Deel dit bericht

Craft fietskleding 2017 - Glow voor zichtbaarheid en comfortabele baselayers

8 April 2017

Craft kom je dit voorjaar veelvoudig tegen in de voorjaarsklassiekers en de grote rondes. Ze zijn kledingleverancier van de Duitse Worldtour-ploeg BORA - Hansgrohe. Op de borst en schouders van niemand minder dan Peter Sagan prijkt dit seizoen het Craft-logo! Onze Stefanie vertelt je meer over de Craft fietskleding van komend seizoen.

Craft heeft fietskleding voor racers en mountainbikers. Ze vallen ieder seizoen op met een rustige egale kledinglijn van hoge kwaliteit voor een goede prijs.

Craft fietskleding voor op de racefiets
Craft fietskleding voor op de racefiets

Dat gaat ook op voor de onderkleding. Als we mogen kiezen uit de kleding en kleur voor het nieuwe seizoen 2017, dan valt de Craft Verve kledinglijn op met enkele mooie nieuwe ontwerpen.

Craft fietskleding voor op de MTB
Craft fietskleding voor op de MTB

Craft Verve Glow Bibshort

De Verve Glow Bibshort is nieuw binnen de fietskleding van Craft. Een broek voor de fanatieke wielrenner die vaak na zonsondergang pas de weg op kan om te trainen.

De broek heeft een zogenaamd 'bodymapped'-ontwerp dat de belangrijkste spiergroepen onder druk houdt. Het elastische vermogen van de broek zorgt er voor dat de broek zich aanpast aan de vervorming van de spieren.

De Craft Verve Bibshort en shirtis een heerlijke set waarmee je dit voorjaar ook in de avonden goed zichtbaar bent.
De Craft Verve Bibshort en shirt is een heerlijke set waarmee je dit voorjaar ook in de avonden goed zichtbaar bent.

Je vindt de toepassing van deze techniek (LYCRA) ook terug in andere modellen van Craft. De stof ademt goed en gezien de achterkant op de onderrug open is, zal de broek ook goed ventileren.

De Verve Glow is afgewerkt met reflecterende details zodat je beter zichtbaar bent in donkere omstandigheden. Een echte top broek voor de fanatieke wielrenner.

Craft Verve Rain Jacket

De Verve Rain Jacket van Craft is licht van gewicht, volledig wind- en waterbestendig en erg elastisch. Om volledig waterbestendig te zijn heeft de Verve getapete naden, maar blijft hij wel een goede ventilatie bieden.

Craft Verve Rain fietskleding
Tijdens regenachtig weer wil je goed zichtbaar zijn op de weg.

De kleur oranje, de kleur van dit seizoen, valt goed op en geeft daarnaast de frisheid van de zomer weer. Geen reden meer om met regen je vertrek uit te stellen!

Craft Verve Glow Jersey

Binnen de Verve-serie vinden we verder ook de erg mooie Craft Verve Glow Jersey. Een bodymapped ontwerp (net als bij de bibshort) met geavanceerd materiaal.

Mooi geplaatste reflectoren op de rug van het Craft Verve Glow shirt.
Mooi geplaatste reflectoren op de rug van het Craft Verve Glow shirt.

Kleur, vorm en reflecterende details sluiten perfect aan bij de Verve Glow Bibshort.

Craft Verve fietskleding
Van het voorjaar tot en met de Tour hopen we de kleding van Craft natuurlijk vooraan te zien in het peloton.

Je hebt de keuze tussen de donkere set, precies voor wielrenners die liever niet in opvallende kleuren rond willen rijden. Of je kiest voor de kleur oranje van het Verve Rain Jacket.

Craft fietskleding - onderkleding

Het dragen van een baselayer is belangrijk voor het lichaam om de temperatuur optimaal te houden. We schreven vorig jaar al positief over de Craft Active Extreme 2.0. We zijn blij om te zien dat deze must-have baselayer van Craft dit jaar is doorontwikkeld. Rondom de schouders en onder de oksels is handig gebruik gemaakt van andere stoffen wat de pasvorm op de fiets en ventilatie ten goede komt.

Craft Active Extreme fietskleding
Ventilatie daar waar je het meest nodig hebt.

Naast de Active Extreme 2.0 heeft Craft de Cool Intensity RN met korte mouwen of zonder mouwen. De Craft Cool Intensity RN SS (korte mouw) is gemaakt van dun, lichtgewicht en functionele polyesters met een unieke CoolMax Air technologie.

Craft Cool Intensity fietskleding
Craft Cool Intensity baselayer

De stof van het shirt is gemaakt van vezels die uitstekend ventileren en transpiratie kunnen afvoeren. Ideaal voor trainingen met hoge intensiteit tijdens de warme dagen.

Wat vind je van dit blog artikel?

Deel dit bericht

Stefanie Lemmens

Stefanie Lemmens

Ik ben een fanatieke sporter en niet alleen op de fiets. Ik vind het heerlijk om kilometers te maken en dan niet op mijn gemakje. Met mijn oude racefiets kom ik de zomerdagen wel door. Maar eigenlijk ben ik meer een "hippe" fietser. Als het er maar mooi en leuk uitziet. In de winter gewoon weer op de fiets te vinden tijdens de spinninglessen.

Gerelateerde berichten

Openingsevent: Vier het nieuwe fietsseizoen in Superstore Rotterdam

29 Februari 2024

Kom op zaterdag 23 maart langs bij Superstore Rotterdam en vier met ons de opening van het nieuwe fietsseizoen! Op 23 ...

De mooiste winterroutes op de (elektrische) fiets

2 Februari 2024

Ontdek de winter op de fiets ...

Comfortabel en stijlvol op pad met de nieuwe GripGrab fietskleding en accessoires

26 Januari 2024

Stap uit je comfortzone en omarm alle weersomstandigheden met de nieuwste fietskleding en accessoires van GripGrab ...