Omdömen om
Tacx Ciro

Tacx Ciro
4.6 / 5
Genomsnitt av 111 recensioner
5
41 recensioner
4
19 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Mycket bra produkt

- Randy, 8 juli, 2024

Snabb leverans, valuta för pengarna!

För- & Nackdelar

God kvalitet
Solid
Vacker design
Grov design
Automatiskt översatt

5 / 5

Pålitlig på dåliga vägar, håller flaskan väl

- Niels, 5 juli, 2024

Sitter åt bra runt vattenflaskan, snyggt utförd och lätt. Som alltid med Tacx

För- & Nackdelar

Lätt
Sitter åt bra runt vattenflaskan
Automatiskt översatt

5 / 5

Top är supernöjd med det

- Jaro, 18 juni, 2024

Är nöjd med den

För- & Nackdelar

Lätt att fästa
Mycket robust
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra flaskhållare som klämmer fast din vattenflaska mycket bra.

- Ruben, 8 april, 2024

Köptes specifikt för att hålla mina vattenflaskor säkert under Flandern runt, vilket fungerade bra. Lämplig för Elite-flaskor

För- & Nackdelar

Inte dyr
Klämmer mycket bra
Ljus
Ser bra ut
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt, håller vattenflaskan bra

- Jan, 21 mars, 2024

Utmärkt, håller vattenflaskan bra

För- & Nackdelar

snygg och tät
Automatiskt översatt

3 / 5

Valuta för pengarna under mina förväntningar

- Frederick, 17 mars, 2024

Min burk med standarddiameter verkade vara för stor för burkhållarens diameter. Resultatet blev repor och skavmärken.

Automatiskt översatt

4 / 5

En bra flaskbur till ett bra pris.

- Huib, 24 februari, 2024

Fin flaskhållare som gör vad den ska, klämmer fast din flaska. Inte för hårt. Nackdelen är dock att höjden inte kan justeras, så på min cykel (canyon grizzl) slår flaskorna varandra.

För- & Nackdelar

Klämmer bra
Snygg design
Inte justerbar
Automatiskt översatt

5 / 5

Vacker, lätt och funktionell

- Mischa, 27 december, 2023

Hade också köpt dessa flaskburar för min vägcykel och var mycket nöjd med dem. Nu är de också på min gruscykel. Flaskorna håller sig på plats mycket bra, även i tuff terräng.

För- & Nackdelar

Klämmer bra
Ljus
Prisvärd
Subtil
Vacker
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt, snygg design och funktionell

- Manuel, 7 oktober, 2023

Jag var tvungen att ändra mina tidigare flaskburar (Tacx Deva) eftersom de från användning har gjutits till flaskorna jag hade, jag köpte nya Camelback Podium 710 flaskor och de är smalare, de använda Deva-orna höll dem inte bra för mtb-användning. Med de nya (Tacx Ciro) flaskorna är ordentligt fastsatt men med tillräckligt spelrum för att få kapseln in och ut, med den extra bonusen att vara lättare än Deva och har en modern och funktionell design, de kommer också med rostfritt stål skruvar, en stor detalj som andra tillverkare inte har.

Automatiskt översatt

5 / 5

Helt i topp

- Aron, 19 augusti, 2023

Fungerar bra för vanliga vattenflaskor

För- & Nackdelar

Kompakt
Ljus
Solid
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra hållare, inte för dyr.

- Nick, 12 augusti, 2023

Den uppfyller alla mina förväntningar. Flaskhållaren håller vattenflaskorna stadigt och säkert, men de är fortfarande lätta att greppa när du cyklar. Fastsättningen av flaskhållaren är också bra och känns robust. Gediget material.

För- & Nackdelar

Bekväm att ta tag i och sätta tillbaka under cykling
Bra passform
Stark
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris/kvalitet-förhållandet är fantastiskt

- Gerben, 26 juni, 2023

Håller min vattenflaska helt bra och det är vad den är gjord för. Mycket lättare än min tidigare flaska bur, så i mitt sinne jag också går mycket hårdare. Ibland tittar jag också bara på flaskhållaren för att filosofera om meningen med livet.

För- & Nackdelar

Fin och lätt
Fungerar också bra (på en tengel) som en ryggskrapa
Trevlig och styv
Ingen chakrakalibrering ingår
Automatiskt översatt

5 / 5

Prima innehavare

- Daniel, 19 juni, 2023

I tegenstelling tot andere reviewer: al mijn bidons van diverse merken passen erin. Som andra innehavare går cykeln väl moeizamer på cykelendrager

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra flaskhållare

- Bart, 18 juni, 2023

Monterad 2 på min mountainbike. Flaskorna sitter bra på plats.

