Omdömen om
Schwalbe Däckjärn

Schwalbe Däckjärn
4.6 / 5
Genomsnitt av 111 recensioner
5
27 recensioner
4
14 recensioner
3
0 recensioner
2
1 recension
1
1 recension

4 / 5

Däckspakar i en bra storlek för "på språng".

- Niclas, 17 juli, 2024

Gör vad den ska göra: får plats i sadelväskan ;-) Jag hoppas kunna slippa använda den på däcket när jag är ute och går, eftersom lyftarna ser ganska vassa ut. Men annars ger de ett bra och stabilt intryck.

Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt

- Dirk, 17 mars, 2024

Eftersom däckspakarna är bredare kan du använda lite mer kraft. Används vid montering av TLR-däck. Det jag tidigare misslyckats med att göra med standardspakar gick nu relativt lätt med 2 schwalbe-spakar och 1 smalare lättare.

För- & Nackdelar

bredd
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket tydlig köprekommendation

- Alexander, 19 februari, 2024

Till skillnad från många andra däckspakar har dessa den perfekta spaken. Tack vare materialet repar de inte fälgen. De är okrossbara och lätta att transportera.

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt lättviktsverktygssats.

- Jan, 21 oktober, 2023

2018 års version är en bra lättviktsverktygssats för resor. Personligen tycker jag att däckspakarna är onödiga, så jag ersatte dem med en hylsnyckel som passar muttrarna till min cykel (Santos) Obs: det finns också en nyare, nästan identisk uppsättning, med en torxbit mindre. Och låt detta vara exakt den storlek du behöver för växlingsdelen på ditt rohlof-nav....

För- & Nackdelar

Komplett
Kvalitet
Automatiskt översatt

5 / 5

Kommer till nytta någon dag

- Muchahco, 17 juli, 2023

Oumbärlig

För- & Nackdelar

För alla typer av fälgar
Oumbärlig i sadelväskan eller vad som helst
Skadar inte fälgen
Automatiskt översatt

5 / 5

Robusta tändare för breda däck

- Ton, 7 juli, 2023

Med dessa däckspakar kan du enkelt få på och av även de tuffaste däcken. De är superstarka och klarar mycket kraft. Eftersom de är så breda är det en barnlek att få på ett nytt däck.

För- & Nackdelar

Bred
kompakta
Starka däckspakar
de klickar inte ihop
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt däckspak

- Gerardus Johannes, 23 juni, 2023

Utmärkt däckspak, gör sitt jobb bra men du måste hitta knepet

För- & Nackdelar

Fungerar bra
Automatiskt översatt

5 / 5

Fina däckspakar för kolfiber- och aluminiumfälgar

- Marco, 20 juni, 2023

Trevliga däckspakar för mina kolfiberhjul. Repar inte och är trevliga och breda så att däcket kan tas bort från fälgen snabbt.

För- & Nackdelar

Böj inte för mycket
Fint breda däckspakar
Automatiskt översatt

5 / 5

Alltid praktiskt

- Jan, 9 juni, 2023

Perfekt för lite kraftigare däck.

För- & Nackdelar

Solid och kompakt
Automatiskt översatt

4 / 5

Idealiska däckspakar

- Jan, 8 mars, 2023

Perfekt

För- & Nackdelar

Kammar underlättar montering av ytterdäcket
Liten och därför lätt att bära med sig
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra service

- Kees, 15 oktober, 2022

Ganska bekväm att använda

För- & Nackdelar

Lätt att använda
Snabb leverans
Vackert kompakt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket positiv upplevelse med snabb, noggrann leverans

- Thierry, 12 september, 2022

Mycket positiv upplevelse med snabb, noggrann leverans

För- & Nackdelar

Produkten motsvarar beskrivningen
Snabb och noggrann leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Kommer förhoppningsvis aldrig att behövas på vägarna

- Frank, 2 september, 2022

Robust och praktisk däckspak, behöver lite "lirkande" för att komma åt bakom/under däcket.

För- & Nackdelar

ljus
Pris
robust
svårt att fästa på eker på höga fälgar
svårt att komma åt bakom däcken
Automatiskt översatt

2 / 5

Rekommenderas ej

- Sander, 16 augusti, 2022

Rekommenderas inte, däckspaken lossnar bakom däcket varje gång och böjer sig mycket.

