We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Trivio Presentation standard reviews

8.9 / 10 Average from 113 reviews | Write a review

8.9 / 10

113 reviews
5
(78)
4
(30)
3
(4)
2
(1)
1
(0)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet


9 / 10

Shirley 21 August, 2019

Top standaard voor de mtb liefhebber

De standaard is perfect voor de mountainbike van 27,5 inch. Hij staat stevig en stabiel wat het mogelijk maakt om nog met de fiets bezig te zijn. Het rubber op de standaard zorgt ervoor dat de as niet beschadigt. Ik kan niks anders zeggen dan dat de standaard een top product is! Echt een aanrader. Vooral voor degenen die zuinig met hun fiets omgaan, waaronder ik.

Pros
  • Past perfect
  • Strak design
  • Makkelijk in gebruik
  • Stevig en stabiel

9 / 10

Annelies 5 June, 2019

10 / 10

Sylvain 23 May, 2019

C'est le pied!

Fait le boulot, bien stable, parfait

Pros
  • stable
  • discret
Cons
  • RAS

9 / 10

Gijs 14 May, 2019

Precies wat je verwacht

Degelijk standaard, geen gekkigheid en fiets staat keurig stabiel in de schuur!

Pros
  • Compact
  • Degelijk
  • Prijs/kwaliteit

9 / 10

Jos 10 May, 2019

top in gebruik

Echt een super steady standaard.

Pros
  • stevig
  • zwaar
  • stabiel
Cons
  • geen

9 / 10

Richard 30 April, 2019

Prima ding, does what it says on the tin

Prima apparaat! Ziet er mooier uit dan draadmodellen...zwaar genoeg om een fiets stevig rechtop te houden.

Pros
  • Ziet er ok uit
  • Stevig
Cons
  • Geen

10 / 10

Martin 9 April, 2019

Mooie standaard

Degelijke standaard . Stevig zwaar. Sleuf mag iets langer

Pros
  • Kwaliteit
  • Vorm
Cons
  • Geen

9 / 10

Dennis 25 February, 2019

Standaard werkt gewoon goed.

De standaard doet het goed. Het voelt goed om je racefiets in de houder te zetten. Het frame van je fiets wordt niet vreemd belast, staat eigenlijk gewoon op de wielen. De houder is puur voor het evenwicht.

Pros
  • Standaard is stabiel
  • Neemt (uiteraard zonder fiets) niet veel ruimte in

10 / 10

GILLES 30 January, 2019

Parfait.

Produit de qualité très robuste. Très bon rapport qualité/prix. A recommander sans hésiter.

Pros
  • Design
  • Robuste
  • Rapport qualité/prix
Cons
  • Aucun

10 / 10

Guido 7 January, 2019

Zeer tevreden

Stevige steun voor de fiets

10 / 10

Guido 7 January, 2019

Zeer tevreden

Stevige steun voor de fiets

9 / 10

Jan 26 December, 2018

Gekocht voor MTB 29er.

Past ivm schijfremmen beter dan de hogere. Voor onze 3 racefietsen en 1 streetbike is deze perfect. Stabiel, handig en netjes afgewerkt.

Pros
  • Stabiel
  • Handig
  • Mooi
  • Goede afwerking
  • Kwaliteit
Cons
  • Geen

10 / 10

Mirco 28 November, 2018

Ottimo prodotto

10 / 10

Jan 8 October, 2018

makkelijk product

prima product handig voor gebruik

Pros
  • stevig
  • handig
  • niet duur

9 / 10

Joris 8 October, 2018

Stevige en handige standaard

Goede, stabiel standaard. Voelt degelijk aan. Fiets staat er stevig in, zonder kans op omvallen. Doet wat hij moet doen dus! Je fiets schoonmaken terwijl hij erin staat kan ook gewoon.

9 / 10

Robbe 3 October, 2018

Zeer mooie stabiele houder voor de fiets

Pros
  • Mooie look
  • Stabiel

10 / 10

Davide 28 August, 2018

Perfetto per bdc

10 / 10

Arie-jelte 17 August, 2018

Top product

10 / 10

David 9 July, 2018

Parfait

Stable et esthétique, attention ne fonctionne pas avec toutes les roues (RS81)

Pros
  • Stabilité
  • Esthétisme
Cons
  • Ne fonctionne pas avec certaines roues

9 / 10

L. 9 July, 2018

Handig én stabiel voor racefiets.

Ik heb deze aangeschaft voor mijn racefiets. Stevig, stabiel en handig te verplaatsen. Voor mijn mountainbike heb ik een andere i.v.m. hydraulische remmen want daar is deze niet voor geschikt.

