Omdömen om
Schwalbe Racing Ray Addix SpeedGrip Super Ground TLE

Schwalbe Racing Ray Addix SpeedGrip Super Ground TLE
4.6 / 5
Genomsnitt av 41 recensioner
5
28 recensioner
4
10 recensioner
3
3 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

Foton från kunder

5 / 5

Supernöjd!

- Sam, 22 maj, 2024

Bra slitbana, kör (slanglöst) underbart genom skogen, massor av grepp. Allt som allt, ett fantastiskt däck!

För- & Nackdelar

Bra profil
Lång livslängd
Lätt att montera
Automatiskt översatt

3 / 5

Mycket bra däck för torr terräng

- Thierry, 20 maj, 2024

Tål att ses över tid för punkteringsbeständighet

Automatiskt översatt

5 / 5

övre band

- Ed, 21 februari, 2024

toppendäck och lätt på fälgen bra grepp

För- & Nackdelar

bra grepp
lätt på fälgen
Toppdäck
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra val för ersättning av standarddäck

- Rik, 21 juni, 2023

Racingdäcket ger mycket självförtroende på singletracks, men på lös (blåsande) sand har däcket för mycket grepp så att det inte "flyter

För- & Nackdelar

Bra grepp på fasta underlag
För mycket grepp på lös sand
Automatiskt översatt

5 / 5

Fint band

- Peter, 6 juni, 2023

För cykelpackning (tävlingar) använder jag också Racing Ray som bakdäck. För mig är däcket tillräckligt snabbt och lätt. På våta banor har däcket mindre tendens att glida i sidled än Racing Ralph.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Smidig gång
Automatiskt översatt

5 / 5

Oslagbart pris och snabb leverans!

- Henrik, 14 april, 2023

Bra däck! Snabb leverans och oslagbart pris!

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lättrullat
Snygga

5 / 5

ATB rutt Heumensoord Nijmegen TOP med detta däck

- Albert, 20 februari, 2023

Bra grepp vid kurvtagning

För- & Nackdelar

Bra grepp för både grus och skog
Bra värde för pengarna
Många dubbar för bra positionering
Nej
Automatiskt översatt

4 / 5

Två enheter med Racing Ralph

- Danny, 8 februari, 2023

Glad att detta däck äntligen är tillgängligt igen i 2.35. Tillsammans med Racing Ralph bakom en superkombo på min fuel ex 5

För- & Nackdelar

Lågt rullmotstånd
Mycket bra grepp på torra, fasta stigar
Sämre grepp på lös sandig mark
Automatiskt översatt

5 / 5

helt enkelt super säger allt

- Sigrun, 5 februari, 2023

super varor kundservice mycket vänlig alltid igen

För- & Nackdelar

För pålitlig
Kundservice
Leverans
Prisutveckling
vänlig
Automatiskt översatt

5 / 5

Massor av grepp

- Daniel, 10 november, 2022

Bra däck som ger bra grepp, skillnaden från rekon race som min mtb levererades med märks tydligt.

För- & Nackdelar

Enkel montering utan slang
Högt grepp
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra innerrör för framhjul

- Alberto, 27 augusti, 2022

Lätt att montera, med bra boll och rull.

För- & Nackdelar

Bra rullmotstånd
Enkel montering
Tätar punkteringar bra
Medelhög livslängd
Automatiskt översatt

5 / 5

Fantastisk uppsättning i kombination med Ralph.

- Erik, 27 augusti, 2022

Uppfyller mer än väl mina förväntningar

För- & Nackdelar

Bra grepp
Mycket direkt styrning
Omständlig montering
Automatiskt översatt

5 / 5

Superrörlös - enkel affär!

- John, 24 augusti, 2022

Lättare än dessa jag inte har haft när det gäller montering. Redo med vanlig pump! Första turerna även utan mjölk.

För- & Nackdelar

Grepp
Pris på rea
Tubeless superenkelt
Inte så långt
Automatiskt översatt

5 / 5

Superrörlös - enkel affär!

- John, 24 augusti, 2022

Lättare än dessa jag inte har haft när det gäller montering. Redo med vanlig pump! Första turerna även utan mjölk.

För- & Nackdelar

Grepp
Pris på rea
Tubeless superenkelt
Inte så långt
Automatiskt översatt

5 / 5

Allt är bra

- Thomas, 22 juli, 2022

Mycket bra däck

För- & Nackdelar

Produkt enligt beskrivning
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Supersnabb leverans från NL till D

- GÜNN!, 18 juli, 2022

Däck för MTB - alla har sin egen åsikt. Kombinationen Schwalbe Racing Ray/Ralph visade sig vara perfekt för Pfälzerwald och min körstil.

