Omdömen om
SiS Go Isotonic 7-Pack

SiS Go Isotonic 7-Pack
4.6 / 5
Genomsnitt av 95 recensioner
5
37 recensioner
4
15 recensioner
3
0 recensioner
2
2 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Top gel!

- Patrick, 8 juli, 2024

Perfekt för att få en snabb boost när du är lite sliten.

För- & Nackdelar

Lätt att använda när du är på språng
Välsmakande smaker
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppköp, jag kommer att beställa den här oftare

- Bert, 29 mars, 2024

Fungerar snabbt under körning och är mycket lätt att bära och smakarrrr

För- & Nackdelar

Bra pris!
Fungerar bra och snabbt
Lätt att ta med sig när man springer!
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra förhållande mellan pris och kvalitet

- Nina, 12 mars, 2024

Jag har använt sis gels ett tag och är mycket nöjd med dem. Mantel säljer dem också till ett korrekt pris.

För- & Nackdelar

Bra variation
Gör vad de behöver göra
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

topprodukt

- Ruud, 10 mars, 2024

denna produkt fastnar inte i munnen, var en provlåda men detta kommer att vara det för de långa körningarna

För- & Nackdelar

goda smaker
lätt att öppna
Automatiskt översatt

2 / 5

Synd att t.h.t. bara är så kort, 9 lådor köpta.

- Susanne, 7 mars, 2024

Tre av oss ska gå Nijmegen 4-Day Walk. Jag har beställt produkter för 3 personer. Nu ser jag att 7-packet med gel endast är giltigt till 05/2024. Synd att vi inte såg det någonstans. 4 -Daagse är bara i juli. Känns inte rätt att dessa redan är flera månader efter datumet då.

För- & Nackdelar

T.h.t. 05/2024
Automatiskt översatt

4 / 5

En mycket solid produkt som uppfyller förväntningarna

- Tom, 16 februari, 2024

Produkten är som förväntat. Man kanske inte gillar alla smaker, men det här är ett bra och relativt billigt sätt att prova dem.

För- & Nackdelar

Bra sätt att prova flera smaker
Lätt att ta
Smaken fastnar inte riktigt
Snabb leverans
Smaken (eller en av smakerna) kan göra dig besviken
Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller förväntningarna

- Benno, 14 februari, 2024

Fint

För- & Nackdelar

Inte översöt
Lätt att dricka utan vatten
Olika smaker
Klistrig
Automatiskt översatt

5 / 5

Produkten är absolut toppklass

- ien, 2 februari, 2024

Öppnar dem lätt och smakar gott

För- & Nackdelar

Lätt
Välsmakande
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Joppe, 15 januari, 2024

Smakerna är goda, det är lätt att riva upp. Bra produkt

För- & Nackdelar

Bra förpackning
Snabb att riva upp
Välsmakande smaker
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Effektiv

- Romain, 3 januari, 2024

Dess konsistens gör att du inte behöver återfukta dig efter att du har tagit den. Den är inte tjock i munnen och kan absorberas direkt. En mycket bra produkt

Automatiskt översatt

5 / 5

Fina användbara förpackningar till ett rimligt pris.

- Marco, 1 januari, 2024

I flera år nu har jag köpt dessa förpackningar som är billiga och effektiva när man saknar lite kortsiktig energi för sprintar eller klättringar. De behöver lite tid (8-10min) innan du märker det i benen.

För- & Nackdelar

Trevliga kortvariga power boost-gels
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra för långa sträckor

- Monique, 4 december, 2023

Ingen obehaglig smak eller eftersmak, mycket bra att ha med sig

För- & Nackdelar

Bra att ha med sig
God smak
Praktisk storlek
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet, format, formel, jag är ett fan

- Carsoulle, 23 november, 2023

Jag tyckte att SIS-gelerna var mycket trevliga, välsmakande, sockerfria, inte törstsläckande och i rätt mängd (60 g). Jag tycker att formeln är mycket väl utformad för hydrering.