Pros
  • Stevig en stabiel
  • Makkelijk verplaatsbaar
Cons
  • Alleen voor racefietsen

9 / 10

Willem 9 May, 2018

Handig en trendy beugel

Fijne beugel en good looking

Pros
  • Prijs
  • Trendy
  • Kwaliteit

10 / 10

C.J. 10 April, 2018

Hele solide standaard!

Solide standaard, uitstekende kwaliteit!

10 / 10

Lukasz 10 April, 2018

goede kwaliteit en executie

10 / 10

Harry 1 April, 2018

Zwaar dus betrouwbaar

10 / 10

Cijriel 22 February, 2018

Werkt perfect

Doet wat moet. Mijn fiets recht op houden

10 / 10

Michele 4 January, 2018

Ottimo prodotto

Ottimo prodotto, bellissimo Design e grande rapporto qualità / prezzo.

Pros
  • Design
  • Qualità/prezzo
  • Solidità

10 / 10

Peter 30 December, 2017

Stabiele standaard met mooi design

Pros
  • Stabiel
  • Design
  • Prijs
Cons
  • Past niet voor MTB

9 / 10

Jessica 3 November, 2017

Wat een super mooie en stevige standaard

Deze standaard heb ik aangeschaft voor mijn racefiets. De fiets staat stevig in de standaard en komt zeer degelijk over. De moutainbike (29) past er niet in, maar dat stond duidelijk bij de gegevens. Enig minpunt is dat het insteekpunt wat erg breed is en dat helemaaal niet hoeft, dit zou ervoor kunnen zorgen dat de fiets nog wat strakker in de standaard staat. Snelle levering!

Pros
  • Stevig
  • Ziet er goed uit
  • Heldere beschrijving
Cons
  • Insteek kan wat smaller
  • Niet voor MTB

9 / 10

Erik 10 October, 2017

Erg makkelijk in gebruik

9 / 10

Willem 4 October, 2017

Fiets staat er stevig in

Pros
  • Fiets staat stevig

9 / 10

Johan 13 August, 2017

Voldoet aan verwachtingen

Pros
  • Zwaar
  • Door bescherming geen beschadiging op fiets

10 / 10

Maikel 25 July, 2017

Topproduct!

Mooi, strak, stevig. Precies waarvoor t gemaakt is, top!

Pros
  • Stevig
  • Design

10 / 10

Barry 25 July, 2017

Top product, snel geleverd en buitengewoon goede service.

Helemaal tevreden. Product goed, en de volgende dag, ontvangen en was goed verpakt. Vanmiddag opnieuw iets besteld, waarna ik daar nog een vraag over had. Deze is dmv chatten beantwoord! Kan niets anders zeggen dan TOP! Mantel is vaak goedkoper dan online concurrenten. Ik beveel deze website aan iedere fietsliefhebber aan!

Pros
  • Uitstekende service
  • Goedkoopste t.o.v. concurrenten
  • Volgende dag geleverd
  • Goed verpakt, waardoor geen schade kan ontstaan

9 / 10

Jeffrey 23 July, 2017

Ideale standaard

Super handige standaard, lekker zwaar waardoor de fiets goed stabiel blijft staan. Afwerking is erg netjes, zodat de fiets niet kan beschadigen.

Pros
  • Stabiliteit
  • Bescherming

9 / 10

Bart 9 July, 2017

Ideaal om je fiets stevig neer te zetten

Gebruikt altijd een stoel of tafel om fiets tegen aan te zetten. Was niet ideaal. Nu eenvoudiger om te poetsen of te smeren.

Pros
  • Zwaar
  • Stabiel

10 / 10

Eric 6 July, 2017

Mooi en functioneel

Wij hebben een fietsenrek in de schuur, maar een wielrenfiets past daar met zijn dunne bandjes natuurlijk niet in. Daarom deze presentatie standaard aangeschaft. Stevig, subtiel en makkelijk in het gebruik. Het lijkt alsof de fiets uit zichzelf blijft staan. Erg mooi.

Pros
  • Mooi
  • Functioneel
  • Stevig

9 / 10

Anne-Marie 28 June, 2017

Mooie degelijke standaard

Gekocht voor de frog van onze zoon. Zijn 24 inch fiets staat er mooi stevig in en hij kan 'm er zelf makkelijk uit pakken.

Pros
  • ziet er mooi uit
  • Degelijk
  • Stabiel

9 / 10

Jelle 26 May, 2017

Mooie en degelijke standaard voor een goede prijs

Mooie en degelijke standaard voor een erg goede prijs. Handig is ook de rubberen bescherming zodat de fiets niet beschadigd raakt.

