Menu
Back

Schwalbe Tire Booster reviews

8.5 / 10 Average from 78 reviews | Write a review
8.5 / 10
78 reviews
5
45
4
26
3
5
2
1
1
1

Pros

  • Works well (2)
  • Simple (1)
  • Light (1)
  • Does the job (1)

Cons

  • Expensive (2)
  • None (2)
  • Pricey for what it is....but it does work. (1)
  • perhaps could do with being a little bigger for la (1)

7 / 10

Gerrit 27 March, 2020

Prima apparaat maar ... !

De inhoud van de tank is te klein om een 29" MTB band op de velg te "ploppen"

10 / 10

Jurgen 17 February, 2020

Bijna onmisbaar bij montage tubeless banden

Maak het jezelf niet moeilijker dan nodig en gebruik deze booster om vlot je tubeless band te monteren op de velg. In een mum van tijd zit de band op zijn plaats zonder gesukkel.

Pros
  • handig
  • snel
  • eenvoudig in gebruik
Cons
  • kostprijs

8 / 10

Gerald 15 February, 2020

It works just as its intended to do, no more puffing and grunting.

1 / 10

Laurens 30 January, 2020

Teveel geld voor iets dat niet werkt

Mountainbikeband geprobeerd op te pompen. 11 Bar erin en in een keer leeg laten lopen. Ding faalt helemaal en daarnaast valt de capsule telkens om

Pros
  • Idee is leuk
Cons
  • Duur
  • Werkt niet
  • Staat niet stevig

8 / 10

John 14 January, 2020

Snelle levering, goed product.

Goed product, voldoet aan de verwachtingen. Je hebt hem niet zo vaak nodig, daarom vind ik het in verhouding een prijzig product.

8 / 10

Jacky 3 January, 2020

Tubbles instaleren zonder compressor...

Heel goed hulpmiddel om op een zeer snelle manier je tubbles banden op je velg te krijgen.

Pros
  • Makkelijk in gebruik
  • Band springt in 1 keer op zijn plaats
  • Veel goedkoper dan een compressor te moeten kopen
  • Ook handig voor onderweg
Cons
  • Geen

10 / 10

Wilfred 22 December, 2019

Ideaal bij montage van tubeless banden

Montage met de tire booster vergemakkelijkt het monteren van tubeless banden

Pros
  • Makkelijk op druk te zetten
  • Handige klittenband voor montage op fietspomp
  • Genoeg capaciteit voor MTB banden

8 / 10

Nadine 11 December, 2019

Heeft zijn werk gedaan zoals het hoort.

10 / 10

R.A.H. 4 December, 2019

Prima stukje gereedschap

Apparaat doet wat hij belooft zonder ingewikkelde handelingen. Aanrader

7 / 10

Marcel 29 November, 2019

Het werkt maar toch wel prijzig vaatje

Het is een goedkopere oplossing dan een boosterpomp maar voor een vaatje toch wel prijzig. Bevestiging aan pomp voldoet maar is simpel.

Pros
  • Netjes afgewerkt
  • Functioneel
Cons
  • Prijs

9 / 10

Joost 28 November, 2019

Super handig apparaat maakt zelf tubeless maken een makkie: oppompen, aansluiten op je band en klaar

Pros
  • makkelijk
  • robuust
  • compact
  • simpel
Cons
  • prijs

8 / 10

Paul 24 November, 2019

Werkt goed als band en velg meewerken

Simpel hulpmiddel om een tubeless band op de velg te krijgen, als de combinatie band en velg goed is. Een onwillige band leidt tot veel frustratie. Zorg dat de band zo strak mogelijk tegen de velgrand aan ligt, al voor de luchtstoot te geven. Vooral aan weerszijden van het ventiel is dit belangrijk. Wat kan helpen (McGyver here!) als het niet meezit, is een een stuk verpakkingsmateriaal (schuim bijvoorbeeld) in de band te stoppen ter plaatse van het ventiel, zodanig dat de band strak tegen de velg ligt. Dan de maximale luchtstoot geven, met wat geluk plopt de band op zijn plek. Band even laten zitten om op vorm te komen, voorzichtig daarna één zijde loshalen, verpakkingsmateriaal eruit, en nu nogmaals de maximale luchtstoot, terwijl de band met één zijde al goed vast zit. Ter geruststelling: band nummer twee plopte in één keer zonder drama.