Automatiskt översatt

5 / 5

Helt enkelt TOPP

- Richard, 12 november, 2023

Bara toppen, fungerar alltid

För- & Nackdelar

Min favorit, fungerar alltid
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt

- PIERRE, 24 oktober, 2023

De är lätta att bära med sig i tröjfickan och är effektiva vid slutet av en lång utflykt.

Automatiskt översatt

4 / 5

Bra grejer

- Erwin, 10 september, 2023

Bra grejer

Automatiskt översatt

4 / 5

Hjälper mycket, portion precis lagom.

- Roland, 5 september, 2023

Goo Gel är naturligtvis ingenting före eller efter cykling. Men under hårda turer hjälper det mycket. Jag har kört bra med det i några år.

Automatiskt översatt

5 / 5

Gels smakar bra och är lätta att bli av med och tolerera.

- NvP, 17 augusti, 2023

Rejäl låda med flera smaker, bra att ha och bekvämt att prova och jämföra. Gels är tillräckligt flytande för att bli av med utan att behöva dricka vatten och orsakar inte magbesvär hos mig.

För- & Nackdelar

Gels är lätta att bli av med.
Smakerna är inte för överväldigande
Trevligt att kunna prova alla smaker.
Alltid lite kladdigt med förpackningen.
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin gel som känns behaglig i magen

- Jeroen, 6 augusti, 2023

Hjälpte verkligen till att bibehålla energinivåerna under en tur längs Flanderns vackraste stigningar. Jag är ny inom cykling och har alltid kämpat för att äta tillräckligt under lite längre turer (som jag sällan kan få tid till). Bra bars och gels (som dessa) gör det mycket enklare.

För- & Nackdelar

Fin känsla i magen
Inte för stark smak, precis lagom
Avtändningsfliken sitter inte fast
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet och pris

- Philippe, 27 juli, 2023

Jag cyklar och springer regelbundet och dessa gels är lätta att ta och jag gillar smaken.

Automatiskt översatt

5 / 5

Super och lätt att bära

- Johan, 10 juli, 2023

Köpte denna låda för att prova olika smaker. Jag har sedan dess hittat min favorit, men faktiskt inte en är inte riktigt välsmakande så nästa gång en annan låda. Praktisk storlek, lätt att ta med mig på språng. Lätt att tömma och jag tar sedan lätt den tomma lådan tillbaka i min jacka så att jag kan kasta bort den hemma. Fungerar snabbt.

För- & Nackdelar

Fantastiska smaker
Förpackningar i lämplig storlek
Lätt att ta med i jackfickan
Praktisk provlåda
Automatiskt översatt

5 / 5

Gelén!

- Vincent, 29 juni, 2023

Gelén! För mig. Flera praktiska smaker i 1 förpackning.

För- & Nackdelar

En mängd olika smaker
Gelén!
Snabb shot
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

naturlig, lågmäld smak

- Marcus, 2 maj, 2023

För- & Nackdelar

god smak
inte för söt
lätt för magen
stora portioner
Automatiskt översatt

5 / 5

Mantel är så bra som den kan bli

- David, 20 april, 2023

Jag rekommenderar mantel Pris, hastighet och kvalitet kunde inte vara bättre Jag rekommenderar +++++++++

För- & Nackdelar

Mycket bra kvalitet
Mycket bra pris
Mycket snabb leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag skulle gärna rekommendera

- Kirsten, 3 april, 2023

Smakar ganska bra och levererade kraft omedelbart. Lite svårt att riva upp gelförpackningen

Automatiskt översatt

4 / 5

Stor variation med god effekt

- Markus, 13 januari, 2023

Underbart att smaka sig igenom

För- & Nackdelar

Multifaktor
Påverkan
Plastförpackningar
Automatiskt översatt

5 / 5

Praktiskt när du är på språng!

