Omdömen om
Lezyne Mantel Dual Floor Drive

Lezyne Mantel Dual Floor Drive
4.7 / 5
Genomsnitt av 61 recensioner
5
34 recensioner
4
7 recensioner
3
2 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

5 / 5

Bra pump!

- Mar, 23 maj, 2024

Blev rekommenderad och jag håller med.

För- & Nackdelar

Äntligen en bra cykelpump
Ger däcken rätt tryck
Mycket praktisk att använda
De lösa stiften försvinner snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket fin pump

- Paul, 19 april, 2024

För mig är det allt en pump ska ha: tillräckligt lång slang, pumpar lätt, lättavläst mätare och nippeln sitter kvar på alla typer av ventiler. Jag köpte en till för mitt arbete

För- & Nackdelar

Anslutning för alla ventiltyper
Lättavläst mätare
Automatiskt översatt

5 / 5

Det är enkelt att handla på Mantel.com

- Pierre, 29 februari, 2024

Det är enkelt att handla på Mantel.com

Automatiskt översatt

4 / 5

Funktionell uppfyller förväntningarna

- Paul, 22 november, 2023

Praktisk, stabil pump, uppblåsningskapaciteten kan förbättras, bra valuta för pengarna; de två anslutna munstyckena är praktiska (stor ventil och liten ventil).

Automatiskt översatt

3 / 5

Bra pump för cykeldäck

- Carl, 12 augusti, 2023

Bra pump för cykeldäck. Både stadscykel och landsvägscykel. Pumpen känns solid och tryckmätaren är tydlig. Bara det att jag inte lyckades pumpa en bilventil med denna. Och för att använda den medföljande kulventilen och luftbäddsventilen behöver du en adapter som inte ingår.

För- & Nackdelar

Bra pump för prestandaventil
Känns solid
Pumpar snabbt och utan ansträngning
Kulventilen passar inte till pumpen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pump!

- Daniel, 28 juni, 2023

Jag letade efter en pump som skulle göra att jag kunde blåsa upp vanliga cykelventiler, franska ventiler och bilventiler. Denna cykelpump gör det felfritt, mycket nöjd med det!

För- & Nackdelar

Är underbart lätt att använda
Kan blåsa upp olika typer av ventiler
Kraftfull pump
Praktiskt system för att fästa slangen
Lite dyr att köpa
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra solid produkt och konkurrenskraftigt pris

- Marco, 20 juni, 2023

Bra och fin pump med tillräcklig pumpkraft som är mycket enkel att montera på ventilen.

För- & Nackdelar

Liten pumpkraft krävs
Praktiskt hur ventilanslutningen är säkrad
Robust och tålig pump
Skalan kunde ha varit lite mer specifik
Automatiskt översatt

4 / 5

Ger cyklisten luft igen!

- Edwin, 14 juni, 2023

Uppfyller förväntningarna enkel och smidig att använda, råd etikett med tabell som visar korrekt lufttryck per typ och tjocklek av däck för en lekman verkligen inte oviktigt

För- & Nackdelar

fast
flera ventiler
praktisk (praktisk lång slang)
Automatiskt översatt

5 / 5

Excellente pompe !

- Christophe, 15 maj, 2023

Utmärkt pump.

För- & Nackdelar

L'embout s'emboîte parfaitement aux valves presta.
Manomètre väl synlig.
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket snabbt, stenhårda däck!

- Herbi, 26 mars, 2023

Vi använde tidigare en pump där det mesta av luften gick förbi ventilen. Detta är annorlunda nu, den nya pumpen fungerar utmärkt.

För- & Nackdelar

Det går snabbt
Lätt att använda
Stabil och lätt
Automatiskt översatt

3 / 5

Fin pump men...

- Jean-Charles, 20 februari, 2023

Lätt att pumpa till 8-9. Å andra sidan är denna pump mindre lämplig för låga tryck (t.ex. slanglösa mtb-däck) eftersom den är mindre exakt. När det gäller mig kan kopplingen fungera bättre och kopplas inte bra / mycket hårt med schraderventil, presta är inte ett problem. Slangen kan också vara en halv tum längre eftersom slangen alltid är "sträckt" när den är ansluten och jag undrar om det är hållbart.

