

5 / 5

Den godaste återhämtningsdrycken

- Wouter, 29 juni, 2024

Har verkligen provat många drinkar, men den här är verkligen den godaste.

För- & Nackdelar

Verkligen utsökt
Upp snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra förhållande mellan pris och kvalitet

- Noï, 29 april, 2024

En fin shake som inte klumpar sig och som är särskilt bra att dricka efter träning.....

För- & Nackdelar

Lätt att smälta
Skonsam för magen
Automatiskt översatt

5 / 5

Läcker återhämtningsdryck

- Bouke, 18 mars, 2024

Jag använder vaniljsmaken och blandar den med helmjölk. Som en milkshake, jättegott. Jag använder den särskilt efter längre cykelturer.

För- & Nackdelar

Bra för återhämtning efter lång cykeltur
Läcker vaniljsmak
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och snabb service.

- Marjon, 1 mars, 2024

Välsmakande grejer!

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

enligt min mening den bästa återhämtningsdryck som finns.

- Cor, 22 november, 2023

Efter cykelträning eller annan cykelaktivitet använder jag Borns återhämtningsdryck. Du kan göra detta pulver med mjölk eller alternativt havremjölk eller sojamjölk. Jag har använt återhämtningsskakan i flera år med fullständig tillfredsställelse. Och priset på Mantel är alltid utmärkt.

Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd med denna produkt.

- David, 28 augusti, 2023

Efter att ha provat flera återhämtningsskakningar hittade vi äntligen rätt för oss. Min flickvän har ganska snabba tarmproblem men med den här har hon inte haft några problem alls. Smaken är också ganska bra.

För- & Nackdelar

Lättlöslig
Smak
Väl tolererad
Automatiskt översatt

5 / 5

Vill återhämta sig, regenerera och bli redo för morgondagens utmaning

- Chris, 9 april, 2023

Det finns inget värre än att ha problem med tarmarna på grund av din kost under träningspassen! Ännu värre är det när du har avslutat ditt event och inte kan äta för att magen känns som en uppblåst boll. Jag är laktosintolerant och lider av IBS. Efter år av sökande och prova olika produkter, dessa säte helt bekväm i min mage. Jag har inga obehag när jag cyklar eller måste kräkas under eller efter ett extremt träningspass (250 - 600 km cykling). När jag gör mina maratonlopp på 42 km + har BORN-produkter blivit min perfekta vätska. Efter en extrem sport är det fruktansvärt att inte kunna äta! Det saktar ner din återhämtning och för ett flerdagarsevenemang är det inte hållbart! Återhämtningsdrycken är en livräddare för mig. Smaken är god. De BORN-produkter jag har provat är värda att prova.

För- & Nackdelar

Lätt att lösa upp
Lätt för magen
Omedelbar energi - typ
Smak av äkta vanilj
Liten förpackning. Vänligen leverera i 1 eller 1,5 kg
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra grejer

- Vera, 11 juli, 2022

Lätt att använda och god smak

För- & Nackdelar

Det fungerar (tycker jag)
God smak
Ganska dyr
Automatiskt översatt

5 / 5

Köp från Mantel!!!

- Jos, 17 december, 2021

Produkten är bra! Främjar återhämtning snabbt, smaken är bra och det är bekvämt prissatt på Mantel. Kort sagt: rekommenderar starkt att köpa denna produkt på Mantel!

För- & Nackdelar

Främjar återhämtning
God smak
Rimligt prissatt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- René, 16 mars, 2021

God smak, löser sig bra.

För- & Nackdelar

Lätt att använda
Utsökt smak
Liten förpackning/få portioner från förpackningen
Automatiskt översatt

5 / 5

Välsmakande återhämtningsdryck

- Andre, 5 december, 2020

Detta återhämtningsdryckspulver löser sig fint (inga klumpar i shakern) och har en frisk smak (vanilj)

För- & Nackdelar

löser sig lätt
smakar gott
Automatiskt översatt

5 / 5

Superbra återhämtningsdryck

- Patrick, 2 december, 2020

Jag är mycket nöjd med denna återhämtningsdryck. Fungerar extremt snabbt och är välsmakande också.

För- & Nackdelar

Bra löslighet
Lätt smältbar
Snabbverkande
Tydligare snabbare återhämtning
Välsmakande
Liten behållare, innehåll
Automatiskt översatt

5 / 5

god smak

- Martina, 8 november, 2020

Nu när jag börjar cykla mer seriöst vill jag fortfarande se till att jag återhämtar mig bra efter träningen. Pulvret blandas bra med både vatten och mjölk. Båda smakar bra då och jag känner mig inte hungrig senare på dagen så jag är väldigt nöjd med det här

För- & Nackdelar

blandar väl
smak
Automatiskt översatt