- Erwin, 8 januari, 2023

Välsmakande smaker, enkla att använda och praktiska när du är på språng

För- & Nackdelar

Lätt att ta med sig
Välsmakande smaker
Automatiskt översatt

4 / 5

Perfekt för att testa en gång

- Stefan, 27 november, 2022

Fint

För- & Nackdelar

Förpackning som är lätt att ta med sig
God smak
Lite svår att öppna
Automatiskt översatt

5 / 5

Gelén ger dig en riktig energikick

- Wendy, 30 oktober, 2022

Gelén ger dig en riktig energikick

För- & Nackdelar

Energi
Smaka på alla smaker
Automatiskt översatt

4 / 5

Bästa maten att prova

- Joep, 19 oktober, 2022

Trevligt att prova alla smaker en gång innan du måste beställa ett dussin av dem direkt. Dessutom är det lätt att öppna gelerna när du cyklar, så du behöver inte stanna för att få i dig lite extra energi.

För- & Nackdelar

Lätt att öppna
Snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra paket för att lära känna dina favoritsmaker

- Enrique, 8 oktober, 2022

Bra gels som är snälla mot magen och inte behöver tas med vatten. Det negativa jag har hittat är att de kan vara svåra att öppna när du kör

För- & Nackdelar

Bra för magen
Trevliga smaker
Svår att öppna när man rider
Automatiskt översatt

5 / 5

Superbra!

- Herman, 13 september, 2022

Fungerar superbra under ett långdistanslopp!

För- & Nackdelar

Läcker produkt
Välsmakande variation
Automatiskt översatt

5 / 5

Lätt att smälta och effektivt, ger en boost under träningen

- René, 16 augusti, 2022

Bra produkt för träning

Automatiskt översatt

5 / 5

bra förpackning

- Peter, 28 juli, 2022

Helt enligt förväntningarna, bra gel, olika smaker ger välbehövlig variation.

För- & Nackdelar

många olika smaker
praktisk förpackning
Automatiskt översatt

4 / 5

Trevlig produkt, särskilt om du inte tål sötare varianter

- Paul, 14 juli, 2022

Förpackningen är lätt att riva upp under körning. Har provat alla smaker från Variety Pack och måste säga att de alla inte är särskilt söta, men vissa smakar lite kemiskt. En nackdel jag tycker är att den innehåller relativt färre kolhydrater än konkurrerande produkter med en ganska stor förpackning, som därför är lite svårare att tömma helt.

För- & Nackdelar

Förpackningen är lätt att riva upp
Inte för söt i smaken
Relativt lite kolhydrater i förhållande till volymen
Automatiskt översatt

5 / 5

kompatibel beställning levererad snabbt, mycket bra produkter

- PIERRE, 8 juli, 2022

Min beställning levererades mycket snabbt och levde upp till mina förväntningar. De olika gelerna gör det möjligt att variera smakerna och lägga till något extra i slutet av resan.

För- & Nackdelar

Flera smaker att prova
Mycket välgörande i slutet av en utflykt
Välsmakande geler
Automatiskt översatt

5 / 5

Välsmakande flytande geler med bra valuta för pengarna

- Jordy, 22 juni, 2022

Jag har testat många olika gels under löpning och cykling, men dessa är mina favoriter. Konsistensen är slät, så du kan ta den utan vatten. Det ger en något längre eftersmak än andra märken. Provförpackningen introducerar dig till alla smaker. Lyckligtvis är gelerna inte extremt söta som andra märken så alla smaker är genomförbara. Även när det gäller ingredienser är gelerna ett bra tillskott under långa uthållighetssporter.

För- & Nackdelar

Bra konsistens på vätskan
Isotonisk gel
Många olika smaker
Eftersmak kan dröja sig kvar
Pris över genomsnittet
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp, snabbt arbete

- Marcus, 8 juni, 2022

Lätt att använda och bära

För- & Nackdelar

Kul med olika smaker
Snabbverkande
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt!

- Ruud, 6 juni, 2022

Dessa geler smakar gott och är praktiska att använda.