För- & Nackdelar

Pris
Stark
Vacker design
Anslutning
Levande slang
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppump

- Simone, 13 februari, 2023

Mycket bra produkt, se bara upp för fingrarna när du låser och låser upp spaken på ventilen

För- & Nackdelar

Fast och solid konstruktion
Fin blå färg
Lätt att pumpa
Låsspaken är ganska hård
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppump

- Bernardo, 28 januari, 2023

Stark och enkel pump

För- & Nackdelar

Adapter för bollar eller uppblåsbara saker
Lätt att pumpa upp till 7 bar
Stark pump
Automatiskt översatt

4 / 5

Pont bra. Bar är väl läst

- Hans, 21 december, 2022

Pumps lätt

För- & Nackdelar

Pumpar enkelt och lätt.
Ser bra ut och är robust
Ventilhuvudet är lätt att förvara
Ventilhuvudets handtag blir tungt.
Automatiskt översatt

4 / 5

Mantel,vacker cykelaffär och stort urval och bra personal

- Wim, 16 december, 2022

Med dagens moderna och tekniskt högkvalitativa högkvalitativa cykelsortiment är det viktigt att köpa en bra cykelpump med tryckmätare och denna pump är Lezyne Mantel Dual är ett mycket bra val.

För- & Nackdelar

Expertrådgivning
Stort urval
Vänlig personal
Ingen
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bästa pumpen för de pengar du får betala

- Timon, 8 november, 2022

Bra pump och perfekt valuta för pengarna. För alla som letar efter en bra och robust pump för högtrycksdäck rekommenderas denna starkt

För- & Nackdelar

Prisvärd
Solid
Automatiskt översatt

5 / 5

Grandios

- Sonja, 23 september, 2022

Min erfarenhet av denna cykelpump kunde inte vara bättre Jag har reumatoid artrit och med tryckmätaren och pumpens funktion var det också lätt för mig.

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Pris
Snabb leverans
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Toppump, ja!

- Frank, 7 september, 2022

Denna pump är idealisk: duoanslutningen innebär att inga ventilreducerare behövs, tryckmätaren är exakt och det krävs liten kraft för att pumpa: ett barn kan tvätta.

För- & Nackdelar

Exakt mätare
Lång slang
Lätt pump
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin och vacker

- Zhaochen, 1 juni, 2022

Den är verkligen lätt att använda. Och den kan pumpa min racercykel.

För- & Nackdelar

Lätt att använda
Vacker
Automatiskt översatt

5 / 5

klass pump

- Hans, 3 mars, 2022

bra pump att använda delvis på grund av den långa slangen som medföljer pumpen

För- & Nackdelar

superpump till ett mycket anständigt pris
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra komplett pump, särskilt vid högt tryck

- Wielrenfiets en MTB, 13 januari, 2022

Fungerar bra, känns lätt och lite billig men gör vad den är tänkt att göra. Tillbehören är fästa vid slangen, vilket är olyckligt eftersom du sannolikt kommer att tappa dem snabbt

För- & Nackdelar

Fungerar bra och smidigt
Kan enkelt pumpa högtrycksdäck 7 bar och hog
Känns billig
Synd att tillbehören är fästa på slangen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra cykelpump, upp till 15 bar och prisvärd!

- Mario, 11 december, 2021

Bra cykelpump som går upp till 15 bar. Dessutom prisvärd. Allt som allt, mycket nöjd med detta köp!

