Omdömen om
Ergon GA2 Fat

Ergon GA2 Fat
4.7 / 5
Genomsnitt av 25 recensioner
5
14 recensioner
4
7 recensioner
3
0 recensioner
2
0 recensioner
1
0 recensioner

5 / 5

Fina handtag

- Sven, 8 juli, 2024

Lätt att placera och behaglig att hålla i handen

Automatiskt översatt

5 / 5

Uppfyller helt mina förväntningar

- Geert, 1 juli, 2024

Mycket grepp men ändå inte klibbigt

För- & Nackdelar

Mycket grepp
Passar perfekt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Martijn, 12 juni, 2024

Under lång tid cyklade jag med ESI-grepp, men de gick sönder snabbt på grund av flera fall. Jag letade efter handtag som gav mig grepp men var lite fastare, Ergon GA2 Fat's är ett mycket bra alternativ i detta!

För- & Nackdelar

Fast
Grepp
Stöd
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Skeptisk på förhand men uppfyller beskrivningen helt och hållet!

- Marco, 1 april, 2024

För- & Nackdelar

Enkel montering
Lindring av stickningar
Topp med Ergo-grepp
Automatiskt översatt

5 / 5

Ergon levererar bra design och kvalitetsprodukter.

- Sjoerd, 12 oktober, 2023

Bra dämpning, mjuk för händerna med eller utan handskar.

För- & Nackdelar

Enkel montering och ser bra ut på MTB.
Mycket bra grepp och mjukt gummi, Ergon kvalitet!
På Mantel ett topppris!!!
Egentligen inte.
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra produkt.

- Engel, 4 oktober, 2023

Lätt att montera, ger bra grepp och dämpning och ser bra ut.

För- & Nackdelar

Ger precis tillräckligt grepp
Lätt att montera
Rätt diameter för stora händer
Tydliga instruktioner ingår
Vacker färg
Automatiskt översatt

5 / 5

Topphandtag!

- Vincent, 19 september, 2023

Bra erfarenhet efter installationen. Om du har stora händer är dessa handtag idealiska. Dämpningen i greppen ger mindre obehag efter en åktur.

För- & Nackdelar

Bra dämpning
Enkel installation
Grepp av god kvalitet
Mycket grepp
Nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Bra förhållande mellan kvalitet och pris

- Martin, 7 augusti, 2023

Mycket bra handtag kräver lite kraft och fortfarande mycket bra grepp, och min risk för hängande händer och fingrar är mycket mindre

För- & Nackdelar

Bra passform
Mycket bra grepp
Tydlig beskrivning
Automatiskt översatt

5 / 5

Mycket bra produkt.

- Luuk, 22 maj, 2023

Det tjocka handtaget dämpar vibrationerna märkbart och känns bekant och bekvämt.

För- & Nackdelar

bekvämt
bra grepp
trevlig produkt
ingen
nej
Automatiskt översatt

5 / 5

Pris-kvalitet är bra!

- Villeroy, 10 juni, 2021

Bra grepp för personer med lite större händer.

För- & Nackdelar

Bra pris
Lätt att fästa
Tjocklek
Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt

- Niels, 14 mars, 2021

Inga fler sovande händer och mer kontroll

För- & Nackdelar

Bra passform
Lätt att montera
Lätt vikt
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra service och snabb leverans!!!

- Jaap, 11 februari, 2021

Bra grepp och den röda färgen matchar min Cannondale perfekt!!!

Automatiskt översatt

5 / 5

Är mycket nöjd med det och kommer definitivt att rekommenderas starkt

- Jason, 2 februari, 2021

Är mycket nöjd med det, kommer definitivt starkt rekommenderat och snabb leverans.

För- & Nackdelar

Snabb leverans
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra handtag, eftersom de är något tjockare, mer dämpning!

- Jan Gerrit, 15 december, 2020

Automatiskt översatt

5 / 5

Topprodukt!

- Robin, 6 december, 2020

Snabb leverans, uppfyller som förväntat.

För- & Nackdelar

Bra bredd
Bra tjocklek
Enkel montering
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra grepp

- Marc, 26 november, 2020

Fint handtag. Hade esi-greppen först, vet ännu inte vilken jag gillar bättre. Tyvärr förlorade locket snabbt.

För- & Nackdelar

Bra grepp
Lätt att montera
Kapsylen försvann snabbt
Automatiskt översatt

5 / 5

Topp grepp

- Steven, 13 november, 2020

Började leta efter andra grepp eftersom jag ofta led av stickande fingrar och ömma händer ändå. Jag har kört med dessa grepp i några veckor nu. Stickningar i fingrar eller ömma händer är helt borta. Men bortsett från det märkte jag särskilt att de tjockare greppen ger en mycket bättre styrkänsla. I mer tekniska situationer känner jag mig mer självsäker. Är dessa endast för personer med mycket stora händer? Jag har själv handskar i storlek 10, min hand är 20 cm lång från handflata till fingertoppar, och greppen passar som hand i handske. Borde ha gjort detta val mycket tidigare

För- & Nackdelar

bättre känsla i styrningen
bra grepp
inga stickande fingrar
tillräckligt mjukt gummi
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket fina grepp

- Jesper, 1 november, 2020

Köpte dessa grepp eftersom jag led mycket av kramp i mina händer. Jag har själv ganska stora händer så därför valde jag den feta versionen av greppen. Hittills är de väldigt bekväma och krampen i mina händer är så bra som borta. Rekommenderas definitivt om du har stora händer och också upplever detta problem. Greppen kan vara lite dyra men med tanke på kvaliteten och komforten är de väl värda pengarna.

För- & Nackdelar

Bekväm
Lätt att montera
Ser bra ut
Prisvärd
Automatiskt översatt

4 / 5

Mycket fina grepp

- Jesper, 1 november, 2020

Köpte dessa grepp eftersom jag led mycket av kramp i mina händer. Jag har själv ganska stora händer så därför valde jag den feta versionen av greppen. Hittills är de mycket bekväma och krampen i mina händer är så bra som borta. Rekommenderas definitivt om du har stora händer och också upplever detta problem. Greppen kan vara lite dyra men med tanke på kvaliteten och komforten är de väl värda pengarna.

För- & Nackdelar

Bekväm
Lätt att montera
Ser bra ut
Prisvärd
Automatiskt översatt

4 / 5

Vi vänjer oss vid det, men hållbara

- Dennis, 31 oktober, 2020

Köpte dessa på grund av att de är monterade på flera avancerade cyklar och för att jag har inläggssulor från Ergon (varumärkesberömmelse) och de är super. Kommer från ESI Chunky, de tar lite att vänja sig vid. Jag förväntar mig, borde verkligen förvänta mig, att de är mer hållbara än ESI Chunky.

För- & Nackdelar

Förväntad hållbarhet
Grepp
Montering
Möjligt pris för personer
Automatiskt översatt

4 / 5

Bra handtag

- Erik, 24 september, 2020

Köpte dessa för att ersätta Esi extra chunky. Fann ESI: erna trevligare att köra men de gick sönder mycket snabbt. Dessa är mer slitstarka och säkert bättre än de tunna standardgreppen, men skulle fortfarande ha gillat dem lite tjockare och med mer komfort.

Automatiskt översatt