För- & Nackdelar

Billigt
Lätt
Lätt att bära med sig
Böjer sig mycket
Stannar inte riktigt snyggt bakom däcket.
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktiskt och kompakt

- Marco, 19 maj, 2022

Smidiga att ha med i sadelväskan. Nu har jag 3 uppsättningar på gång för alla mina 3 cyklar. Förhoppningsvis behöver jag aldrig ...

För- & Nackdelar

Kompakt
Praktisk att bära med sig
Automatiskt översatt

5 / 5

Stevig och kompakt

- Johan, 4 maj, 2022

Je hoopt ze eigenlijk nooit nodig te hebben, maar je gaat niet zonder op pad. Ze zien er stevig uit en passen makkelijk in je zadeltasje

För- & Nackdelar

Kompakt
Stevig
Automatiskt översatt

5 / 5

De bästa sakerna!

- Siep, 10 februari, 2022

Mina favoritdäckspakar, mycket robusta och enkla att använda. Vad mer kan man önska sig!

För- & Nackdelar

Lätt att använda
Lätt att bära
Mycket robust
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa däckspakarna på marknaden

- Joris, 21 januari, 2022

De bästa sakerna! Jag har aldrig haft sönder någon. Med spetsen kan du sätta på ett däck mycket enkelt även utan hål i innerslangen

För- & Nackdelar

Lätt att komma under däcket
Också mycket bekvämt att sätta på däcket
Stark!
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra och inte dyrt

- Richard, 26 december, 2021

Rätt däckspakar, hade smalare tidigare och de är bra om du har gott om tid men med dessa breda är det lite lättare att ta av däcket eller sätta på det.

För- & Nackdelar

Bra
Pris
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Inget att anmärka på, och kompakt att bära med sig

- Stefan, 21 december, 2021

köpte speciellt dessa gjorda av plast för att skydda fälgen under användning, också liten kompakt och låg vikt att bära med dig.

För- & Nackdelar

billig
skyddar fälgen bättre än ståltändare
snygg och kompakt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt

- Harold, 26 november, 2021

Lätt att använda, skadar inte fälgen (och däcket), följ bara instruktionerna.

För- & Nackdelar

Drift
Pris
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppset för montering och demontering av däck

- Stephan, 4 november, 2021

Detta set fungerar riktigt bra för montering och demontering av dina däck. Även knepiga däck kan monteras tillbaka med den. Mycket starkt material.

För- & Nackdelar

Fungerar utmärkt!
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Robusta däckspakar

- Ivo, 22 oktober, 2021

Robusta däckspakar med en bra kant för att haka fast bakom däckets käraste.

För- & Nackdelar

bekväm kant
robust
Automatiskt översatt

5 / 5

Som förväntat

- Paul, 21 oktober, 2021

Fungerade bra för att hjälpa mig byta två däck

För- & Nackdelar

Billigt
Effektiv
Ljus
Automatiskt översatt

4 / 5

Utmärkt produkt. Rekommenderas varmt

- Edwin, 19 oktober, 2021

Bra produkt. Inga negativa punkter

För- & Nackdelar

Bra huvud
Lätt att placera mellan fälg och däck
Praktisk kompakt storlek
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin, stark och lätt

- Thijs, 14 september, 2021

Superfina och starka däckspakar. Detta är redan min tredje uppsättning. En uppsättning ligger i sadelväskan på min landsvägscykel, en annan uppsättning på min cyclocrosser och en uppsättning i bilen för när det behövs i tävlingar.

För- & Nackdelar

Lätt
Stark
Automatiskt översatt

5 / 5

Bredare är bättre

- Jan, 26 augusti, 2021

På grund av den supersläta plasten hamnar tändaren lätt under däckets vulst. Jag kunde inte fästa tändaren bakom en eker men du kan hålla i den första tändaren medan du använder den andra, Den tredje tändaren behövs faktiskt aldrig. Du trycker mot en av de två däcktändarna och däcket glider av fälgen.

För- & Nackdelar

breda tändare
med upprullningsbar sida för personer utan styrka
slät plast går lätt under tråden
kan inte hakas fast i ekrarna
Automatiskt översatt

5 / 5

Stabil produkt, bra att ha och gör vad den ska.

- Max, 25 augusti, 2021

Hade köpt nya däck som är fruktansvärt svåra att montera (continental ultra sport). Bröt flera bandenlichters från två andra märken när jag försökte montera dem. Dessa fick jobbet gjort utan problem. Skulle köpa igen, bra att ha.

För- & Nackdelar

Går inte sönder
Stabil
Automatiskt översatt

5 / 5

Jag är mycket nöjd med den!