För- & Nackdelar

Upp till 15 bar
Utmärkt cykelpump
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Kraftfull och bra

- H., 4 december, 2021

Mycket bra

För- & Nackdelar

Bra kvalitet
Lång slang som förvaras väl
Mycket kraftfull
Ännu inte hittat
Automatiskt översatt

5 / 5

Fin och praktisk pump, särskilt med den dubbla ventilen

- Rogier, 21 november, 2021

På grund av den dubbla ventilen på stroke bland annat valde jag Lezyne. Detta gör att jag kan blåsa upp min mountainbike och stadscykel utan att behöva leta efter fästet. Pumpen är lätt att använda och stabil. Klämman går på ganska hårt, det känns solidt. Med den holländska ventilen går det ganska enkelt, med AV-ventilen var det lite av en kamp innan ventilen anslöt ordentligt. I pumpens bas kan du klämma fast slangens huvud. Slangen är ganska lång. Att läsa av trycket skiljer sig från min tidigare pump, det tar lite att vänja sig vid.

För- & Nackdelar

2 i 1 ventil
Dubbel ventil
Lång slang
Ljus i användning
pris kvalitet
AV-ventilen krävde lite övning
Automatiskt översatt

4 / 5

Uppfyller alla förväntningar

- Johan, 17 oktober, 2021

Denna pump är exakt som annonserat och fungerar mycket bra.

För- & Nackdelar

Lång slang
Olika tillbehör
Robust slang och huvud
Inte idealiskt förvaringssystem för slangen
Automatiskt översatt

5 / 5

Vi borde ha haft den här pumpen mycket tidigare

- Fred, 12 oktober, 2021

Uppfyller förväntningarna

För- & Nackdelar

Alla vanliga ventiler stöds
Höjden är mycket bättre än de flesta pumpar
Ingen förlust av luft
Pumpar lätt och mycket på en gång
Avledningsnipplar skulle vara bättre i handtagen
Slangen kräver uppmärksamhet vid förvaring
Automatiskt översatt

5 / 5

Ett underverk!

- Chris, 9 september, 2021

Bra pump, ganska kraftfull, tryckindikatorn är ganska stor och praktisk. Bra kvalitet trots det låga priset. ... och den har en underbar färg :)

För- & Nackdelar

Kraftfull
Kvalitet
Magisk färg
Pris
Tryckindikering
Automatiskt översatt

5 / 5

Solid och bra pump. Borde ha köpt den mycket tidigare ;-)

- Gerard, 2 september, 2021

Jag ville ha en cykelpump till husvagnen. Om jag köper något vill jag helst köpa något bra direkt. Med den här cykelpumpen är jag nöjd. Den känns solid, pumpar lätt och tryckmätaren är perfekt. Att använda pumpen på en Presta-ventil är utmärkt.

För- & Nackdelar

Fungerar bra med fransk (presta) ventil
Lång slang
Solid
Tryckmätare
Inga smarta krokar eller liknande för förvaring av slangen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra pump, med bra och lång pumpslang, som passar flera ventiltyper.

- Jack, 30 augusti, 2021

Snabb leverans från Mantel. Pumpen når 8 bar med lätthet. Kulventilen som är fäst vid slangen försvinner snabbt och är ett onödigt tillbehör enligt min mening.

Automatiskt översatt

5 / 5

Inget fel med det

- Etienne, 14 augusti, 2021

Produkten levererades i tid och uppfyller förväntningarna

Automatiskt översatt

5 / 5

Utmärkt cykelpump, mycket nöjd med den

- Bob, 12 augusti, 2021

Bättre än förväntat!

För- & Nackdelar

Mycket bra förhållande mellan pris och kvalitet
Solida material
Hållaren för tillbehören är inte särskilt bekväm.
Automatiskt översatt

5 / 5

Stabil pump med robust munstycke som passar för alla ventiler

- Hugo, 4 augusti, 2021

Jag letade efter en pump som jag kan använda för alla cyklar, men som också är lämplig för att pumpa upp mina racercykeldäck ganska exakt till rätt tryck. Om jag måste nämna något att förbättra är det tryckmätarens läsbarhet, som skulle kunna förbättras med till exempel en justerbar nål som du vrider till önskat tryck i förväg, eller själva nålen i en annan färg än siffrorna (röd eller gul, till exempel). Mycket nöjd med den! Jag rekommenderar den!