För- & Nackdelar

Klämmer fast bra
Lätt att montera
Kan inte justeras
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och enkelt

- Jerome, 24 maj, 2023

Bra och robust flaskhållare som passar bra ihop med min cykel

För- & Nackdelar

Bra neutral färg
Mycket robust
Märket borde inte ha varit så tydligt på bilden
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra flaskhållare

- Alfred, 21 maj, 2023

Lätt och kompakt flaskhållare.

För- & Nackdelar

Bra passform
Kompakt
Robust
Automatiskt översatt

4 / 5

Fin flaskhållare, värd sina pengar

- Judie, 3 maj, 2023

Bra flaskhållare, flaskan sitter fint och stadigt på plats.

För- & Nackdelar

Flaskan sitter fint och säkert
Matchar min cykel fint
Superlätt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket solid produkt

- Bart, 19 april, 2023

Flaskorna sitter säkert fast så att de inte lossnar under en skumpig resa. Hållarna är lätta men robusta. Jag är nöjd med dem!

För- & Nackdelar

god kvalitet
lätt men robust
Vattenflaskor sitter stadigt fast
flaskan något svårare att ta bort
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin produkt

- Michiel, 17 mars, 2023

Fina flaskhållare. Passar bra till min aero cykel i raw carbon.

För- & Nackdelar

Ljus
Passar bra
Vacker design
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Roderick, 11 mars, 2023

2 köpte för att sätta på min Canyon. Slutresultatet är vackert och cykeln har bara ökat 40gr i vikt.

För- & Nackdelar

Passar bra på cykeln
Väger lite
Automatiskt översatt

5 / 5

Det här är andra gången jag tar dem, fantastiskt!

- Michael, 22 januari, 2023

Det här är andra gången jag tar dem, fantastiskt!

För- & Nackdelar

Låg vikt
Utformning
Utmärkt stabilitet för vattenflaskor
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pris och coolt utseende.

- Roel, 24 december, 2022

Passar bra med min ram. Ser bra ut, mycket lätta och enkla att installera. Bra värde.

För- & Nackdelar

Lätt att installera
Ser bra ut
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag rekommenderar denna produkt!

- Sander, 19 september, 2022

Flaskan sitter mycket säkert i hållaren, samtidigt som jag enkelt kan få ut min flaska under körning.

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Flaskan sitter mycket säkert i hållaren
Lätt att montera och bekväm att använda
Kan endast fästas på 1 sätt
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör ett ädelt intryck

- CX, 15 september, 2022

stor, relativt lätt och ädel produkt

För- & Nackdelar

ädel
billig
lätt
Ta flaskan för små ramar
Automatiskt översatt

5 / 5

Stor

- Ben, 17 augusti, 2022

En mycket solid och vacker flaskbur, lätt att montera.

För- & Nackdelar

Besökte Mantel shop och beställde flaskhållare.
Denna kom redan nästa dag.
Mantel personal super vänlig och hjälpsam
Automatiskt översatt

4 / 5

Trevlig flaskhållare till ett bra pris

- Maikel, 11 april, 2022

Bytte från Tao till Ciro. 1 av de 2 hållarna var felaktig och Tao är inte längre tillgänglig att ta tag i och placera båda vattenflaskorna under den första turen var bra. Flaskan är väl klämd. Design är också trevligare än Tao. Hållbarhet återstår att se.

För- & Nackdelar

Flaskan är väl fastklämd
Flaskan enkel/lätt att installera
Förhållande mellan pris och kvalitet
Form
Ej justerbar
Automatiskt översatt

4 / 5

elegant sak

- Frank, 29 mars, 2022

trevlig och tät flaskhållare, som fungerar bra. jag tycker att klämningen är lite för hård, jag tar bara ut min flaska med ganska stor kraft jämfört med andra flaskhållare och du måste faktiskt trycka in den igen istället för att glida in den.

Automatiskt översatt

4 / 5

Ser bra ut

- Cor, 10 februari, 2022

Uppfyller förväntningarna

För- & Nackdelar

Håll vattenflaskorna väl på plats
Ser bra ut
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket nöjd!

- Mathieu, 24 januari, 2022

Mycket nöjd, bortsett från den ansträngning som krävdes för att ta bort behållaren.

För- & Nackdelar

Behållaren håller mycket bra
Mycket lätt och robust på samma gång
Styv...så det är lite svårt att få ut behållaren
Automatiskt översatt

4 / 5

Vissa flaskor går i tunga

- CX, 22 januari, 2022

Lätt och billig

För- & Nackdelar

Billigt
Lätt
Vissa flaskor är svåra att komma in i
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra flaskhållare, stabil och lätt

- Harri, 4 januari, 2022

Visuellt och i fråga om hantering mycket bra. Tidiga tecken på användning. Jag skulle rekommendera hållaren till andra

För- & Nackdelar

Optik
stabil/bra fixering av flaskan
Vikt
Repor är tydligt synliga
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Brecht, 26 september, 2021

Mycket lätt hållare, vattenflaskan sitter stadigt fastklämd.