Pros
  • Eenvoud
  • Werkt
  • Licht in gewicht
Cons
  • Ventiel aan bovenzijde steekt uit en is kwetsbaar
  • Prijzig voor wat het is

10 / 10

Rob 29 October, 2019

Handig.

De Schwalbe tire booster geeft veel gemak bij het monteren van de banden.

10 / 10

Howard 28 September, 2019

Simple well made and does exactly what it's supposed to

Just pump it up with a track pump then just let the pressure go to seat the Tubeless tyre. Works so well I'm considering a second for travelling.

Pros
  • Simple
  • Light

5 / 10

Eduard 3 September, 2019

Unnötig

Jeder elektrische Akku Kompressor um 20€ macht diese Arbeit besser. Bei jeder Reifenmontage den Booster vorher auf 12 bar aufpumpen um dann einen einzigen Reifen an die Felge zu bringen? Nicht um den Betrag, leider habe ich dem Behälter eine Macke beigebracht damit kann ich ihn nicht mehr zurück senden.

Pros
  • Stabile Ausführung
Cons
  • Überteuert

9 / 10

Vincent 24 August, 2019

Jaren eerder moeten kopen!

Een must have in de schuur van de huidige fietser. Op basis van inschatting Milieu vriendelijk daar ik minder tot geen binnenbanden meer ga gebruiken. Even booster en sealend in de band en boem band vol en dicht. Milieuvriendelijker daar sealend en een dynaplug voor mij gevoel minder grondstof vraagt en minder belastend is dan de verwerking van rubber. Dus mijn gevoel zegt ook daar een win situatie. Onderzoek benodigd om tot bewijs te komen

Pros
  • Handig
  • Degelijk
  • Los van de pomp
Cons
  • Geen

5 / 10

Lars 8 August, 2019

Kort och gott en riktigt prisvärd produkt vid montage av slanglösa däck

Pros
  • Bra
Cons
  • Inga

9 / 10

Steven 6 July, 2019

Good piece of kit. Seated an awkward set of MTB tyres perfectly.

Good reviews of the tyre booster on the internet and great pricing and fast delivery from Mantel. I'd never needed a booster before and managed to seat all my tyres with a track pump. However, one combination of rim and tyre just wasn't working. I tried the Schwalbe booster and it popped two tyres on to the rims first time. I didn't even need to remove the presta valve core. Highly recommend this piece of kit. Seems well made if a little pricey for what it is.

Pros
  • Does the job
Cons
  • Pricey for what it is....but it does work.

9 / 10

Geoff 3 July, 2019

Upgrade your pump for tubeless!

Brilliant add on to a standard (HP) track pump to blast air into your tubeless tyre to seat it onto the rim. Makes going tubeless a doddle! Once seated you can put the sealant in through the valve tube with the valve removed - replace valve and pump up using an ordinary track pump. Two fittings one for the valve stem and one for the standard presta valve.

Pros
  • Good value
  • Strap to fix onto a track pump
  • Good instructions
Cons
  • perhaps could do with being a little bigger for la

10 / 10

Boniface 1 July, 2019

Great quality product and faster delivery

Great product, good value for money

Pros
  • Reliable

10 / 10

Duncan 26 June, 2019

Well made, works perfectly

Seated new Vitoria corsa speed 2.0 tubeless tyres onto HED plus rims first time - perfect!

