We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

Polar Out Front reviews

8.7 / 10 Average from 29 reviews | Write a review

8.7 / 10

29 reviews
5
(16)
4
(12)
3
(1)
2
(0)
1
(0)

Pros

  • Quality (1)
  • Style (1)
  • Function (1)

Cons

  • None (1)

8 / 10

Wouter 1 June, 2017

Mooie upgrade

Ik heb deze outfront stuurhouder gekocht bij mijn Polar M450, voornamelijk omdat het er strakker uit ziet op het stuur en ook gemakkelijk is om af te lezen bij houding in de beugels. Het is inderdaad goed voor een strakke look en de houder zelf is zeer degelijk en trilt niet. Er zijn ook nadelen. De M450 steekt een beetje ver uit, wat er wat vreemd uit ziet. Met de grotere broer (M650) is dat wellicht beter. Erger zijn de schroefjes, die af fabriek te strak vastzitten. Ik kreeg 3 schroefjes goed los, maar de laatste niet. Met een inbussleutel draaide ik de zeshoek van de schroef bijna kapot. Uiteindelijk kreeg ik het los met een torx schroevendraaier. Afgaande op andere reviews lijkt dit eerder regel dan uitzondering. Pas dis goed op met losdraaien, eenmaal op je stuur is het een fraai ding.

Pros
  • Bouwkwaliteit
  • Looks
  • Positionering van je fietscomputer
Cons
  • Schroeven initieel te strak vast
  • Niet ideaal voor M450

9 / 10

Ramon 11 August, 2016

Super aankoop

Eindelijk was de front mount weer leverbaar en bevalt super! Ik had me bij Mantel ingeschreven en na mail direct besteld en zoals gewoonlijk dag erna in huis. De mount is heel stevig en de polar v650 hangt nu mooi voor mijn stuur

Pros
  • Stevig
Cons
  • Geen

10 / 10

Stefan 11 June, 2018

Prima product

Pros
  • Dergelijk
  • Mooi afgewerkt
  • Goed gebruiksaanwijzing
Cons
  • Prijs

10 / 10

Lionel 11 March, 2019

Hyper rapide

Traitement et envoi hyper rapides. Conforme à la description. Le moins cher des sites que j'ai consultés.

Pros
  • Rapidité
  • Prix
  • Emballage

10 / 10

Clémentz 12 December, 2018

Très bon produit

Pros
  • Rapidité

8 / 10

Remco 14 June, 2017

Fijn ding en mooie kwaliteit

5 / 10

Marc 14 March, 2018

Beau produit, mais dommage qu'il ne fonctionne qu'en 31,5 de diamètre

Belle pièce qui fait son office, mais à ce prix il y aurai pu avoir des bagues de calage pour des diamètres de cintre inférieur...

Pros
  • Belle pièce moulée
Cons
  • pas de calage pour diamètre inférieur

7 / 10

Tim 15 December, 2016

Goed produkt

Goed product, Blijft goed zitten en kijkt prettig! Ook fijn voor het stellen van de stand. Een aanrader voor de polar M450!!

Pros
  • stevig
  • licht
  • stelbaar

8 / 10

Ivar 18 October, 2016

Complete the look

Prima product degelijk licht metaal + bevestigings plastic voor het stuur- wel niet Per se aero want je computer rust hoger dan de stem Betere leesbaarheid van computer want minder hoofed bewegingen.

Pros
  • Betere leesbaarheid
  • Ziet prof uit
  • bevestgings stripje

9 / 10

Danny 19 August, 2019

Goed product. Degelijke kwaliteit

Goede kwaliteit snelle levering en betrouwbaar

Pros
  • Stabiel
  • Degelijk
  • Makkelijk monteren

7 / 10

Marc 2 March, 2018

Beau produit, mais dommage qu'il ne fonctionne qu'en 31,5 de diamètre

A priori très bien, mais à ce prix il y aurai pu y avoir des cales pour des diamètres de cintre inférieur. La pièce fournie n'est adaptée qu'a un diamètre 31,5 mm!!!

Pros
  • Beau produit
Cons
  • Diamètre 31,5, pas de cales fournies

7 / 10

Serge 21 September, 2016

Mooi maar fragiel

Eindelijk mijn polar M450 vóór mijn stuur ipv er op. Functioneel ontwerp: je kunt de mount omdraaien waardoor je gps unit ter hoogte van je stuurpen komt te zitten, of indien je de mount zoals afgebeeld monteert er boven. Mount is zeer stabiel, geen trillend schermpje voor mijn neus. Volledige van aluminium, licht en stevig (zou je zeggen). De eerste die ik toegestuurd kreeg brak af bij het monteren. Gelukkig direct een nieuwe gekregen dankzij de goede service van Mantel. Hoewel direct, mount is zeer slecht leverbaar. Door de slechte en zeer sporadische levering van Polar is de mount maar zelden op voorraad.

Pros
  • Functioneel, mooi ontwerp
  • Volledig aluminium
  • Stabiel
Cons
  • Slecht leverbaar
  • Fragiel
  • Enige in zijn soort

10 / 10

Nick 22 March, 2019

Mooi en handig

Ziet er zeer mooi uit. Makkelijk te monteren en aan te passen naargelang de situatie. Een aanrader.