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Automatiskt översatt

3 / 5

s. Erfarenhet

- Kay, 7 juli, 2022

Trots upprepad justering på fälgen finns det fortfarande en radiell utrullning. I övrigt ett utmärkt däck.

För- & Nackdelar

Ett av de bästa framdäcken
Däcket har en radiell utrullning, möjligen 2:a val
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket nöjd

- Laurent, 17 maj, 2022

Hej, produkten levererades på 3 dagar

Automatiskt översatt

4 / 5

Jag skulle köpa igen

- Francisco, 2 maj, 2022

Bra grepp, särskilt fram, i alla terränger.

För- & Nackdelar

Bra däck
Bra grepp och sidoskydd
Inga hittills
Automatiskt översatt

5 / 5

Så långt så bra

- Massimo, 19 februari, 2022

Jag skulle behöva prova den mer för att kunna ge en korrekt bedömning

För- & Nackdelar

Bra grepp
Utmärkt däck på torrt grus
Automatiskt översatt

4 / 5

Att rekommendera

- Brieuc, 22 januari, 2022

Beställde på en fredagskväll och fick på lördag morgon! Toppleverans. Så fort jag fick den satte jag den på min cykel. Mycket bra känsla med racing ray /ralph-kombinationen. Skulle rekommendera

För- & Nackdelar

Bra bromsförmåga
Bra grepp i sidled
Mycket bra prestanda
Automatiskt översatt

3 / 5

Bara mycket bra. Låt det förbli så.

- Hans, 5 januari, 2022

Jag föredrar schwalbe-däck. i flera år

För- & Nackdelar

Bra däck
Bra pris
Mycket lätt att montera på fälgen
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra grepp som XC-front

- Antonio, 11 december, 2021

Enkel häl. Monterad som framhjul har den bra grepp och en bekväm körning, i versionen med hastighetsgrepp. Det nya höljet ser gediget ut med låg vikt. Att kombinera med en Ralph på baksidan eller en Rocket Ron.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Enkelt checkhäfte
Låg vikt
Priset är lite högt
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint snabbt däck

- Casper, 10 december, 2021

Jag kunde inte ordna det utan slanglösa däcktändare

För- & Nackdelar

Bekväm
Kan köras med lågt tryck
Rullar lätt
Glider i lera
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra däck med mycket grepp

- Peter, 26 augusti, 2021

Underbart däck med lågt rullmotstånd och mycket grepp. Mycket svårt att montera. Endast med däckskiftare, två händer och två knän. Speciellt att smörja in allt med Dreft hjälper. Jag cyklar med Michelin latex innerrör på No Tubes fälgar. Med de ursprungliga Giant-fälgarna var monteringen dock enkel (behöver fortfarande däckspak). Jag tycker att en 2,25 är ett bättre val än 2,35 eftersom den är lättare. Med de transparenta sidorna är de också lättare!

För- & Nackdelar

Mycket grepp
Rullar mycket lätt
Mycket svår att montera
Tung (2.35)
Automatiskt översatt

4 / 5

Svårt att lägga, men lufttätt med tiden.

- Ulrich, 24 augusti, 2021

Medan Racing Ralph kunde pumpas direkt med en vanlig fotpump, måste en CO2-patron göra sitt för att få däcket ordentligt på fälgen med denna (Racing Ray). Detta gick sedan mycket bra. Efter att ha hällt Doc Blue i däcket genom ventilöppningen kunde jag pumpa upp däcket med en vanlig golvpump. Mer än 24 timmar senare och efter att jag hade ökat trycket till 4 bar två gånger, var däcket lufttätt. Om slitstyrka och köregenskaper kan jag inte säga något hittills. Ett nödvändigt verktyg enligt min mening är BBB Cycling Easytire Tyre Tool BTL-78 (finns på Mantel) och en extra hjälpande hand skulle inte heller skada.

För- & Nackdelar

100% lufttät efter två dagar
CO2-patron (kompressor) behövs.
Svårt att byta (utan verktyg)
Tunnans riktning syns nästan inte (finns där!)
Automatiskt översatt

5 / 5

Super i kombination med racing ralph

- Bart, 15 augusti, 2021

Har detta däck kombinerat med racing ralph på baksidan. På fortfarande min gamla 26", vilken kombo. Körde en 40 km testtur och är mycket nöjd med den här kombinationen.

För- & Nackdelar

Håller tätt
Stabil
Intryck av liten prodfile
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt.

