Menu
Terug

Vittoria Corsa G2 Tube

Vittoria Corsa G2 Tube
69,95 25,04 korting
Online op voorraad (10+)

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Online besteld, gratis bezorgd
  • Gratis retourneren

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Plus- & minpunten

Plus- & minpunten

  • De tweede generatie grafeen compounds zorgt voor nóg betere prestaties ten opzichte van de eerste generatie compounds.
  • Door het gebruik van 4 verschillende compounds ontstaat een perfecte balans tussen rolweerstand, grip, rem-prestaties, duurzaamheid en lekbestendigheid.
  • Het zeer flexibele karkas zorgt voor een optimaal contactoppervlak met het wegdek, waardoor een zeer hoge grip ontstaat.
  • Alleen verkrijgbaar met een bruine zijwand.

Specificaties

Specificaties

Merk
Vittoria
Wielmaat
28 inch
Bandtype
Tubes
Bandbreedte
28 mm / 1.10 inch
Kleur
Bruin
Wat vind je de belangrijkste eigenschap?
Snel / Slijtvast / Veel grip

Beschrijving

Beschrijving

De Vittoria Corsa G2 Tube is één van de snelste tubular banden van dit moment. De Corsa G2 Tube is een alleskunner en een specialist in droge en natte omstandigheden. De Vittoria Corsa G2 Tube is uitgerust met de Grafeen 2.0 compound. Met deze compound weet Vittoria 4 verschillende compounds te combineren in één band. Hierdoor ontstaat een perfecte balans tussen rolweerstand, grip, rem-prestaties, duurzaamheid en lekbestendigheid. De specifieke compounds worden op een plaats aangebracht, waar ze het beste tot hun recht komen. Zo beschikt de Corsa G2 Tube over een hardere compound op het centrum van het loopvlak voor een lage rolweerstand, en een zachtere compound op de flanken voor een zeer hoge grip in de bochten. Tot op heden is Vittoria de enige racebandenfabrikant die 4 verschillende compounds in één band verwerkt.

Het karkas van de Corsa G2 Tube is gemaakt van katoen. De hoge mate van flexibiliteit van het karkas zorgt voor een optimaal contactoppervlak met het wegdek. Het verbeterde contactoppervlak zorgt voor minder rolweerstand en een zeer hoge grip op het (natte) wegdek. De buitenbanden van Vittoria zijn mateloos populair in het profpeloton. Je ziet de banden terug in de Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta, klassiekers en verschillende kampioenschappen. Niet voor niets kiezen veel profrenners voor de kwaliteit van Vittoria.

Technologie

Sinds enkele jaren maakt Vittoria veelvuldig gebruik van het wondermateriaal grafeen in de productie van haar banden. In 2019 komt Vittoria met de tweede generatie compounds, namelijk de Graphene 2.0 compound. In de grafeen 2.0 compounds maakt Vittoria gebruik van 'gefunctionaliseerd grafeen'. Hierbij wordt grafeen in verschillende hoeveelheden in de compound verwerkt. De hoeveelheid grafeen in de compound kan variëren tussen 1 en 10 procent. Hierdoor kan de rubbersamenstelling aangepast worden aan de omstandigheden. Op deze wijze weet Vittoria de prestaties van de band op snelheid, natte grip, duurzaamheid en lekbestendigheid naar een hoger niveau te tillen.

• Type band: Tubular
• Karkas: Cotton K 320 TPI
• Compound: 4C Graphene2.0
• Kleur: Bruin
• Gewicht: 360 g

Compatibiliteit

• Wielmaat: 28-28
• ETRTO: 28-28
Toon meer Toon minder


Aangeraden door de productspecialist


Vergelijkbare producten

Vergelijkbare producten

Vittoria Corsa G2
Vittoria Corsa G2
69,95
Huidig product
Continental Competition
Continental Competition
78,95
Continental Sprinter Gatorskin
Continental Sprinter Gatorskin
49,95
Bovenstaande producten vergelijken
Vittoria Corsa G2 Continental Competition Continental Sprinter Gatorskin
Vittoria Corsa G2 Continental Competition Continental Sprinter Gatorskin
0 reviews 29 reviews 34 reviews
Wielmaat 28 inch 28 inch 28 inch
Bandtype Tubes Tubes Tubes
Bandbreedte 28 mm / 1.10 inch 22 mm / 0.80 inch / 25 mm / 1.00 inch 25 mm / 1.00 inch
Kleur Bruin Zwart Zwart / Bruin
Wat vind je de belangrijkste eigenschap? Snel / Slijtvast / Veel grip Snel / Lekbestendig / Slijtvast / Veel grip Lekbestendig / Slijtvast
69,95 78,95 49,95
Huidig product Bekijk product Bekijk product