Omdömen om
BBB Cycling Loud & Clear Deluxe BBB-15

BBB Cycling Loud & Clear Deluxe BBB-15
4.1 / 5
Genomsnitt av 199 recensioner
5
27 recensioner
4
20 recensioner
3
3 recensioner
2
5 recensioner
1
7 recensioner

Foton från kunder

4 / 5

En bra och högljudd klocka som är lätt att fästa. Skramlar efter ett tag, kan störa

- Kevin, 10 juli, 2024

En bra och högljudd ringklocka som inte tar mycket plats och som enkelt fästs med de medföljande elastiska banden. Med tiden blir den del där ljudet kommer ut något lös, vilket gör att klockan ger ifrån sig ett konstant ljud på ojämna vägsträckor. Detta kan uppfattas som distraherande, särskilt i en grupp.

För- & Nackdelar

Högt ljud
Kompakt
Lätt att fästa
Bakslag i bubblan över tid
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra förvärv

- Peter, 18 juni, 2024

Lätt att använda och fint klart ljud.

För- & Nackdelar

Bra högt och klart ljud
Enkel montering
Rimligt pris
Vacker klocka
Kunde vara något större
Automatiskt översatt

4 / 5

En dörrklocka som gör jobbet

- GDC83, 9 mars, 2024

Används på gångvägar.

Automatiskt översatt

4 / 5

Liten vacker klocka med högt ljud

- Hans, 31 augusti, 2023

Fin klocka som fungerar bra med tunna handskar. Ljudet är högre och lägre än BBB-16.

För- & Nackdelar

församling
högljudd
liten
människor rör sig fortfarande inte åt sidan
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- F.L., 27 juli, 2023

Stor klocka

För- & Nackdelar

Bra pris
enkel
Högljudd i torrt väder
När det regnar ger klockan betydligt mindre ljud ifrån sig
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra klocka och bekräftelse!

- Dennis, 21 juni, 2023

Har länge letat efter en klocka som passar lätt runt styret på en landsvägscykel. Den här har ingen hållare men ett elastiskt fäste.

För- & Nackdelar

Topp!
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad den ska göra.

- Johan, 2 juni, 2023

Cykelklocka som är lätt att fästa. Något mjuk i ljudet.

För- & Nackdelar

Lätt att fixa
Ting
Ger viss eftergivlighet genom fästet.
Lätt att plocka upp.
Automatiskt översatt

4 / 5

Liten och fin

- Wouter, 24 maj, 2023

På var och en av mina sportcyklar har jag denna klocka. För priset behöver du inte stå ut med den. Ökar säkerheten och minskar irritationen för andra trafikanter. Tyvärr har allt fler människor musik på sig i trafiken, vilket naturligtvis inte är någon match för en ringklocka....

För- & Nackdelar

Kan fästas nästan var som helst
Kompakt
Tillräckligt med ljud
Automatiskt översatt

4 / 5

Bullrig enhet!

- Gert, 23 maj, 2022

Fin klocka till ett bra pris, jag måste ofta ringa på den två gånger. Men jag är säker på att det inte alltid beror på klockan.

För- & Nackdelar

Högljudd
Naturligtvis extremt aerodynamisk
Vackert liten
Elcyklister med dåliga öron kan inte höra dig
Passar inte runt den tjocka delen av mitt styre
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra klocka för sitt pris

- Bavo, 19 december, 2021

Klockan är tillräckligt hög för att höras bra och är också lätt att få på och av cykeln. Synd dock att den börjar skallra lite efter en viss tids användning. Det stör lite grann!

För- & Nackdelar

lätt att ta bort från cykeln
tillräckligt högljudd
börjar skramla
Automatiskt översatt

4 / 5

Rekommenderas varmt

- Bram, 16 juni, 2021

Till skillnad från tidigare modell har denna en hög klocka, väl hörbar..att ringa en gång är tillräckligt.

För- & Nackdelar

Hög klocka, lätt att höra
Liten
Ingen hittills
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- Carolien, 23 mars, 2021

Använder klockan för på min landsvägscykel. Ibland hör äldre personer inte ringklockan trots att den är ganska högljudd.

För- & Nackdelar

Enkel men effektiv
Passar landsvägscykel
Äldre människor hör ibland ändå inte ringklockan
Automatiskt översatt

4 / 5

Gör vad som förväntas av den

- Mario, 10 mars, 2021

Tydligt hörbar under cykling.

För- & Nackdelar

Passar bra på racingstyren
Tillräckligt högljudd
Automatiskt översatt

4 / 5

Högtalande cykelklocka, men mindre bra vid frost

- Erik, 27 januari, 2021

Jag har använt denna cykelklocka på min vägcykel i ungefär ett år till stor tillfredsställelse. Klockan är väldigt hög, så även vid högre hastigheter kan äldre människor höra dig komma i tid. På grund av den goda erfarenheten köpte jag också klockan för min mountainbike, men med det märkte jag att om klockan är fuktig under frost blir den frusen och gör sedan inget ljud alls.

För- & Nackdelar

Högljudd
Snygg
Solid fästanordning
Inget ljud vid frost
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor klocka

- Enrico, 22 december, 2020

Bra klocka till min nya mtb. Enkel montering och bra ljud. Fortfarande praktiskt på upptagna cykelvägar!

För- & Nackdelar

Buller
Montering
Storlek
Hållbarhet
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra cykelklocka ... stör inte när du cyklar och gör sitt jobb som det ska

- Gunther, 3 december, 2020

Har alltid blivit bra och korrekt behandlad på mantle.så oroa dig inte.tack Mantle team!!!!

Automatiskt översatt

4 / 5

Bältet är högt och lätt att fästa

- Tessa, 2 oktober, 2020

För- & Nackdelar

Bälte högt
Lätt att fästa
Liten
Automatiskt översatt

4 / 5

hög klocka

- Jos, 1 augusti, 2020

hög klocka och lätt att höra. Den är inte för stor och därför lätt och snabb att placera.

För- & Nackdelar

Bra ljud
Högt
Automatiskt översatt

4 / 5

Enkel men tyst klocka

- Joeri, 22 juli, 2020

Lätt att installera på olika diametrar, men hon är inte särskilt högljudd.

För- & Nackdelar

flexibilitet
installation
relativt tyst
Automatiskt översatt

4 / 5

Vel ljud

- Gert, 5 juli, 2020

Svår att montera. Inte särskilt användarvänlig. Klockan går av när man går över en bula. Priset är konkurrenskraftigt. I andra butiker 40% dyrare.

För- & Nackdelar

ljud
pris
hanterbar
montering
Automatiskt översatt