We use cookies to make shopping even easier and more personal. These cookies allow us and third parties to collect information about you and track your internet behaviour inside (and possibly outside) our website. Based on this information, we and third parties can adapt advertisements to your interests and profile. By continuing to use our website, we assume that you agree with this. More information
Menu
Back

AbsoluteBLACK Spiderless BB30 XX1-style FLAT reviews

9.5 / 10 Average from 14 reviews | Write a review

9.5 / 10

14 reviews
5
(14)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Pros

There are currently no pro's available in English yet

Cons

There are currently no cons available in English yet


10 / 10

Maikel 18 January, 2019

Perfecte tandwiel als je ombouwt naar 1x11s

Pasvorm direct op bb30 crankstel is super! Kettinglijn perfect en nu na de eerste 150km nog gee enkele keer de ketting eraf gehad. Beveel dit tandwiel zeker aan!

Pros
  • Pasvorm
  • Lichtgewicht
  • Kettinglijn
  • Afwerking
Cons
  • Geen

9 / 10

C. 25 December, 2018

Goede kwaliteit

Pros
  • Makkelijke montage.

9 / 10

Richard 1 April, 2018

Superfijn product

Heb een sram eagle transmissie gemonteerd maar heb mijn oude crank gehouden. Het AbsoluteBlack tandwiel met narrow-wide tanden werkt perfect met een sram eagle ketting. De ketting is zelfs met de hand lastig van het blad te krijgen.

Pros
  • Licht
  • Makkelijk plaatsen (sram spiderless)
  • Narrow-wide vertanding
  • Mooie looks
Cons
  • Geen

10 / 10

Andy 18 January, 2018

Top produkt van de topshop MANTEL

10 / 10

Nick 9 January, 2017

Mooi en stil

Heel erg mooi design en bijna geruisloos voorblad. Heb een 34t aangeschaft met 11-40 achter, ideaal om op de duinparcoursen van Schoorl en Zandvoort te crossen. Voor de Ardennen ga ik een 30t blad kopen, zeker weer van Absolute Black.

Pros
  • heel mooi design
  • stil, geruisloos

10 / 10

Stefan 20 December, 2016

Aanrader om single eens mee uit te proberen.

Net de eerste rit er mee gereden, en bevalt erg goed. Loopt mooi stil en de ketting ligt er mooi vast omheen. Slijtage gevoeligheid moet zich nog bewijzen.

Pros
  • Montage is eenvoudig
  • Loopt mooi stil
Cons
  • Nog geen

10 / 10

Martijn 17 December, 2016

Strak tandwiel.

Past perfect op mijn X0 BB30 crank, gemakkelijke montage en super licht.

Pros
  • Uiterlijk
  • Licht
  • Gemakkelijke montage
Cons
  • Geen

9 / 10

JOSÉ FELIX 10 June, 2016

Es mi segundo plato de la marca y a muy buen precio

Plato de calidad, tengo una de 30t y después de unos 3000 km sigue impecable y sin ninguna salida o chupado de cadena...

10 / 10

Simon 3 April, 2016

Excellent

Looks fantastic and works great, what more can I say:)

9 / 10

Ad 7 December, 2015

Past perfect en ziet er goed uit

Montage is kinderspel, past en werkt perfect.

Pros
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Werking

9 / 10

J. 26 November, 2015

perfect direct mount kettingblad

Pros
  • looks
  • gewicht

10 / 10

Mitchel 16 November, 2015

Goede narrow wide kettingblad voor directe montage

Ik zocht een groter tandwiel voor mijn 1x11 groep en kwam bij dit tandwiel. Ik had een bb30 montage nodig voor een directe montage op mij crank en deze paste perfect!

Pros
  • Kwaliteit
  • Design
  • Prijs

9 / 10

Tom 8 October, 2015

Super alternatief voor de originele !

Uiterst knap afgewerkt Mooi design Zeer simpel te monteren Super ligtweight

9 / 10

Ad 14 June, 2015

goede en voordelige oplossinv voor 1 x 10

Pros
  • Mooi