Omdömen om
Topeak TopLoader

Topeak TopLoader
4.5 / 5
Genomsnitt av 26 recensioner
5
12 recensioner
4
6 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
1 recension

Foton från kunder

1 / 5

Dålig kvalitet

- Laurent, 6 juli, 2024

Mycket besviken på den här produkten, som jag bara använder nu, nästan ett år efter att ha köpt den. Första utflykten i regnet för att förbereda sig för ett Gravel-evenemang och väskan är genomblöt trots regnkappan: skräp. Dessutom fladdrar den runt, den är inte styv alls, den är för bred och nuddar knäna.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Laurent, 8 september, 2023

Mycket bra topprörsväska till ett rimligt pris.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt, valuta för pengarna

- Lech, 17 april, 2023

Fint, robust material.

För- & Nackdelar

Håller tillräckligt
Kommer inte i vägen
Sitter bra
Inte vattentät, men levereras med ett fodral
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderas varmt!

- Kristian, 23 augusti, 2022

Det är en trevlig väska som kan fästas ordentligt på cykeln.

För- & Nackdelar

Bilaga
Format
Automatiskt översatt

4 / 5

Snygg väska på toppröret, men några saker att tänka på

- Bo, 5 juli, 2022

Trevlig väska som rymmer dina vanliga saker som telefon, snacks och extra remmar. Det enda är att den främre remmen är alldeles för lång (jag kanske klipper av den) och plastöglorna på steget kan potentiellt gnugga mot din ram. För att förhindra att det gnuggar mot ramen satte jag lite bar tape mellan dem.

För- & Nackdelar

Passar perfekt bakom ratten
Perfekt för snacks och telefon
Stor
Den främre remmen är mycket lång
Plastdelen av remmarna kan slå i ramen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra påse

- Benjamin, 6 juni, 2022

Bra påse. Använde den mest för mat och solglasögon

Automatiskt översatt

5 / 5

Praktisk väska av god kvalitet. Rekommenderas varmt!

- Bert, 19 maj, 2022

Superpraktisk och skön stabil väska! Plats för telefon, nycklar, korthållare och några energibars och frukostkakor. Verkligen perfekt! Den enda nackdelen är att regnskyddet är gömt i sidan, vilket innebär att väskan kan bli lite bred när den är full och att du ibland träffar väskan med knäet (så ta av regnskyddet eller fyll inte väskan).

För- & Nackdelar

Bra storlek
Solid
Stabil
Lite bred på grund av regnskydd
Automatiskt översatt

5 / 5

Snygg ramväska för till exempel Powerbank!

- Mathèl, 16 augusti, 2021

Mycket bra material, ser ut, känns och är robust

För- & Nackdelar

Förvaringsutrymme uppdelat med skiljevägg
Går inte att skjuta
Massor av förvaringsutrymme
Kardborrebandet är mycket långt, mindre attraktivt efter att det klippts av
Automatiskt översatt

4 / 5

Stor väska

- Marco, 27 juli, 2021

Jag misstog mig för storleken på väskan, men gjorde sedan tacksamt bruk av den genom att stoppa ner mindre i min skjorta.

För- & Nackdelar

Lätt att använda när du cyklar
Står stadigt på toppröret
Större än förväntat
Egentligen lite för stor
Automatiskt översatt

5 / 5

hög kvalitet enkel åtkomst under körning

- Jonathan, 25 juli, 2021

lätt att komma åt under körning

För- & Nackdelar

hög kvalitet
öppning på ovansidan
solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Topeak Toploader är en topplastare

- Hugo, 21 juli, 2021

Lätt att (de)montera, tillräckligt med utrymme för telefon, betalkort, miniverktyg, laddare, sladd och mycket mer!

För- & Nackdelar

går in mer än du förväntar dig
lätt att komma åt när man cyklar
stabil
inte vattentät (regnskydd ingår)
Kardborrefliken för lång (kan klippas till rätt storlek)
Automatiskt översatt

4 / 5

Bekväm och användarvänlig

- Koen, 15 juli, 2021

Mycket trevlig och användarvänlig som extra förvaring under längre cykelturer. Allt som behöver vara till hands snabbt är greppat på nolltid medan du cyklar. Passar exakt och går snabbt att montera/montera isär

För- & Nackdelar

Användarvänlig
Mjukt tyg på insidan för värdesaker
Robust
Snabb åtkomst till dina förnödenheter
Var försiktig när du fäster den på röret
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller förväntningarna till fullo.

- Jan Pieter, 29 juni, 2021

Användbar för förvaring av telefon, powerbank och eller solglasögon. Nycklar etc.

För- & Nackdelar

Kompakt
Lätt att fästa
Praktiskt regnskydd
Automatiskt översatt

4 / 5

Snygg väska, perfekt storlek för att bära telefon, nycklar och plånbok.

- Fietsertje, 21 juni, 2021

Bra storlek för att bära mediciner. Lätt att justera med kardborrebanden. Enda nackdelen är de hårda plastdelarna som remmarna går igenom. Detta kan repa din lack. Vi satte tejp under för att förhindra detta. Om de hade lagt någon form av gummibeläggning på dessa plastbitar, skulle det ha varit 5 stjärnor för mig!

För- & Nackdelar

Format
Kardborreband
Regnskydd
Hårda plastbitar
Automatiskt översatt

5 / 5

Vacker och effektiv

- Geurt, 21 januari, 2021

Sitter bra, nödvändiga saker kan förvaras inuti

För- & Nackdelar

Sitter fint på cykeln
Tillräckligt stor
Vattentät
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Äntligen tomma bakfickor

- Xynergie, 13 oktober, 2020

Bra förvaringsväska för saker som du hoppas att du inte behöver under resan. (Till exempel reservdäck, takers, luftpatroner, verktygstips, telefon.

För- & Nackdelar

Ingen genomskinlig topp för telefonen.
Automatiskt översatt

5 / 5

mycket bra praktiskt för mobiltelefon id-kort + snack

- JAN, 24 juli, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

erbjuder gott om förvaringsutrymme för småsaker och livsmedel

- Dirk, 9 juli, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Smidig för snabb åtkomst till telefon och betalmedel mm.

- Martin, 22 maj, 2020

Jag gillar den. Lätt att snabbt få upp telefonen eller kontokort när man är ute och cyklar. Den ska inte vara vattentät, utan mer vattenavvisande vilket jag inte ser som nåt bekymmer vid enklare dagsturer. Skulle jag däremot cykla ett par dagar under mer regnintensiva perioder så skulle jag nog överväga någon annan vattentät väska.

För- & Nackdelar

Bra pris
Snabb åtkomst till prylar som telefon
Snygg
Inte vattentät