Pros
  • Does exactly what it should
  • Well made
Cons
  • Expensive

8 / 10

Richard 23 June, 2019

Goedkope en goede oplossing voor tubeless banden

De Tire booster leek mij een betaalbare en handige oplossing om zelf mijn tubeless banden te monteren aangezien ik al een goede pom had. De Tire Booster is makkelijk en relatief snel op te pompen tot 11 bar, vervolgens haal je de hendel om en laat je deze in een keer in de band lopen. Dit werkt goed en snel. Het is wel even lastig om de slang goed lucht dicht op je ventiel te draaien. Daarnaast ben ik niet kapot van de bijgeleverde band om de booster aan je standaard pomp te bevestigen.

Pros
  • Prijs
  • Gebruiks gemak
  • Snel op druk te brengen
Cons
  • Lastig op je ventiel monteren
  • Bevestiging op pomp wat slap

9 / 10

Yves 19 June, 2019

Prima service

7 / 10

Claus 11 June, 2019

Goede druk

Eenvoudig om mee te werken.

Pros
  • Eenvoudig
Cons
  • Prijs

8 / 10

Aide 3 June, 2019

Easy solution

Makes going tubeless a lot easier. Worked first time I tried it. Loses points for the price for what is essentially a blow up bottle

Pros
  • Easy to go tubeless
Cons
  • Pricey

10 / 10

Eli 30 May, 2019

Tubeless musthave!

Sceptisch, of zo'n klein ding mijn 2.3 inch CrossKing op de velg zou krijgen. Scepsis is verdwenen: werkt perfect. De kleine minpunten kunnen mijn 10 niet naar beneden krijgen.

Pros
  • Handzaam.
  • Slang heeft juiste lengte.
  • Zonder ventielinzet te gebruiken.
  • Duur?! Betrouwbaar gemak mag wat kosten
Cons
  • Met bevestigingsband wiebelig aan de pomp.
  • Een duurzaam koffertje zou handig zijn.

10 / 10

Eli 30 May, 2019

Tubeless musthave!

Na wat getwijfel over welke compressorloze oplossing, gekozen voor de Schwalbe Tire Booster. Vandaag mijn eerste buitenband met dit apparaat op de velg geplopt. Mijn verwachting was, dat het niet in één keer zou lukken: zo'n kleine fles voor een 27.5 2.3 mtbband. De Continental Cross King in de velg geplaatst, goed sop aangebracht, de Tire Booster op 10 bar volgepomt ... met een ferme draai het ventiel opengedraaid en in no-time schiet de band met een paar scherpe ploppen perfect in positie. Geen herrie van een compressor, kan met de fietspomp mee in de auto voor een mtb-trip. Helemaal blij mee!

Pros
  • Handzaam.
  • Zonder ventielinzet te gebruiken.
  • Slang heeft juiste lengte.
  • Duur?! Betrouwbaar gemak mag wat kosten
Cons
  • Met bevestigingsband wiebelig aan de pomp
  • Een duurzaam koffertje zou handig zijn.

9 / 10

Joost 21 May, 2019

Perfect wanneer je tubeless gaat.

Pros
  • Licht
  • duidelijke omschrijving
  • solide

7 / 10

Frederic 14 May, 2019

Efficace mais nécessite une bonne pompe

Pros
  • Efficace pour tubeless
Cons
  • valve schrader mal placée. Exposée aux chocs

7 / 10

Geert-Jan 1 May, 2019

Handig systeem maar vrij prijzig

Pros
  • Werkt goed
  • Kan tot 11 bar, voldoende voor racewiel
  • Makkelijk op te pompen
  • Eenvoudig aan te sluiten op ventiel van band
Cons
  • Prijs

10 / 10

Adam 28 April, 2019

Excellent, does a great job

Was having real problems inflating a tubeless tyre and could not get anything to work. The Schwalbe Tire Booster worked first time, really pleased

Pros
  • High Quality
  • Lightweight
  • Performance
Cons
  • Slightly Pricey

10 / 10

Agnieszka 17 April, 2019

Great service

Great service, and I love the box!!!!

10 / 10

Jose 5 April, 2019

Don't go tubeless without it!