För- & Nackdelar

Flaskan håller sig på plats
Ljus
Robust
Automatiskt översatt

5 / 5

Prisvärd flaskhållare i kolfiber

- Marco, 17 september, 2021

Idealiska kolflaskor som passar snyggt med min kolcykel och mycket attraktiva när det gäller pris. Flaskburarna gör vad de ska göra. Flaskorna sitter stadigt i dem, inga problem att ta ut dem. Kort sagt, perfekt.

För- & Nackdelar

Pris
Tittar
Automatiskt översatt

4 / 5

Prisvärd

- Johan, 7 september, 2021

Sitter på både på lvg´n och MTB´n, lite för tight på MTB´n men samtidigt sitter flaskorna bra.

För- & Nackdelar

Bra pris
Flaskor sitter bra
Stabil
Svårt att få ur o i flaska på liten ram

5 / 5

Bra för alla discipliner.

- Tom, 5 juli, 2021

Trevlig hållare till ett anständigt pris. Flaskor sitter mycket tätt i den, personligen tycker jag att detta är en stor fördel, särskilt i grov terräng. Inte mycket annat att kommentera.

För- & Nackdelar

Ljus
Tät
Vackert utseende
Lämnar märken på din vattenflaska
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Christophe, 26 juni, 2021

Jag har använt dessa flaskhållare i flera år nu. Flaskorna ramlar inte av ens på den värsta kullerstenen.

För- & Nackdelar

Dra åt burken
Stark
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Nöjd

- Edward, 10 juni, 2021

Trevlig nykter och lätt vattenflaskhållare av god kvalitet

För- & Nackdelar

Lätt vikt
Trevlig
Flaskan går in och ut på ett besvärligt sätt
Automatiskt översatt

5 / 5

En underbar flaskbur

- César, 7 juni, 2021

Lyx, vad jag letade efter för att underhålla cykeln och ta hand om varje detalj och se till att flaskan är väl placerad och fäst!!!

För- & Nackdelar

Lättvikt
Motståndskraftig
Unik design
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra flaskhållare

- Joeri, 23 maj, 2021

Lätt dryckeshållare i kolfiber som säkert håller fast din dryckesburk

För- & Nackdelar

Dryckesburken sitter säkert på plats
Ljus
Vacker finish
Automatiskt översatt

4 / 5

Solid hållare

- Dirk, 16 april, 2021

Skavmärken längs vattenflaskan, vilket gör att den snabbt blir ful. I övrigt sitter den säkert.

För- & Nackdelar

Robust
Flaskan är tät
Automatiskt översatt

5 / 5

Flaskbur!

- Rob, 22 mars, 2021

Din vattenflaska kommer aldrig att slinta här, inte ens på kullerstenarna

För- & Nackdelar

flaskan är tät
Automatiskt översatt

5 / 5

Stevig och ljus

- Caspar, 14 mars, 2021

Het is een stevige houder, hij rammelt niet en hij is erg licht. De bidon zit er erg vast in, soms is het lastig de bidon er uit te trekken.

För- & Nackdelar

Ljus
Stevig
Stug
Prijzig
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra flaskhållare, bra pris/kvalitet!

- Wiebe, 12 mars, 2021

Fin flaskbur, gör vad den är tänkt att göra: hålla flaskan!!!

För- & Nackdelar

Enkel montering
Ljus
Stabil
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket omfattande sortiment och snabb service

- Erik, 18 februari, 2021

Trevligt brett sortiment för alla plånböcker gott om valmöjligheter och bra solida produkter. Rengörings- och underhållsprodukter fungerar bra efter behov och delarna passar perfekt.

För- & Nackdelar

Bra och hög kvalitet
Brett urval
Snabb leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Racing-look

- Biagio, 2 februari, 2021

Fantastisk flaskhållare för funktionalitet och estetik: togs för att slutföra inställningen av min Helium Slx i Team Lotto Soudal-stil. Stor känsla av robusthet och absolut lätthet. Mantel nr.1 när det gäller tillförlitlighet, bekvämlighet och leveranshastighet!

För- & Nackdelar

Exklusiv design
Lätthet
Robusthet
Titta
Ingen
Automatiskt översatt

5 / 5

Klämmer fast vattenflaskan mycket bra

- Ton, 16 januari, 2021

Flaskan studsar inte längre ut i denna hållare under nedförsbackar. Det tar lite ansträngning att få ut din flaska, men jag är glad att göra det. När du ser hur många du ser i Amerongen bredvid banan, kan denna flaskbur göra många mtbers glada.