Pros
  • Degelijke uitstraling
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

10 / 10

Wfj 19 May, 2017

klasse zeer stabiel

zeer goed en stevige standaard

Pros
  • zeer stabiel

9 / 10

Yvo 12 May, 2017

Top standaard

Mooie solide standaard om de fiets even snel neer te zetten.

Pros
  • Solide
  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig strak uiterlijk
Cons
  • Nog geen gevonden

9 / 10

Phummirath 9 May, 2017

Goed producht

Was mooi pakket gevangen. Heel goed producht. Ben egt blij mee

9 / 10

Patrick 9 April, 2017

Eenvoudig en superhandig

Van deze standaard heb ik er bij Mantel maar gelijk 2 aangeschaft. Het is een erg leuk design. De standaard bied eenvoudige plaatsing voor een racefiets en een MTB. Daarnaast beid het ook bescherming tegen beschadiging van het frame. Een leuk design, professionele uitstraling, makkelijk te hanteren en dat ook nog eens voor een zeer schappelijke prijs!

Pros
  • leuk design
  • professionele uitstraling
  • licht
  • zeer redelijke prijs
  • eenvoudig
Cons
  • geen

9 / 10

Peter 9 April, 2017

Zeer goede kwaliteit voor een goede prijs

Stevig en mooi afgewerkt. Zowel racefiets als mtbfiets staan er stevig mee.

Pros
  • Afwerking
  • Kwaliteit
  • Prijs

10 / 10

Marc 23 March, 2017

Perfect

10 / 10

François 20 March, 2017

Heel praktisch

Heel gemakkelijk in gebruik, niet alleen thuis, maar ook gemakkelijk mee te nemen op vakantie of bij een toerrit als je op een drukke parking staat kan je gemakkelijk je fiets kwijt in de buurt van jouw auto.

10 / 10

Roland 15 March, 2017

Zeer stabiele standaard

De Trivio standaard is iets zwaarder dan verwacht, maar dat is juist heel handig. Het design is ook erg mooi. De flexibiliteit van het materiaal zorgt er voor dat de fiets goed past. De fiets staat uiteindelijk erg stevig. Prima product!

Pros
  • Design
  • Stevigheid
  • Flexibiliteit
Cons
  • Geen

10 / 10

Harm 9 March, 2017

Super standaard fiets staat stevig

Snelle levering, top product.

Pros
  • Fiets staat stevig
  • Klein
  • Handelbaar
Cons
  • Niet geschikt voor alle fietsen

10 / 10

Bas 22 January, 2017

staat stabiel en ziet er netjes goed uit

zeer stabiel en fiets past er goed in. Standaard is makkelijk in gebruik

10 / 10

Carine 10 January, 2017

super uitvinding

ik vind dit een zeer goed toestel om je fiets netjes te stallen in je garage zonder dat je deze tegen een muur moet plaatsen

Cons
  • jammer dat geen uitleg bij is

9 / 10

Pär 30 December, 2016

Stadigt

Funkar fint. Stadigt och bra tyngd.

Pros
  • Stadigt
  • Bra tyngd

10 / 10

MONIQUE 28 December, 2016

De kerstman heeft een top cadeau gegeven!

Perfecte pasvorm, stabiel

10 / 10

Robin 13 December, 2016

Stabiel

Mooie stabiele fietshouder!

Pros
  • Mooi
  • Stevig
  • Stabiel

10 / 10

Guy 17 November, 2016

Gemakkelijk standaard voor de racefiets

Ideaal voor het plaatsen van de racefiets zonder deze te beschadigen of het stuurlint/shifter te beschadigen omdat deze tegen de muur moet staan.

Pros
  • gemakkelijk in gebruik
  • prijs

10 / 10

Peter 19 October, 2016

formidastisch

10 / 10

Marleen 26 September, 2016

Goede standaard

Een goede en stevige standaard waardoor je de fiets (MTB) overal neer kan zetten.

Pros
  • Goede kwaliteit
  • Fiets staat zeer stabiel
  • Over al te gebruiken
  • Anti slip onder de standaard

10 / 10

Menno 8 September, 2016

Simpel en doet wat het moet doen!

Erg prettig om onze racefietsen netjes neer te zetten zonder stuur te beschadigen aan muur, of kans op wegglijden. Doet wat het moet doen!