I no longer dread the idea of changing a tubeless tire. The main question I ask myself is why I did not buy this tool before. I think it is very pricey, but on the other hand it does the job. First try and tire sat on the bead.

Pros
  • It works
  • Well designed
  • Builds up loads of pressure, up to 160 psi
Cons
  • Expensive

9 / 10

Dave 3 April, 2019

Doet wat ie moet doen, topding!

Lekker compact, geen grote compressor in m’n schuur nodig om mijn banden tubeless te maken. Verder zeer gebruiksvriendelijk, voor een kleine prijs een goed apparaat!

Pros
  • Weinig ruimte nodig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Prijs

9 / 10

Dick 14 March, 2019

Handige tool

Tubeless monteren makkelijk gemaakt. En een portable oplossing

10 / 10

Jorn 12 March, 2019

Perfect om tubeless banden te ‘zetten’

Werkt perfect om tubeless banden goed te laten zetten op de velg. Geen geehannes en frustraties meer met de pomp.

Pros
  • Perfect voor tubeless
  • Zit degelijk in elkaar
Cons
  • Niet goedkoop

8 / 10

Arthur 1 March, 2019

Doet het goed

Best spannend, hoge druk opbouwen in een cilinder. De normale hoge druk pomp gaat vanaf 10 bar in het rood. dat leek me in 1e instantie wel voldoende. Was toch niet zo. Er was toch 12 bar nodig om de racefietsband goed te krijgen. Prima hulpmiddel.

Pros
  • Eenvoudig in gebruik
  • Werkt goed
Cons
  • Geen

10 / 10

Bert 28 February, 2019

Prima uitvinding.

Zeer goed instrument band gaat direct op zijn plaats!

Pros
  • Dit de beste van alle boosters!
  • Zeer gemakkelijk in gebruik.
Cons
  • Geen

9 / 10

Carla 25 February, 2019

Perfect!

Ik heb lang lopen stoeien met een gewone pomp om mijn tubeless banden op te pompen. Soms lukte het wel, maar veel vaker niet. Vervelend om dan langs een fm te moeten voor een compressor. Met de Tire Booster was ik zo klaar. Het heeft mijn verwachtingen werkelijk overtroffen. Tire Booster oppompen en plop, plop. Vervolgens met een voetpomp op de juiste spanning gebracht. Perfect!

Pros
  • Werkt uitstekend
  • Makkelijk mee te nemen op bv een vliegreis
  • Voor mij elke euro waard
Cons
  • Zou het niet weten

9 / 10

Angel 23 February, 2019

Perfecto

10 / 10

Robert 22 February, 2019

Supertool voor de tubeless banden

Eenvoudig in het gebruik. Blij mee!

8 / 10

M. 18 February, 2019

Prima product!

Doet wat het moet doen. Geen enkele moeite meer met tubeless banden.

Pros
  • Kan los van de pomp meegenomen worden
  • Handige band om aan pomp te bevestigen
Cons
  • Prijzig

7 / 10

David 12 February, 2019

Helps the desperate

I had previously mounted tyres on my 29" mtb wheels with soap and water but remounting a used tyre was a problem, ditto with a new tyre, so tried this booster. First problem, my e-thirteenvalve head was wrong size to accommodate convertor to attach booster, so replaced valve needlessly for stans just to get this connection. With the valve insert still in, no joy in mounting tyre, so removed it for better whoosh. I had a problem getting up to the 150 pound of pressure, one pump gave up around 80, an old car foot pump got me to around 110 and after 2 goes just about mounted the tyre. I had 2 small pops not the big bang seen on videos, but my 29" * 2.2 tyres are bigger than most. I went for this over peers as volume times pressure should mean it holds more air in smaller space as the others max pressure is around 100 - 120. As the pump t inflate it needs higher capacity, this is hard and the instructions say not to inflate it with a compressor. This means an all in one pump/booster would seem to make more sense, where the pump can input the max poundage of pressure. In a review on youtube they had a problem with a feeder pump and just switched t another, I bet it was because most pumps can't get up to 150 pound. Tyre now on, still hard several weeks later with stans fluid in, for which I bought a syringe, so I can insert neatly via valve to top up, rather than break a good bead seal just to inspect and top up the stans fluid. I've had my new bike with tubeless for about 21 months, this was a massive pain, but now resolved I'll continue tubeless, though does make you question it - I have proper e thirteen tubeless wheels, not converted.

