Menu
Terug
Profiteer nu van hoge kortingen tijdens onze Vakantiegeld Deals! Bekijk alle deals.

Sidi Tiger 2 MTB Schoenen

Sidi Tiger 2 MTB Schoenen
Dit product is inmiddels uitverkocht en komt niet meer terug op voorraad.
Fizik Vento X3 Overcurve

Beschikbaar alternatief

Fizik Vento X3 Overcurve

164,95
Bekijk alternatief

mantel-customer-service

Stel een vraag over dit product

Mail de klantenservice

Beschrijving

Beschrijving

De Sidi Tiger 2 MTB schoen is het nieuwe topmodel van Sidi. De Tiger 2 biedt het beste prestatievermogen, met deze mountainbikeschoen scoor jij dan ook het beste van het beste. De Tiger 2 is uitermate geschikt voor de meest gedreven en sportiefste mountainbiker.

Technologie

Microvezel bovenkant en ventilerend vermogen
Het materiaal dat gebruikt is voor de bovenkant van de Sidi Tiger 2 MTB schoen is het stevige Microvezel materiaal. Het comfort en het duurzame vermogen van de schoen worden bereikt dankzij deze Microvezel bovenkant. Verder zijn er in de schoenconstructie verschillende ventilatiegaten toegepast, zodat je voeten comfortabel blijven bij warme temperaturen.

Volledige MTB Carbon-Ground zool
De volledige carbonzool van de Sidi Tiger 2 MTB schoen verhoogt de standaard van mountainbikeprestaties. Vanwege de full carbonzool is de zool erg stevig en wordt alle kracht overgebracht op de pedalen. Het carbonmateriaal wordt uitstekend beschermd door de vervangbare loopblokjes op de teen en de hak. Deze loopblokjes geven extra grip en zijn vervangbaar indien ze na lange tijd versleten zijn.

Tecno-3 Push Flex sluitingsmechanisme
De Sidi Tiger 2 MTB schoen is voorzien van het Tecno-3 Push Flex sluitingssysteem. Drukpunten op de voet zijn geen zorg meer dankzij deze sluiting, daarbij geeft het systeem de schoen een goed gesloten gevoel. Sidi onderscheidt zich met de met de draaiknoppen op de wreef, waardoor de Tiger 2 en de racefietsvariant Sidi Shot 2 uniek zijn. Door de draaiknoppen op de wreef te bevestigen, realiseert Sidi een nog meer gestroomlijnde schoen.

Aanpasbare & reflecterende hiel en rubberen neus
De Sidi Tiger 2 MTB schoen bezit een aanpasbare versteviging op de hak van de schoen. Hierdoor is de hak nog beter af te stellen naar de pasvorm van iedere voet en wordt de meest optimale pasvorm bereikt. De voet wordt verder gestabiliseerd en ondersteund tijdens het mountainbiken dankzij de geïntegreerde cup in de hiel. De hiel van de Sidi Tiger 2 is verder voorzien van reflecterende elementen, waardoor jij bij donkere weersomstandigheden extra zichtbaar bent. Door middel van de rubberen neus van de mountainbikeschoen is hij extra beschermd tegen stenen of puin.

Gebruikerstips

Uitgebreide omschrijving maat in mm
Om jou zo goed mogelijk te helpen bij het kiezen van de juiste schoenmaat hebben wij alle schoenen zelf gemeten. Jij hoeft nu alleen nog maar je eigen voetlengte op te meten en wij geven aan welke schoenmaat per merk het beste bij je past. Staat jouw voetlengte in mm er niet tussen op de betreffende productpagina? Dan is er geen schoenmaat beschikbaar die, qua lengte, optimaal geschikt is voor jouw voet.

Je voet kun je makkelijk opmeten door een A4-tje op de grond te leggen tegen de muur aan. Ga met je voet op het papier staan met je hak tegen de muur. Teken een streepje bij je grote teen (of de teen ernaast als die langer is).Teken gelijk ook even je andere voet af op het papier en kies de grootste voet uit. Meet nu deze afstand op en je hebt al je voetlengte in mm's! Let op dat sommige leveranciers een eigen meetsysteem hebben. Het kan zijn dat er op de doos die je krijgt een afwijkende maat staat dan die wij gemeten hebben.

Per merk kan het verschillen welke schoenmaat je nodig hebt. Dit komt doordat ieder merk zijn eigen leest heeft en soms groot of klein vallen. Daarnaast hebben wij de schoenen ingedeeld in smal/gemiddeld/breed. Lees alles hierover op ons blog!
Toon meer Toon minder

Review

Review


5 / 5

Una tienda excepcional

- Leopoldo 11 oktober 2022

Compré unas zapatillas de alta gama, hice una salida y se me salían del pie, hablé con ellos y me la cambiaron por una talla menos, solo tuve que pagar los gatos de envío, a los 3 dias zapatillas con un número menos, y a los 6 días el reembolso de mi primer pedido, muy formales.

Plus- & minpunten

Muy formales
Rapidez
Sin problema para cambio de tallas
Nada

5

Leopoldo, 11 oktober 2022

Una tienda excepcional

Compré unas zapatillas de alta gama, hice una salida y se me salían del pie, hablé con ellos y me la cambiaron por una talla menos, solo tuve que pagar los gatos de envío, a los 3 dias zapatillas con un número menos, y a los 6 días el reembolso de mi primer pedido, muy formales.

  • Muy formales
  • Rapidez
  • Sin problema para cambio de tallas
  • Nada