Menu
Back

Supacaz Super Sticky Kush reviews

8.4 / 10 Average from 79 reviews | Write a review

8.4 / 10

79 reviews
5
(44)
4
(24)
3
(5)
2
(5)
1
(1)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet

7 / 10

Merlijn 14 August, 2019

Strak en mooi patroon

Strak stuurlint met het welbekende supacaz logo. Het stuurlint is super “sticky” en geeft veel grip. Wel lastig om aan te brengen.

Pros
  • Sticky
  • Looks
Cons
  • Lastig aan te brengen
  • Prijzig

8 / 10

Edwin 12 July, 2019

Fijn product

Voelt goed aan

8 / 10

Herman 1 April, 2019

Top lint

Als het eenmaal zit..wel stug om te wikkelen.

Pros
  • De grip
  • Het design
Cons
  • Wikkelen gaat stug

8 / 10

Christophe 4 March, 2019

Niet zo fel als op de afbeelding

Ik heb de neon blauwe versie van het stuurlint besteld, maar de kleur is in het echt minder fel dan het op de afbeeldingen doet voorkomen. Het was dus even wennen, maar uiteindelijk ben ik er wel blij mee. Veel kilometers heb ik er nog niet mee gemaakt, maar toch wel al even zonder handschoenen uitgeprobeerd en het voelt comfortabel aan. Het geeft mijn fiets inderdaad een personal touch, want je maakt wel een statement met een felle kleur stuurlint. Over de montage kan ik niks melden, want mijn fietsenmaker heeft het gemonteerd tijdens een onderhoudsbeurt. Hij bevestigde wel de reviews hier; als je dit maar sporadisch doet, dan is het niet het gemakkelijkste type stuurlint om te bevestigen.

Pros
  • Oogt fraai
  • Comfortabel
Cons
  • Niet zo fel als op de afbeeldingen

7 / 10

Chris 19 February, 2019

Lekker stroef stuurlint

Stuurlint voelt erg stroef aan, ook als het nat is heb je lekker grip.

Pros
  • Veel grip
  • Mooie einddoppen erbij
Cons
  • Kort van lengte, had 10cm langer gekund.

8 / 10

Tony 9 January, 2019

excellent maintient

7 / 10

Ad 22 October, 2018

Mooi stevig stuurlint met goede grip.

Cons
  • Moeilijk te plaatsen.

8 / 10

Stein 8 October, 2018

Geeft erg goede grip en ziet er strak uit!

Pros
  • Goede grip
  • Zacht
  • Strak uiterlijk

8 / 10

Z. 28 August, 2018

Superrr

Super fijn lint, is goed zelf om je stuur tedoen,met wat hulp van YouTube. Lekker stroef en zacht . Een aanrader dussss...

8 / 10

Gerrit Jan 27 April, 2018

Strak lintje

Prima tape dat je redelijk wat spanning strak kan wikkelen. Tape voelt comfortabel (zacht) aan en dempt roadbuzz goed.

Pros
  • Comfrtabel
  • demping
  • Goed te wikkelen

8 / 10

Jan 23 April, 2018

Fijn stuurlint, goede grip

Fijn stuurlint, goede grip en gemakkelijk op te brengen. Zou wel iets langer mogen zijn

Pros
  • Voelt goed
  • Goede grip
  • Makkelijk opbrengen
Cons
  • Iets aan de korte kant

7 / 10

Jean-louis 22 April, 2018

moyennement satisfait

sur le rose , les flanc sont blanc et on le voit ; le rose foncé du dessin plus clair que attendu .si non les bouchons securisés sont top

8 / 10

Bas 25 February, 2018

Mooi en erg comfortabel

Pros
  • Makkelijk om te wikkelen
  • Dik foam erg comfortabel
  • Zwart blijft mooi schoon
  • Plug zit vast met schroefje dus verlies je niet
Cons
  • Niet goedkoop
  • Door de dikte lastig in het stuur te krijgen

8 / 10

Patrick 18 February, 2018

Super guidoline

Parmis les meilleures guidoline testées.

Pros
  • Toucher
  • Mise en place
  • Confort
Cons
  • Entretien

8 / 10

Sebastiaan 24 January, 2018

Veel grip en mooi uiterlijk

Pros
  • Veel grip
  • Mooie afwerking

8 / 10

Rick 27 December, 2017

Ziet er mooi uit en blijft heel goed zitten

Dit stuurlint ziet er mooi uit, en blijft er ook na intensief gebruik mooi uitzien. Het verschuift ook niet. Het is duur, maar door de duurzaamheid toch een goede koop. Vergelijkbare stuurlinten als Lizard Skins gaan er na verloop van tijd toch minder mooi uitzien. Review geschreven na 2500 km gebruik.

Pros
  • Kleur
  • plakt goed
  • stuurdoppen!
  • duurzaam
Cons
  • Prijs

8 / 10

Arjo 10 November, 2017

Goed stuurlint

8 / 10

Joris 9 October, 2017

Gewoon goed

Pros
  • Mooie end cap

7 / 10

Håkan 8 October, 2017

Helt ok

8 / 10

Leon 13 September, 2017

Geeft veel comfort!

Erg fijn stuurlint met veel comfort. Erg sticky dus

Pros
  • Comfort
  • Kwaliteit
Cons
  • Prijs

8 / 10

Ivo 27 June, 2017

Super stuurlint maar wel duur

Goed comfort en makkelijk schoon te houden

Pros
  • Makkelijke montage
  • Goede grip
  • Comfortabel
  • Makkelijk schoon te houden
Cons
  • Smalle plakrand
  • Duur

8 / 10

Tjalling 13 June, 2016

proffesioneel stuurlint

Pros
  • goede grip
  • goede demping
  • mooi en makkelijk te monteren
  • hoge kwaliteit
Cons
  • prijzig

8 / 10

Gerwin 19 October, 2015

Goed spul

Fijn stuurlint, maar vooral de dopjes vind ik erg fijn, omdat je die in het stuur kunt vastdraaien met een inbussleutel. En ze zijn inderdaad mooi gefreesd

8 / 10

Roeland 28 July, 2015

Top tape!

Beste stuurlint dat ik tot noch toe gezien heb. Plakt goed en is erg comfortabel,

Pros
  • Comfortabel
  • Inclusief doppen in kleur
Cons
  • Prijs