För- & Nackdelar

Förpackningarna är lätta att öppna när man cyklar
God smak
Inte dyrt jämfört med konkurrenterna.
Automatiskt översatt

5 / 5

Välsmakande, men ibland svår att öppna

- Lisanne, 26 september, 2021

Jag gillar i allmänhet dessa geler. Smakerna är ganska trevliga och du behöver inte nödvändigtvis ta vatten med dem (om du inte vill dricka bort den söta smaken). De faller också bra på min mage, hade aldrig några problem med dem. Enda nackdelen är öppningen av dessa geler. Du måste riva dem för att öppna, men det är inte alltid lätt.

För- & Nackdelar

Bra substans (inte för tjock eller tunn)
God smak
Vissa geler svåra att öppna
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra valuta för pengarna

- Wilco, 7 september, 2021

Förblir den enklaste och godaste energigelen

För- & Nackdelar

Fungerar bra
God smak
Lite svårt att öppna
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra för nödsituationer

- Maurice, 14 augusti, 2021

Om du behöver det ff snabb energi . Fungerar snabbt. Fast på priset dock, väntar alltid på erbjudanden.

För- & Nackdelar

Snabb energi
Avrivningsspetsen är liten och svår att förvara
Måste drickas med den
Myra-söt
Pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra

- Ric, 1 juli, 2021

Bra att ha med sig om man ska ut på mer än en vanlig tur.

För- & Nackdelar

Förpackningen förblir hel efter användning
Inte för söt
Klibbig
Automatiskt översatt

5 / 5

Snabb energi för de sista metrarna.

- Arnold, 29 juni, 2021

Bara lite mer energi för den sista stigningen. Så välkomna.

För- & Nackdelar

Lätt
Snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Kvalitet och effektivitet

- Paolo, 24 juni, 2021

Jag har provat olika produkter som Isotonic kosttillskott ingen som SIS, förutom den goda smaken och energivärde de inte lämnar mig med en kemisk eller degig munkänsla.

För- & Nackdelar

kvalitet
smak
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra geler men lite för lite smak

- Luuk, 6 april, 2021

Gels fungerar bra. Det är trevligt att du inte behöver dricka vatten efter att ha tagit dem, vilket gör dem särskilt praktiska på banan. En minuspunkt är att det är lite för lite smak.

För- & Nackdelar

Arbeta snabbt
Kan intas utan vatten
Liten smak
Automatiskt översatt

2 / 5

Mycket svår att öppna, både med händer och tänder.

- Jan, 17 mars, 2021

Innehåll OK

För- & Nackdelar

Förpackningen är svår att öppna.
Se 1
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt för längre cykelturer

- Wilco, 10 mars, 2021

.

För- & Nackdelar

Inte dyr
Lätt att öppna
Rabatt på 2 lådor
Välsmakande
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Ferry, 2 mars, 2021

Dessa är de enda geler jag loopar eftersom de inte är söta men absorberas snabbt i kroppen

För- & Nackdelar

Absorberas snabbt i kroppen
Ger en snabb extra boost
Läcker smak
Automatiskt översatt

5 / 5

Rimliga smaker

- Dirk, 21 februari, 2021

Fina smaker, inte superkemiska. 1 gelförpackning är ganska stor. Med körning inte alltid bekvämt att ta flera med dig

Automatiskt översatt

4 / 5

Ger mycket energi men smaken är inte så wow

- Maxim, 30 december, 2020

För- & Nackdelar

Energi
Automatiskt översatt

4 / 5

Topprodukt

- Rudi, 8 november, 2020

Klisterfri och stor kapacitet

Automatiskt översatt

5 / 5

Bara bra grejer!

- Theo, 25 september, 2020

Lätt att öppna, lätt att bli av med.

För- & Nackdelar

Öppen
smak
Automatiskt översatt

5 / 5

Trevligt att testa

- Klaas, 15 juli, 2020

Bra paket för att testa vad som smakar gott

För- & Nackdelar

Produktsortiment
Automatiskt översatt