Omdömen om
Topeak Mini 20 Pro

Topeak Mini 20 Pro
4.5 / 5
Genomsnitt av 68 recensioner
5
9 recensioner
4
8 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
1 recension

5 / 5

Fin lättviktig omfattande uppsättning

- Dennis, 11 augusti, 2023

Kompakt set med olika tillvalsmöjligheter

För- & Nackdelar

Får plats i liten sadelväska inkl. innerrör
Låg vikt
Torxc och imbus
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra verktyg för resan

- Ivo, 2 juni, 2023

Jag har haft verktyget i 1 vecka och har inte behövt det än.

För- & Nackdelar

Komplett
Omslag
Relativt tung
Automatiskt översatt

5 / 5

Solid multiverktyg

- Jonas, 31 maj, 2023

Beställde och behövde tyvärr samma vecka efter ett fall med MTB. Jag kunde reparera min kedja på plats med detta verktyg och ta bort min sadel eftersom sadelstolpen hade brutits av och den var vass. sedan kunde jag fortsätta genvägen hem

För- & Nackdelar

Handy
Kompakt
robust
Automatiskt översatt

1 / 5

Kompakt men stål av dålig kvalitet.

- J., 19 november, 2021

23 år gamla Topeak Multitool hade spökdata. Jag tänkte beprövad kvalitet Topeak så köp en annan Topeak. Tyvärr, byte av 1 kedja redan kedjestansen kunde inte klara. Stiftet bröts av.

För- & Nackdelar

Kompakt
Kedjeverktyg av dålig kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra investering

- William, 8 oktober, 2021

Jag har inte använt den ännu och kommer förhoppningsvis inte att behöva göra det inom den närmaste tiden, men att ha den gör att jag känner mig lugn

För- & Nackdelar

Kompakt
Relativt lätt
Automatiskt översatt

4 / 5

Topp för MTB eller gravelcykel

- Bram, 14 juni, 2021

Helt okej. Inte riktigt lätt, men då är det mycket på det. För att ta på gruscykel eller mtb är detta toppen. Kanske lite för tung och även för många onödiga delar för landsvägscykel.

För- & Nackdelar

allt du behöver finns där,
känns mycket solid
kedjeverktyg finns också
massor av verktyg i 1
mycket kompakt
inte superlätt
Automatiskt översatt

5 / 5

Den är mycket vacker och fint bearbetad

- Noah, 13 juni, 2021

Detta multiverktyg är mycket kompakt och har allt som behövs.

För- & Nackdelar

Kompakt
Perfekt för cyklister
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Cyprien, 28 maj, 2021

bra produkt, lite svår att veckla ut i början.

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
kompakt
ljus
lite svårt att veckla ut i början
Automatiskt översatt

4 / 5

Ett måste i din sadelväska.

- Evert, 30 mars, 2021

Bara justera eller justera något. På ett ögonblick. Som tur är har jag inte använt kedjefixeringsfunktionen än.

För- & Nackdelar

Alla viktiga funktioner finns på den
Bra.
Kompakt
Lite vinglig.
Automatiskt översatt

4 / 5

Lyckligtvis behöver vi inte använda den ännu

- Henri, 27 september, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt produkt!!!

- Adam, 17 augusti, 2020

Detta är litet, lätt och verkligen fantastisk kvalitet! Verkligen imponerad av mitt första köp från Mantel!

För- & Nackdelar

Lättviktare
Liten
Massor av funktioner
Robust
Icke
Automatiskt översatt

4 / 5

Komplett, kompakt och praktisk

- Jérôme, 12 augusti, 2020

Mycket bra verktygssats. Ganska komplett. Liten storlek, lätt att bära.

För- & Nackdelar

Kompakt
Komplett
Kvalitet
Automatiskt översatt

4 / 5

Komplett, kompakt och praktisk

- Jérôme, 12 augusti, 2020

Mycket bra verktygssats. Ganska komplett. Liten storlek, lätt att bära.

För- & Nackdelar

Kompakt
Komplett
Kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

bra produkt utmärkt leverans

- Helen, 11 augusti, 2020

köpt för son så att jag inte kan kommentera användningen men han säger att det är bra kvalitet

Automatiskt översatt

4 / 5

Robust, gediget material, vad du hoppas på.

- Tine, 11 augusti, 2020

För- & Nackdelar

Kompakt
Robust, gediget material
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd med den!

- Ali, 3 augusti, 2020

Lätt och perfekt - har allt på den som jag behöver

För- & Nackdelar

Liten
Ljus
Rimligt prissatt
Automatiskt översatt

5 / 5

Otroligt robust, rimligt lätt och fin liten storlek.

- Sjors, 28 juli, 2020

Verkligen ett topp minitool, har allt du behöver för mindre reparationer. Dessutom lätt och smidig och känns bombsäker. Den här kommer att hålla ett tag, misstänker jag.

För- & Nackdelar

Har ett kedjeverktyg
Liten
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra verktyg

- Barry, 23 juli, 2020

Har använt kedjeklyvaren två gånger hittills, helt perfekt.

För- & Nackdelar

Gör jobbet
Automatiskt översatt