8 / 10

Paul 12 February, 2019

ideaal voor tubelessbanden , veel goedkoper dan een compressor7

8 / 10

Simon 28 January, 2019

Doet wat hij moet doen, maar moet goedkoper kunnen.

Het doet precies wat hij moet doen. Ik vind €50 echter wel veel geld voor een fles, een slang en een ventiel. Voor €80 heb je een compressor.

Pros
  • kwaliteit is prima
Cons
  • prijs

5 / 10

John 23 January, 2019

Leuk maar

Tire booster aangeschaft om tubeless mogelijk te maken. Druk aangebracht met gewone voetpomp, presta ventiel top verwijderd, band zo op spanning, plop, plop, alles op z’n plek. Druk er terug af, plop, plop, alles weer losgeschoten en niet normaal op te pompen... Vele malen herhaald, dit werkt zo niet... Is er geen adapter om dit ding direct op het presta ventiel te zetten?

Pros
  • Voldoet maar..
Cons
  • Het echte probleem is niet opgelost...

10 / 10

Patrick 23 January, 2019

Makkelijk licht gewicht,voor onderweg en als je geen compressor heb!

Super mooi handing ding voor onderweg ben vaak op reis met zoal met mijn MTB en race fietsen voor me sport (triathlon) heel fijn als je keertje lek hebt dat je ff vlug keertje je bandjes op de velg kan knallen! En niet duur dus ideaal!

Pros
  • Licht
  • Klein van stuk
  • Niet duur
  • Ziet er pro uit
Cons
  • Geen

9 / 10

Régis 18 January, 2019

Fonctionne impeccablement

J'ai lu des avis selon lesquels il était impossible d'injecter de l'air dans la bonbonne jusqu'à 9, 10 ou 11 bar. J'ai une pompe à pied Décathlon de base qui peut monter jusqu'à 11 bar et je parviens à mettre entre 10,5 et 11 bar dans le booster. Le tout fonctionne super bien.

Pros
  • Efficacité
Cons
  • Dimensions

10 / 10

Arjan 16 January, 2019

Geniaal

Werkt perfect en simpel, zelfs bij een licht beschadigde velg met slag erin. In tegenstelling tot een vd andere reviews: het uiteinde is gewoon draaibaar, dus slang draait niet mee. Fatsoenlijke prijs.

Pros
  • Effectief
  • Simpel
  • Snel: Band in de velg in 4 seconden (ipv 4 uur)
  • je kan doorpompen na de eerste boost

7 / 10

Tom 26 December, 2018

Werkt prima met wat opmerkingen.

Onlangs dit 'verlengstuk' van een fietspomp aangeschaft aangezien Vittoria Terreno Mixbanden tubless monteren op een set Mavic Allroad UST disc wielen met een gewone pomp niet mogelijk bleek. Het ding werkt prima. Nadat je de booster met een hogedruk fietspomp op druk hebt gebracht en de slang op het ventiel gedraaid hebt ploppen de banden in een keer op hun plek, succes verzekerd. Er zijn wel een paar punten waarmee rekening gehouden moet worden. Een verwijderbare ventielkern is noodzakelijk, met de ventielkern nog op z'n plek wordt er niet snel genoeg druk opgebouwd. Werkt dus niet met bijvoorbeeld Shimano Ultegrawielen met de eigen ventielen waarvan de ventielkern niet verwijderd kan worden. Ook zou het Schwalbe sieren om een fatsoenlijke voet bij het ding te leveren zodat de booster bij gebruik blijft staan. Nu valt het ding steeds maar weer om. Tot slot zou een losdraaiend schroefuiteinde op de slang een idee zijn zodat de booster niet mee hoeft te draaien als de slang op het ventiel wordt gedraaid.

