Dela

Craft Cykelkläder 2017

Crafts cykelkläder används flitigt under årets vårklassiker och Grand Tours. De förser nämligen det tyska WorldTour-laget BORA-Hansgrohes cykelkläder. På Peter Sagans världsmästartröja kan du i år alltså se Craft-loggan på bröstet! Vår Stefanie berättar mer om denna säsongs Craft-cykelkläder.

Craft har cykelkläder för landsvägscyklister och mountainbikeåkare. De står ut med denna stilrena, enkla klädkollektion som ger hög kvalitet till ett bra pris.

Crafts cykelkläder för landsväg
Crafts cykelkläder för landsväg

Samma gäller för baslagren. Om vi skulle välja kläder och färger för säsongen 2017, lutar mycket åt Craft Verve-kollektion som vi verkligen gillar looken och smarta lösningar hos.

Crafts cykelkläder för mountainbike
Crafts cykelkläder för mountainbike

Craft Verve Glow Bibshorts

Verve Glow Bibshorts är ett nytillskott i Crafts cykelklädeskollektion. En cykelbyxa för den entusiastiska landsvägscyklisten som inte kommer ut förrän solnedgången.

Cykelbyxan har även en så kallad “bodymapped” design som applicerar stöd till de viktigaste muskelgrupperna. De elastiska egenskaperna av cykelbyxan gör att de anpassar sig efter dina musklers rörelser.

Craft Verve tröja och cykelbyxa är en bra kombo när du vill stå ut på de sena kvällsträningarna.
Craft Verve tröja och cykelbyxa är en bra kombo när du vill stå ut på de sena kvällsträningarna.

Applicerandet av denna teknik (lycra) sker även i Crafts andra modeller. Tyget andas och, eftersom nedre delen av ryggen är öppen, ger excellent ventilation.

Verve Glow är avslutad med reflekterande detaljer som hjälper dig stå ut i mörka förhållanden. Ett superbt val för den entusiastiska landsvägscyklisten!

Craft Verve Regnjacka

Craft Verve regnjacka är lätt, totalt vind- och vattentät och väldigt elastisk. För att göra den helt vattentät och ändå andas är Verve försedd med tejpade sömmar.

Craft Verve cykelkläder för regn
Håll dig väl synlig i regniga förhållanden.

Den orangea färgen, som är mycket populär i år, står ut och är riktigt sommrig. Svepskäl funkar längre för att undvika regncykling!

Craft Verve Glow Jersey

En del av Craft Verve-serien är den nya Glow-tröjan. En bodymapped design (som med cykelbyxan) som använder sig av avancerade material.

Snyggt placerade reflekterande element på Craft Verve Glow-tröjans rygg
Snyggt placerade reflekterande element på Craft Verve Glow-tröjans rygg.

Färgen, formen och de reflektiva detaljerna sitter perfekt på Verve Glow cykelbyxa.

Craft Verve cykelkläder
Vi hoppas se Crafts cykelkläder längst fram i proffsklungan, på både klassikerna och touren.

Du kan välja mellan det mörka setet, avsett för cyklister som inte vill cykla i starka färger. Alternativet är den starkt slående orangea färgen som Verve-regnjackan är försedd med.

Craft Cykelkläder – Baslager

Genom att använda ett baslager hjälper du din kropp att hålla rätt temperatur. Vi älskade förra årets Craft Active Extreme 2.0 och vi har glada att detta Crafts “must have”-baslager har utvecklats ytterligare. Axlarna och armhålorna har utrustats med olika material som underlättar både ventilation och rörelsefrihet.

Craft Active Extreme cykelkläder
Ventilation där du behöver det som mest.

Förutom Active Extreme 2.0, har Craft även Cool Intensity RN med korta ärmar eller helt ärmlös. Craft Cool Intensity RN SS (Short Sleeve) är tillverkad i ett tunt, lätt och funktionellt polyestermaterial med unika CoolMax Air Technology.

Craft Cool Intensity cykelkläder
Craft Cool Intensity baslager

Tröjans material är tillverkat i fiber som andas superbt och kan snabbt förflytta svetten från din hud. Perfekt för högintensiv träning under varma sommardagar.

Dela
Olle Vastbinder

Olle Vastbinder

Du hittar mig cyklandes i princip varje dag. Jag jobbpendlar från Nijmegen till Mantels huvudkontor i Arnhem var dag, i ur och skur. Oftast på racer, men cykelcross om årstiden kräver. Det upphör givetvis inte på helgen, då tar jag racern eller mountainbiken för att få mina kilometer. Det roliga är att jag som bloggare (och copywriter SEO) kan testa diverse ny utrustning. Om du inte hittar mig utomhus på cykelnär det förmodligen för att jag sitter inne och svettas med Zwift. Och dessutom har jag förmånen att kalla det arbete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related posts


Most viewed

28 Januari 2017 3747

Jag brukar inte ta med mig jobbet hem, men när man får frågan om att ta med sig Garmin Edge …