Pros
  • Mooi
  • Makkelijke montage
  • Goed aanpasbaar

10 / 10

Aad 24 February, 2017

Super houder/verlenging voor de polar V650

Doet waar hij voor gemaakt is.

Pros
  • Makkelijke montage
  • Goed in te stellen
  • Blijft prima zitten
Cons
  • Geen

8 / 10

Dylan 24 June, 2019

top mais visses trop fragile

Visserie trop fragile après 5 serrage je ne sais plus l'enlever sinon le support est nickel.

Pros
  • maintien top
  • facile à monter
  • pour le placer très simple
Cons
  • visserie fragile

9 / 10

Jeroen 25 July, 2018

Stevig en makkelijk te monteren

Goede stevige houder. Met deze houder zit mijn polar perfect op z'n plek.

Pros
  • Sterk
  • Makkelijk te monteren

8 / 10

Dennis 25 September, 2016

Geweldig

Na lang wachten eindelijk ontvangen. De Polair out front is stevig en zeer stabiel. Perfect voor op het stuur.

Pros
  • Eenvoudig montage
  • Kwaliteit

10 / 10

Freek 26 June, 2018

Super van Polar

8 / 10

Marco 26 September, 2016

Deugdelijk

Vanwege de slechte leverbaarheid heb ik er gelijk 2 besteld, zowel voor de racefiets als MTB en daar heb ik geen spijt van. Prima stuurhouder. Voelt ook heel solide aan. I.v.m. een review elders op internet was ik even bang voor de schroefjes, maar dat bleek onterecht. Je moet wel heel lomp zijn wil je die stuk draaien. Enige onhandige zijn de strips die je eerst om je stuur moet doen. Daar zaten er meerdere van op een vel die je van elkaar los moet kunnen trekken o.i.d., maar dat werkte voor geen meter. Ik heb de houder zonder die strip gemonteerd en dat werkt ook prima.

Pros
  • Deugdelijk
Cons
  • Leverbaarheid

10 / 10

Leslie 27 March, 2017

Great acccessory for the Polar V650

For the non-Garmin crowd the Polar V650 now that it displays mapping is a an excellent alternative. Polar has always been at the forefront of HRM training and having the V650 out front makes it a great device. The out front mount is built to an extremely high standard in machined aluminium and is a stylish and functional accessory for the most demanding rider. Highly recommended.

Pros
  • Quality
  • Style
  • Function
Cons
  • None

9 / 10

Bruno 28 February, 2019

Mooi elegant product

Pros
  • Eenvoudige montage
  • Mooi design

8 / 10

Matthias 28 May, 2019

Elegant & stevig

Goed product. Vereist wel een scherp oog en wat concentratie om mooi recht te monteren. Boutjes slijten gemakkelijk uit.

Pros
  • Uitzicht
Cons
  • Boutjes fragiel

10 / 10

Ralf 29 September, 2016

top Integration am Rennrad

Aerodynamisch, sehr gute Passgenauigkeit und Qualität

Pros
  • Optik
  • passgenau
  • Stabilität

10 / 10

Jeffrey 30 April, 2019

Super goed product

Zeer goed product. Blijft goed vast rond het stuur zitten en houd de polar op zijn plaats. Ik ben er zeer tevreden van, alsook van de snelle levering!

Pros
  • Snelle levering
  • Vlotte montage
  • Houd de Polar op zijn plek

8 / 10

Alwin 5 February, 2017

Strak design

Mooie bevestiging voor de Polar V650. Nog mooier wanneer je hem omgekeerd monteerd, waardoor de V650 in het verlengde van de stuurpen komt te lkiggen i.p.v. er bovenop. Klik gedeelte kan worden losgemaakt en omgedraaid worden bevestigd. Ook handig om de V650 netjes met je stuur uit te lijnen.

Pros
  • Ontwerp
  • Omkeerbaar

9 / 10

Jan 5 September, 2019

Topproduct

Voldoet perfect aan de beschrijving. Vlot monteerbaar, heel stevig, heel blij mee.

Pros
  • Vlot monteerbaar
  • Zeer stabiel
Cons
  • Geen

10 / 10

R. 6 July, 2018

Prima mount en ziet er mooi uit

Pros
  • Goeie looks
  • Zit stevig op het stuur
  • Polar v650 past perfect

9 / 10

Wim 7 August, 2017

Mooie vormgeving

Stevig en een mooie vormgeving. Heel makkelijk te monteren. Zou 1cm korter kunnen zijn.

Pros
  • Vormgeving
  • Stevigheid
Cons
  • Vindt hem iets te lang

8 / 10

Roy 9 July, 2018

Comfort op en top

Mooi stevig, rammelt niet en aanpaspasbaar om mooi recht voor mn "neus" te krijgen. Tevreden klant door snelle levering

Pros
  • Stevig
  • Aanpasbaar
  • Makkelijke montahe
Cons
  • Geen