Pros
  • Doet wat het ding belooft
  • Veel drukopbouw in een mum van tijd
  • Werkt makkelijk
Cons
  • Zeer instabiel, blijft niet staan
  • Booster draait mee bij monteren slang op ventiel
  • Verwijderbare ventielkern vereist

7 / 10

Aschwin 21 December, 2018

compressor om banden te "poppen"

Makkelijk in gebruik. Je moet niet verwachten dat ie mooi blijft staan tijdens gebruik, valt , dankzij het slanke design snel om

Pros
  • Snel in gebruik
  • duidelijk in aansluiting
Cons
  • blijft niet staan
  • inner core van de ventiel verwijderen

10 / 10

David 11 December, 2018

Fantastic

The tire booster, what a time saver. For the life of me I could not pump up my two Schwalbe CX One tyres. My rims are not tubeless ready but with this Schwalbe the tire booster they were pumped up in seconds. Probable the bests products I’ve bought in years. Very happy.

Pros
  • Very easy to use
  • No need for expensive tubeless rims
Cons
  • Non

9 / 10

Alan 11 November, 2018

A must for tubeless seal, Works perfectly

I could never get a good seal with an ordinary foot pump, and was using CO2 cartridges. The Tire Booster is perfect, 2 tyres fitted front and rear with no problem at all. Well worth having in your workshed/tools

10 / 10

Clive 5 November, 2018

Works well

Just started the tubeless journey, and gradually getting it on all my bikes. The more tyres I tried, the more I realised that it wasn't always going to be easy getting new tyres to seal against the rim. So read around a bit, and invested in one of these. Glad I did, the success rate of getting tyres to seal 1st time has improved greatly and saved me a lot of grief.

Pros
  • Works well
  • Looks well made
  • Schwalbe are a trustworthy brand
Cons
  • More expense (but it's a one-off purchase)

10 / 10

Ged 22 October, 2018

Great piece of kit

Easily inflates tubeless tyres and no need to use up Co2 canisters

Pros
  • Easy to ise
  • Works well
  • Saves on buying CO2 canisters
Cons
  • None

10 / 10

Marc 3 July, 2018

Parfait quand on n'a pas de compresseur

Bien utile pour faire claquer un tubeless quand on ne de compresseur sous la main. Testé avec succès sur un Nobby Nic 26x2.35. Avantage annexe : opère en silence contrairement au compresseur. Il faut quand même disposer d'une bonne pompe à pied pour atteindre 11 bar. Peu encombrant. La valve Presta semble fragile ; à voir avec le temps. Par précaution, je range toujours la bouteille dans sa boite d'origine.

Pros
  • Dépanne en l'absence de compresseur
  • Silence de fonctionnement.
  • Peu encombrant
Cons
  • La valve Presta semble fragile.

9 / 10

Albert 28 May, 2018

Werkt perfect

Pros
  • Band in keer vast in de velg

9 / 10

Gerrit 12 February, 2018

Doet wat het moet

Zo simpel een kind kan het oppompen. Mooie stevige booster. Oppompen tot 11bar, aan je ventiel koppelen en wachten tot de band zich zet. De strap om hem aan je fietspomp te maken heb ik even geprobeerd maar had voor mij geen meerwaarde.

Pros
  • Simpelheid.
  • Snelheid
Cons
  • De strap

7 / 10

Ruud 28 December, 2017

Geeft alleen een boost icm verwijderbare ventielkern

Booster geeft alleen genoeg lucht als de ventielkern is verwijderd. Ik heb xtr tubeless ventielen en deze zijn niet verwijderbaar en dus kreeg ik de tubeless banden niet op druk .Na aanpassing van de ventielen werkte de booster perfect. Helaas is dit dit niet duidelijk in de productomschrijving aangegeven.