- Martin, 20 augusti, 2021

Robust plast och bred däckspak, detta gör det mycket lättare att lossa ytterdäcket än att använda de tunna.

För- & Nackdelar

Bred yta
Hållbar
Solid plast
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bara bra och bekvämt!

- Michel, 17 juli, 2021

Eftersom mina billiga däckspakar i plast gick sönder och inte hade något grepp om däcket köpte jag dessa. De tar däcket bra utan att glida av och är också ganska robusta. Jag tycker också att det är praktiskt att du kan sätta dessa på fälgen för att hålla däcket tillbaka, jag behövde verkligen detta när jag monterade min ContiGP5000 tubeless. Och det fungerar också perfekt och skiftar inte.

För- & Nackdelar

hakar fast väl i däcket
kan sättas på fälgen
praktisk
stark
Automatiskt översatt

5 / 5

topprodukt

- Johan, 11 juni, 2021

enkla tejpborttagare, lätta att bära med sig (tar inte mycket plats, så perfekt för resor)

För- & Nackdelar

bra för underkläder
passar bra i påsen
Automatiskt översatt

4 / 5

Fina däckspakar

- Adriaan, 11 juni, 2021

Bra design, gör däcklampor till ett lätt arbete. Kroken i den är dock lite mindre användbar, eftersom den inte är tillräckligt långt bort från fälgen för att klicka snyggt runt din eker.

För- & Nackdelar

Att göra vad de behöver göra
Bra design
Kroken är bara inte så användbar
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra, men inte perfekt.

- Pim, 28 maj, 2021

Däckspakarna i plast är mycket robusta, men kroken som ska gå under däckets tråd är lite för liten. Detta är särskilt besvärligt för mycket snäva däck.

För- & Nackdelar

Ljus
Solid
Krok
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt!

- Guus, 6 april, 2021

Det är enkelt att ta bort däcken!

För- & Nackdelar

kompakt, passar i verktygshållaren
stark
tändarens bredd
Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt däckspak

- Maxim, 19 mars, 2021

Används en gång och de fungerar bra, ganska robusta och inga skador på dina fälgar. Den enda nackdelen jag kan hitta är att de inte är klickbara så du måste sätta ett gummiband runt dem.

För- & Nackdelar

Lätt
Liten
Inte klickbara för varandra
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktisk och lätt

- Tsjerk, 2 februari, 2021

Jag har ännu inte behövt använda dem, men de ser solida ut.

Automatiskt översatt

4 / 5

Praktiskt att förvara

- Peter, 31 januari, 2021

Den platta konstruktionen och remmen gör den lätt att bära med sig i väskan. Jag har inte behövt använda den än, så jag vet inte om däcklamporna också är enkla att använda.

För- & Nackdelar

Kompakt
Platt
Automatiskt översatt

5 / 5

Gör vad den ska göra

- Nick, 2 januari, 2021

För- & Nackdelar

Bredare än vissa andra däckspakar
Automatiskt översatt

4 / 5

Praktiskt att ha med sig när du är på språng

- Ron, 15 december, 2020

Jag hade däckspakar i metall men för att undvika repor på fälgen köpte jag denna variant. Det är nu lättare att montera däcket genom att vrida runt däckspaken (se manualen) utan att de glider av. Plastmaterialet böjer sig men fungerar bra.

För- & Nackdelar

Bekväm användning på 2 sidor
Lättvikt
Böjer sig genom
Automatiskt översatt

1 / 5

Fungerar inte

- J.C., 20 augusti, 2020

Lyckades inte lyfta ett Schwalbe One racingdäck med detta.

För- & Nackdelar

För tjockt för tätt hopfällbart däck
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra produkt!

- Milan, 18 augusti, 2020

Bra produkt, användes för att ersätta innerröret på min MTB 29. Tillräckligt stark och praktiskt elastiskt band ingår för förvaring

För- & Nackdelar

Pris
Stark
Automatiskt översatt

4 / 5

Fint ljus grundläggande tändare

- Jan-Joost, 10 augusti, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Hur bra kan en däckspak vara?

- Frans, 27 juli, 2020

Det fina med denna däckspak är att du, förutom att du naturligtvis kan lyfta däcket, kan dra åt däcket vid montering. Med ett styvt däck tycker jag ibland att den sista biten är knepig. Då arbetar jag på ena sidan och däcket lossnar på den andra sidan. Med den här kan du fixera däcket och arbeta snyggt på ena sidan.

För- & Nackdelar

Lätt att ta med på resan
Remmen kan "fixeras".
Robust
Automatiskt översatt