Pros
  • Simpel
  • Makkelijk te verplaatsen
Cons
  • Past niet op 29inch wielen

10 / 10

Remco 7 September, 2016

Eenvoudig maar doeltreffend

Doet wat het moet doen, staat als een huis. Voor zowel 27,5" als 26" aangeschaft en past prima.

Pros
  • Doet wat het moet doen
  • Stevig
  • Kwaliteit

9 / 10

Bert 31 August, 2016

Ook geschikt voor 29

10 / 10

Patty 14 August, 2016

Sehr stabiler und gleichzeitig mobiler Radständer

9 / 10

Lian 12 August, 2016

Degelijk, stabiel en netjes

Zeer tevreden met deze standaard! Degelijk materiaal, de fiets blijft er stevig in staan en lak raakt niet beschadigd. Ik zou deze standaard zeker aanraden - levering van Mantel ging zoals afgesproken, dus al met al; top!

Pros
  • degelijk materiaal
  • stevig
  • geen beschadigingen aan lak
  • oogt netjes

9 / 10

D. 31 July, 2016

Zo simpel en zo handig

Zo simpel en zo handig

9 / 10

Brecht 24 July, 2016

Mooi en doet wat het moet doen! Goed voor koersfiets

9 / 10

JB 23 June, 2016

robuuste standaard met professionele uitstraling

Ik wilde mijn racefiets kunnen stallen op de camping maar wil hem zelfstandig hebben staan. Daarom de Trivio aangeschaft. Deze standaard ziet er professioneel en degelijk uit en werkt super simpel. het achterwiel zet je met de as in het U-gedeelte en met het achterwiel op het vloergedeelte. Het U-gedeelte is bekleed met kunststof tegen evt beschadiging. Resultaat de fiets staat als een huis en dat voor nog geen €20. Subliem door zijn eenvoud met een professionele uitstraling.

Pros
  • zeer stabiel
  • professionele uitstraling
  • prima prijs/kwaliteit verhouding
  • oerdegelijk
  • geschikt voor diverse wielmaten

9 / 10

Eugene 25 May, 2016

Lekker gemakkelijk

10 / 10

Ernst 1 April, 2016

Super Bycicle-Ständer mit toller Optik

10 / 10

Arjan 29 March, 2016

Staat als een huis

9 / 10

Marcel 28 March, 2016

Prima standaard

De standaard is stevig en doet wat die moet doen. Niet meer en niet minder.

9 / 10

Harry 3 March, 2016

Statig tiefje

Doet wat het moet doen, stevig, degelijk, helemaal prima.

10 / 10

Luc 10 February, 2016

PERFGECT

Zeer stevige standaard van zwaar matriaal

Pros
  • Stevig

9 / 10

Luc 2 February, 2016

Stevig en parmantig!

Mijn nieuwe BMC track machine TR01 staat er evengoed in als mijn ASFRA piste fiets van het jaar 1979... Voor de "technical dummies": het wiel past in de opening op de grond; de opening tussen je ketting en de achteras past in de vork (die met rubber beschermd is). Je kan natuurlijk ook de voorbuis in de vork zetten, maar dat is niet echt de bedoeling...

Pros
  • stevig
  • ziet er goed uit
Cons
  • geen handleiding voor dummies

9 / 10

Rien 24 January, 2016

Handig en stabiel

In de winter staat de zomerracefiets op zolder. Daarvoor o.a. deze steun. Staat stabiel. Netjes gelakt. Goede vatting achter het frame om de as. Geeft geen beschadigingen. Wassen e.d moet hiermee ook goed te doen zijn.

9 / 10

Lex 22 January, 2016

perfect

Je fiets gemakkelijk en netjes wegzetten.

Pros
  • weinig ruimte nodig
  • gemakkelijk plaatsen van de fiets
  • dergelijke uitvoering
Cons
  • geen

10 / 10

Charpentier 20 January, 2016

Très bon Magasin

très bon produit

10 / 10

Johan 13 January, 2016

Ideaal voor de fiets

10 / 10

Jan 2 December, 2015

prima standaard

9 / 10

Kees 30 October, 2015

super standaard

Mooi afgewerkt en stabiel.

Pros
  • beschadigd de vloer niet
  • makkelijk in gebruik
  • stabiel

10 / 10

Harry 20 April, 2015

Handige opberg en schoonmaakstandaard

Pros
  • Stabiel
  • Beschermd door rubber

10 / 10

Tom 6 February, 2015

Ideaal!

Fijne standaard, eenvoudige looks. Ideaal voor het stallen van je fiets, in een handomdraai staat hij in het standaard. Inmiddels heb ik er drie!

Pros
  • Mooi
  • Eenvouwdig
  • Handig