För- & Nackdelar

För alla ventiler
Lång slang
Pris/kvalitet
Slangen kan säkras på ett bekvämt sätt vid förvaring
Stabil
Manometerns läsbarhet kunde vara bättre
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra köp!

- Suzanne, 29 juni, 2021

Bra produkt som definitivt uppfyller mina förväntningar.

För- & Nackdelar

Kvalitet
pris
står stadigt
ytterligare tillbehör
extra tillbehör kan snabbt tappas bort
Automatiskt översatt

5 / 5

Perfekt för din landsvägscykel

- Sieuwke, 15 juni, 2021

Köpte denna pump till min landsvägscykel (med fransk ventil). Fungerar verkligen perfekt. Tidigare hade jag bara en handpump, vilket är bra för haverier på vägen. Men för hemma är denna golvpump perfekt. Du kan pumpa upp den till rätt bar (vilket du inte kan göra med en handpump). Dessutom ingår 2 tillbehör för fotboll / luftbäddar ect.

För- & Nackdelar

idealisk för däck till racercyklar
lätt att pumpa
tydlig avläsning
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket solid och fin cykelpump

- Jan, 3 juni, 2021

Mycket fin pump som passar för alla typer av cykelventiler. Gör det möjligt för alla i familjen att pumpa däck med holländska ventiler tillräckligt hårt och detta pumphuvud är också mycket lämpligt för släta tubolito-ventiler

För- & Nackdelar

Känns solid
Pumphuvudet klämmer också bra på den smidiga tubolitoventilen
Slangen rensas snyggt genom pumphuvudets klämma
Står stadigt på sin piedestal
Symboler på pumphuvudet visar typ av ventil
Blå färg
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket flexibel för flera olika ventiltyper

- Yannick, 10 april, 2021

Jag har letat efter en bra pump under en lång tid. Nu har jag hittat den!

Automatiskt översatt

4 / 5

Är nöjd med förhållandet mellan pris och produkt för pumpen

- Wilfred, 19 mars, 2021

billigt är inte det viktigaste, kvalitet är också värt något

För- & Nackdelar

Kan pumpa vad som helst med adaptrar
Långt rör fungerar bekvämt
tunn slang så lätt uppblåsning
Automatiskt översatt

5 / 5

Rekommenderade

- Gerke, 17 mars, 2021

Letade efter anständig cykelpump efter frustrerande upplevelser med billiga produkter. Nöjd med kvaliteten på denna pump.

För- & Nackdelar

Fungerar bra
Lång slang
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra köp

- Bert, 8 mars, 2021

Pumpen fungerar mycket bra, med några lätta slag är däcket vid rätt tryck. Metoden att fästa pumpen på ventilen är inte min preferens men fungerar bra.

För- & Nackdelar

Manometer tillgänglig
Pumpar lätt och effektivt
Robust
Montering på ventil
Automatiskt översatt

5 / 5

Precis rätt

- Joost, 28 januari, 2021

Fungerar bra, brett tryckområde och är universell för ventiler

För- & Nackdelar

Lång slang
Tryckområde
Universal
Ingen upphängningspunkt för slangen
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra värde...robust

- Paul, 12 augusti, 2020

Bra värde för pengarna. Lätt att använda och läsa av ratten. Välbyggd..känns robust. Bonus att den levereras med några extra ventiler för saker som en fotboll.

För- & Nackdelar

Bra värde
Lätt att använda
Robust
Automatiskt översatt

5 / 5

Äntligen en cykelpump som inte går sönder efter tre gånger

- Jan-Dirk, 23 juli, 2020

För- & Nackdelar

Kan anslutas till olika typer av ventiler
Lång slang
Solid fot
Ganska styvt fäste för att montera slangen på ventilen
Automatiskt översatt

5 / 5

Lysande liten pump

- Jules, 4 juli, 2020

Ganska kompakt, fin färg, stor urtavla och bra slangar/ventiler. Klassisk Lezyne-kvalitet med ett fint Mantel-färgjobb.

Automatiskt översatt