- Ralph, 4 augusti, 2021

Trevlig körupplevelse med detta däck.

För- & Nackdelar

Bra grepp i torrt väder
Går bra att kombinera med den bakre racing Ralph
Lätt att montera
Mindre grepp i vått väder
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra framdäck för holländska stigar

- Florian, 30 juli, 2021

Bra framdäck för holländska stigar. lätt, snabbt, förutsägbart i kurvor. ICM en racing ralph bakom dig har du en ideal XC combo. eller Rocket Ron bakom, som också är lätt och snabb, men mer lekfull i hörnen.

För- & Nackdelar

Lättvikt
oförutsägbart beteende
snabbt däck
mindre lämpligt för ojämn terräng och lös sand
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt till ett bra pris

- MIGUEL, 26 maj, 2021

Bra främre xc-däck

För- & Nackdelar

Bra valuta för pengarna
Lågt pris
Snabb leverans
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppdäck från Schwalbe

- Roland, 8 april, 2021

Det här toppdäcket levererades snabbt, särskilt i kombination med RacingRalph

För- & Nackdelar

Bra kombination med racing Ralph
Bra slitbana och snabbt och fint
Perfekt däck
Svårt att montera
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband!!!

- René, 21 mars, 2021

Mycket bra kombination med Racing Ralph bakom. Styrningen är bättre än förväntat.

För- & Nackdelar

Bra kombination med Racing Ralph bakom
Bra styregenskaper
Automatiskt översatt

5 / 5

Supergrepp med det här däcket

- Gert-Jan, 21 mars, 2021

Superdäck med bra grepp

Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt

- Erik, 22 februari, 2021

Bra däck på flera områden

Automatiskt översatt

5 / 5

Förvånansvärt

- Peter, 12 februari, 2021

Jag monterade däcket i kombination med Racing Ralph. Jag är överlycklig så här långt. Topp grepp och rullmotstånd. Jag har dock inte riktigt varit i bergen ännu på grund av säsongen.

För- & Nackdelar

Montering utan beröring
Pris
Rullmotstånd
Automatiskt översatt

5 / 5

styrsäker

- Patrick, 25 januari, 2021

används som framhjul perfekt kombination med ralph

För- & Nackdelar

Styrningen stadig i lera
Automatiskt översatt

5 / 5

Förband med bra grepp

- Johan, 12 januari, 2021

De 2.35 är på väg. Bra grepp och acceptabel vikt. Goede zij noppen en laag rol geluid. Tubeless gör met 2 vingers i de neus.

För- & Nackdelar

Enkel slanglös
grepp
roll ljud
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag visste inte hur man kunde bli så glad över ett nytt band!

- Edwin, 4 januari, 2021

Mitt gamla framdäck var inte utslitet ännu, men redan lite äldre och jag ville byta ut det ändå. Jag ångrar inte att jag gjorde det. Efter ett tips köpte jag detta Ray tillsammans med Racing Ralph Addix Speed Super Ground. Ray (2.35) är fram och Ralph (2.25) bak och det är en bra kombo. Hittills har jag kört 1 tur med den och jag visste inte att man kunde vara så nöjd med nya däck! Jag kände till och med ibland att däcket "styrde med". Fenomenalt grepp, precis som jag vill ha det utan rädsla för att slira. Man, jag "dansade" över Utrechtse Heuvelrug ;-) Om jag ändå får nämna en nackdel så är det monteringen. Jag är för snål för att köpa en av de där Schwalbe-salvorna och då får man ibland trycka tummen från under nageln för att få däcket på fälgen.

För- & Nackdelar

Fenomenalt grepp
Mjukt gummi
Du fortsätter att tävla ;-)
Montering kräver lite ansträngning
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppband!

- Arnoud, 29 december, 2020

Har haft Ralph 2 x i flera år, nu Ralph & Ray combi monterad, gillar det väldigt mycket. Rekommenderas varmt

Automatiskt översatt

5 / 5

god relation

- Marjo, 22 november, 2020

Skulle ha köpt den tidigare

För- & Nackdelar

bra grepp
enkel montering
Automatiskt översatt

5 / 5

Super Ray

- Martijn, 29 oktober, 2020

Inget är perfekt, men det här kommer nära, kör bra, jag köpte det tillsammans med Racing Ralph, bra set! Tack vare de mjuka sidoväggarna formar sig däcket bra vid lågt tryck jämfört med underlaget En nackdel, tog lite ansträngning för att komma över fälgen.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Bra gummiblandning
Lätt att göra slanglös
Går runt fälgen med svårighet
Automatiskt översatt