Pros
  • Makkelijk op 11 bar te brengen
  • Betaalbare oplossing
Cons
  • Boost alleen icm verwijderbare ventielkern

9 / 10

Joost 5 December, 2017

Veel lucht

Biedt voldoende lucht om een 29 x 2,35 een boost te geven. Vullen valt mee, zeker als je voor de eerste bars een MTB pomp gebruikt. Is licht genoeg om ook op reis mee te nemen. Vulventiel oogt kwetsbaar. Zorgt er wel voor dat je de booster voorzichtig behandeld, het blijft een drukvat.

Pros
  • Voldoende boost
Cons
  • Ventiel is onbeschermd

8 / 10

P. 12 November, 2017

Prima oplossing als je geen compressor hebt

De Airshot werkt prima. Mijn 2.25 26 inch MTB banden zaten er in een keer op (Airshot tot 10 bar 'geladen' - max is 11 bar). Je moet nog wel even flink pompen om tot die 10 bar te komen! De banden zaten overigens al een half jaar op de velg (was tijdens een latex-verversing) ben benieuwd hoe dit gaat met nieuwe banden (en 29 inch). Maar vooralsnog doet de Airshot wat beloofd is. Als je geen compressor hebt en je bent het pompen zat, dan is dit een goed alternatief. En de Airshot is lekker compact als je hem niet nodig hebt,

Pros
  • Band in een keer op de velg
  • Compact
  • Kwaliteit lijkt degelijk
Cons
  • Flink pompen om op druk te komen

5 / 10

Arno 20 October, 2017

beperkte inzet

je pompt je een ongeluk en dan is het in één shot weg. Als de band dan niet staat krijg je der na een paar keer wel een punthoofd van en had ik liever voor een paar tientjes meer een compressor gekocht

8 / 10

Ben 12 August, 2017

plop, plop, plop

was er niet zeker van dat het zou gaan werken maar de tire booster laat mijn racefietsbanden probleemloos op de velg 'ploppen' ventiel is wat kwetsbaar

Pros
  • werkt uitstekend
Cons
  • ventiel is kwetsbaar
  • is erg prijzig

9 / 10

Joop 25 July, 2017

Superhandig

Werkt perfect om een band tubeless te monteren. Oppompen van de tirebooster is snel gedaan, 9-10 bar is voldoende. Een 2.25 band zet zich direct met enkele plops op de velg. slang op ventiel houden en dan met andere hand de tirebooster opendraaien is lastig. Al enkele banden gemonteerd, geen problemen ondervonden.

Pros
  • Licht
  • Adapter om op ventiel te schroeven
Cons
  • Moeilijk met twee handen te bedienen

3 / 10

Patrick 21 July, 2017

Weinig power voor tubeless banden.

Ik zocht een alternatief voor een kompressor voor het snel oppompen van tubeless banden op mijn racefiets. Hoopte dat dit produkt zou helpen, echter heeft dit produkt te weinig power om de nieuw omgelegde tubeless op zijn plaats te krijgen. Uiteindelijk toch maar weer een co2 patroon gebruikt.

Pros
  • Voor normale banden met binnenband
  • Ok voor bijpompen
Cons
  • Weinig power voor omleggen nieuwe tubeless

10 / 10

Christophe 11 June, 2017

Facilité de montage pneus Tubeless

Montage de pneus Schwalbe Tubeless en tout simplicité avec le tire Booster. Les pneus ont "claqués" facilement.

8 / 10

Leo 9 June, 2017

goede booster

deze booster zet zo 2.4 brede banden op mijn 27.5 wielen. doet dus wat hij beloofd. ( daar twijvelde ik wel over) toppie dus.