Automatiskt översatt

3 / 5

För hårt åtdragen

- Ismo, 19 december, 2020

Jag har använt Tacx Deva-burar i flera år, men bestämde mig nu för att prova den nyare Ciro. Jag önskar att jag inte hade gjort det: Ciro är mycket trång med standardflaskor (även med Tacx-flaskor) och inte alls användbar med Camelbak-flaskor. När jag försöker få in eller ut mina flaskor är jag rädd att jag ska skada flaskhållarens bossar på min kolfiberram. Jag kommer att få några andra burar för att ersätta Ciros.

För- & Nackdelar

Finish och kvalitet är utmärkt
Buren är för trång
Automatiskt översatt

4 / 5

Lätt och robust!

- Sanaa, 6 december, 2020

För- & Nackdelar

Ljus
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Luuk, 6 december, 2020

Först verkar det lite trångt. Med gamla fyllda vattenflaskor lyckades jag sträcka ut hållarna lite och nu går vattenflaskorna lätt in och ut. Passar bra

För- & Nackdelar

Lättvikt
Snyggt utseende
Till en början lite trång
Automatiskt översatt

5 / 5

Håller flaskan riktigt bra

- Francis, 30 november, 2020

Observera att gammal form camelbak inte passar eftersom den är för snäv för den. Annars håller den upp normal biddon riktigt bra

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och robust flaskhållare

- Bob, 31 augusti, 2020

Bra flaskhållare som passar min cykel perfekt, snabb leverans.

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Vacker produkt
Automatiskt översatt

4 / 5

Uppfyller förväntningarna

- Marcel, 9 augusti, 2020

Smidig vändning, huvud över klackar

Automatiskt översatt

5 / 5

anpassar sig väl till flaskans storlek

- Hans, 4 augusti, 2020

har 2, klämde fast vattenflaskorna lite hårt första gången men anpassade sig omedelbart till storleken, flaskorna är nu ordentligt i men lätta att ta ut, fina saker

Automatiskt översatt

5 / 5

Denna hållare har en vacker design. Kvaliteten på varumärket Tacx är alltid hög.

- Reint, 31 juli, 2020

För- & Nackdelar

Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Nykter och effektiv

- Stephane, 28 juli, 2020

Vattenflaskhållare som ser solid och diskret ut. Flaskan på 650 ml hålls säkert på plats.

För- & Nackdelar

diskret
ljus
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt perfekt och mycket snabb leverans

- Gerd, 26 juli, 2020

Mycket bra och extremt lätt flaskhållare - enligt min mening den bästa när det gäller vikt och filigran. Flaskhållaren passar bäst med Tacx-flaskorna Shiva och Shanti. Håller perfekt, även i tuff terräng och på kullerstenar.

För- & Nackdelar

filigran
Flaskan sitter perfekt i hållaren
många färger i matt och glansigt
Vikt
Flaskan kan tas bort med lite våld
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt.

- Michael, 10 juli, 2020

Strålande pris och bra kvalitet.

För- & Nackdelar

Fint mönster i kolfiberkomposit.
Lite trångt i början.
Automatiskt översatt

4 / 5

Solid hållare, stark

- Jeroen, 9 juli, 2020

För- & Nackdelar

Färgkombination
Stark
Vacker design
Ibland smäller vattenflaskan mot rötter eller hinder
Automatiskt översatt

5 / 5

fin och robust flaskhållare

- Paul, 7 juli, 2020

Bra flaskhållare och tillsammans med camelbak stage-flaskorna en bra kombination. flaskorna är täta och lätta att ta ut

För- & Nackdelar

enkel montering
klämmer fast bra
lätt
robust
n/a
Automatiskt översatt

5 / 5

Sagan style

- Sebastian, 18 mars, 2020

För- & Nackdelar

Grip
Looks
Price

4 / 5

Lätta och bra

- Berne, 5 september, 2018

Lätta och snygga och greppar de flesta flaskor. Använder dem till Camelbak Podium och det funkar utmärkt. Flaskorna sitter fast ordentligt så de passar bättre till lite större flaskor. En 500 ml kan vara lite svårt att få grepp om och då blir det svårt att få loss den snabbt.

För- & Nackdelar

Bra pris för carbon
Flaskan sitter fast ordentligt
Lätta
Snygga
Små flaskor kan vara svårt att få loss snabbt

5 / 5

Perfect

- Jon, 11 augusti, 2018

För- & Nackdelar

Good grip
Good looking
Smooth