10 / 10

Stefan 26 May, 2017

Top product om je ATab tubles te maken

Had deze al bij mijn fietsenmaker gezien. Een paar keer thuis geprobeerd met compresser maar twee keer heel de garage onder de latex. Nu met de tire booster geen centje pijn en het is zo gepiept. 1) Buiten band erop onder klein stukje open laten. 2) Latex erin 60 a 70ml band eroptire boster tot 11bar oppompen 3) Ventiel eruit 4) tire booster erop schroeven. 5) kraantje open en de band popt strak op de velg. Dit scheelt veel tijd en bespaard om dit elke keer de fietsenmaker te laten doen. Natuurlijk ook hier weer snel geleverd

Pros
  • Geen geklieder
  • Kan tot 11bar
  • Makkelijk in het gebruik
Cons
  • Geen

10 / 10

Jean 1 May, 2017

tout est ok

rien à dire tout est arrivé en temps et en heure, que du bon.

5 / 10

Tom 16 April, 2017

Net niet

Er komt een moment dat je je tubeless MET ventiel snel moet oppompen. Dat lukt echter met de Tire Booster niet goed genoeg. Het is net of de aansluiting van de Tire Booster het ventiel wat afsluit/afdekt waardoor je de lucht niet snel genoeg in je tubeless krijgt. (Gebruikt met nieuwe vouwbanden, randen niet geheel glad....)

Pros
  • Prima luchtkraantje
  • Het is er mee gelukt
Cons
  • Aansluiting ventiel dekt ventiel af?
  • Rolt makkelijk weg
  • Valt makkelijk om

10 / 10

Jean-Michel 16 April, 2017

un pneu tubeless qui se positionne en 3 secondes

très pratique et rapide.... le pneu "colle" à la jante instantanément... on oublie vite les galères de montage avec une pompe ou un compresseur....je suis très content de mon achat et je le recommande

Pros
  • rapide
  • très fiable

10 / 10

Steve 9 April, 2017

Zeer goed product

Een aanrader!!!!

8 / 10

Fokke 31 March, 2017

Handig hulpmiddel bij het monteren van tubeless banden

7 / 10

Jordi 14 March, 2017

Werkt perfect mits alles "klopt"

Het apparaat werkt inderdaad maar dan moet alles een perfecte fit hebben. Waar je met een compressor eindeloze aanvoer hebt, ga je hier behoorlijk dikke spierballen krijgen als het tegenzit. Ik zou dit product dus alleen aanraden als je er zeker van bent dat het wiel goed te dichten is en alles er ook geschikt voor is. Bij twijfel hieraan zou ik dit product overslaan.

Pros
  • Krachtige luchtstoot (met adapter)
  • Licht van gewicht
  • Degelijk
Cons
  • Situatie moet optimaal zijn
  • Beperkt volume als het afdichten tegen zit
  • Mag niet met compressor op druk gezet worden

8 / 10

HC 13 February, 2017

De oplossing!!

Geweldig hulpmiddel bij tubeless.

10 / 10

Peter 5 February, 2017

Z'n naam hoeft geen verdere specificatie!

Het is even uitzoeken hoeveel druk je in je band wil boosten. Da's afhankelijk van het formaat van je band. Daarna doet hij zijn naam alle eer aan.

Pros
  • Compact
  • Light Weight
  • Simpel

9 / 10

Marijn 20 January, 2017

werkt zeer goed in combinatie met tubeless mtb band

Oppompen tot 8 a 9 bar met een goede fietspomp die ik al had. en je kan zo je tubeless mtb band er mee vullen en hij plopt mooi om de velg. Wilde eerst een nieuwe fietspomp aanschaffen a 130,- euro dit was toch een iets goedkopere oplossing.

Pros
  • licht gewicht
  • makkelijk in gebruikt
Cons
  • nog geen

10 / 10

Bram 9 January, 2017

wat een uitvinding!

Geweldig product! Simpel en doeltreffend. I.p.v. het geklooi bij een bezinestation kan je nu heel makkelijk thuis je banden tubeless maken. Even de booster op 8 bar pompen en daarna het kraantje opendraaien. De band plopt direct op de velg en is in 1x op spanning.

Pros
  • simpel
  • doeltreffend
  • geen elektriciteit nodig
  • veel lucht ineens
Cons
  • je moet nog wel zelf pompen